NOD November - Zwanger worden forum

Sara (Gast) - schreef op 15-11 om 14:30
Saye, de test is gewoon goed positief! ik zou het wel gezellig maken (Hihi) ik had de afgelopen maand ook een vroege miskraam en heb mijn eisprong inmiddels al gehad, ik had het niet verwacht dat mijn cyclus gelijk goed zou lopen! En de cyclus na de miskraam is de beste cyclus die ik volgens mij tot nu toe heb gehad (Hihi) ik had heel vaak van die korte cyclussen en nu een lange cyclus van 27/28 dagen! Of het raak is dat weet ik nog niet over een paar dagen weet ik hoop ik meer
1248 antwoorden en 17697337x bekeken
Mamsie92 - schreef op 15-11 om 14:34
Lastig saye. Ik gebruik op dat soort momenten altijd een digitale ovulatie test. Ik heb dat namelijk ook vaak gehad dat ik twijfelde over wel of niet al 
Mamavan2meiden - schreef op 15-11 om 15:03
Ik vind het juist fijn als mensen hun ervaringen delen. Dus Saye, blijf het alsjeblieft doen hoor.
We gaan er gewoon een gezellige groep van maken samen! Ik hoop zo voor een ieder dat ze dit jaar nog een positieve test in handen mogen hebben. Vingers crossed!
stéfanie - schreef op 15-11 om 15:10
Dag allemaal 

Ik wil me graag ook nog aanmelden. Misschien wat laat mits mijn NOD (denk ik) dinsdag is maar ik klets graag mee en anders ga ik vast met sommige waarschijnlijk over naar die van december.
Stefanie 24j 1ste ronde 2de kindje. 
Ik ben bevallen in mei en willen nu graag voor een 2de gaan ondanks ik nog borstvoeding geef. 
Ik duim voor jullie allemaal! 

Groetjes 
Saye - schreef op 15-11 om 15:16
Welkom jackie en Stefanie, ik wens jullie snel een mooie zwangerschap (baby) toe.  
Susanna - schreef op 15-11 om 15:21
@stefanie welkom ik zet je op de lijstsucces deze rondewat leuk dat jullie alweer zo snel aan een volgend kindje beginnen
Babytje4 - schreef op 15-11 om 15:26
Sorry meiden voor het verkeer plaatsen van groep niet opgelet.  Hopen op een vruchtbare maand ik zit nu in mijn vruchtbare week spannend. 
Vera - schreef op 15-11 om 15:39
Oh, Saye....fijn dat je blijft!
Ik vind het na de miskraam juist heel fijn als ik snel weer zwanger zou zijn. Ik mis het...... En omdat ik AL 38 ben, voel ik wel de druk....en wil ik deze maand ook gewoon proberen. Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. De miskraam duurde bij mij wel 5 dagen...en met ruim 7 weken....en toch herstelde m'n lichaam heel snel toen het klaar was. Dus voor mezelf zie ik geen belemmering. 
Ik deel wel je gevoel qua spanning....nu na 2 miskramen weet ik dat ik de volgende keer lang nerveus zal zijn. Dat is dan maar zo...daar moet ik dan maar doorheen...
Wat jij moet doen....geen idee....wat bij jou past. Dit zijn mijn gedachtes en hoe ik er nu insta. 
Susanna - schreef op 15-11 om 15:39
@jackie wanneer verwacht je je nod?
Nikki92 - schreef op 15-11 om 15:46
Ja de beide keren dat ik zwanger was, was het in ronde 1 of 2 al gelukt. Mijn vriend wil nu nog even wachten aangezien we net een nieuw huis hebben maar ben al aantal maanden van de pil af ook omdat ik me er niet goed door voelde gelukkig voel ik me veel beter sinds ik gestopt ben !! 
Saye - schreef op 15-11 om 15:53
Jackie hopelijk ondanks de lange cyclus snel een mooi beebje.  Voordeel is dat het al 3x gelukt is. Hier gaan we voor 3de dus ook al 2x gelukt. Ik duim voor jou een mooie eisprong deze maand!

Vera ik snap je helemaal, ik ben ook al 35... Ik ga vanavond toch lekker hints geven aan het ventje (zonder dat hij weet dat het de moment is) en zien of het spontaan gebeurt.... En dan zullen we wel zien of het moest zijn of niet.... ook ik heb 5 dagen gebloed (waarvan 3 echt heel veel), ik was wel maar 5 weken dus niet zo ver als jou... Hopelijk heb je snel wat duidelijkheid over je cyclus, ik gun het je zo! 



Babytje4 - schreef op 15-11 om 16:42
Stèphanie had efkes met jullie groep gevolg maar hebben nooit echt samen geklets ik ben in november bevallen van een zoontje en gaf bv tot nu oktober nu vraagt hij er niet meer naar. Maar was wel ambetant want met bv had ik geen cyclus hopen is de jouwe weer normaal ik had pas mijn eerste menstruatie begin juli. 
Nikki92 - schreef op 15-11 om 16:44
Die angsten en spanning snap ik helemaal hoor meiden ben nu ook 2x zwanger geweest en beiden gingen niet goed, hopelijk is 3x scheepsrecht ook 
Saye - schreef op 15-11 om 16:48
Nikkie92 ik duim mee voor jou.
Susanna - schreef op 15-11 om 17:09
Ik ben ook al 35 dus hier speelt leeftijd ook mee
Susanna - schreef op 15-11 om 18:01
@saye ik heb ooit gezegd na mijn 35ste houdt het op
Lief - schreef op 15-11 om 18:10
Ik ben ook heel bang dat het niet meer gaat lukken. Elke maand wordt het emotioneler lijkt het wel. Ben in augustus 40 geworden. Gelukkig krijg ik zoveel steun hier uit de groep. 40 klinkt toch wel oud, maar ik wil nog niet stoppen, het doet zoveel verdriet na 2,5 jaar proberen om te zeggen nu ben ik 40 en het komt definitief niet meer. Maar waar ligt de grens. Zo moeilijk. 
stéfanie - schreef op 15-11 om 18:13
Babytje4 

Ik denk van wel, ofja zo lijkt het. Ik hoop nog te voeden tot hij 9 maanden is 

Verder voel ik me sinds gisteren namiddag echt niet lekker. Alsof ik continue zou kunnen overgeven en een rommelend gevoel in mijn onderbuik... maar NOD pas dinsdag “denk” ik. Twijfel om morgenvroeg toch al eens te testen... 
wat zouden jullie doen? 

Groetjes 
En dank je wel voor de verwelkoming 
Ikke - schreef op 15-11 om 18:17
Saye,  je lichaam geeft zelf aan dat het ok is om opnieuw zwanger te geraken als je cyclus terug in gang is na de miskraam. 
Gewoon elke kans benutten anders heb je achteraf mss spijt?
Ik zat vroeger op het 9 maand forum en hier heb ik veel aan gehad. Heb na 7 jaar nu nog een Facebook groepje met enkele mama's ervan. 
Je gaf aan je hier niet echt op je plaats te voelen. Ik denk dat iedereen dat gevoel wel al een keer gehad heeft. 
Ik heb me terug aangesloten nu hier in het nod november groepje maar ben zelf nog ni zo heel erg actief. Uit zelfbescherming om er niet teveel mee bezig te zijn na men 2 miskramen in juni en oktober. 

Vera, mijn eisprong was blijkbaar ook een dikke 2 weken na de curretage. 1 oktober was men curretage en op 23 oktober was in het bloed te zien dat ik men eisprong al gehad had. En 30 oktober men regels gekregen. 
Verdacht vroeg dat ik men eisprong dan zal gehad hebben ofwel een hele korte LF. 

Ik denk aan de afscheiding dat ik vandaag men eisprong heb gehad maar weet het ni heel zeker.. Vandaag kunnen we allesinds niet meer aan de slag.. Morgen middag ff in men lange lunchpauze dan zeker en woensdag ochtend voor de zekerheid en dan zijn alle kansen benut volgens mij.. 
Susanna - schreef op 15-11 om 18:47
@stefanie ik zou niet voor nod testen want dan kan er nog zoveel mis gaan
Susanna - schreef op 15-11 om 18:59
@ikke klopt dat heb ik ook ervaren maar voor nod is de kans helaas nog groterik heb de afgelopen 23 maanden ook vaak die vraag gekregen waarom we het niet gewoon bij 2 laten maar de wens voor een 3de is net zo groot als voor de 1ste
Saye - schreef op 15-11 om 19:09
Ik heb bij mijn laatste 2 zwangerschappen ook voor nod positief getest. 1 ging goed andere ging na nod verkeerd. Dus denk ook niet dat 1a2 dagen voor je nod een verschil gaat maken. Maar dat is mijn persoonlijke mening. Als het misgaat gaat het denk ik toch mis. 

Ikke ik deel het ook met niemand meer. Had mijn beste vriendin en nog 2 personen ingelicht. En is dan eens zo moeilijk om.daarna te moeten zeggen dat het mis is gegaan. Ik hoop te kunnen wachten tot 12 weken moest het nog eens lukken. 
Susanna - schreef op 15-11 om 19:12
@saye nee daar heb je gelijk in 2 dagen zal indd niet heel veel uitmakenmaar ik lees zoveel verhalen over vroege miskramen nog voor de 4 weken dat ik niet zo goed meer voor nod durf te testen
Susanna - schreef op 15-11 om 19:41
Ik ga het zelfs met 12 weken nog niet vertellen maar pas als je het gaat zien want er is toch niemand die ons een 3de kindje gunt iedereen zegt je hebt toch al 2 gezonde kinderen jongen en meisje maar dat maakt de wens voor een 3de niet minder
Rien (Gast) - schreef op 15-11 om 20:15
Welkom Jackie en Stefanie!
Saye: ik denk als je ovulatietesten gebruikt, je er wel klaar voor bent. Welke testen gebruik jij? Ik had vorige ronde die van clearblue met knipperende en vaste smiley, maar die zijn echt duur...
En wat heeft iedereen toch met 2 kinderen als ideaalbeeld he. Onze dochters is al even 6 en al jaren horen we wanneer ze nu eindelijk een broer of zus krijgt. Wij waren er gewoon niet klaar voor. En momenteel hebben we ook nog tegen niemand gezegd dat we er terug voor gaan.
Als ik zwanger zou zijn, zeg ik het wel tegen enkele collega’s opdat ik geen zeker geen zwangerschapsafbrekingen moet begeleiden. Bij de anderen sowieso pas na 12 weken.
Jackie - schreef op 15-11 om 20:25
Hoi Rien,dankjewel!ik gebruik sensitest maar weet nog niet echt wat ik er van vind. Gelukkig wel duidelijk ovulatie kunnen vinden en ging ook nog samen met wat tekenen van mijn lichaam.
Wat fijn dat jullie er nu wél klaar voor zijn..hopelijk is het je snel gegund. 
Werk je op de verloskamers? 
Rien (Gast) - schreef op 15-11 om 20:35
@Jackie ik werk als sociaal werker op kindergeneeskunde-materniteit in een universitair ziekenhuis dus wekelijks wel wat afbrekingen.
Susanna - schreef op 15-11 om 20:50
Het weerhoudt me er ook niet van om voor een 3de te gaan maar dat soort ongevraagde adviezen kunnen ze beter voor zich houden
Vera - schreef op 15-11 om 21:42
Ik vertel het een volgende keer wel weer vroeg. Ik heb best veel steun en vooral begrip ontvangen. Okee..m'n vader was lomp toen hij zei dat m'n nichtje geen kinderen kan krijgen en wij er gelukkig al een hebben.... tuurlijk is dat erg....maar ik vond mezelf ook heel zielig. Maar de meesten lieten me met rust toen ik dat wilde....m'n baas is een bosje bloemen komen afgeven aan de deur....dus ik vertel het wel weer gelijk. Van de druk van buiten trek ik me inmiddels niet zoveel meer aan. Dat is dan weer een voordeel van 38 jaar oud zijn .
Kritiek, gezeur, druk, ongevraagde adviezen....ik zit er niet op te wachten! Het meeste gaat m'n ene oor in en het andere weer uit. Dat gun ik iedereen! 
Zie hier trouwens de foto van m'n ovu-test van zojuist....bijna net zo donker....morgen nog maar één doen...en de boel gezellig maken deze dagen. 
Ikke - schreef op 15-11 om 23:15
Ik ben zo stom geweest. Ik heb ovu testen liggen en had moeten testen om zeker te zijn. Heb ( sorry voor omschrijving) enkele dagen slijmverlies gehad en het was iets of wat rekbaar maar maandag ochtend tot zelfs vandaag nog.. 
Kan ook geen hele week zijn zeker haha. 
Wat waren de pregnyl spuiten duidelijker wnr we huiswerk moesten maken en ik kon testen of het zover was.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD November' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan