Vrienden van Kelly

Vrienden van Kelly

Gestopt met de pil sinds begin 2015. Zeer lange cyclussen en daarom weinig kansjes gehad helaas. 7 jaar een relatie en na bijna 3 jaar nog niet zwanger nu wel heel erg ongeduldig aan het worden. Binnenkort bezoek gynaecoloog om alles te onderzoeken.. hoop nog steeds dat het allemaal vanzelf goed komt :) 2016 eerste doktersbezoek na wat ik dacht vroege miskraam. 2017 begonnen met fertiliteitonderzoeken: erfelijkheidsonderzoek (partner), bloedonderzoeken voor hormoonwaardes, spermaonderzoek, inwendige echo's, follikelmetingen. 08/2017 verloofd met vriendlief ❤ we hebben besloten dit jaar te focussen op een baby en in 2019 dan te zullen trouwen zodat we beide volop van die dag kunnen genieten samen met ons toekomstige kleintje! 10/2017 Inmiddels bijna 3 jaar bezig met zwanger worden zonder succes. Hopelijk komt er nu eindelijk verandering in d.m.v. clomid en pregnyl. Bij partner zit alles helemaal in orde. En met clomid (eventueel iui) fingers crossed dat alles zo goed komt! 11/2017 eindelijk begonnen met clomid 4 kansen anders volgt eeerst een kijkoperatie 11/11 na pregnyltrigger eisprong(en) gehad 19/11 8DPO predictor early tuurstreepje 20/11 9DPO Ochtend en avond k2v5 positief!!!! hoop zo voor een goede plakker :love: 11/12 vroege echo. We hebben een mooi kloppend hartje gezien en gehoord! 22/12 8 wkn echo helemaal in orde ! juni 2018.. ruim 3 jaar geleden stopte ik met de pil. Inmiddels na een lange weg alweer bijna 34 weekjes zwanger van mijn wonder baby boytje! vanaf 20 wkn helaas niet meer ten volle kunnen genieten omdat de papa besloot dat onze relatie na 7 jaar en met een baby onderweg... niet meer de moeite waard was. Wat een onverwachte klap en nachtmerrie! erg onwerkelijk en ik heb er en vele met mij geen woorden voor. desondanks gaat alles met mij en de kleine noot heel goed en komen wij er wel ! Zwangerschapsticker
Maak een ticker

Hoihoi, Welkom op mijn pagina. Ik ben momenteel zwanger van mijn tweede kindje. We verwachten het kindje begin augustus 2018.

Ben een moeder van 38 jaar, twee kids uit een eerdere relatie en een bonus dochter. Mijn vriend en ik willen heel graag nog samen een kindje. Dus sinds september 2017 is de pil de deur uit. Fijn om ervaringen van andere te lezen en te delen.

Trotse mamma van een prachtige dochter en nu twee jaar later zwanger van een, hopelijk net zo prachtige zoon! Bij beide zwangerschappen is er sprake van meerdere antistoffen inclusief anti-D. Hiervoor wordt mijn zwangerschap intensief gemonitord door het ziekenhuis. Gelukkig is ook nu de prognose voor de baby zeer goed en staat tot nu toe niks in de weg om weer een gezond kindje op de wereld te zetten.

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan