Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

Sonrisa (Gast) - schreef op 15-08 om 20:08
Hallo allen,

Ik heb dit onderwerp gestart omdat ik benieuwd ben of er meerdere meiden/vrouwen zijn die over tijd zijn, wel zwangerschapsverschijnselen hebben maar toch negatief testen.
Ik vraag mij af of je misschien toch zwanger zou kunnen zijn, maar wellicht te vroeg hebt getest en het HCG niveau nog niet voldoende is om een positieve test te geven.

Graag jullie reactie
338 antwoorden en 29646262x bekeken
Angel(a) - schreef op 10-01 om 16:00
In feite geef je zelf al antwoord op je vraag
ja je kunt zwanger zijn maar te vroeg testen waardoor het hormoon nog niet sterk genoeg is. Wacht gewoon tot je10 dagen tot 14 dagen overtijd bent. Het nadeel van het hele vroegere testen is ook dat je heel vroeg weet dat je zwanger bent maar nog wel 'ongesteld' kan worden. Althans als je niet wist dat je zwanger was denk je gewoon dat je laat ongesteld geworden bent. Dan is het makkelijker voor jezelf om het te accepteren. en het is moeilijk om te wachten i know
sile2013 - schreef op 15-08 om 20:22
Hoi de meeste testen kunnen de zwangerschap al aangeven na enkele dagen volgens mij. Gewoon even wachten... wat zijn de verschijnselen?

Gr lesi2013
Sonrisa (Gast) - schreef op 15-08 om 22:22
Hoi Sile2013,

Bedankt voor je reactie. Dacht inderdaad dat de testen ook al na een paar dagen over tijd iets aangeven. Maar in ieder geval de verschijnselen die ik heb zijn:

Hoofdpijn
stekend/zeurend gevoel onderbuik (soms iets uitstraling naar liezen) met name s avonds
vermoeidheid/ gevoel van niet goed uitgeslapen zijn
branderig en drukkend gevoel borsten
meer afscheiding (ipv mensturatie dus..)

Dit heb ik eigenlijk nu sinds een week terwijl ik vlak voor mijn NOD eigenlijk nooit echt klachten heb.

Ik wacht ook nog maar even af inderdaad. Misschien over een paar dagen nog maar eens testen. Of misschien toch een vertraagde cyclus?...

Gr. Sonrisa
Dame (Gast) - schreef op 17-08 om 01:41
Hey Sornisa,

Ik ben nu zelf ook een week overtijd en heb gister toevallig getest en ik test ook negatief. Ik wacht het nog een weekje af. Ben ik nog niet ongesteld dan test ik nog eens. Het kan inderdaad zijn dat er nog niet genoeg hcg in je systeem zit en dat de test over een paar dagen positief aangeeft.
kelly (Gast) - schreef op 24-08 om 18:58
Ben 1 dag overtijd.. misselijk en moe. Net een test gedaan bleek dat ik niet zwanger was jullie nog ideeen?
daphné2828 - schreef op 23-08 om 02:28
Hey

Ik heb dit ook verschillende keren gehad... maar de test bleef wel negatief. Ik denk dat ik vnl die kwaaltjes voelde omdat ik er zoveel mee bezig was! Ik heb 1 miskraam gehad en toen wist ik het na 3 dagen overtijd dat ik zwanger was. Deze keer hetzelfde. Alle andere keren was het niks... ben zo eens 3 weken overtijd gegaan. Het kan altijd, maar ik zou er niet teveel op hopen en nog een beetje oefenen  Veel succes!
kellybailey - schreef op 24-08 om 19:03
Hallo allemaal... misschien kunnen jullie me helpen.
Ik ben elke maand de 23ste ongesteld vandaag nog steeds niet ongesteld had wel buikkrampen gisteren en het wilde niet door zetten... vandaag een test gedaan en was niet zwanger stond erop. De goedkoopste test gehaald. Wel misselijk en veel moe.
fadila - schreef op 24-08 om 23:20
ik denk toch dat je zwanger bent,maar misschien te vroeg getest? misschien omdat hcg hormonen nog niet hoog genoeg zijn.wacht 2dagen af en test opnieuw! ik duim voor je!
kellybailey - schreef op 25-08 om 11:48
Fadila.
Bedankt voor de reactie heb ook vandaag weer buikpijn net alsof ik ongesteld moet worden maar nog steeds niet ook geen lichte bloeding wat ik normaal wel heb. Vind het alleen heel raar het is al die tijd niet gebeurd en dan nu ineens zou ik zwanger wezen heb de hoop eigelijk al een beetje op gegeven. Bij sommige mensen lees ik dat er een licht streepje verschijnt maar bij mij totaal niks. Gr
Dame - schreef op 25-08 om 13:28
Hou je ons op de hoogte kellybaiey? ben benieuwd of je zwanger bent of niet.
En sonrisa ondertussen nog een keer getest?

Ik ben ondertussen al ongesteld geworden.
kellybailey - schreef op 25-08 om 13:47
Natuurlijk hou ik jullie op de hoogt. Maar heb weinig hoop echt buikkrampen maar het zet niet door. Ga morgen even testen en hopen op goed nieuws ben zelf ook erg in spanning...
Mi (Gast) - schreef op 25-08 om 18:07
Hallo,

Misschien weten jullie ook hier iets over?
3 dagen nadat ik en me vriend wat hebben gedaan ja.. erna ben ik ongesteld geworden voor 3 dagen. Een maand later, ben ik een dag over tijd. Kan ik zwanger zijn geraakt? Of onmogelijk omdat ik ongesteld was geworden? Verschijnselen; vermoeidheid, ook in de rug en vooral zin in eten wat normaal niet zo is. Buik is wel wat dikker, maar dat komt denk ik ook door het veel eten.
kellybailey - schreef op 25-08 om 20:43
Ik kijk net nog even op de test maar moet echt heel heel goed kijken en dan zie ik een heel heel erg licht streepje.... en me vriend ook wat is dit
fadila - schreef op 26-08 om 15:29
hey kellybailey
het is raak hoor! licht streepje is zwanger!!
Anoniem (Gast) - schreef op 28-08 om 10:45
" Ik kijk net nog even op de test maar moet echt heel heel goed kijken en dan zie ik een heel heel erg licht streepje.... en me vriend ook wat is dit "
kellybailey

Dat had ik bij m'n eerste ook ik zei toen dan zal ik wel niet zwanger zijn konden het echt niet goed zien maar toch was het zo
Dame - schreef op 25-08 om 23:29
Als je een streepje ziet is het raak, okal is het streepje erg licht. Dat hoor ik wel vaker.... 
En anders even een paar dagen wachten tot er meer van het zwangerschapshormoon in je lijf zit en dan nog eens testen.....
kellybailey - schreef op 26-08 om 00:03
Oke ben zo nieuwschierig vind het zo spannend. Denk er de hele tijd aan...
Me buik is ook best hart.
Gister de test gedaan en toch bewaard en dan ga je savonds weer kijken goed en dan zie je een heel licht streepje.. ga morgen ochtend meteen naar de apotheek een test halen en san snel naar huis en dan weer testen en dan laat ik het je meteen weten. Kan er gewoon niet van slapen.
kellybailey - schreef op 26-08 om 10:53
Vandaag weer getest en niks tezien en nog niet ongesteld echt heel raar...
fadila - schreef op 26-08 om 15:31
is het 2de streepje licht? want zo wel dan ben je zwanger,alleen is je hcg waarde nog laag waarschijnlijk.ik duim voor je! echt spannend!!
kellybailey - schreef op 26-08 om 17:52
Ik had op de test gekeken en er stond ook geen voor gedrukte streep toen ik hem weer in het licht houden kon ik een klein streepje zien.. is inderdaad spannend. Ben nu al 3 4 dagen overtijd en ook wel af en toe buikpijn. Weet ook even niet meer wat ik doen moet.
Sonrisa (Gast) - schreef op 26-08 om 17:52
Hallo meiden,

Inmiddels heb ik een tweede test gedaan een ook deze was negatief.
En 2 dagen daarna kwam de menstruatie toch door. Hoewel hij deze keer een stuk korter was dan normaal 2 dagen en met veel minder bloedverlies.
Wellicht dat ik er dan toch teveel mee in mijn hoofd heb gezeten. Hoewel ik het ook erg aannemelijk had gevonden dat het HCG level bij de 1e test nog niet hoog genoeg was.
Nu in ieder geval weer wat meer zekerheid en door naar de volgende ronde

Fadila, spannend hoor. Als ik jou was zou ik een clearblue test kopen waarop te lezen staat 'zwanger' of 'niet zwanger'.  dan is er in elk geval geen twijfel over of er nu wel of geen streepje zichtbaar is. Ik duim voor je!

Kellybailey, irritant hé die onzekerheid. Maar inderdaad bij mij was het idem dito. Nu toch menstruatie gehad. Hoewel toch 11 dagen over tijd geweest. Hoop dat je snel wat duidelijkheid krijgt.
kellybailey - schreef op 26-08 om 17:58
Sonrisa ja inderdaad erg vervelend. Heb wel buikpijn net alsof ik ongesteld moet worden maar word elke maand de 23ste ongesteld dus dit is echt nieuw voor mij... en ben er ook veel mee bezig denk nergens anders meer aan. Met jou komt het ook wel goed!
Sonrisa (Gast) - schreef op 27-08 om 11:27
Hoi Kellybailey,

Ik ken het hoor. Ik was ook elke maand echt dezelfde datum ongesteld. Kon er de klok op gelijk zetten. Maar deze keer was dus ook ineens helemaal anders. Bizar wel he, dat je je zelf blijkbaar helemaal gek kunt maken haha. Ga je nog weer een nieuwe test doen binnenkort?
kellybailey - schreef op 27-08 om 12:20
Sonrisa ja inderdaad erg bizar. Ik ga over 3 dagen nog een keer testen als ik niet ongesteld geworden ben. Ik heb de oude test bewaard met het hele lichte streepje en die is nu ook erg duidelijk geworden dat je het gewoon ziet. Het is zo spannend en allemaal nieuw voor mij.
mamafincham - schreef op 27-08 om 18:36
Nou ik ben helemaal in de war ...na 9 miskramen nu eindelijk afgelopen zondag een licht positieve test met kruidvat test twee voor 12 euro...dus ik stilletjes blij ook last van het zuur borsten en hoofdpijn ook gevoelige schaamlippen...

Nu dacht ik wacht 2 dagen en lekker voor een dikkere streep maar niks dus ik nog een etos testje weer niks......het zwangere gevoel zakt je dan wel in de schoenen...

Geen kramp geen bloeding niks gehad...dus afwachten en hopen dat we eind van de week de kans krijgen voor die vette streep of van de voren toch als nog kwijt raken 

Ik moet vanuit belgie op moment van positieve test progesteron slikken voor zover ik weet heeft dit ook geen effect op de test ...
kellybailey - schreef op 27-08 om 21:06
Mamafinsham erg is dat hoor 9 miskramen hopen dat het nu goed komt. Ik duim echt voor je. Ik zit met het zeltde probleem een kruitvat test 2 voor 5 euro gedaan en later keek ik en in het licht heel goed kijken dan zie ik een licht streepje... heel licht toen de volgende dag naar de apotheek gegaan een test gehaald ook niks te zien. Snap er niks van is dat normaal? Ik ga over een paar dagen nog een keer testen... ben nu 4 dagen overtijd lijkt wel of me buik strak trekt... sterkte.
mamafincham - schreef op 28-08 om 12:30
bij mij is het helaas weer misgegaan vannacht ik hoop voor jouw dat je een dikke vette streep krijgt hcg gaat om de 74 uur omhoog dus ik zou als ik jouw was dat minimaal afwachten sterkte!!
kellybailey - schreef op 28-08 om 13:02
Wat erg maar bij jou gaat het ook echt goed komen. Ja ik durf niet eens meer te testen ben bang dat ik weer een negatieve test krijg. Eerst had ik echt een heel licht streepje 2de test helemaal niks dan gaat je hcg toch niet in een keer omhoog dag ik nu een goeie streep krijg...? Ik probeer tot vrijdag te wachten met testen.
fadila - schreef op 28-08 om 18:05
hoi kellybailey

ik hoop dat je zwanger bent.ik denk als je binnen 2dagen nog geen regels hebt gekregen,dan moet het wel raak zijn.zeker als de vorige test licht streepje was.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan