Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

Lala (Gast) - schreef op 03-10 om 11:11
Heeyy dames,
Ik ben nu al bijna 5 dagen overtijd en heb al twee test gedaan en waren beide negatief maar ik heb wel toch die zwangerschap klachten..
En krijg ook meer krampen in me maag enz.
Wat is het beste wat ik kan doen
344 antwoorden en 44382329x bekeken
irene (Gast) - schreef op 03-10 om 13:13
Ha meiden...

Even jullie mening nodig...
In januari is ons zoontje geboren na 32 weken en ernstig ziek (wil ik nu verder niet op ingaan). 3 dagen later is hij overleden.
Vorige maand heb ik na een hele prille zwangerschap van 5 weken een miskraam gehad. Nu had ik eigenlijk woensdagavond ongesteld moeten worden.. vanochtend getest maar negatief. Nu was mijn eisprong pas rond 20 september. Zou dit de negatieve test kunnen verklaren?
Na alles wat we hebben meegemaakt de afgelopen maanden ben ik heel onzeker en ook angstig om opnieuw een kindje te verliezen...
meera (Gast) - schreef op 17-10 om 21:51
Hoi allemaal,

Ik ben al jaren gestopt met de pil, maar toch deden mijn man en ik het veilig. Vorige week hebben we besloten er voor te gaan en nu proberen we zwanger te worden. Volgens mijn cyclus was tussen 2-10 en 8-10 mijn vruchtbare periode wij hebben toen niks gegaan. Nu een paar dagen terug hebben wij het geprobeerd,het lijkt wel alsof het raak is. Kan dit na je vruchtbare periode en ook moet ik volgende week ong worden.
Spannend..

Natasjakyara (Gast) - schreef op 23-10 om 11:42
Ik ben hier nieuw op ma sinds mei van dit jaar ben ik gestopt met de pil ma ik ben nu 4 dagen overtijd gisteren heb ik een test gdn ma die gaf negatief aan ma Ik had vanmorgen wel last van men maag en misselijkheid da ga over na iets te eten dit was ook zo bij men 1 ste zwangerschap
Ma daar was het verschil dat ik eerst misselijk waar en dan 1 week later men regels uitbleven, Kheb toen ook 3 testen gdn om da het op die eerste 2 heel onduidelijk was zou ik nu gwn te vroeg getest hebben
suzan (Gast) - schreef op 02-11 om 12:58
hi allemaal
Ook ik heb rare gevoelens die ik niet kan plaatsen. Ben 4 dagen overtijd en 2 testen gedaan. Natuurlijk negatief. Heb geen zere borsten maar ben wel 3 dagen misselijk en duizelig geweest. Ben al 10 maanden gestopt met de pil en vind het gek. Ong wilt niet doorkomen heb heb krampen/steken ter hoogte van mijn lies link en rechts.
iemand enig idee?
lila (Gast) - schreef op 09-11 om 12:22
Hoi
Jessica (Gast) - schreef op 10-11 om 10:28
Hey,
Ik ben nu 1 week overtijd ookal ben ik heel onregelmatig ongesteld, soms om de 3 weken en dan weer 4, maar nu dus al 5.
Ik ben vaak misselijk, en me borsten doen een beetje pijn.
Ik had wel op een website gelezen dat dit ook stress kan zijn en daarom niet ongesteld wordt.
Denet een zwangerschasptest besteld maar weet iemand meer?
Beertje - schreef op 10-11 om 10:44
Waarom ga je niet naar de winkel voor een test? Gaat veel sneller  Klinkt als zwanger, toch moet je eerst een test doen om het zeker te weten.
Ilona (Gast) - schreef op 19-11 om 00:17
Goede avond,

ik heb even een vraag...
Ik heb vorig jaar November een miskraam gehad van ons eerste kindje.
Na een jaar verwerken, dingen op orde etc. zijn we nu al 3 maanden aan het proberen om zwanger te raken.
Helaas wil dit elke keer maar niet lukken, maar... nu ben ik al bijna 1 week over tijd (normaal cyclus van 4 weken).
Super spannend, maar ik heb nu al 3 x negatief getest en die spanning houd ik niet meer.
Mijn borsten zijn enorm gevoelig (kan niet rennen of huppelen van de pijn haha),lage rugpijn, humeurig, enorme trek de hele dag, vermoeid, brandend maagzuur zo nu en dan.

argh.. wat denken jullie en wat nu??

Sammie (Gast) - schreef op 24-12 om 20:41
Hallo,

Ik ben nu drie maanden gestopt met de pil en ik had de 21e ongesteld moeten worden. Nu is het de 24e en nog niets. Ik durf niet meer te testen (wat ik afgelopen maanden standaard deed en elke keer negatief was). Ik ben er niet al te veel mee bezig (ik probeer mezelf bezig te houden met poetsen en kerstinkopen ) Ik las enkele symptomen waar ik ook last van heb zoals misselijkheid die ineens komt opzetten, zeurende hoofdpijn, opgezette buik etc. maar zit dit niet gewoon tussen mijn oren? Misschien wat vreemde vragen, maar ik ben nog erg jong en vertrouw het internet niet altijd. Dus ik dacht misschien via deze weg kan iemand mij helpen?

Groetjes, Sam
Me (Gast) - schreef op 28-12 om 00:09
Hallo,

Volgens mijn kalender had ik de 24e ongesteld moeten worden, maar ik ben het nog steeds niet. Ik ben nooit over tijd. Gister getest, test negatief.. Maar ik heb ook getest aan het einde van de dag, hoor dat dit met ochtend urine moet? Trouwens... Ik ben er sinds vandaag mee bezig, met het idee van zwanger zijn. Heb onlangs een one-night-stand gehad, sja je weet hoe dat gaat.. Nou na de seks bleek het mis te zijn. Echter, als ik zwanger ben, ga ik het wel houden en is het zeer welkom!
Anoniem (Gast) - schreef op 14-01 om 01:37
Ik ben 15 en ik ben al 17  dagen te laat met de menstruatie. ik heb heel erge buikpijn en mijn onderbuik is heel hard. kan iemand me helpen ik durf hier niet over met me moeder te praten en vrienden ook niet. Ben zo bang dat ik zwanger ben
Rachiebaby (Gast) - schreef op 20-01 om 15:09
Hoi dames,

Ik ben nu al 4 dagen over tijd. Gisteren een test gedaan (2 voor 10 euro), maar er kwam maar 1 streepje tevoorschijn.. (niet zwanger). Ik heb een zeer regelmatige cyclus. Ook zijn mijn borsten gevoelig en ben ik ook erg vermoeid, voornamelijk in de namiddag na het werk.

Ik heb jullie reactie gelezen en zal dit nog een week aankijken, voordat opnieuw een test afneem. Wil wel heel graag een kind!
lisa (Gast) - schreef op 23-01 om 20:36
Ik ben ondertussen 4 dagen overtijd 
heel pujnlijke borsten  steken in de onderbuik/LIES
PIJN IN DE RUG
Bernice (Gast) - schreef op 24-01 om 16:10
ik heb een bijna dezelfde vraag ik ben nu een week overtijd last van rare buikpijn met uitstraling naar de liezen lijkt op spierpijn ofzo en heb nu inmiddels drie testen gedaan maar allemaal negatief ik heb wel 1 dag roze afscheiding gehad en diezelfde dag een verbandje vol (oud ) bloed de buikpijn blijft aan houden heeft iemand een idee wat dit kan zijn?
anonymousmami (Gast) - schreef op 29-01 om 19:17
Heb Chlamydia gehad van mijn ex , ben er best lang mee doorgelopen zonder het te weten.. heb inmiddels iets van 2 maanden of iets langer geleden een kuur geslikt van een week lang na dat ik een soatest had gedaan en er achtergekomen was, samen met mijn vriend waarmee ik nu 5 maanden ga . Het was een zware kuur van een week.. ben echt bang dat ik nu een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kan krijgen want we zijn wel bezig voor een kindje , we zijn echt gek op elkaar enzo.. stress ook heel erg erom of ik nogsteeds chlamydia heb of dat ik onvruchtbaar ofzo ben geworden .. heb een half jaar tot 7 maanden rondgelopen met de soa.. Ben nu alleen wel 5 dagen overtijd en heb hele gevoelige borsten&tepels.. en paar keer duizelig geweest en heb een best een opgezwollen onderbuik en heupen opeens .. en heb ook een zeurende zachte pijn in mijn linker eierstok .. wil pas die zwangerschapstest doen als ik over een week ofzo nog niet ongesteld ben geworden ..ben erg bang dat er iets met mijn eierstokken of eilijders aan de hand is vanwege die rare pijn aan mijn linker eierstok of eilijder .. of is dit ook een symptoon dat ik mischien nu eindelijk wel zwanger ben na 5 maanden bezig te zijn geweest .. weet iemand please raad of antwoord?? thanks !
Konijn (Gast) - schreef op 27-02 om 10:29
Hallo anonymousmami,

tijdens mijn eerste zwangerschap hoorden wij via een kennis dat een ex-bedpartner van mijn vriend chlamydia had. Het was ruim een jaar geleden dat zij seks hadden gehad. Mijn vriend is de volgende dag naar de ha gegaan en een aantal dagen later bleek hij inderdaad chlamydia te hebben. Ik was over de zeik aangezien ik toen ruim 3 maanden zwanger was. Mijn vriend kreeg een ab en ook ik kreeg van de gyn een ab. Ik ben er zelf nooit op getest omdat wij een vrij stressvolle zwangerschap hadden en ik die spanning er niet bij kon gebruiken. Wel kreeg ik ook een ab van de gyn. Zeer waarschijnlijk heb ik ook chlamydia gehad en dit heeft geen schade gebracht aan ons kindje (ons kindje is helaas met 5 maanden zwangerschap overleden, maar dat kwam niet door de chlamydia). 
Ik zou me als ik jou was er niet super druk om maken en je kan altijd voor de zekerheid een echo laten maken bij de gyn van je baarmoeder en eierstokken. 
Succes!
dees (Gast) - schreef op 07-03 om 03:35
Hoi
nicole - schreef op 10-03 om 20:09

Hallo iedereen,

Ik ben Nicole 32 jr en bijna 6 jaar getrouwd.
Ik ben augustus 2014 gestopt met de pil en in november gestart met folium slikken.

14 februari geklust en 5 maart mijn NOD, nu dus bijna 1 week overtijd, maar alle testen zijn negatief, wordt er zo onzeker van.....

Ik heb vreetbuien gehad en nu ben ik momenteel echt mega misselijk, het liefst eet ik niks....
Ook moet ik veel meer plassen dan normaal en gisteren had ik aan 1 kant kramp.

Ik wordt echt gek van mezelf, ik voel gewoon dat het zo is.... Maar die test wil maar niet mee werken....
lale (Gast) - schreef op 20-03 om 13:54
Dames, ik ben vandaag 12 dagen over tijd. Ik heb de afgelopen dagen 2 keer getest, maar was helaas negatief. Ik heb op dit moment wel echt buikpijn alsof ik ongesteld moet worden, heb ook stevige borsten gekregen sinds 4 dagen en af en toe pijn. Ik wil het liefst weer een test halen en morgenochtend testen. Maar aan de ene kant denk ik wacht het op zn minst nog 3 dagen af.
Anna (Gast) - schreef op 30-03 om 09:57
Ben nu vier dagen overtijd,
Voor mijn doen erg abnormaal. Kan mijn klok er altijd op gelijk zetten..
voel me ook anders..opgeblazen,last van mijn onderrug,en de hele tijd druk op mijn onderlichaam alsof je heel nodig poepen moet..
ben met vlagen misselijk en moet vaak plassen.
een test heb ik nog niet gedaan..durf niet.. ben bang dat ik me gewoon vergis...
Anoniem (Gast) - schreef op 10-04 om 14:04
Hallo,

Ik ben in mijn 1e week van de pilstrip 1 keer de pil vergeten. Deze heb ik toen 24 uur na die pil samen met de pil van de volgende dag genomen. Heb daarna wel gewoon seks gehad. Iets voor de 3e week ben ik hem helaas weer vergeten. Op de dag dat ik de pil vergeten ben is de penis wel een paar keer naar binnen geweest maar niet echte lange seks. Er was echter wel voorvocht in het spel.
Ik kwam dinsdags erachter dat ik dus de pil van maandag vergeten was. Die dinsdag heb ik dus 2x de pil genomen. Na dinsdag ben ik wel direct gestopt met de pil omdat ik een stopweek wou inlassen. (Dit stond in de beschrijving). Nu is het echter vrijdag en ik ben nog steeds niet ongesteld. Heb wel ongesteldheidskramp maar er komt nog niks. Heb wel wat afscheiding nu. Wat dikker en slijmerig maar gewoon wittig. Ik heb een test gedaan maar deze is negatief.... Kan ik alsnog zwanger zijn of word ik waarschijnlijk gewoon ongesteld? 
Het was absoluut niet gepland, maar als het zo zou zijn is het welkom en hebben we de faciliteiten om er voor te zorgen.

Hopende dat iemand mijn vraag kan beantwoorden.
silly - schreef op 10-04 om 21:55
Als de test negatief is denk ik niet dat je zwanger bent.probeer anders over een paar dagen nog een keer een test.succes
Nieuw (Gast) - schreef op 14-04 om 07:52
hoi hoi ik zie dat sommige vrouwen na paar uur kijken en dat ze dan een licht streepje zien maar dan is de test niet meer betrouwbaar. Na 10 minuten mag je er niet meer op kijken . Want na paar uur verschijnt idd wel een streepje of plusje.. Dus dan is de test negatief. 

Gr
kimm (Gast) - schreef op 16-04 om 22:39
Hoi allemaal...
Ik ben vandaag 6 dagen overtijd...ik heb last van winderigheid, buikkrampen, obstipatie ( allemaal met momenten)...  Maar ik heb 2 dagen geleden een test gedaan...maar kwam niet zwanger uit.
Voor de rest heb ik geen zwangerschap symptomen!.. 
Borstel die niet gevoelig zijn. Ik moet iets meer plassen dan normaal, maar ook niet overdreven...wat denken jullie?
babi. - schreef op 01-05 om 15:24
Hoihoi! Ik heb ook een vraag. Ben nu 10 dagen overtijd heb aantal testen gedaan van de action bij 2 kwamen een soort van streepje een streepje super licht roze heel apart. En bij de ander ook een streepje maar die kwam niet echt uit tot een kleur. P.s het is niet de test van mijn profiel foto waar ik t overheb. Nu vandaag een cb test gedaan maar ook hierop staat niet zwanger helaas nu toch nog steeds voor mij verwarrend. Ivm zoveel verschillende testen met allemaal iets anders.. iemand enig idee?
Beertje - schreef op 01-05 om 16:26
Jeetje meid dat is vervelend. Als je 10 dagen overtijd bent zou je toch denken dat je dan echt wel op zou moeten testen als je zwanger zou zijn. Vraag bij de ha een bloedtest aan. Dat kan je nu zekerheid geven.


Ben je vaker zo veel overtijd?
babi. - schreef op 01-05 om 16:31
2 maanden geleden was ik inderdaad ook 10 dagen overtijd toen uiteindelijk heeft mijn menstruatie toch doorgezet daarna weer netjes na 28 dagen opnieuw mijn menstruatie en nu dit. De vorige keer toen ik naar de dokter ging voor een bloedtest kreeg ik veel kritiek over me heen. Heb daar nu persoonlijk geen zin in. Ik wacht het even af tot zondag en dan weer een test.
Hoop nu dat het wel raak is.
babi. - schreef op 01-05 om 16:33
Ik weet niet wat jij ervan vind maar mijn profiel foto is een test die ik gister heb gedaan wat is joun mening daar over?
Beertje - schreef op 01-05 om 19:23
Voor mij is dat een positieve test. De testen van clear bleu hebben meer hcg nodig. Misschien dat je wat minder ver bent. Wat latere eisprong/late innesteling. Als je zondag weer test en het zit goed moet de streep donkerder zijn.


Vervelend dat de arts zo moeilijk doet.

Laat je zondag wel even weten hoe de test gegaan is?

Een voorzichtige Felicitatie! Hopelijk kan ik je zondag echt Feliciteren!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan