Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

Limo - schreef op 03-08 om 16:35
Ik ben 6 dagen na mijn NOD helaas toch nog ongesteld geworden, al heb ik wel veel 'zwangerschapskwaaltjes' gehad.
Hoop voor jullie op meer geluk!
344 antwoorden en 44375015x bekeken
Chan (Gast) - schreef op 21-08 om 19:37
Hallo allemaal.
Ik ben nu 4 dagen overtijd al 5 testen gedaan en allemaal negatief. Heb wel symptomen van een zwangerschap vooral grotere borsten pijnlijk en veel witte puntjes op me borsten. Ik ben altijd heel stipt ongesteld. Bij mijn 1ste kindje heb ik getest op de dag dat de menstruatie moest beginnen em toen had ik meteen een positieve test. Ik zit er helemaal van in de stress mensen die weten hoe dit kan? Morgenvroeg nogmaals testem als het weer negatief is dan een bloedonderzoek .
Eef (Gast) - schreef op 22-08 om 18:13
Hi meiden,

Ik ben nu al 13 dagen overtijd, heb net weer een test gedaan maar hij was negatief...

(Afgelopen "menstruatie" heb ik twee dagen hele lichte bruinige afscheiding gehad.
Vorige maand had ik dat ook, daarna heb ik 1 dag heel hevig gebloed en toen was het klaar, ik denk dat dat een vroege miskraam was... )
...heb al de hele week last van pijnlijke borsten, heb trek in zout eten en ben met vlagen misselijk. Ook voel ik kleien krampjes, veel lichter als menstruatie krampen, die af en aan komen.

Ik twijfel of ik hiermee naar de HA moet gaan, heeft iemand tips??

PS. We zijn in november een jaar aan het proberen...
charldxv - schreef op 27-08 om 18:10
Zelfde verhaal hier dames! Inmiddels 8 dagen overtijd, nu bij de dokter om bloed te laten trekken. Kan het afwachten en onzekerheid niet meer aan! 

Succes allemaal!!! 
Newone - schreef op 31-08 om 12:30
Ik nu ook reeds 5d overtijd....enkel wat bruin bloedverlies bij afvegen wat niet normaal is zoals een gewone menstruatie denk ik? 
Julia (Gast) - schreef op 04-09 om 22:50
ben 7 dagen overtijd en erg buikpijn begin had ik last van duizeligheid en hoofdpijnen beetje tepels pijn maar niet zo erg.
Ben benieuw 
Anoniem (Gast) - schreef op 19-11 om 13:55
Hoi lieve leden 
Ik ben op 2 november met pregnyl behandelt en de 16ste november moek normaal ongesteld worden deze zijn er nu nog steeds niet en test ook negatief is het nog te vroeg iemand raad ??
Kelly (Gast) - schreef op 25-11 om 01:45
Pff wie kan me helpen...
Al 6 dagen over tijd.. niet ongesteld geworden,  last van buikpijn buikkrampen , test geeft negatief aan... borsten worden wel wat voller maar niet veel en er zitten van die bobbeltjes op beetje raar o. Te zeggen schaam me eigen der best een beetje voor , en weet nu niet goed wat ik moet doen normaal word ik gewoon ongesteld kan soms wat langer duren voor het er is maar nog nooit 6 dagen over tijd geweest wie heeft hier ervaring mee
6 dagen overtijd. (Gast) - schreef op 10-12 om 07:06
Hoi, ben 6 dagen overtijd. Rond de periode dat ik ongesteld moest worden had ik steken in mijn buik. De dagen nadien krampen, alsof mijn maandstonden elk moment gingen doorkomen.Heb al 2 testen gedaan, alle 2 negatief. Heb vaker hoofdpijn dan gewoonlijk,ook meer concipatie en constant moe.Maar voor de rest geen echte zwangerschapskwaaltjes. 
Sidonia (Gast) - schreef op 31-12 om 03:02
Hoi ik ben 1 week overtijd zware hooft pij en buikpijn ben ik dan zwanger of zij da gwn false siniale want ik heb 1 kidje en da kan da zij.
Verwijderd ! - schreef op 31-12 om 18:47
Misschien een keer testen ?
Love (Gast) - schreef op 07-04 om 23:58
Hoi Iedereen,
Ik ben sinds december 2018 gestopt met de pil.
Mijn eerste dag van de laatste menstruatie was 6 maart 2019. Mijn app heeft tot nu toe gelijk gehad.
Nou had ik 4 april 2019 ongesteld moeten worden. Ik ben ondertussen al bijna (over 2 min) 4 dagen overtijd.. veel klachten van steken onderin de buik ook bij het plassen, hoofdpijn en gevoelige tepels.
Ik hoop het zo wat denken jullie?
Anoniem (Gast) - schreef op 14-05 om 01:22
Beste, ik zit met een vraagje. Vorige maand heb ik mijn maandstonden 5 dagen te laat gekregen en deze maand ben ik al 9 dagen overtijd.
Ik heb grommende darmen, moeilijke stoelgang, veel plassen, harde borsten en pijnlijke tepels en mijn buik lijkt ook wat opgezwollen. Ik heb nog geen test gedaan. Maar wie kan me raad geven.
Grtjs nalyn
Ilse (Gast) - schreef op 13-06 om 07:59
Hoi hoi 
Poehhh ik ben normaal rond de 26 dag altijd ongesteld. Nu ben ik 2 dagen overtijd. Misselijk s morgens zeurend gevoel onderbuik. 
Maar testen blijven negatief.
Voel me zo klote onzekerheid 
Kunnen jullie me helpen
Gr ilse
Sharona - schreef op 13-10 om 14:40
Hallo iedereen, 

Ik heb een vraagje Ik ben nu 2 dagen overtijd natuurlijk is dat niet zolang maar omdat ik zo graag nog een kindje zou bij hebben heb ik al een test gedaan de dag dat ik normaal mijn regels moest krijgen. Natuurlijk heb ik al 2 dochters maar niet elke zwangerschap heeft de zelfde syptomen 

Ik heb namelijk last van : 

Al paar dagen serieuze hoofdpijn 
Enorme buikpijn ook onderbuikpijn vooral stekende pijn ook dat doortrekt naar mijn lies 
Hevige onderrugpijn
Soms een misselijk gevoel na het eten van sommige dingen 
Humeurig en vaak moeilijke dromen 
Vermoeitheid en precies of ik moe blijf na een nacht goed doorslapen iemand die dit herkent? 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-08 om 15:22
Hoi allemaal, 
Na enkele miskramen  te hebben gehad heb ik weer twijfels of ik zwanger ben of niet. Mijn cyclus duurt 25 dagen, 13 juli was mijn 1ste dag van mijn laatste menstruatie. Ik ben 1 dag over tijd, na 3 kindjes te hebben gehad heb ik nu een zichtbaar en gevormd buikje. Ben wat moe, grote eetlust, krampjes in onderbuik en lichte lage rugpijn, 2 keer negatief getest. Iemand  dit nog voorgehad.
Groetjes Niemsey
Sabien (Gast) - schreef op 22-09 om 11:32
Hallo, 

Ik ben 7 dagen overtijd ik heb al ne test gedaan bloed laten nemen negatief ik moet straks naar de gyn we zullen straks mss meer weten 
Heb ook ne opgezette buik. 
Curious mary (Gast) - schreef op 23-12 om 14:03
Hey dames , 
Ik heb ook een vraagje ik ben momenteel 6dagen over tijd. Heb deze ochtend een testen gedaan, deze was negatief. Nu zou ik misschien een fout gemaakt hebben bij de afname (5tennen IPV 20 in urine) 
Ik heb ook gelijk vage symptomen:
- ik ben emotioneler dan normaal 
- ik ben geregeld kort draaierig
- ik heb met vlagen korte misselijkheid, na iets eten, of vooral in de auto wat ik eigenlijk niet heb voorheen .
-ik heb zelf gevoel zwanger te zijn 
- ik ben meer moe dan normaal 

Ik had kort na men ovulatie en vruchtbare periode. Een lichte bloeding (een dag of halve dag na seks) (inestelings bloeding?)

Ik weet het niet goed,  we zijn sinds  eind augustus aan het proberen, iemand tips of ideeën ? 

Hartje - schreef op 24-12 om 09:46
Dan doe je nog een test en dan 20 tellen.
Is die negatief dan kun je er van uit gaan dat je (nog) niet zwanger bent.
Charlotte (Gast) - schreef op 17-01 om 08:00
Hi, ik ben nu 4 dagen over tijd en negatieve test. Ik heb jullie reacties gelezen en beste gewoon maar afwachten dus? Want hoe weet ik nou hoe mn cyclus loopt, gevoel dat het nu door de war is allemaal. Mijn cyclus was 28 dagen altijd al (willen voor 2e gaan nu). En nu denk ik: okee wanneer zijn dan nu mn vruchtbare dagen  
K (Gast) - schreef op 25-02 om 13:44
Ik maak het zelfde mee, ik ben 4 dagen overtijd , heb veel testen gedaan alleen maar negatief . Ik vindt het ook niet meer leuk, wij wachten op een kindje maar als ik 4dagen overtijd bent? Moet toch positief zijn ? Of wanneer kan ik het best gaan testen 
Chiara (Gast) - schreef op 06-03 om 11:53
Hallo iedereen , 
Misschien dat iemand raad weet , ik en mijn vriend zijn aan het proberen voor een kindje nog niet lang , heb jaren de pil geslikt en eind januari gestopt en 6 februari was de laatste dag van mijn ‘ontrekkingsbloeding’ als mijn cyclus normaal zou zijn zou rond deze dag mijn menstruatie moeten krijgen , ik heb al een dikke 1,5 week , krampen in baarmoeder , hoofdpijn , zeer gevoelig tepels ( enkel de tepels borsten zelf zijn niet gevoelig ,...) heb een vroege test gedaan die normaal tot 6 dagen voor de menstruatie zou meten deze is negatief , kan het dat ik zwanger zou vanaf de eerste keer of is dit bijna onmogelijk ? Ik kijk het nog even aan of mijn menstruatie deze week toch door komt ??
Mammie (Gast) - schreef op 12-03 om 19:39
Hallo allemaal, 
Ik ben nu 7 dagen overtijd 2 x getest clear blue niet zwanger, heb wel pijn in onderbuik en lage rug pijn, weten jullie wanneer huisarts bloed onderzoek doet om te kijken of je zwanger bent.

Groetjes
Cheyenne (Gast) - schreef op 12-05 om 21:49
Ik had een vraag ik ben 21 ben al mama van een zoontje 2,5jaar oud ik had na de bevalling een spiraal tje laten steken en heb deze overlaats zo’n 3weken geleden laten uithalen omdat hij scheef  zat nu ik heb altyd men menstruatie optyd nog nooit een dag later geweest nu heb ik deze niet gehad allee tis te zeggen 2dagen heb ik beetje bloed verloren maar derest was bruinverlies kweetni zou het kunnen zijn dat ik weer zwanger ben of niet
Gwen (Gast) - schreef op 13-05 om 22:48
Hey Iedereen
ik ben nu 13 dagen overtijd met echt gevoelige borsten en lichte buik krampen.
3 weken terug had k wel een lichte bloedverlies(licht rose kleur met krampen erbij). mijn zwangerschapstesten zijn allemaal negatief of is het misschien te vroeg om te testen.
En mijn vraag: KAN JE ZWANGER RAKEN 2 DAGEN NA MENSTRUATIE? mijn laatste menstruatie was 30 maart.
Groetjes!!!
. (Gast) - schreef op 28-06 om 20:22
Hoi dames,
Ik heb een vraag.
Ik ben 6 dagen overtijd. Ik heb afgelopen maand heel veel stress ervaren. Is het een mogelijkheid dat het uitblijft vanwegen de stress?. Ik heb wel seks gehad op de eerste dag van mijn vruchtbare periode. Het is met condoom gedaan en hij is niet gekomen. Is er dan een kans dat ik zwanger ben of dat ik veel stress heb en de ongesteldheid daardoor uitblijft.
Deem (Gast) - schreef op 10-10 om 13:19
Hi iedereen!
Ik ben in mei gestopt met de pil. Hierna ben ik zwaar begonnen met ontpillen (ik kreeg weer puistjes op mn rug en schouders) vanaf juli zijn we actief bezig voor een eerste kindje. Helaas nog niks. Ik heb normaal altijd een stipte cyclus van 27-28 dagen. Zelfs toen ik vorig jaar ben gestopt met de pil (10 maanden gestopt) was mijn cyclus altijd stipt. Vorige maand had ik opeens een cyclus van 25 dagen. Ik ben dus eerder ongesteld geworden. Deze maand zijn we weer actief bezig geweest na mijn menstruatie en ik moest eigenlijk woensdag officieel ongesteld worden. Vandaag is het zondag en is er nog geen menstruatie te bekennen. Volgens mijn cyclus in mijn app ben ik dus 2 dagen overtijd. Ik heb al 3 testen gedaan wat allemaal negatief aangaven helaas. Ik heb wel last van buikkrampjes, veel witte afscheiding, last van mijn emoties, beetje hoofdpijn en misselijkheid. Ik ben natuurlijk teleurgesteld door de negatieve testen. Kan het zijn dat ik te vroeg heb getest? Wat raden jullie mij aan? 

Liefs! 
Dd (Gast) - schreef op 17-10 om 23:10
Goedenavond, 
Ik heb een vraagje., 
Ik ben nu 3 maanden gestopt met de pil! Wij zijn er helemaal klaar voor, ik ben nu 8 dachten overtijd, kan dit wat zijn of heeft dit nog te maken met de hormoon wisseling, 
Toen ik stopte met de pil heeft het 1 maand geduurd voor dat ik weer ongesteld werd!
Wat raden jullie aan of wat denken jullie? 
Groetjes 
Lejla (Gast) - schreef op 10-12 om 00:34
Hiii dames! Ik ben nu 3 dagen overtijd en heb echt last van een opgeblazen en harde buik! Hier en daar nog wat steken of als ik er lang op lig krijg ik pijn. Wie heeft hier ervaring mee? En wie denkt wat het kan zijn?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan