Vrienden van Ingrid

Vrienden van Ingrid

Beste mamavanleandro, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hoi ik ben een onzekere graag zwanger wordende meid van 36. Vandaag gebeld door de assistent van de Gynaecoloog.... spannend want me bloed uitslagen zijn binnen aangezien ik in Maart een vroegtijdige afbraak had en einde september weer!!!! ongeveer 4 weken.... Ik wordt zwanger maar het blijft niet zitten, waardoor de gynaecoloog besloten had me bloed te laten testen.... vandaag gebeld of ik morgen tijd had om tussen 12 en 14 gebeld te worden door de gynaecoloog zelf aangezien mijn HCG waarde 150 zouden zijn!!!! HUH!!!! is dit van de oude zwangerschap overgebleven of is dit een nieuwe zwangerschap!!!! ze kon geen antwoord geven.... voor mij is het dus afwachten op morgen. We willen dit zo graag

Hallo iedereen, Ik ben vandaag 38w 6dagen bevallen, ze hebben mij moeten inleiden, heb zeker een week in ziekenhuis gelegen, nu ben ik thuis met mijn kleine meisje, alles gaat goed. X groetjes X

Hallo meiden! Ik ben Lies en samen met mijn vriend heb ik een kinderwens. Sinds november 2014 is mijn spiraaltje eruit en gaan we ervoor om onze droom uit te laten komen. Vind het fijn om er hier meer over te kunnen lezen en met andere vrouwen erover te kunnen kletsen.

Hallo meiden, Wij zijn sinds oktober aan het proberen zwanger te worden van ons eerste kindje . Vind het erg spannend allemaal.

Hallo allemaal, Ik ben Bessie, 37 jaar en we hopen rond 18 november 2015 ons vierde kindje te verwachten. Op 8 maart de eerste positieve test gekregen en op 9 maart werd dit nogmaals mooi bevestigd. Op 1 juni kregen we de bevestiging dat wij een dochter/zusje verwachten. Op een grote roze wolk!!! Op 28 november 2015 is ons meisje Nikita Lisa geboren met 3686 gram en 52 cm. Verliefd!

Hallo allemaal, Ik ben een 36jarige mama van 2 fantastische kids. Sinds kort hebben we besloten om voor een derde wonder te gaan.

Trotse mama van een pracht dochter van 3 jaar. Verloofd met de liefste man van de wereld

Hallo allemaal, Helaas is het vruchtje met 6 weken gestopt met groeien. . liefs Sterre

Dag allemaal, Ik ben Ayla 30 jaar en sinds dec 2013 proberen mijn man en ik zwanger te worden. Ik heb mij aangemeld bij dit forum, omdat ik graag in contact wil komen met meiden die ook graag zwanger worden. Het gaat bij ons niet vanzelf, dat geeft soms druk in de relatie. En dat lijkt het mij fijn om mijn hart te luchten bij iemand die begrijpt wat je doormaakt. En kan ik mijn man wat ontzien ;-) en vaak snappen ze het gewoon niet haha Ik vind het leuk om ervaringen te delen. Voel je vrij om vragen te stellen :-)

hoi iedereen ik heb net ontdekt dat ik zwanger ben. ik ben 2-3 weken ver. nu is men probleem ik weet niet wat ik moet doen. ik ben namelijk bena 2 maanden samen met men vriend. en we maken Sins dien altijd ruzie via sms.. nu heb ik hier gelezen dat dit normaal is. maar het probleem is wat moet ik doen het weg doen of bij houden ik wil GEEN moord plegen. het doe me zo veel pijn. ik ween elke dag. nu dinsdag ga ik voor het eerst naar de gynaecoloog ofzo iets. ben erg bang. hoop dat jullie me kunnen helpen. ik ben 23 jaar groetjes

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan