Groepje nieuwkomers deel 2 - Zwanger worden forum

Susanna - schreef op 03-11 om 18:51
@shanna ik heb wel veel hoofdpijn en mijn menstruatie is ook anders maar dan zouden mijn ovulatie testen ook positief moeten zijn dus mijn lichaam houdt me zelfs voor de gek nog voor mijn eisprong
553 antwoorden en 17339141x bekeken
Susanna - schreef op 03-11 om 19:01
@shanna het duurde langer voordat het echt doorkwam en het was wel veel maar normaal moet ik de 1ste dag elk uur vervangen en nu maar 1 of 2 inlegkruisjes per dag en dat had ik vorige maand ook al
BestJ - schreef op 03-11 om 19:17
Ja spannend Shanna om iedereen te vertellen..hoeveel weken ben je nu? Ik denk indd dat het een ontpil bloeding was. Geen idee..ga nu voor de volgende ronde 
Susanna - schreef op 03-11 om 20:18
@shanna ik slik al geen pil meer sinds ik 19 ben en ik ben nu 35. ik hoor ook niet thuis ik dit topicik denk eerder dat mijn gewicht nu normaal is voor een normale cyclus
BestJ - schreef op 03-11 om 20:27
Woehoee Shanna!  Gaat alweer hard... Alles is hier rustig nu.. wachten op Ovulatie gok ik.
Shanna (Gast) - schreef op 03-11 om 20:40
Oja stom van mij! Zal wel zwangerschapsdementie zijn, ik weet natuurlijk dat je al langer mee doet! En jij hoort hier net zo goed als iedere ander schat! Hoe gaan jullie er samen mee om? Heb je een beetje steun ook aan elkaar?

Joyce, dan zit je nu dag 4? Gebruikte jij nou ovulatie testjes?
BestJ - schreef op 03-11 om 20:42
Ik gebruik Ovulatie testen maar nu nog niet.. Ben net klaar met een bloeding.
Shanna (Gast) - schreef op 03-11 om 20:44
Ja dat begrijp ik!  Nog even lekker genieten van geen stress en gedoe aan je lijf, hihi!

Hoe gaat het eigenlijk met jullie mannen? Bemoeien die zich ermee, hoe houden zij zich er mee bezig?
Susanna - schreef op 03-11 om 20:45
@shanna mijn man heeft zo iets van we zien wel en wil verder ook geen traject in maar onze kansen zijn heel klein met maar 4% goede zaadcellendus ik zou juist wel graag een traject starten. Ik denk dat onze 2 kindjes wondertjes zijn al heeft het toen ook langer geduurd
Shanna (Gast) - schreef op 03-11 om 20:51
Vindt hij twee dan eigenlijk wel genoeg? Ik kan mij er wel iets bij voorstellen dat jij het super graag wil! Maar doet hij iedere maand wel netjes mee of laat hij dat ook gewoon zoals het uitkomt?
Susanna - schreef op 03-11 om 21:31
@shanna gelukkig vraagt hij wel elke maand naar mijn eisprong
Schuimpie - schreef op 03-11 om 21:38
Jeetje Shanna, 12 weken alweer! Zo fijn dat je die eerste onzekere periode goed bent doorgekomen.

Floor, nog een klein weekje geduld... Ik duim voor je!

BestJ, hoop dat 't nu echt klaar is met die gekke bloeding van jou!

Hier een man die super gemotiveerd is! Verbaasd me eigenlijk wel, bij onze eerste was hij eerder het "we zien wel" type en was hij lichtelijk in shock toen het gelukt bleek te zijn. Nu vraagt hij regelmatig of we een kans maken deze dag en wanneer ik dan kan testen.
Aan mijn slijm kan ik wel veel verschil zien gelukkig, en het lijkt deze ronde wel wat sneller te veranderen dan voorgaande ronde dus ik hoop dat mijn cyclus daarmee ook iets korter gaat zijn. Morgen start ik weer met ovulatietesten. 
Anso - schreef op 03-11 om 22:52
Oh verdorie ik had zo veel bij te lezen dat ik vergeten ben op wie ik allemaal moest reageren . Vanaf morgen nog een poging want ik val half in slaap
BestJ - schreef op 04-11 om 08:05
Ik werd vanmorgen wakker met pijn in m'n rechter eierstok (net zo'n pijn bij ovulatie), maar dat kan nog helemaal niet? Ik ben net klaar met een bloeding. Toch? Vanmiddag maar testen want met ochtend urine heeft het geen zin. En anders maar even langs de huisarts

Floor - schreef op 04-11 om 08:41
Dankje voor het duimen!
Ik voel eigenlijk niks, de voorbije 2 dagen wat steekjes in mijn buik maar verder niets van symptomen... geen pijnlijke borsten of misselijkheid. Enkel wat meer puistjes. We zullen zien wat het geeft maandag  ik hoop alvast keihard dat er geen bloedverlies meer optreed want dat zou dan ook betekenen dat mijn cyclus zich eindelijk zo goed als hersteld heeft. Spannend afwachten.
Floor - schreef op 04-11 om 08:44
Succes met de ovulatie Jill! Hier wil mn vriend ook heel graag een kindje, maar ik moet wel aangeven wanneer we 'seks' moeten hebben en dan gaat hij er gelukkig wel voor  Zelf is hij met die 'praktische' kant niet bezig en vraagt hij er ook niet naar. Maar als ik er iets over vertel luistert hij wel geïnteresseerd en dat werkt prima voor mij. Hij is ook de nuchtere dus stelt me gerust dat ik nog niet op symptomen moet letten ofzo voor de NOD.
Susanna - schreef op 04-11 om 08:48
@bestj clear blue kan juist wel met ochtend urine
@jill92 als mijn man geen traject in wil dan houdt het op hè ik kan hem moeilijk dwingenal zal ik degene zijn die de behandelingen ondergaat
Shanna (Gast) - schreef op 04-11 om 11:21
Schuimpje, die man van jou wil vast voor een elftal gaan! 
Sharon - schreef op 04-11 om 12:45
Hier was mijn vriend eerst met het willen van een kindje. Hij is ook drie jaar ouder. Hij had graag een kindje gehad voor zijn 30e verjaardag, maar dat halen we niet meer, begin september volgend jaar. 
Hij staat wel veel nuchterder in het hele proces. Maar denk dat dat als man ook makkelijker is omdat zij natuurlijk niks voelen in hun buik enzo. 
Wij hebben deze week gelukkig wat afleiding, zaterdag gaan we naar een huis kijken die we heel graag willen kopen. 
Shanna (Gast) - schreef op 04-11 om 13:35
Het kan misschien nog wel toch Sharon? Leuk dat hij er zo achter staat en positief is. Ik denk ook dat sex niet altijd super romantisch hoeft te zijn, soms is het gewoon even functioneel toch?  Wat leuk een huis! Wonen jullie nu in huur?
Susanna - schreef op 04-11 om 14:44
De leeftijd van de man is minder belangrijk dan bij de vrouw
Shanna (Gast) - schreef op 04-11 om 16:33
Echt leuk Sharon! Laat je weten hoe het was?
BestJ - schreef op 04-11 om 19:39
Wat spannend Sharon! Lekkere afleiding inderdaad. Hier nog steeds een soort zeurende eierstok , ovulatie test hartstikke negatief. Maar zwangerschapstest 2 nov ook negatief. Even kijken hoe of wat. Heb nu ook digitale ovulatie testen besteld.
Shanna (Gast) - schreef op 04-11 om 21:01
Dat zou wel heel snel zijn Joyce! Is het bloeden helemaal weg?
BestJ - schreef op 04-11 om 21:05
Ja nu ook best misselijk. Hopelijk komt de ovulatie dan snel..dit is ook een beetje raar..ja die was 2 november ook meteen weer gestopt gelukkig..
Susanna - schreef op 04-11 om 21:12
@floor morgen 4 dagen voor nod wanneer ga je een testje doen? Spannend hoor
Schuimpie - schreef op 04-11 om 22:22
BestJ, wellicht misselijk door het schommelen van je hormonen? Geen idee hoor... Hoop voor je dat deze ronde stabieler verloopt!

Jill, bij de 1e stond mijn vriend er precies zo in als bij jou. Geloof dat hij toen nog niet echt besefte waar we het precies voor deden. Nu lijkt dat anders, hij is ook zo enorm gek op ons dochtertje!

Haha Shanna, een elftal gaat me echt iets te gek worden! We gaan volgend jaar een huis bouwen, tekeningen zijn klaar en daar staan toch echt maar 2 kinderkamers op!

Hier cd 11 en vandaag toch maar vast gestart met ovulatietesten. Zoals verwacht natuurlijk nog een leeg rondje, ben heel benieuwd of hij deze keer wat eerder positief gaat zijn. 
Anso - schreef op 05-11 om 00:06
Oh Sharon en Schuimpie, leuke vooruitzichten dat huis! Hier net hetzelfde.. mijn man is nu ons huis zelf aan het tekenen (architect) en ik kan alles tot in de details volgen. Super om mee bezig te zijn, dat leidt echt fel af!
Hier proberen we het in het begin met goede moed heel uitgebreid gezellig te maken, maar tegen het eind zijn we het dan echt beu. Volgende keer beter doseren..of aan de conditie werken
Floor - schreef op 05-11 om 09:11
Schuimpie, ik duim voor een smiley binnenkort  
Leuk jullie plannen met huis kopen, huis tekenen, enz! Wij hebben vorig jaar in oktober een nieuwbouw gekocht en deze zal klaar zijn midden december, wij zullen dus verhuizen in de kerstvakantie. Iets om hard naar uit te kijken.
Sussana, ik heb besloten van niet te testen voor NOD en momenteel heb ik ook nog geen testdrang, oef . Ik voel me zodanig normaal dat ik denk dat het niets zal worden, heb helemaal geen symptomen. Als ik maandagavond geen regels heb gezien, zullen ik en mijn vriend samen een test wagen. Spannend 
Shanna (Gast) - schreef op 05-11 om 12:19
Wat leuk al die verhuis en huizenbouw plannen. Kan mij voorstellen dat dit voor jullie een fijne afleiding is. En hoe mooi zou het zijn een nieuw huis met dan een nieuwe toevoeging aan het gezin?!
Anso; uitgebreid vrijen is natuurlijk wel leuk maar als je dat 4/5keer in je vruchtbare week wilt doen is dat inderdaad een hele opgave! 

Schuimpje; stapelbedden!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 2' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan