Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

Kim (Gast) - schreef op 28-11 om 20:04
Heey ik ben 1 week overtijd heb last van hooftpijn en buik en last van borsten
344 antwoorden en 44342178x bekeken
Maasmans - schreef op 02-12 om 08:01
Hoi kim heb je al een test gedaan? en waar heb je pijn aan je borsten? hoe voelen je borsten aan grtjs
Maasmans - schreef op 02-12 om 08:04
Hey sara heb je nog eens een test gedaan ofzo of heb je u maandstonden ondertussen al gekregen grtjs
C (Gast) - schreef op 17-12 om 17:14
Ik ben heel onzeker.. ben nu 6 dagen overtijd en test was vanmorgen negatief.. nu heb ik vanaf vanmiddag een beetje bruinverlies.. ik voel me verder moe, jeukende borsten en een raar gevoel in mijn onderbuik en regelmatig misselijk.. ik wil gewoon of ongesteld of een positieve test maar niet daartussenin .. 
oglavia (Gast) - schreef op 26-01 om 15:59
Ik ben 5 dagen over tijd kan ik zwager zijn of niet! Ik hb 2 keer zwager schap tets gedaan met clear bleu wijst negatief , hb op gemerk dat ik ook meer ben gaan wegen en mijn gezicht beetje bol word ,

Geeft mijn tip 
Richelle (Gast) - schreef op 06-02 om 19:05
Hoi Dames,
Vorige week dinsdag op woensdag- nacht wakker geschrokken van extreme buikpijn. Na een toiletbezoek helder rood bloed, dit heeft 2 dagen aangehouden. Ik dacht eerst dat ik gewoon te vroeg (1,5 week) aan het menstrueren was, maar het voelde allemaal toch anders.. De dagen daarna een paar pijnlijke steken onder in mijn buik gehad en sinds 2 dagen een raar gevoel in mijn buik (net boven de navel) en soms doet het ook wel pijn. Ik ben de laatste dagen af en toe ontzettend misselijk!
Ik ben nooit bezig geweest met zwanger worden/zijn, maar na wat lezen op internet, krijg ik mijn vermoedens dat het raak is. Maar ik heb dus echt geen idee! Normaal zou ik eind deze week ongesteld moeten worden..
Gr. Richelle
Julie (Gast) - schreef op 23-02 om 16:09
Hallo allemaal,
Op 10 februari 2017 ben ik gestopt met de minipil, ik heb deze wel ongeveer 4 jaar ingenomen. Dus 4 jaar vrij geweest van de regels.
Sinds een paar dagen ben ik enorm vermoeid, misselijk, buikkrampjes (eerder rommelend geluid), warmte aanvallen, vermoeide benen en last van de onderrug. Wat ook opvallend is dat, sinds ik die symptomen heb, ik echt heel vast slaap.
Ik heb dus geen regels meer gehad tussen het stoppen en mijn symptomen. Ik vandaag een test gedaan, maar die was negatief.
Zou het kunnen dat ik zwanger ben maar nog te vroeg voor zwangeschaptest?
Groetjes, Julie
joyceXx (Gast) - schreef op 28-02 om 16:17
hallo iedereen,
mijn eerste maandstonden na gestopt te zijn met de pil kwamen er na 31dagen door.
nu ben ik al 9dagen overtijd (dus 40dagen) en had een negatieve test
hoelang moet ik nog wachten voor dat ik naar de dokter ga??
C-girl - schreef op 13-03 om 10:41
Hallo iedereen,

Ik ben vandaag 6 dagen overtijd en heb 3 negatieve testen. Ik ben sneller vemoeid, heb soms een drukkend, zwaar gevoel op mijn borsten. Ook voel ik vanalles in mijn buik ( soort van zenuwen maar het voelt niet zo ) en soms steken.. heb totaal het gevoel niet dat ik ongesteld moet worden. Ben 6 maanden geleden gestopt met de pil en dit zou dus mijn eerste zwangerschap zijn. Ik heb vele verhalen gelezen over overtijd zijn en negatief testen. Ik zit met mijn handen in het haar en weet me geen raad.
Anoniem (Gast) - schreef op 13-03 om 17:04
Hallo allemaal..
Ik word elke maand tussen de 2e e 4e ongesteld.. nu is het alweer de 13e.. ik heb 2 testen grdaam. De 1e na 2 dagen de 3e na 4 dagen. En vandaag de 3e.. allemaal negatief.
Toch heb ik gevoelige tepels, buikpijn, harde buik en moe.. ook kan ik soms heel anders uit de bocht komen kwa reactie.. ik heb een clear blue gehaald en we gaan morgen tesgen met de ochtend urine.. al de andere keren in de middag/avond gedaan..
Meisje20 - schreef op 13-03 om 17:50
is er iemand die mij kan helpen?

Goedemiddag,
in het kort over mij:
20 jaar
zou ongesteld moeten worden tussen 02-03-17 en 04-03-17
negatieve testen 3, 2 dagen overtijd, 4 dagen overtijd en 10 dagen overtijd.
symptonen : buikpijn, harde buik, gevoelige tepels, witte/doorzichtige afscheiding, hoofdpijn, misselijk, warm gevoel (lichtelijk koortsig) wel altijd trek in eten.
Help wat moet ik doen? we zijn wel aan het proberen zwanger te worden maar er (toen) niet echt mee bezig omdat ik einde van de maand geopereerd moet worden, nu mijn ongesteldheid weg blijft zijn we er veel overna aan het denken.. kan het zijn dat ik zwanger ben? of omdat ik er zo over na denk dat ik mijn ongesteldheid tegen werk? Ik ben al naar de HA geweest omdat ik buik krampen had en die nacht ze heel erg hevig waren (zowat niet kunnen slapen), die zei dat ik een buikgriep had. Dat heeft toch niets te maken met je ongesteldheid?

ik heb een forum geopend
Jana (Gast) - schreef op 18-04 om 10:06
Ik ben nu al 2 weken over tijd. Maar ik voel mij echt niet goed. Misselijk, hoofdpijn, lage rugpijn, krampen, veel moeten plassen. Maar ik neem medicatie. Dus ik vraag mij af of deze dit kan bepalen.
Anoniem (Gast) - schreef op 23-04 om 13:19
Hoi ik heb wat advies nodig ben nu 3 dagen overtijd gisteren een test gedaan die 6 dagen voor de menstruatie al aangeeft of je zwanger of niet zwanger bent bleef een streepje staan heb wel last van steken en wat lichte krampen en pijnlijke borsten maar menstruatie zet niet door moet ik nog paar dagen wachten en opnieuw testen 
Groetjes 
Vonne (Gast) - schreef op 30-04 om 16:04
Hallo allemaal,

Ik heb vandaag 2 weken geleden mijn laatste pil gehad voor stopweek. Ik zou dan woensdag mijn menstruatie moeten hebben. Maar deze bleef uit. Ik zou dan die maandag erna weer met de pil moeten beginnen. Dat weekend kreeg ik steeds buikpijn alsof ik ongesteld moest worden maar er kwam niks. Nu zijn we weekje verder en 2 testen negatief , maar ik blijf buikpijn houden alsof ik ongesteld.moet worden. Broeken Gaan langzaam wat strak zitten. En doet pijn in Me buik Ik kan Alles eten wat ik wil, ik drink heel veel( normaal kon ik iets eten als.Ik er pas zin in had en drinken deed ik nooit veel)  nu laatste 2 dagen ook moe. Vanmorgen even misselijk , en ik moet heel vaak plassen. 
Ik heb al een dochter van 7, maar ik weet niet veel meer van me vorige zwamgerschap. 
Anoniempje (Gast) - schreef op 11-05 om 13:34
Beste 

Ik was 5 dagen overtijd  en toen heb ik een zwangerschapstest gedaan en toen begon er toch een bloeding met wat stolsels en nu de maand later weer 2 dagen overtijd
Is dit normaal?
Anoniem (Gast) - schreef op 11-05 om 16:29
Hi allemaal,

Ik ben sinds februari gestopt met de pil en ik ben nu 2 dagen overtijd terwijl ik altijd een hele regelmatige cyclus heb. Ook heb ik al een week ontzettende steken onderin mijn buik. Alleen wel 2 x een negatieve test... 

Anoniem (Gast) - schreef op 15-05 om 17:08
hallo, 
Ik ben vandaag 10dagen overyijd, wat niet normaal is ik heb een goedkope test gedaan uit de delhaize maar die was negatief !  Een week voor mijn menstruatie had ik lichte bloeding 1dag en het was donker bruin tijdens mijn vrichtbare periode had ik ook vaak sex mzt mijn partner en ook tijdens mijn ovulatie dag kunnen jullie mij aub helpen?? 
eefjeskes (Gast) - schreef op 04-07 om 10:25
het resultaat van de testen kan je maar een beperkte tijd aflezen. In de gebruiksaanwijzing staat hoe lang. Als je een test lang weglegt, kan je een indroogstreepje zien en is het dus geen betrouwbaar resultaat. Een digitale test geeft meer duidelijkheid. fingers crossed!
Verwijderd ! - schreef op 10-07 om 22:02
Pffff verschrikkelijk he , heb precies het zelfde . 
Al 4 testen versleten , en niks !

Wel van allerlei kwaaltjes . Maar heb dan geen afscheiding ofzo .

Nu dan de arts vanochtend gebeld , moet nog een week wachten als ik dan of geen positieve test heb of ongesteld ben dan een bloed test .

Maar dan denk ik wat als daar ook niks uitkomt ? 
Bedoel doe mij dan maar een echo dan weet ik het 1000% zeker . Toch ? 
Bedoel het kan toch niet zomaar een maand lang weg blijven ?!

En dan lees je op Google echt de raarste en engste dingen he pffffff maar goed ben verder helemaal gezond . 
Michele (Gast) - schreef op 17-07 om 14:54
Ik zit met het zelfde probleem heb een cyclus van 29 dagen al jaar lang vrijdag was mijn nod zondag getest met een gevoelige zwangerschap test dik negatief wel veel doorzichtig slijmverlies en ook klachten wie ik herken toen ik net zwanger was van mij zoontje 2 jaar geleden ik twijfel of  ik nu al test weer zou doen of toch nog even wachten 
biancaa - schreef op 23-07 om 11:11
@michele ik zou gewoon even een paar dagen wachten en dan nog een keer testen.
Ik zit in hetzelfde schuitje. 6 dagen overtijd, had toen ik drie dagen overtijd was ook getest en helaas negatief. Zal nu een paar dagen wachten en dan weer testen. 
Sandranijholt@hotmail.com (Gast) - schreef op 29-08 om 14:59
 Hallo ik moet  as maandag ongesteld worden  maar ik vraag me af   dat ik het wel  word  want 
 Ik heb heel erg last van me borsten   en  gevoelig  en   kan noet op me borsten ligen   want ik ben een buil slaaper  en er komt een  beetje melk uit   als ik een beetje knijp   er in  enraar gevoel  in me lichaam   en  af en toe misselijk  en gevoel dat ik moet overgeven   en   in me buik  gevoelig   en net als er een vlinder in me buik    zit   heel raar gevoel      wat kan ik verwachten   ik ben er niet echt mee bezing om zwangerschap   
Hopefull (Gast) - schreef op 21-09 om 11:59
Hallo iedereen,
Ik zit een beetje met hetzelfde verhaal. Ik moest vrijdag ongesteld worden, maar de maandag ervoor (dus 4 dagen voor nod) bloedverlies, vergelijkbaar met ms. Dit duurde een volle dag en nacht. Dinsdag niets meer. Woensdag tot vrijdag licht bruinachtig verlies. Verder geen symptomen. Sinds zaterdag (dus 1 dag na nod) wel menstruatiekrampen, tot vandaag nog steeds, maar geen ms..
Dinsdag een test gedaan, de vroegtest van kruidvat, maar deze was negatief..
Zou het ook te vroeg getest zijn en was de bloeding een innesteling? 
Of is mijn lichaam een beetje ontregeld door de stress die dit meebrengt?
Lisanne (Gast) - schreef op 06-11 om 18:50
Ik ben nu 4 dagen overtijd en heb ook al een test gedaan maar die was negatief.
Ik heb steeds wel wat krampen en misselijkheid maar verder ook niet echt. 
Kunnen jullie mij verder helpen?
Xxx lisanne
Verwijderd ! - schreef op 06-11 om 21:16
Wat ik zelf echt al maanden heb is dat mijn lichaam me goed voor de gek houdt . 
Nu afgelopen maand eindelijk weer een normale cyclus gehad . 
Zelf zou ik een test doen als je minimaal 2 weken over tijd bent zeg maar dan weet je het in ieder geval zeker , en heb je toch ruim te tijd aan je lichaam gegeven als je toch ongesteld zou worden . 
En dat maakt een teleur stelling ook minder groot .. 
Hartje - schreef op 06-11 om 21:25
Ben het met je eens poppie! Maar blijft lastig. M'n moeder testte nooit, na twee keer uitblijven menstruatie dacht ze dan: ik denk echt dat ik zwanger was. Haha dat kan ik echt niet hoor! 
Het gemene is dat we gewoon geduld moeten hebben
Verwijderd ! - schreef op 06-11 om 21:33
Ja klopt heel frustrerend allemaal . 
En dan het wachten pfffff .. en dan ben je zoveel dagen overtijd en dan denk je Okee wacht nog wel even met testen . En dan zit je bijvb. Op 6 dagen over tijd en dan denk je zou het ... 
en dan even later jeeeey . Zo verrot . 
En iedereen om je heen raakt zomaar zwanger 
Hartje - schreef op 06-11 om 21:36
Sja en dan kan het ook natuurlijk ineens raak zijn, blijven hopen! Maar je moet het inderdaad ervaren hebben hoe het voelt als het wat langer duurt, dat vergeet je niet snel. Ik wens jullie snel een wondertje toe! 
Verwijderd ! - schreef op 06-11 om 21:43
Klopt , ik en mijn vriend zitten nu net in een traject . Hadden we beide echt nooit verwacht . Dus nu eerst mijn temp. Bij gaan houden en dan terug komen voor verdere onderzoeken. Maar hoop echt zo dat het deze maand al raak is . 
Dankje lief van je , zag dat jij al 10 weekjes zwanger bent . Super leuk !! Hoop dat alles goed blijft gaan bij je / jullie 
Hartje - schreef op 06-11 om 21:46
Sterkte en succes! Hoop 't ook voor jullie! M'n man dacht misschien nooit kinderen te krijgen, gevoel, en we moesten er wel even op wachten! Nu zijn we zelfs verrast met een tweeling.. Soms voelt dat wel dubbel, als ik dan mensen zie in m'n omgeving met lege handen.. Alsof ik er eentje weg moet geven, krijg er immers twee, rare gedachtes hé? Voelt niet zo fijn maar ik vind het ook zo naar voor de mensen die lang moeten wachten! Kinderen krijg je, die neem je echt niet! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan