NOD November - Zwanger worden forum

Temp - schreef op 23-11 om 20:59
oh meiden wat een spannende en veel belovende berichten. 
Ik lees lekker mee onder het genot van een glaasje wijn....(jaja die mocht ik van mijzelf nu ik ongesteld ben geworden)
1248 antwoorden en 17700816x bekeken
Susanna - schreef op 23-11 om 21:50
@lizz spannend hoor
Feyre - schreef op 23-11 om 22:02
Lizz precies! Zijn pas net bezig we gaan gewoon gezellig door. Me man vind het wel best extra veel oefenen  bij me zwangerschap durfde we beide in het begin niet en libido was ver te zoeken haha. Dus hij neemt het ervan xD *fingers crossed* voor een goede echo voor jullie
Ikke - schreef op 23-11 om 23:45
Truus ik heb recent 2 miskramen gehad. Daarom wringt het bij mij om aan te sluiten in het zwangerschapsforum. 
Melissa - schreef op 24-11 om 00:25
Ik zit nu op cd20 ongeveer, weet niet meer precies welke dag ik ongesteld werd, heb ik verdrongen zeg maar... 

Maar nu wil ik net naar bed gaan en heb ik helderrood bloedverlies, mijn ovulatie was naar alle waarschijnlijkheid, dag 17 van de cyclus, maar kan ook dag 15 of 16 zijn geweest

Normaal doe ik ovulatietesten, maar wilde een maand zonder doen, en dan krijg je dus een bloeding! Hoop dat het morgenvroeg weg is, ovulatiebloeding? Innesteling? Geen flauw idee!
Ik gok erop dat mijn menstruatie op de 30ste valt, ik weet het gewoon echt niet meer.
Susanna - schreef op 24-11 om 08:13
Hier nog steeds geen menstruatie te bekennen
Mommie5 - schreef op 24-11 om 08:15
Ik duim voor je!!! 
Feyre - schreef op 24-11 om 08:38
Ik ga toch echt door naar december. Temp 36.9 nog niet geheel basaal maar dit zegt genoeg. Morgen wss wel me ms. Ook nog steeds roze/rood bij afvegen en ook meer in de inlegger. Wel fijn ook nu weet ik wel dat me cyclus gewoon netjes is. 
Jackie - schreef op 24-11 om 09:49
Ohh Lizz wat ontzettend spannend voor je vader en jullie natuurlijk. Lastig dat deze twee zaken naast elkaar lopen. Sterkte 
Babytje4 - schreef op 24-11 om 09:57
Bij mij word het toch ook spannend begin september moest ik vaak plassen en op 10 DPO zwanger maar foute gegaan. Maand ernaa normaal hier 7 DPO en weer vaak plassen al sinds 6u al meer dan 5 keer geweest wat ik normaal gezien 1of 2 keer doe. Hopen is dat een teken van zou het? Ik hoop het zo. 
Jackie - schreef op 24-11 om 10:02
Morgen of donderdag mijn Nod(morgen op basis van mijn cyclus..overmorgen gezien mijn vermoedelijke ei). 
Mijn afscheiding is nog niet gekleurd maar heb best wat buikpijn en zeurderig gevoel. Ook wat lage rugpijn.  Meer pijn dan is normaal heb dus weet echt niet waar ik sta.  
Feyre - schreef op 24-11 om 10:15
Lizz het is idd heel vervelend van dit forum dat je dan meldingen blijf krijgen ook al meld je je af. Succes voor je vader. Hopelijk geen uitzaaiingen en fijn dat je test is opgelopen!

Is toch wel mooi dat we overal opeens wat achter zoeken (ik ook hoor xD) probeer er niet zoveel bij stil te staan. Voor we zwanger wilde worden let je nergens op en dan valt nu van alles op maar meestal haf je die dingen dan altijd al. Soms is het wel een echt teken ofc.

Ik had nu amper weer roze bij afvegen maar goed ik probeer niet te hopen hoeft ook niet gezien me temp xD. Buik wat kramperig, gister ook al. Hopelijk zet morgen snel me ma door dat we verder kunnen met de volgende poging.
Linda (Gast) - schreef op 24-11 om 11:14
Hi Sara ik ben nu ook 4 weken, vandaag contact gehad met de verloskundige intake en eerste 2 echo’s staan gepland. 
Wanneer zou je ongeveer uitgerekend zijn? Ik zat al naar de groep augustus te zoeken.
Susanna - schreef op 24-11 om 11:20
Ik denk dat ik toch ga wachten tot donderdag dan is het 15dpo en zeker niet meer te vroeg voor een normale test
Lizz - schreef op 24-11 om 11:28
Sara als ik van mijn normale cyclus uit ga 31 juli en als ik van m'n ei uit ga 1 aug. Dus ik heb geen idee welke maand. Ik denk augustus omdat m'n ei wat later was door de stress. Meld me aan na de echo dan heb ik beter beeld van in welke maand ik hoor gok ik?

Jackie - schreef op 24-11 om 11:49
Eerste bloed gevonden..op naar ronde 12
Linnieee - schreef op 24-11 om 12:02
Ooh balen Jackie 
Susanna - schreef op 24-11 om 13:00
@jackie balen zeg
Susanna - schreef op 24-11 om 13:20
Maar ik ben ook ongesteld geworden en ga jullie dan ook verlaten ik ben al zo lang bezig ik heb er gewoon geen zin meer in zonde van al mijn energie
Ik zal proberen het lijstje nog af te maken
Susanna - schreef op 24-11 om 15:07
Kan toch iemand het lijstje van mij overnemen? Ik kan er allemaal even niet meer tegen
Truus - schreef op 24-11 om 15:26
Lekker het lijstje los laten Suus! Ook niet druk maken wie het overneemt.. even alleen aandacht nu voor jezelf.. Het is niet nix allemaal! Vind het heel erg rot voor je dat het wéér niet gelukt is.. Mocht je even afstand nemen van het forum snap ik dat heel goed maar weet ook dat we allemaal voor je klaar staan om je te steunen! 

Een hele dikke virtuele knuffel! Ik denk aan je.. 
Susanna - schreef op 24-11 om 19:47
@kim ik wil nog wel even op jou reageren omdat jij al zo lang bezig bent voor een 1ste. Ik heb al 2 gezonde kindjes dus ik klaag niet over wat ik al heb maar over de teleurstelling elke maand waar ik nu niet meer tegen kanMaar hoe ver zit jij nu precies in je traject?
kim - schreef op 24-11 om 19:52
Aah wat lief dat je toch nog wel even wil reageren. 
Wij zijn nu bijna 4 jaar bezig.dus ik ken de teleurstelling elke maand helaas maar al te goed. Ook ik heb wel eens een dip hoor.  We zitten nu in het ivf traject. Nu met de medicatie bezig. Vanmorgen eerste echo gehad en alles zag er mooi rustig uit. Nu dinsdag weer een echo. Vanaf vanavond een spuit erbij. Dus nu 2 op een avond. 
Maar ik geef echt nog niet op. Wij willen het zo graag.
Xxx Kim 
stéfanie - schreef op 24-11 om 21:13
Dag allemaal, 

Na een heel weekend in de gedachten te zijn dat ik zwanger was maandag dan toch te horen gekregen dat de test bij de dokter vals positief is geweest... (ze was vergeten bellen) de misselijkheid is nog niet te verklaren en heb er medicatie voor gekregen.
nu zelfs ook nog harder met de neus op de feiten gedrukt dat ik überhaupt geen eisprong gehad heb afgelopen maand wat dus wil zeggen dat de borstvoeding mijn cyclus nog tegenhoud. Het is dus afwachten tot ik eindelijk terug ongesteld word of plots toch zwanger blijk te zijn. Het jammere is dat ik dus af en toe zal moeten testen of ik zwanger zou zijn. Omdat het ook wel direct weer raak kan zijn bij de eerste eisprong wanneer deze zich aanbied. Ik weet wel dat 1 menstruatie afwachten een “makkelijker” idee lijkt maar wil gewoon zsm zwanger geraken dus gaan we het gewoon wat afwachten. 

Ik kan hier dus eigenlijk niet echt nog iets doen tot ik een cyclus heb of zwanger zou zijn en dat is jammer want het praten met jullie hier geeft steeds een fijn gevoel. 

Groetjes  
Veraaa - schreef op 24-11 om 21:31
Hè Stefanie...wat rot. 
Ik heb zelf 7 maanden borstvoeding gegeven en werd pas weer ongesteld nadat ik was gestopt. Ieder lijf reageert er anders op. Lastig...als je er wel al aan toe bent om er weer voor te gaan. En je weet nu niet wanneer je menstruatie komt....wie weet wanneer je gewoon een heel mooie verrassing krijgt. Toitoi 
stéfanie - schreef op 25-11 om 08:19
@saye ik heb mezelf voorgenomen tot 9 maanden inclusief kolven op het werk maar erna zou ik het kolven sowieso laten vallen en indien het kan enkel s’avonds voor hij gaat slapen nog en anders volledig afbouwen. 

stéfanie - schreef op 25-11 om 08:21
Ik duim voor je Saye! Ik gun het je van harte een positieve test!
Babytje4 - schreef op 25-11 om 08:41
Stefanie ik heb bv gegeven tot 11maznden en cyclus in de ware dus kan nog efkes duren hier eerste menstruatie pas begin juli en proberen voor nog een baby en is ons momenteel nog niet gelukt hopen hier wel zit op 8dpo. 
Feyre - schreef op 25-11 om 08:53
Nou dames ik schuif toch echt door. Zoals verwacht ongesteld geworden vandaag temp nog 0.1 omlaag dus eigenlijk wel basaal nu. Wel fijn om nu echt te zien zonder spiraal en +3kg nog van me vorige zwangerschap dat me cyclus nog steeds ok is(tempte wel al paar maanden maar je weet niet precies wat de spiraal met je hormonen doet) gezien vandaag me NOD is
Sien (Gast) - schreef op 25-11 om 13:19
Hallo allemaal, ik ben nieuw hier. Ik ben 26 en ga voor mijn eerste kindje. 

Ik ben in augustus gestopt met mijn pil en had toen mijn doorbraakregels. Toen moest ik heel lang wachten tot ik voor de 1ste maal ongesteld werd. Daarom ben ik al eens eerder naar de dokter geweest. Ze heeft toen bloed getrokken en alles bleek in orde. 
Ik kreeg mijn regels uiteindelijk 1 november. Ik weet dus nog niet hoe mijn cyclus eruit ziet. Volgend de ovulatietest was mijn ovulatie 15 november, dus voor nu ga ik er vanuit dat mijn cyclus 28 dagen is en dat mijn NOD 29 november is. 
Ik deed zonet een test, maar helaas zo wit als maar kan. Ik voel ook helemaal niets, dus ik vrees dat het niets zal zijn. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan