NOD Oktober - Zwanger worden forum

kruimel - schreef op 20-09 om 15:48
Hihi ooh ik pakte het niet verkeerd op hoor! Geen probleem

Ik ga een nieuwe ronde clomid starten, 150mg. Is de hoogst mogelijke dosering en dus ook de laatste clomid kans. Mocht dit niet aanslaan dan weet ik de vervolg stappen nog niet. Misschien een operatie, misschien meteen hormoon injecties.. geen idee, het is kut! (Oeps, sorry voor myn taalgebruik )

@manon ooh spannend hoor.. en maar goed dat je geen jaar gewacht hebt! En wat byzonder om dat zo op huwelijksreis te beslissen. Lijkt me erg mooi! Das toch wel het ultieme liefdes gevoel dan hihi!

@ goed bezig Bianc, welkom terug.. laat je niet gek maken meid, komt goed met jou!

@succes en een fijne vakantie Dame!

xKruimel
740 antwoorden en 44323556x bekeken
Dame - schreef op 20-09 om 16:02
Een collega van mij en zijn vriendin zijn al 4.5 jaa bezig om zwanger te worden. Uiteindelijk was het gelukt en vertelde ze het iedereen. Met 12 weken. Nu weer 9 maanden later is ze bevallen van een dochtertje!! Van dat nieuws kan ik nou zo blij worden!. Hij zei ook: we hebben zo lang op je moeten wachten en daar ben je dan eindelijk!
Poesh - schreef op 22-09 om 09:39
Hoi dames,

het is aardig stil geworden op het september forum.. Hier nog een van de wachtende.. Dus wellicht ook in oktober geen echte NOD.. Maar ik kom toch even volgen. Kan ik bij het lijstje?

(n)od: ? Rustcyclus na mk - 1ste kindje
Dame - schreef op 22-09 om 11:21
Ik ga lekker op vakantie dames! Ik heb nog even van te voren een test gedaan en deze was negatief. Dus op vavakantie ga ik me eisprong opzoeken met me ovulatie test. En hoop dat als ik terug kom 8 oktober er een hoop positieve testen zijn!

Groetjes!!
Manon - schreef op 22-09 om 12:04
Fijne vakantie Dame.
We horen het dan wel.

Mira2014 - schreef op 22-09 om 14:28
@ Poesh, je staat erbij! Welkom!
@ Dame: fijne vakantie!
Mira2014 - schreef op 22-09 om 14:56
Hier denk ik vrijdag mij ei gehad (vroeger dan verwacht), helaas vanwege omstandigheden niet kunnen klussen... dus deze ronde niet gelukt...

Maar mijn cyclus is wel weer een stukje korter (87-40-34), dus ik ben allang blij.

Nod is nu 1 oktober, en dan door naar NOD November...
Dame - schreef op 22-09 om 15:09
Bedankt!
Poesh - schreef op 22-09 om 16:14
Dank je wel Mira
Is alleen maar positief dat je cyclussen korter worden Veel geluk in de volgende ronde, alhoewel er nog niks verloren is als je 3 dagen ervoor geklust hebt of 1 dag erna kan het ook nog raak zijn
Mira2014 - schreef op 22-09 om 18:01
Hey Poesh,

Ik weet het, maar we hebben helaas de hele week niet echt geklust... was ervan uitgegaan dat mij ei later was (net na dit weekend).

Daarbij ben ik licht spastisch (wat eigenlijk alleen te zien/merken is aan mijn benen).. en je zult net zien dat ik afgelopen week helemaal in de kramp zat vanwege het omslaan van het weer. Dus afgelopen week heb ik weer met krukken moeten lopen.

En ik kan je vertellen dat als lopen al pijn doet, je echt geen zin hebt om te klussen...

Gaat nu weer goed hoor! Maar dus net het juiste moment gemist helaas

Ik blijf hier gewoon lekker mee kletsen en verhuis straks met de niet-zwangere dames mee naar november.
Poesh - schreef op 22-09 om 18:37
Kan me voorstellen dat je dan geen zin hebt om te klussen.

Maar, dan zijn we al met 2 in november .

Nog een fijne zondagavond allemaal!
Lexje - schreef op 22-09 om 20:08
Hoi meiden, ik had gedacht me nu onderhand wel bij jullie te kunnen voegen.... maar nog steeds geen menstruatie gehad in sept maar test zijn negatief, misschien is mijn ei laat ( maar een week of 3 dan!!!) Zit namelijk op dag 41 van mijn cyclus, niet normaal zo lang! normaal 31/32 dagen, dus al 10 dagen 'overtijd' zeg maar. Mijn nod voor oktober kun je dus nog even invullen met een ? was er laatst namelijk zeker van dat ik ongi ging worden omdat mijn temp wat gedaald was maar de dag erna was hij gewoon weer hoog. Nu dus nog veel hoger... we wachten en wachten en anders wachten we nog even

@ Mira, jeej dat maakt het ook niet makkelijker allemaal zeg... ik kan me goed voorstellen dat je dan echt geen zin hebt. Wij hebben een sterfgeval in de fam en dat geeft ook zo'n lading dat je thuis te moe bent en een beetje depri dus geen zin om het op die manier gezellig te maken.

@ Dame, jammer van die negatieve test, lekker genieten van je vakantie en energie op doen voor de volgende ronde
Suzan - schreef op 22-09 om 20:40
@Mira; jammer dat je je eisprong hebt gemist, maar ik snap heel goed dat je geen zin hebt als je benen al zeer doen bij het lopen.

@Dame; hopelijk vind je je eisprong en weet je wanneer je moet klussen...

@poesh; ben je nog steeds aan het wachten op je eerst ms na je rustcyclus? Duurt wel lang als dat zo is....

Ik ben druk aan het testen met ovu testen. Vandaag was de streep al behoorlijk donker, maar nog niet donker genoeg, dus ik denk dat morgen of overmorgen mijn LH piek is. Ik blijf testen.
Poesh - schreef op 22-09 om 20:48
@Lexje, het kan ook dat je eens een ei overgeslaan bent.. Dit heb ik ook gehad in de maand dat ik dan zwanger was.. Zat ineens op 80 dagen daardoor.. Je niet te veel zorgen maken

@suzan, ja idd, ik wacht nog steeds op mijn ms.. Dag 54 ong.. Maar mijn normale cyclus is 40 dagen, dus voorlopig maak ik me nog geen zorgen, vind het alleen ambetant dat we condooms moeten gebruiken nu want daar reageer ik niet goed op..  Wij vertrekken volgende vrijdagnacht op reis voor een weekje.. Ik geef mijn lichaam nog 2 weken om mijn ms te krijgen, anders ga ik na onze reis eens bij de dokter om bloed te laten trekken.. Want dan ga ik naar 68 dagen...  En voor jou fijne klustijd, ik zie dat je bijna je ei hebt!
Lexje - schreef op 22-09 om 20:57
@ poesh, hoe zat dat bij jou dan precies? want je was dan toch zwanger? ik snap het niet helemaal... ik temperatuur en bij mij is toch een duidelijk verschil te zien, eerste periode (3 weken) gemiddeld 35.7 iets wat onregelmatig, tweede periode (2 weken) gem 36.25, schommelt tussen 36.2 en 36.3 nu sinds kort gem 36.65... schommelt tussen 36.6 en 36.7, ben benieuwd wat het morgen weer wordt... Maak me er niet al te druk over maar is toch wel fijn als je weet waar je aan toe bent. De laatste dagen ben ik er eigenlijk ook niet mee bezig, heb wel andere dingen waar ik druk mee ben dus dan vliegen de dagen zo om, en nu dacht ik dus net ineens van, he! al op dag 41!
kruimel - schreef op 22-09 om 21:26
Hee Lexje
Mag ik vragen hoe jy temperatuurt? Want de basale lichaamstemperatuur ligt gemiddeld vóór de eisprong op 36,5 graden..
De meest betrouwbare manier van tempen is rectaal.. andere manieren kunnen sterk afwijken en geven dus een ongeldig resultaat. Een temperatuur onder de 36graden lijkt me niet echt goed..
Wil me nergens mee bemoeien hoor, maar t viel me even op

xKruimel
strikje86 - schreef op 22-09 om 21:27
Hoi Dames, mag ik me hier ook melden??
Ik heb 3 weken geleden met 6 weken zwangerschap een miskraam gehad en dit hebben we vorige week gehoord/gezien bij de VK.
Nu proberen we langzaamaan maar weer te gaan klussen, we waren erg van slag, want we willen toch wel graag een kleintje!!
Poesh - schreef op 22-09 om 21:59
@Lexje, ik had op mijn nod van 40 dagen toen een negatieve test.. Maar ik bleef maar overtijd gaan, aangezien ik niet temperatuur wist ik dus niet wat er aan de hand was bij mij.. Uiteindelijk met 2 weken overtijd naar dokter geweest voor bloedtest. Na een week nog eens, en toen bleek ik pas rond mijn eisprong te zitten.. Dus in totaal 80 dagen na mijn ms verwachte ik terug mijn NOD.. Die bleef toen uit, paar dagen later getest, en was positief.. Met het spijtige gevolg dat hier gekend is. Misschien is het nu beetje duidelijker?

@strikje, veel sterkte nog meid! Knap van je dat je er nu al terug voor gaat, maar probeer het toch eerst een plaatsje te geven en te verwerken, en heeft zo'n impact.. (heb zelf een spontane mk gehad op 9 weken, vruhtje was gestopt op ong 7 weken..)
GJK - schreef op 22-09 om 22:11
Jeetje, wat erg Strikje! Ik ken je nog van het april forum. Ik wist niet dat ook jij een MK gehad hebt.. Spontane bloeding? Heb je nu een rustcyclus? Ik wil je heel veel sterkte wensen. Voor ons is het 3 en een halve week geleden, maar ik bloed nog steeds. Met de verwerking gaat steeds beter. Nu op de ms wachten voor we door kunnen.
strikje86 - schreef op 23-09 om 08:12
@GJK: ja spontaan gebeurd... Ik had vrijdag/zaterdag positief getest. Toen maandagmiddag ineens bloed... s'nachts nog gebloed en dinsdag nog wat bloed en woensdag was het over...
Ik wist toen meteen dat het niet goed was..
Had nog een test gedaan van de action en die gaf negatief aan, maar toch hoop houden, maar helaas.
Positieve eraan is dat mijn lichaam het allemaal zelf heeft opgelost. Toen we voor de echo gingen kon die vrouw al zien dat mijn baarmoeder zich alweer aan het klaarmaken was voor de eisprong.
Dus nu gaan we voor de 3e ronde
Vrolijkheid (Gast) - schreef op 23-09 om 10:25
Hallo dames,
Ik ben 34 jaar en wij voor een 2 e wondertje....
Hier 2 e ronde Op 17 sept Nod. 
Veel geluk allemaal deze maand.... X
Anoniem (Gast) - schreef op 23-09 om 10:25
" Hallo dames,
Ik ben 34 jaar en wij gaan voor een 2 e wondertje....
Hier 2 e ronde Op 17 sept Nod. 
Veel geluk allemaal deze maand.... X "
Vrolijkheid
Vrolijkheid (Gast) - schreef op 23-09 om 10:26
"
"
undefined] Hallo dames,
Ik ben 34 jaar en wij gaan voor een 2 e wondertje....
Hier 2 e ronde Op 17 sept Nod. 
Veel geluk allemaal deze maand.... X[/quote
kruimel - schreef op 23-09 om 14:35
Hai!

Nieuwe meiden, welkom!

Jeetje @Strikje, sterkte! Hopelijk gauw weer raak voor jullie!

Hier weeer klaar met Provera, dus weer wachten op ongi... zie als een berg op tegen de clomid.

xKruimel
IR81 - schreef op 23-09 om 14:52
Hoi,

Ik wil me ook even aanmelden....
Wij zijn vanaf april bezig en gaan straks voor ronde 6 voor ons 2de kindje!
Wel fijn dat je via dit forum even je verhaal kwijt kan en ook verhalen van anderen kan lezen en reageren om elkaar te steunen!
Heel veel succes iedereen!
strikje86 - schreef op 23-09 om 16:00
@Kruimel: hoop ik ook!! Vorige keer waren we heel snel zwanger, 2e maand al. Was nog maar net van de pil af!
kruimel - schreef op 23-09 om 16:18
Hoop het voor je.. Je weet iig dat je zwanger kunt raken, dat moet ondanks de pijn en verdriet een geruststelling zijn!

xKruimel
Miracle (Gast) - schreef op 23-09 om 18:16
Ik lees al een tijdje mee.
Ik wil me ook aansluiten.
Me Nod is op 18 oktober en zit in ronde 25.
Ik hoop dat het me laatste ronde mag zijn.
Gr,
Miracle
GJK - schreef op 23-09 om 18:16
Wat fijn Strikje dat alles in ieder geval lekker snel gaat.

Ik ben inmiddels behoorlijk zeker dat ik mijn NOD van 1 oktober niet ga halen. Ik heb vandaag weer met de VK gebeld. Maandag moet ik een zwangerschapstest doen omdat ik (nog steeds!!) bloed. Is deze positief word ik alsnog doorgestuurd (weer!!) naar de gynaecoloog. Ik zit er zo niet meer op te wachten.. *zucht*

Kruimel, ik kan me zo goed voorstellen dat je opziet tegen de Clomid. Je had al zo'n last van de bijwerkingen. Ik zal aan je denken, ook al heb je daar niets aan ;-)
Mira2014 - schreef op 23-09 om 19:32
Nieuwe dames welkom! Jullie staan erbij..

Mocht je je NOD wel weten maar niet doorgegeven hebben, dan hoor ik het graag.... dan zet ik het erbij.

@Vrolijkheid.. ik ben ervan uitgegaan dat je 17 okt bedoelde.. klopt dat?

Allemaal succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan