Vrienden van Mommy-Of-Nyana

Vrienden van Mommy-Of-Nyana

Welkom op brabbels. De site van en voor ouders. Hier kun je alles lezen over je zwangerschap en je baby

Zo onverwacht, zo ontzettend welkom!

Hallo , Welkom op mijn persoonlijke pagina. Ik ben Renate 37 jaar en woonachtig in Almere. we zijn een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen, waarvan er 3 bij ons wonen. De twee oudste zijn mijn dochter Danique(14jr), mijn zoon Aaron(11jr) en onze jongste telg van ons samen zoonlief D-Jay van bijna 3 jaar. En nu verwachten we samen nummer 4 . Het was niet de bedoeling en al helemaal niet verwacht. maar zeer zeker welkom.

"Binnen in me,diep in mij" Een deel van jou,was al bij mij maar pas toen hij ook zijn deel jou compleet makend,aan mij schonk zijnde uit liefde: kon ik je wikkelen in de warme mantel binnen in me, gewiegd wordend in de poel die jou draagt op onze hoop en verlangen. Een magische kracht niet langer door mensen erkend, zo ver en toch dichtbij, zorgd ervoor dat je groeit diep in mij. De kracht die ons ooit samenbracht Zorgt er nu voor dat jij kan worden verwacht. Ons geluk krijgt weldra een naam.

Kinderwens voor een derde kindje

27-12-2012 mama geworden van Dalyan Ray Bras. Nu zwanger van een tweeling. Groetjes IvyB

Kleine lieve babie, we wachten op jouw komst.

Super blij en trots zjn wij! Het is nog zoiets kleins maar voor ons een wonder! Joepi nu heerlijk gaan genieten van mijn zwangerschap!

nog eventjes en dan ben je bij ons !

Spannend hoor! Na 6,5 jaar weer zwanger!

Hallo allemaal ik ben Joyce en ik ben 19 jaar en ik verwacht 11 dec 2012 mijn eerste kindje.

Beste stefanie.b., welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

leuk dat je op me pagina kijkt..

Beste lynn36, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste melis1606, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste Debje, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste Esraa, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste Talya, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Account verwijderd

Beste cindy, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo iedereen, Ik ben Kapinga, 21 jaar en mijn vriend die 25 jaar is verwachten eind Juli 2013 ons tweede kindje We hebben al een zoontje van 2,5 en hij kijkt enorm uit naar zijn broertje of zusje! Veel succes meiden!

Beste wilma klom, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Beste wilma klom , welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Ik ben Lenita en 29 jaar oud. Ik verwacht dit jaar mijn eerste kindje. En kijk er heel erg naar uit....om mijn kruimel vast te kunnen houden. Ik woon samen met mijn lieve vriend en mijn twee hondjes. Inmiddels ben ik op 4 augustus 2013 bevallen d.m.v. een keizersnede van een prachtige dochter Benthe Laat een leuk berichtje achter... :D

Hallo, ik ben een 17 jarige meid die onverwacht is zwanger geworden. We hebben besloten om dit kleine wondertje een leven te geven en er volledig voor te gaan.

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan