Groepje nieuwkomers deel 2 - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 05-11 om 14:38
Jullie kwaaltjes zijn aanstekelijk hier bloedverlies op cd9
553 antwoorden en 17339995x bekeken
Anso - schreef op 05-11 om 17:38
Oh Suzanna wat zou dat kunnen zijn op cd9? Te vroeg voor een ovulatiebloeding lijkt me.. Misschien van een betrekking?
Hier is vanalles gaande in mijn linkerlies en onderbuik (4dpo), geen idee wat. Precies allemaal luchtbelletjes die poppen
Susanna - schreef op 05-11 om 17:49
Ovulatie test hartstikke negatiefvorige maand cd15 positieve ovu test en dat was al vroeg
Susanna - schreef op 05-11 om 18:03
@jill92 er zat 1 veeg dus het stelt niks voor maar ik heb dit nog nooit gehad
Heel veel sterkte met je opa het zal een moeilijke tijd voor jullie zijn en worden
Anso - schreef op 05-11 om 19:22
Oei Jill, hopelijk niks te ernstigs aan de hand met hem?
Jill92 - schreef op 05-11 om 19:28
@Anso hij is al op leeftijd, maar dat maakt het niet minder pijnlijk. Hij heeft een hersenbloeding gehad en is aan 1 helft verlamd geraakt. Krijgen amper tot geen contact. Spannend hoe dit afloopt. 
Anso - schreef op 05-11 om 20:15
Oh zo erg! Is ook exact wat met mijn opa gebeurd is vorig jaar. Geen fijne periode
Jill92 - schreef op 05-11 om 20:43
Hoe is het afgelopen bij je opa? 
Shanna (Gast) - schreef op 05-11 om 21:27
Jill, heel veel sterkte met je opa! Naar in deze tijd ziek zijn, extra zwaar voor jullie allemaal. Hopelijk laat hij op korte termijn mooie verbeteringen zien, dan komt het goed. Ik zal een kaarsje branden!

Schuimpje; heel veel plezier dan! En op zijn kop staan hé!
Susanna - schreef op 05-11 om 21:39
@schuimpje ik dacht ik sluit me bij jullie aanhet is gelukkig bij die ene keer gebleven
Susanna - schreef op 05-11 om 21:56
@schuimpje dat lijkt me een goed idee
Susanna - schreef op 05-11 om 22:01
@bestj het was maar 1 veeg maar wel heel opvallend zeker op cd9
Floor (Gast) - schreef op 06-11 om 07:28
mijn regels zijn begonnen en dit al op 11dpo. Daar gaat mijn regelmatige cyclus dus. Ik had mijn ovulatie op cd 15 dus ik vind dat ze wel snel doorkomen. Pff
BestJ - schreef op 06-11 om 08:01
Je lijkt mij wel Floor.. niet leuk ;(
Floor - schreef op 06-11 om 08:38
Ik reageer later op jullie berichtjes dames, maar ben momenteel even heel hard aan het balen
Susanna - schreef op 06-11 om 08:41
@fieleken mijn man wordt boos als ik erover begin hij zegt dan het komt wel en we hebben toch al 2 kindjes? Hij wilt geeneens zijn sperma nog een keer laten onderzoeken om te kijken of het een uitzondering was of normaal?
@floor balen zegmaar om eerlijk te zijn vind ik het nog meevallen ik word op 12dpo ongesteld ik zou het wel in de gaten blijven houden want het moet niet nog korter worden
Shanna (Gast) - schreef op 06-11 om 12:04
Ja inderdaad Anso! Dan moeten ze in de watten gelegd worden. Die mannen hebben het ook een stuk makkelijker; wij hebben de hele maand hormonen, dan een paar dagen bloeden, zwanger met allemaal kwaaltjes, blaasontsteking... Die man van mij heeft alleen last als ik geen zin heb!
Floor - schreef op 06-11 om 16:21
Oh, wat lastig van jullie mannen, meiden! Denk dat ze idd niet altijd begrijpen hoe vurig onze wens aanwezig is. Maar ben wel heel blij dat mijn vriend erin mee gaat als ik zegt dat het 'de moment' is om seks te hebben.
Ik begin hier stilaan de optie te overwegen dat het een innestelingsbloeding is ipv regels. Deze morgen toen ik in bed lag voelde ik het 'vloeien' tussen mijn benen en effectief mijn slip vol met bloed en daarna ook nog op mijn maandverband. Maar sinds 10u enkel nog bij afvegen en ook wat donker van kleur. Heb ook geen menstruatiekrampen en 11dpo is ook wat vroeg. Vorige keren had ik cyclus van 28 dagen. We zullen zien of het nog verder doorbreekt of dat mijn echte regels maandag beginnen. Wat een onzeker gedoe, dat zwanger worden. Ik had al tegen mijn vriend gezegd dat ik mijn regels heb en was al bijna beginnen huilen deze morgen. Maar nu twijfel ik toch nog wat. Bedankt voor jullie lieve berichtjes!!
Anso - schreef op 06-11 om 17:39
Ik duim Floor! Op zich is een innesteling op 11dpo perfect mogelijk. 
Je hebt gelijk.. het is echt een emotionele rollercoaster
Jill92 - schreef op 06-11 om 18:02
Heel begrijpelijk allemaal. Ik vind het ook soms lastig om mijn vriend uit te leggen. Mijn vriend zegt ach anders volgend jaar. Dat vind ik dan heel lastig, want ik wil iedere kans benutten. 
Bedankt voor alle lieve reacties! Met mijn opa gaat het niet goed, maar wel beter dan gisteren. Er zit vooruitgang in en hij reageert weer. Het kaarsje helpt! 
Jill92 - schreef op 06-11 om 18:08
@Floor ik hoop dat het een innestelingsbloeding is! Zou inderdaad goed kunnen!
Susanna - schreef op 06-11 om 18:48
@floor je houdt het dus nog even spannend wanneer durf je een testje te doen?
Shanna (Gast) - schreef op 06-11 om 19:04
Jill wat fijn dat je wel wat verbetering ziet! Mogen jullie er wel naartoe met de Corona? Kaarsje brandt nog lekker door lieverd!

Floor wat spannend! Het zou echt wel een innesteling kunnen zijn. Heb je nu helemaal niets meer? En als je goed op zou letten, voel je dan andere dingen? Vermoeider?
BestJ - schreef op 06-11 om 19:52
Fijn dat het iets beter gaat Jill... We blijven kaarsjes branden 

Oeh Floor hopelijk innestelingsbloeding! 

Nee helaas Schuimpie..net nog een test er tegen aan gegooid hartstikke negatief..
Susanna - schreef op 06-11 om 20:13
@schuimpje hij heeft zoiets van we zien wel en komt het niet ook goed maar voor mij is de wens toch net wat sterker denk ik dan want het is echt niet zo dat ik niet dankbaar ben met mijn 2 wondertjes
Susanna - schreef op 06-11 om 21:43
@shanna hij wil wel een 3de maar denkt nog dat het spontaan komt net zoals bij onze 2 kindjes
Shanna (Gast) - schreef op 07-11 om 07:44
Het kan natuurlijk wel spontaan gebeuren, maar als dat na een jaar niet zo is heb je niet voor niets recht op hulp. Ik kan mij ook voorstellen dat hij ook succes wil hebben; elke keer verplicht sex is toch anders dan wanneer (en hoe) je sex hebt als je niet voor een kleintje bezig bent. Ik vond de laatste ronde ook al een soort saai worden en wij waren nog niet eens zo lang bezig. Maar misschien houdt hij zich er helemaal niet mee bezig op die manier en heeft hij er dan geen last van? Je bent midden 30 dus je hebt nog tijd, maar het wordt iedere keer natuurlijk iets lastiger. Vervelend voor je hoor, je wilt ook niet een te groot gat tussen de kleintjes!

Schuimpje, ik had dat vruchtbare slijm meestal vier dagen en dan op dag vier mijn ei. Volgens mij zit je dus wel goed als je nu vast een voorraadje hebt aangelegd! Ik zal duimen!

Floor, is het nog droog en durf je al een testje te wagen?
Susanna - schreef op 07-11 om 12:22
@shanna mijn man is al wat ouder maar ik vraag me af in hoeverre leeftijd voor een man ook meespeelt?
Fieleken - schreef op 07-11 om 12:59
Hier ook begonnen met klussen deze week. Vandaag cd16... vorige keer was de eisprong op cd21... ik ben eens benieuwd...
Aan het slijm zie ik helemaal niets... in mijn beleving heb ik nauwelijks slijm... wat me wel wat zorgen baart... moet ook nooit een inlegkruisje dragen... 
vandaag ovulatietest van action en er was een licht streepje... volgens de handleiding is dit negatief... hoe ervaren jullie dit? 
Floor - schreef op 07-11 om 13:19
@Fieleken, succes met klussen  In de eerste ronde had ik ook geen slijm maar deze ronde wel veel de dag voor en de dag van mijn eisprong. Misschien komt het bij jou nog binnen een paar dagen?
@Shanna, blij dat het terug in orde is met jouw man
@Sussana, lastig dat je man niet openstaat voor verder onderzoek, zo lijkt het mij idd lastiger om telkens verplicht seks te hebben, of doen jullie dat niet perse rond de eisprong?
Gisteren nog elke keer bloed gehad bij afvegen en deze morgen een beetje op mijn maandverband. Maar wel telkens veel bij afvegen dus ik vrees dat morgen of maandag mn regels beginnen. Ik leef toe naar maandagavond omdat ik tegen dan normaal wel meer zal weten en zoniet, doe ik dan een testje.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 2' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan