Moedeloos en geen vertrouwen meer hebben.. - Zwanger worden forum

Leetje - schreef op 25-06 om 14:42
 meid22 dankjewel! Ben ook erg benieuwd wat het ons allemaal gaat brengen. Ah okee ik gebruik wel ovulatie testen maar denk dat ze liever ook willen dat ik temperatuur want moet trouwens ook bloed gaan prikken 3 x in mijn cyclus. Wel goed van jou dat je het daarvoor al deed. Ik hoop het ook zo! En ook voor ons beide 
102 antwoorden en 29180098x bekeken
meid22 - schreef op 25-06 om 14:57
Heb zelf maar 1x bloed hoeven te prikken in het ziekenhuis, temperaturen geeft zeker inzicht in de cyclus ;-) kon aan me temperatuur zien wanneer ik ongesteld ging worden  ben gestopt met temperaturen toen ik wist dat we toch niet natuurlijk zwanger konden worden.
Kennis van mij raakte ook niet snel zwanger en toen ze uiteindelijk naar ziekenhuis ging hoefde enkel haar eileiders keer uitgespoten te worden en maand later was ze zwanger  hopelijk is het bij jou ook zo iets kleins zoals bij haar of dat alles gewoon goed is  veel succes in elk geval
Nancy - schreef op 27-06 om 08:18
Hai meiden,
Helaas..bij ons gaat het weer fout. Sinds afgelopen weekend verlies ik oud bloed en sinds zondagnacht enorm veel pijn in mijn buik met soms donkerrood bloed verlies.
Ik kan niet rechtop zitten en veel dingen doen erg veel pijn...
De testen blijven flink positief,wat ik erg raar vind. 
Deze ochtend word ik weer terug gebeld door onze arts. 
Leetje - schreef op 27-06 om 20:57
Ah okee meid22 ik moet 3 keer prikken in de cyclus vandaag is mijn ongesteldheid door gekomen dan moet ik toch vrijdag prikken? Maar ik heb vandaag niet getempratuurd omdat het in de middag mijn menstruatie is doorgebroken? Want stond 3de dag van je menstruatie cyclus. Ik hoop ook echt dat het iets kleins is. Dankejwel! En ik ben benieuwd ze hebben ook een uitstrijkje gemaakt daar krijg ik over 3 weken een uitslag van. 

Nancy oh nee meid ik hoop zo dat het gewoon goed blijft. Ben je inmiddels al gebeld door je gynaecoloog ? 



Nancy - schreef op 28-06 om 07:22
Gisteren heb ik m’n hcg laten testen op verzoek van onze arts. En tot onze verbazing was deze super voor een zwangerschap van 5,5 week,het stond gisteren op 3000.
Aanstaande maandag een echo om te kijken of alles goed is. Er zit iets in mijn buik wat hcg aanmaakt..nu maar hopen dat het op de goede plek zit.
Zelf snapt onze arts ook niet waar de pijn en het bloed vandaan komt. 
Hopelijk geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap 
Leetje - schreef op 05-07 om 22:46
@Nancy hoe gaat het met je zwAngerschap hopelijk alles goed! Sorry voor mijn late berichtje heb laatste tijd zoooo druk op werk wordt beetje gek ervan brengt erg veel stress kan niet wachten totdat we op vakantie gaan! Tel de dagen af... 
Nancy - schreef op 06-07 om 08:43
Leetje, we hebben helaas te horen gekregen dat het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is. Afgelopen woensdag nog op de spoed gezeten in het ziekenhuis wegens enorme pijn.
Mijn lichaam is het zelf aan het oplossen,ik ben dan ook woensdagavond laat een flinke bloedprop verloren..waarschijnlijk ons kindje..
Zo weer naar het ziekenhuis voor bloed prikken op hcg en een echo. Hopelijk ziet het er goed uit. 
Leetje - schreef op 06-07 om 22:49
Ohh wat erg zeg Nancy wat een verschrikkelijke nieuws! Heel veel sterkte gewenst als je wilt praten dan hoor ik het graag   Erg moeilijk om zulke nieuws te krijgen
Leetje - schreef op 23-09 om 22:38
Hi Dames hoe s het met jullie? Nancy hoe gaat het met je IUI of Ben je al met je IVF begonnen? En Meid22 hoe s het met je behandelingen? 
Ik heb afgelopen week ook mijn uitslag gehad van de gyn bij mij was alles goed had meer dan genoeg eitjes zelfs nog te veel ze zei daar zijn wij erg blij mee. Mijn man helaas minder goed nieuws zijn zaad was minder zei ze. Weetje wat ik raar vond ze zei van ja of hij doorgestuurd wilt worden naar de uroloog maar hij twijfelt. Hij wou wel over 6 weken zijn zaad opnieuw laten controleren. En ook zijn hormonen en ze vroeg ook of ik een HSG wil ondergaan. En daarna gaan ze kijken of ze met iui en of ivf gaan beginnen. Ik vind wel apart dat ze niet bijv mijn man eerst medicijnen geven dat zijn zaad goed wordt en dan pas beginnen met die behandelingen. Weet niet wat ik moet doen? Ook met zijn zaad. Hebben jullie nog tips of jullie verhaal. Vind het allemaal wel eng en spannend.  
meid22 - schreef op 23-09 om 23:23
@Leentje Wij zijn inmiddels getrouwd en op het einde van een huwelijksreis begonnen met spuiten, erg ziek van die hormonen geworden (diarree, koorts,duizeligheid en buikkrampen).
Uiteindelijk 3 echo s gehad en toen de puctie, die was op dat moment erg pijnlijk maar ik knapte snel weer op volgende dag ook gewoon gaan werken.    
Zou die zondag er na terugplaatsing krijgen dat is me wekenlang voorgehouden en zelfs na de punctie nog, maar net voor ik wilde gaan kwamen ze dat ik geen terugplaatsing mocht omdat er kans was op overstimulatie en ik was nog jong dus kon beter wachten... alsof ik nog niet lang genoeg heb gewacht!!! Inmiddels al 2 jaar onderweg en nog nooit een positieve test gehad in die tijd.         En vooral je bent nog jong je hebt nog alle tijd en dat van een medewerkster van het ziekenhuis wie denkt ze wel niet dat ze is ongelofelijk.
Uiteindelijk 21 eitjes waarvan 11 bevrucht en 4 embryo s van 5 dagen oud in de vriezer.
Moeten nu 2 menstruaties wachten voordat ik een terugplaatsing mag, eerste is nu zo goed als over dus nu nog een cyclus wachten en dan tot dag 13 van de cyclus daarna wachten voor een echo.. dus hoop over 6 weken een terugplaatsing te krijgen (eindelijk!!) 
Mijn man had geen zaadcellen in zijn sperma dus wat dat betreft kan ik je helaas geen advies geven 
Liefs 
Meike (Gast) - schreef op 26-09 om 13:25
heel erg veel sterkte , ik ben al 4 jaar bezig voor nummer 2 , terwijl mijn zussen ondertussen al in verwachting zijn van nummer 3.
Het is soms zo moeilijk. Probeer ook te genieten van de kleintjes van je zussen, dat helpt! Temjnste bij mij!
Gr
meid22 - schreef op 26-09 om 14:22
@Meike 4 jaar lang wat verschrikkelijk  
Wij zijn nu twee jaar onderweg, vind dat al verschrikkelijk lang, ook mensen die toen nog niet met kinderen bezig waren die nu al zwanger zijn van de tweede.. 
Zou  zelf (door onze situatie) wel al heel blij en dankbaar zijn als we 1 kindje mogen krijgen  mocht er dan geen tweede inzitten zouden we daar wel vrede mee hebben, echter een kinderloos bestaan zouden we beide echt niet willen dus mocht dit niet lukken dan zouden we voor een zaaddonor gaan of uiteindelijk misschien zelfs voor adoptie ;-)
Hoop dat je snel een broertje of zusje voor je kindje mag verwelkomen
Nancy - schreef op 05-10 om 09:13
Hai meiden,

Hoe gaat het met jullie?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Moedeloos en geen vertrouwen meer hebben..' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan