zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 16-02 om 12:38
Jeeej wat fijn d! Super! Wat is nu je uitgerekende datum?
377 antwoorden en 35267138x bekeken
Marc - schreef op 16-02 om 14:26
Schattig hé D!!
D. - schreef op 17-02 om 13:23
Ja super leuk! Ik sta nu op 9.9.17. Op de foto wordt er ook gezwaaid! Super schattig
D. - schreef op 17-02 om 13:24
Wanneer ben jij uitgerekend? 
Anoniem - schreef op 17-02 om 15:55
Ik sta op 7 sept!
Marie - schreef op 17-02 om 16:43
Dag lieve dames & heer,
Even terug van weggeweest  Ben druk in mijn hoofd... over werk, m'n leven... twijfel op moment over alles.. denk dat ik even een dalletje heb waar ik doormoet en niet eens omdat ik bezig ben met zwangerworden. Heb vandaag mijn NOD, maar nog geen bloed. Gisteren en vandaag lichte krampjes maar niet veel anders dan eerder deze maand, niet de gebruikelijke krampen voor menstruatie... denk dat ik overtijd ga zijn en zondag menstruatie ga krijgen (gebasseerd op mijn vermoedelijke eisprong die ik meen gevoeld te hebben). We zullen zien... hoop het niet, heb zondag ook een relax dag gepland in de thermen. Lekker zwemmen in een bubbelbad dus wil dan liever niet ongesteld zijn  en natuurlijk hoop ik dat ik zwanger ben, maar op dit moment staat m'n hoofd er helemaal niet naar. 
 Voel me ontzettend moe vandaag, en ik kom ook echt niet van het gevoel af dat ik had toen ik vanmorgen uit bed stapte.. zo'n loom gevoel. Heb het idee dat wanneer ik straks thuis in bed kruip ik direct in slaap val. Ik ga niet hopen dat dit een zwangerschapssymptoom is.. maar wie weet.. had op cyclusdag 22 ook een lichte bloeding... stiekem begint het nu toch een beetje spannend te worden ook al heb ik weinig hoop voor deze ronde. 
Fijn weekend alvast! 
D. - schreef op 17-02 om 17:44
Wat vervelend marie! Neem lekker je tijd en rust en denk even rustig na over alles. Fijn dat je zondag even kan relaxen! 
Marlies wat doe jij met werken na je zwangerschap? Heb je daar al over nagedacht? 
Anoniem - schreef op 17-02 om 17:46
Lieve marie
Houd je sterk! Dat kan je! Even vet klote en snap dat je hoofd er niet naar staat. Het komt vanzelf, juist op een moment dat je het niet verwacht. Fijn even een weekendje ontspanning! Sauna is ook mijn vriend, heerlijk even niks aan je hoofd. Ik duim nog steeds elke maand voor je! 
Marc - schreef op 18-02 om 00:40
Hoi Marie! Soms maakt afstand het succes opeens groter! En ik hoop dat het allemaal snel beter voelt voor je! 
Marie - schreef op 20-02 om 12:04
Hallooooo, 
Wat een lieve berichtjes weer van jullie  Dankjewel, het helpt me enorm. Voel me stukken beter na afgelopen weekend, hoewel ik KOTSmisselijk ben geweest... en jaaaa ik heb NOG STEEDS geen bloed!!!!!!!
Vrijdag wijntjes gedronken, maar echt niet veel meer dan normaalgesproken op een gezellige avond. Zaterdag echt wakker geworden met een bonkend hoofd en misselijkheid. Eerst dacht ik aan een kater, maar ik heb de hele dag in huis gewerkt en gepoetst en gerommeld en juist toen ik ging zitten werd ik doodziek. Heb overgegeven tot laat in de avond (terwijl ik bij een kater juist savonds op knap). De geur van koffie maakte me misselijk  
Ik heb zondag mezelf ook de hele dag misselijk gevoeld en in de thermen knapte ik niet veel op. Heb 6 uur lang in het bubbelbad gelegen hopend dat ik niet ongesteld ging worden. Zondagochtend een test (die over de datum was) gedaan en die was negatief maar de controlestreep was ook erg vaag.. 
Vandaag voel ik me nog een beetje misselijk, en heb nog geen menstruatie. Wel wat krampjes maar bij lange na niet zo erg als normaal. Vandaag is cd35 terwijl ik gemiddeld op 31 dagen zit. Gezien mijn late eisprong had ik naar verwachting gisteren mijn menstruatie moeten krijgen - of misschien vandaag... begin 'm nu toch een beetje te knijpen ondanks dat ik niet geloof dat ik zwanger ben... maar ooooooow wat hoop ik het toch... ondanks dat het nu minder goed uitkomt gezien het gezeik op het werk enzoooo... ARGHHHH!!! Waarom moet dit toch zoooo spannend zijn!?! Mijn maag draait helemaal in een knoop nu ik er aan denk.. Voel me ineens superonzeker... 
Houd jullie op de hoogte... duim maar voor ons  
Anoniem - schreef op 20-02 om 12:15
Marieee jeetje wat een spanning! Ik ga zo hard duimen voor jullie laat het nou podver eens een keer raak zijn!! Als je zondag negatieve test had, hoe lastig ook, wacht nog heel eventjes. En koop een early test en doe hem in de ochtend met je eerste urine! Kus en sterkte
Marie - schreef op 20-02 om 12:41
Ik heb nog een early test liggen, die niet over de datum is  misschien morgenvroeg als ik dan nog steeds geen bloed heb. Loop natuurlijk nu elk half uur naar de wc om te kijken. Heb even gewandeld met de lunch net en merk wel dat ik wat lichte druk heb in mn onderbuik.. We proberen rustig af te wachten, heeft tenslotte toch geen nut om me druk te maken. Wat komt, dat komt... verander er nu toch niets aan, maar het is wel spannend nu! 
Marc - schreef op 20-02 om 13:59
Spannend Marie!! Ik duim!
Marie - schreef op 20-02 om 14:14
Nou... te vroeg gejuicht... voel buikpijn opkomen, op toilet nog geen bloed, maar als ik dan even druk op mn buik zet komt er toch een drup bloed bij het afvegen. Toch weer door naar de volgende ronde... 
Anoniem - schreef op 20-02 om 18:36
He podver marie! Ik had echt hele goede hoop! Stom gedoe dit... ik gun het je zo erg. 
Marie - schreef op 20-02 om 19:38
Bizar dit.. ik snap helemaal niks meer van mn lijf.. daarstraks drup bloed met afvegen. Toch maar een tampon in gedaan. Vervolgens 3 uur later is het gebleven bij een drupje bloed in die tampon. Nu maar weer een maandverbandje.. tot nu toe lichtje krampjes maar nog steeds geen overtuigende menstruatiekramp en echte bloeding zet niet door.. ik heb dit echt nog nooit meegemaakt  moet raar gaan lopen wil ik zwanger zijn denk ik maar toch vlamt de hoop ook weer op.. bizar hoe je lichaam en daarmee ook je emoties alle kanten opgaan. Zucht.. diepe zucht.. adem in, adem uit. En we wachten toch maar weer even door..
Marc - schreef op 20-02 om 20:07
Wie weet Marie!!!
Marie - schreef op 21-02 om 07:30
Vanmorgen toch helaas opgestaan met heftige menstruatiekrampen en bloedverlies. Lijkt alsof het met de maand erger wordt die menstruatie  loop echt krom van de pijn.. terwijl ik dit nog nooit zo erg heb gehad! Al 3 jaar geen pil en ineens maakt mn lichaam gekke sprongen..
Anoniem - schreef op 22-02 om 19:37
Hoi marie! Hoe gaat het!? Wat vet klote dat het toch heeft doorgezet!! En wat vet beroerd dat je er zoveel last van hebt. Is dat nu wat minder? Ik had het ook hoor de laatste periode echt doodziek van mn menstruatie. Nogmaals ga voor acupunctuur, echt. En zoek iemand die voor jouw gevoel bij je past en je aanspreekt.. 
Marc - schreef op 23-02 om 08:09
Balen Marie! Volgende ronde raak?
Anoniem - schreef op 08-03 om 17:43
Hoe is het met iedereen? Jammer dat het zo stil is geworden hier..
Marie hoe gaat het?
D hoe is het met jou?
Marc wanneer is je meisje ook alweer uitgerekend?
Marc - schreef op 08-03 om 23:10
Hi Marlies! Gaat goed met haar, na de zomer in augustus! Hoe gaat het met jou? Hoe sta je ervoor?
Anoniem - schreef op 09-03 om 11:14
Oo ook nog ffies dus! Hier nog steeds niet opgeknapt! De ene dag beter dan de andere.. niks aan te doen. Hoop komend weekend weer eens even buiten een frisse neus te kunnen halen!
Marc - schreef op 09-03 om 23:58
Waar heb je allemaal last van nu?
D. - schreef op 10-03 om 07:02
Hai! Hier gaat alles goed! Voel me super alleen nog steeds erg hongerig de hele dag en savonds wat moe maar ik heb niets te klagen! Wel begint mn buik al echt te groeien en ga ik van het weekend op zoek naar zwangerschapsbroeken. Helaas zitten alle broeken al te strak. Ben (al) ongeveer 5 kilo aangekomen. Best veel vind ik zelf? 
Wat balen dat je nog steeds zo slecht bent marie! Hoop echt dat het snel minder wordt en je er lekker van kan genieten!
Anoniem - schreef op 10-03 om 16:25
Geen dag is hetzelfde misselijk, dan weer wat minder maar dan lig ik met migraine! Ik hoop het zo! Ik heb mn hoop gevestigd op de 16 weken grens, vaak lees je dat je je dan echt beter gaat voelen! Hope so! Wat fijn d! Hoeveel weken ben je nu? Ik kan ook mn broeken echt niet meer aan hoor behoorlijk buikje al! Heb vandaag wat broeken besteld.. wilde er nog niet aan geloven maar moet haha
D. - schreef op 12-03 om 15:46
Oh ja ik hoop het ook voor je! Ik ben 14 weken. En heb gister ook mn eerste zwangerschapsbroek aangeschaft.. alles zit nu al te strak
Marc - schreef op 12-03 om 22:19
Hoeveel kilo ben je dan aan gekomen!
Anoniem - schreef op 13-03 om 19:11
Alsof je alleen zwangerschapskleding nodig hebt omdat je bent aangekomen? Ik kan ook mn broeken niet meer aan vanwege mn buik.. en ben maar 2 kilo zwaarder dan ik was!
D. - schreef op 13-03 om 22:04
Nou ik ben al 6 kilo zwaarder geworden! Ik heb altijd een slank postuur gehad, 68 kilo en 1.76 lang maar ben nu al 74 kilo. Ik weet niet of dit er ook mee te maken heeft dat ik de hele dag door honger heb.. ik eet dus meer en regelmatiger maar niet echt ongezond. Natuurlijk eet ik ook gewoon snoep en dergelijke maar niet meer dan anders. Wel meer brood. 
De kilo's zeggen inderdaad niet zoveel, er zijn vrouwen die bijna niks aankomen qua gewicht maar echt een buik hebben. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan