NOD November - Zwanger worden forum

Katootje - schreef op 16-11 om 09:39
Ongesteld geworden  even flink potje gejankt en nu maar weer met frisse moed verder. 
1248 antwoorden en 17690626x bekeken
stéfanie - schreef op 16-11 om 09:40
Hallo 
Ieder moet inderdaad doen waar je je goed bij voelt. Mijn mama en papa waren 40-44  toen ze mij kregen (8ste kind) en ik heb daar geen nadelen aan ondervonden ofzo. Dus dames trek je niks aan van ongevraagde adviezen 

Ik heb dus deze nacht om 3u getest en deze was negatief. (Kruidvat 2voor5) Maar inderdaad 1dag voor mijn NOD ofja de dag dat ik “denk” dat mijn NOD is. Dus nu afwachten of ik komende dagen ongesteld word. Helaas houden de buikkrampen en misselijkheid wel nog aan. outy:

Iemand ervaring met eisprong laten bepalen adhv je bloed? Want ovu testen is moeilijk als je niet weet wanneer je deze best moet gebruiken toch? Ook door de borstvoeding kan mijn cyclus onregelmatig zijn vermoed ik. 


Susanna - schreef op 16-11 om 10:08
@sara ik zit pas op 5dpo en de innesteling kan toch pas plaats vinden vanaf 5dpo dus nog te vroeg voor symptomen mijn LF is wat korterheb jij al symptomen waarvan je denkt dat het raak kan zijn?
Linnieee - schreef op 16-11 om 10:11
Balen katootje!  Op naar de volgende ronde 

Ik ben ook bang dat ik vandaag toch ook weer ongesteld ga worden.. Zoveel symptomen gevoeld de afgelopen week, maar nu voelt het toch echt aan alsof het weer niet raak is.. 
stéfanie - schreef op 16-11 om 10:16
Katootje even flink huilen moet kunnen! Nu vol goede moed naar de volgende ronde!
Susanna - schreef op 16-11 om 10:29
@katootje balen zeg
Linnieee - schreef op 16-11 om 12:00
Hier ook helaas ongesteld geworden, nu maar weer op naar de volgende maand.. 
Lizz - schreef op 16-11 om 12:36
Dames ik wil continu reageren maar jullie gaan iets te snel voor mij. Ik ben er nog niet helemaal bij met mijn hoofd, maar blijf jullie volgen op de achtergrond
Katootje - schreef op 16-11 om 16:19
Linnie, wat ontzettend balen ook weer zeg!!! Voor jou ook de eerste he... ik merk dat ik steeds meer ga piekeren over de toekomst en twijfelen of er iets mis is. Herken je dat?
Sara (Gast) - schreef op 16-11 om 16:46
Sorry, bovenste bericht is van mij 
Ben vergeten om mijn naam bij te zetten!
Linnieee - schreef op 16-11 om 17:47
Katootje ik herken dat volkomen! Ik twijfel ook heel erg of er niet iets mis is, al helemaal omdat iedereen in mijn omgeving zo snel zwanger was.. Ben continue op Google aan het zoeken wat ik kan doen om het eens raak te laten zijn.. 

Sara ik heb ook elke maand wel symptomen en het lijkt wel of er elke maand steeds meer symptomen bij komen. Daardoor hoop ik ook elke keer weer dat het dan raak is, maar helaas. Maar geef de moed niet op! Het kan voor jou nu wel raak zijn 
Saye - schreef op 16-11 om 17:54
Katootje en linnieee balen meiden. Hopelijk volgende ronde meer geluk! En je mag je zeker even down voelen katootje.

Stefanie ik wist zelfs niet dat ze dat in je bloed konden zien.... wel jammer van de witte test maar als je je cyclus niet kent is het mss gewoon nog te vroeg....

Hier gisterenavond heel laat nog gezellig kunnen maken dus we zullen zien wat het geeft... vandaag was mijn test gewoon weer even donker (niet zo'n knaller als gisteren) als de controlesysteem dus neemt weer af denk ik...  


Vera, hoe staat het met jou ovulatietesten? 
stéfanie - schreef op 16-11 om 18:13
Saye inderdaad is heel moeilijk om te weten zo. Ja vorige keer kon ze dat daaraan bepalen. Maar ga nog even wachten ermee. Ik zie wel wat het worden zal. We willen er voor gaan maar mijn zoontje is bijna een half jaartje oud dus voor ons mag het ook nog wel wat duren... we willen er indien mogelijk max 2j tussen hebben zitten dus proberen gewoon en kijken hoe het loopt is het nu is dat heel erg fijn omdat het ons erg leuk lijkt  niet veel leeftijdsverschil te hebben maar is het over een half jaar pas dan is dat ook zo. 

Voor velen is dat hier net wat anders maar dat begrijp ik ook, mijn zus deed er zelf 5j over en heb haar verdriet dus ook van dichtbij meegemaakt. 

Ik duim voor je!
Saye - schreef op 16-11 om 18:18
Stefanie ik heb tussen mijn 2 kids precies 6 jaar zitten maar wel bewust. 1ste was ronde 1 raak. 2de ronde 2. Nu 3de ( 2de ronde vroege miskraam  en dit is dus de 3de ronde haha, ging het maar zo makkelijk ). Ik heb nog nooit zo hard getwijfeld aan mijn lichaam als nu. 
Susanna - schreef op 16-11 om 18:36
@Katootje en @ Linnieee balen zeg
Ikke - schreef op 16-11 om 19:18
Ze kunnen idd aan het bloed bepalen of de eisprong al geweest is. 
Ik ga woensdag ook bloed laten nemen in het ziekenhuis en dan weet ik donderdag of len eisprong al geweest is of nog niet. 
We hebben nu de 4 e keer het gezellig gemaakt rond de vermoedelijke eisprong.. Laat ons hopen zeker. 
Susanna - schreef op 16-11 om 20:52
@stefanie wanneer durf je een testje te doen?
Vera - schreef op 16-11 om 21:28
Hallo dames,
Oeh, lastig, al die symptomen die ik lees. Zo vroeg heb ik nooit symptomen. Bij alle drie de zwangerschappen (dochter en de 2 mk) heb ik geen nadrukkelijke symptomen. De laatste keer wel emotioneel net voor NOD, maar dat heb ik ook bij m'n menstruatie. Ik let bij mezelf dus niet op die signalen.
Ik heb vandaag geen ovu-test meer gedaan. Onze dochter krijgt de laatste kiezen en is enorm hangerig vandaag. Ik heb zelf de hele dag gewerkt. En ben het gewoon vergeten. Ach...dan maar even geduld en zien wat het brengt. 
Balen voor wie ongesteld is. En ja, Katootje, een huilbui heb ik ook al wel gehad als ik toch weer ongesteld werd. Gun jezelf even je emoties...
Mamsie92 - schreef op 16-11 om 22:29
Vandaag een afspraak gemaakt voor acupunctuur. Ik hoor daar goede verhalen over. Hopelijk kunnen die er voorzorgen dat ik het vertrouwen in mijn lichaam weer een beetje terug krijg en de energie weer in balans is. ( Klinkt heel zweverig hahaha..) voor nu is mijn partner weer weken van huis dus mijn eerste kans zal misschien december, maar waarschijnlijk januari zijn 
Lizz - schreef op 17-11 om 06:06
Stéfanie je kan ongeveer een week na de eisprong een bloedonderzoek laten doen. Wanneer je eisprong is geweest wordt er progesteron geproduceerd in je lichaam. Dus aan de hand van dat hormoon kan je zien of je eisprong is geweest.
Babytje4 - schreef op 17-11 om 06:56
Hey meiden gisteren weer lekker gezellig gemaakt maar bij het afvegen zag ik lichte  bloed verlies ik moet normaal mijn eisprong vandaag of morgen hebben zou dat een oorzaak kunnen zijn? 
Sara (Gast) - schreef op 17-11 om 07:25
Babytje 4, ik had ook zoiets gehad ik kon het toen niet plaatsen , maar dat kan ovulatie bloed zijn. Google maar dan kan je wat meer overlezen. 
Dames, ik voel mij steeds misselijk en in de avond moet ik zo vaak naar het toilet om te plassen niet normaal meer, ik heb geen buikkrampen maar het rommelt wel in mijn buik, normaal grijp ik rond mijn menstruatie naar chocola en zoetigheid, maar als ik nu aan chocola denk word ik gewoon meer misselijk (dit heb ik niet eerder gehad) zou dit toch een echte zwangerschapssignaal zijn of toch die gekke hormonen weer! Ik zit nu op cd 23.Ik durf ook niet te testen ik ben gewoon bang weer voor een teleurstelling! Ik zit nu echt in de stress. Ik moet ook zo weer gaan werken pfff.., morgen heb ik een vrije dag , misschien ga ik mijzelf dwingen om toch te testen.
Hoe is het met de rest van de dames? Gaat er nog iemand testen deze dagen?
Saye - schreef op 17-11 om 08:31
Ikke ik duim mee voor je! 

Vera lastig he die tandjes. Hier ook nog alleen de achterste kiezen die moeten doorbreken. 

Babytje4 geen ervaring mee. Maar mss gewoon door het gezellig te maken wat bloed?

Sara jij moet testen wanneer jij het aanvoelt. Maar ik zou ook niet te vroeg testen. Ik probeer te wachten tot 2a1 dag voor nod. Want na je eisprong zijn er een aantal dagen nodig voor bevruchting en innesteling en pas dan maak je lichaam hcg aan volgens mij....  
Susanna - schreef op 17-11 om 08:35
Nog iemand die vandaag gaat testen?
Babytje4 - schreef op 17-11 om 08:56
Yes mijn cyclus is weer normaal en kort 30 dagen. Vandaag positieve ovulatietest lijn kwam direct zelf voor de controol lijn en zelf donkerder. 
Mommie5 - schreef op 17-11 om 09:33
Wow babytje4 die test liegt er niet om haha! Fijn zeg, ik word blij van dit soort testen ook. Mijne is nog heel licht maar ik zie wel dat ie vandaag donkerder is dan gisteren. Maar goed ik zit ook pas op dag 13 en ik had voor mn laatste bevalling een cyclus van gemiddeld 30 a 32 dagen. Ik denk dus dat ik van het weekend ergens misschien ook zo een knal test zal krijgen. Of misschien vrijdag. Spannend iig weer!
Mamavan2 wat voor werk doet jouw man? Het lijkt mij dus exht niets om dan zo lang alleen te zijn... voor jullie is het waarschijnlijk heel normaal haha
Mommie5 - schreef op 17-11 om 09:44
Ik ben even aan het uitvogelen hoe ik een foto moet laarsen hoor...
Hier dan even de foto van mn test van net, cd 13 dus
Mommie5 - schreef op 17-11 om 09:45
In het echt is de streep trouwens wel wat donkerder. Stom dat dat nooit helemaal lekker overkomt op de foto hè 
Zo, nu hebben jullie even genoeg spam van mij haha
Babytje4 - schreef op 17-11 om 09:50
Ja hebben zaterdag ochtend, zondag avond en gisteren avond gezellig gemaakt hopen nog een keer morgen avond of zelfs vanavond nog eens. Mijn man wil iedere dag nu het mijn vruchtbare week is gisteren zei hij iedere toch nee? Ik zei hem zelf mij stoor het niet maar het hoeft niet persé om de twee dagen is ook goed denk ik toch. 
Mommie5 - schreef op 17-11 om 09:55
Ach er hoeft maar 1 goed zwemmertje tussen te zitten. Bij mijn laatste hebben we serieus 2x seks gehad en ook nog eens in de 1e ronde. En dat was dan wel 1x voor de positieve test en 1x op de dag van de positieve test. 
Ik zou dan vandaag nog eenmaal proberen en daarna lekker loslaten weer die handel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan