NOD Oktober - Zwanger worden forum

kruimel - schreef op 02-10 om 20:38
Ik vind persoonlyk altijd als je nog niet zo lang van de oil af bent, je nog niet echt van 'overtijd zyn' kan spreken.. de meeste cycli zyn in het begin vaak onregelmatig. Ontpillen kan 6 maanden duren.. en ja, als je uitgaat van een standaard cyclus van 28 dan ben je idd overtijd..

xKruimel
740 antwoorden en 44381427x bekeken
kruimel - schreef op 02-10 om 20:46
Zie nu pas dat je schryft dan je sinds apr. Gestopt bent met de pil. Elke cyclus kan van elkaar verschillen maar ga anders idd ff naar de huisarts x
IR81 - schreef op 02-10 om 22:47
Ik hoop van wel! Ik heb ook al 4 maanden geen lh-piek gevonden maar wordt wel gewoon ongesteld...toch maar even met de huisarts bellen?
Mari (Gast) - schreef op 02-10 om 23:50
Heej dames ,

Ik ben nieuw hier en zou me graag aansluiten in julie groepje
Ik ben 22 jaar het is onze 1ste ronde en mijn Nod is 17 oktober (hoop ik)
Vind het best spannend ons eerste kindje .. hoop snel zwanger te zijn
Aangezien ik echt heel veel klachten heb van mijn Ms.
Maar dus bij deze sluit ik mij graag bij jullie aan om zo gezellig samen af te w8 en
Bij te kletsen .

Groetjes Mari xx
Dame - schreef op 03-10 om 04:05
Strikje, ik heb hetzelfde last als jou. Maar ik ben op vakantie en dacht dat het misschien met het eten te maken had. Ik heb 6 dagen hele erge last gehad van krampen en erge diarree en zeer pijnlijke borsten. Toevallig nu de diarree en de krampen gestopt zijn heb ik ook geen last meer van me borsten (met name het tepel gedeelte).
9 oktober ben ik weer thuis. Vanaf 11 oktober kan ik testen.
Wanneer kan jij testen strikje?
strikje86 - schreef op 03-10 om 07:36
@Dame: ik weet niet wanneer ik kan testen... dat is een beetje het vervelende...
Door de miskraam is alles in de war gegooid..
Maar ik denk dat ik eind volgende week eens een gokje waag als ik dan nog niet ongesteld ben... en jij?
Linda33 - schreef op 03-10 om 09:30
Je kunt altijd 19 dagen na je klusdag testen.. Dat las ik weer op een ander forum..
Dame - schreef op 03-10 om 09:46
Als ik de 13e nog niet ongesteld ben dan ga ik een test doen! Ik weet bijna zeker dat het raak is! Zo voelt het. Maar ben bang dat me lichaam me voor de gek houd. Zo heb ik me namelijk al eens eerder gevoeld.....

IR81 - schreef op 03-10 om 10:05
@ linda33 hoe het precies zit weet ik niet. Ik heb wel gelezen dat als je geen lh-piek hebt kunnen vinden dan heb je hem of gemist of geen eisprong. Volgens mij kun je dan wel gewoon regelmatig ong worden. Ik wordt hier ook af en toe kriegel van...
Wij gaan nu ons klusweekend in en zal vanaf zaterdag 2x per dag gaan testen. Als er dan nog niets uit komt, geen lh-piek, ga ik toch maar even de huisarts raadplegen. Ik ben er niet gerust op en dat maakt me heel onrustig en dat helpt nou ook weer niet met zwanger worden!
Hoewel ik ook op veel forums heb gelezen over vrouwen die ook nooit een positieve ovu test hadden en toch zwanger waren. Dus we houden hoop!
kruimel - schreef op 03-10 om 10:35
Hee meiden.
Ik heb geen eisprong en word dus ook niet ongesteld!! Duurde by my 7 maanden voor ze my hiermee hielpen en daarna nog 2 maanden voor ik echt kon beginnen in de mmm..
Het kan echt zyn dat je je LH-piek niet kan vinden maar dat wil niet zeggen dat je geen eisprong hebt. En als je een maand geen eisprong hebt, kan je wel ongesteld worden, vaak is de cyclus dan wel wat anders of langer. Eisprong kan ook veel later komen dan je denkt.. maak je voor nu nog niet al te druk, als je regelmatig ongesteld bent, heb je m waarschynlyk gewoon gemist.. en een maandje geen eisprong is nog geen ramp. Kan gebeuren

xKruimel
lisaaaa&milan - schreef op 03-10 om 13:31
@ Linda,

ik ben deze ronde op dag 15 begonnen met ovulatietesten, en ik had meteen een positieve ovulatie, mijn cyclus licht altijd tussen de 30 en 39 dagen...
lisaaaa&milan - schreef op 03-10 om 13:32
ik zit nu op het wachtbankje
Dame - schreef op 03-10 om 13:33
Kan erg verschillen wanneer je eisprong is hoor. Ik begin altijd een paar dagen na me menstruatie te testen en zo kwam ik er achter dat die maand me eisprong gewoon een keer een stuk eerder was. Waar ik normaal een regelmatig cyclus had van 30 a 32 dagen was het nu een cyclys van 26 dagen.

Linda33 - schreef op 03-10 om 13:33
@lisaaaa1 oke, dus eerder beginnen is beter..
kruimel - schreef op 03-10 om 14:07
Hai

Ik vertrouw niet zo op ovu testjes. Heb er een aantal gedaan (die roze testen van de kruitvat) en er waren een hoop testen positief hihi en dat kan helemaal niet! Heb dit aan myn gynaecoloog gevraagd en zei vertelde me dat ovu testen niet altijd by iedereen werkte.. ik doe ze dus niet meer. Heb ook op internet gelezen dat sommige mensen (ook mannen) vaak een beetje LH hormoon in de urine hebben, dan heb je dus altijd een streepje op de test.(dit is het by my ook geloof ik)
Wilde laatst myn vriend een test laten doen maar die verklaarde me voor gek hihihihi! Snappen jullie dat nou ?

En over dat klussen (vind dat zo'n raar woord??).. Wy seksen nu wanneer we zin hebben en das ongeveer om de dag dat schynt het beste te zyn voor de kwaliteit van het zaad maar volgens my is het niet zo dat wanneer je rond je ei elke dag sekst, er geen zaadjes / slechte zaadjes zyn ofzo.. en goed zaad blijft wel een aantal dagen leven, mits het goed samen kan met jouw baarmoederslijm.

Pfff al die dingen waar je aan moet denken wanneer je zwanger wil worden. Y zou toch heel wat makkelijker zyn als je gewoon *POEF* een baby in je buik zou hebben!

Hier gelukkig laatste dag clomid vandaag, de hoofdpyn is killing. Heb al 2 dozen tissues verhuild de afgelopen dagen, heb geen traan meer in mn hoofd zitten volgens my..
meiden, raak alsjeblieeeeeeft gewoon zwanger zonder al die medische rommel! Dit gun ik echt niemand!

Goodluck ladiesss

xKruimel
lisaaaa&milan - schreef op 03-10 om 14:08
@ hanna

jaa,,, ik ben er intusse wel aangewent hahahaha!

ik heb geklust op de positieve ovulatietesten.. en dat was bij mij ook niet om de dag.. had 2 x een lachende smilie ( CB ) en die 2 dagen hebben we wel goed benut.. zo net voor de EISPRONG
Dame - schreef op 03-10 om 14:15
Wat erg voor je kruimel dat je je zo moet voelen! Ik hoop dat het niet voor lang is en dat het snel raak mag wezen! Rustig aan en hoop dat je mannetje er voor je is om je op te vangen he!
Willemijn (Gast) - schreef op 03-10 om 14:53
Hoi allemaal!

Zo, ik moest weer even een eindje terug lezen om alles 'bij te houden' haha.
Nog bedankt op jullie reacties trouwens van dat vorige bericht van mij! Doet me goed!

Mijn nod zou ergens dit weekend moeten zijn, het vervelende is dat ik het niet exact weet, dus ik wacht maar gewoon af. Al wel 2x negatieve test gehad (zo 1 waarmee je 4 dagen voor nod kan testen) Ik weet dat je dat eigenlijk niet moet doen, maar veel te ongeduldig he!! Mijn temperatuur  is sinds het weekend minimaal 37.3 en max. 37.7 (en ben niet verkouden, niet ziek, voel me goed), dus dat zou eventueel een goed teken zijn, maar de nega testen niet :S

Voor de nieuwe meiden onder ons: Welkom Mari! En alvast heel veel succes deze maand!

Strikje86: Wat een gave website zeg!! Ik had je FB page al een keer gezien en het zijn echt super leuke spullen allemaal! Ik vind ook die knipjes met 'grote zus' erop erg leuk!!!

@Kruimel: Wat naar voor je meid! Lijkt me niet fijn om je zo te voelen, wat die hormonen dan allemaal doen met je! Ik hoop echt voor je dat het snel raak is!!

@moederworden: ik las dat je licht bloed verlies had wat daarna weer stopte, dit had ik tijdens mijn eerste zwangerschap op mijn nod. Dus dacht in eerste instantie dat ik ongesteld was, maar toen het stopte heb ik toch maar een test gedaan en positief! Wat daar dan de oorzaak van is weet ik niet, want ze zeggen dat de innesteling al een poosje voor je nod is. Vervelend dat je testen negatief zijn!

@ovutesten: Ik zou graag iedereen die met ovulatie testen bezig is een advies willen geven, maar helaas weet ik er zelf te weinig vanaf.

tot snel, groetjes Willemijn
strikje86 - schreef op 03-10 om 15:30
@Willemijn: dank je voor je complimenten!! Doet me goed!

@kruimel: Hoop dat alle medische gedoetjes die je nu moet doorlopen snel zijn 'vruchten' afwerpen!! Het is je gegunt!!

Ik doe helemaal niet aan ovu testen en temperaturen, heb voor mezelf het gevoel er dan veel te obsessief mee bezig te zijn en dan is de 'fun' er voor mij gauw af..
moederworden - schreef op 03-10 om 16:32
@kruimel, wat ontzettend vervelend dat je je zo voelt! Ik hoop dat je je snel beter voelt!
Ik moet zelf nog erg wennen aan het woord klussen. Wij vrijen ook wanneer we zelf zin hebben. De ene keer om de dag, de andere keer om de twee dagen. We willen het (nog niet) doen omdat het moet. Het moet ook nog wel spannend en leuk blijven tussen de lakens
Tamtam (Tamara) - schreef op 03-10 om 16:45
Mbt ovutesten.... ik heb ze nu 1x gebruikt (CB), en ik vond het wel heel handig, want daarvoor gokte ik maar wat eigenlijk..... Kreeg ook direct die maand wel 2x een smiley na een aantal dagen, en daarna niet meer (lijkt logisch)  Ik ga ze iig komende maand weer gebruiken, om te kijken of er een beetje hetzelfde patroon in zit. Vorige keer ben ik op dag 12 begonnen, en dat was prima. Ik overwoog even om nu nog wat later te beginnen,maar ik hou toch maar dag 12 aan....stel dat het idd per maand verschilt? Als je een korte cyclus hebt is het denk ik wel beter om misschien iets eerder te beginnen (korter dan 28 dagen)

haha Kruimel ' Pfff al die dingen waar je aan moet denken wanneer je zwanger wil worden. Y zou toch heel wat makkelijker zyn als je gewoon *POEF* een baby in je buik zou hebben!', daar sluit ik me 100% bij aan! Maar ja.... helaas voor ons, is het niet altijd zo makkelijk
lisaaaa&milan - schreef op 03-10 om 16:50
Tamtam! nu je die cb gebruikt,, wanneer klus jij dan precies?
Tamtam (Tamara) - schreef op 03-10 om 17:43
De keer dat ik ze nu gebruikt heb, op de 2 dagen vd smiley. De volgende probeer ik die dag erna ook iig mee te pakken
Manon - schreef op 03-10 om 19:31
Hallo dames, ik heb afgelopen weekend mijn ovulatie gehad. Gisteren had ik het gevoel al ongesteld te worden. (Terwijl dit pas eigenlijk 15 oktober moet zijn). Kreeg lichtte afscheiding beetje roze/ licht bruin. Mijn buik is erg aan het rommelen.

Kon je maar in 1 keer zwanger worden. En was er maar een middeltje voor..
Mari (Gast) - schreef op 03-10 om 20:03
Hoi hoi

Heb net een beetje kunnen bijlezen en merk toch dat vele hier ovulatietesten doen
Hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk en welke raden julle mij aan moest ik deze ooit willen gebruiken ?

Groetjes Mari
P.s ben echt een nieuweling en weet nog niet veel af van al dat zwanger worden xx
IR81 - schreef op 03-10 om 20:18
Ik heb ze bij mijn vorige zwangerschap ook gebruikt. Na 8 maanden en een miskraam had ik ze gehad op advies van mijn collega. Toen 1 maart had ik de eerste dag van mijn ong. 15 en 16 maart positieve ovu testen en 29 maart wist ik dat ik zwanger was. Had toen ook echt een cyclus van precies 28 dagen steeds. Dus nu dacht ik....ik ga ze maar gelijk gebruiken na 2 maanden te zijn gestopt met de pil. Nu al 4 maande geen positieve test maar wel regelmatig (tussen de 29 en 32 dagen) cyclus. Maar ik gebruik de dipsticks van sensitest. Via internet besteld, zijn ook niet zo duur. Ik vind ze wel prettig werken maar ik heb geen ervaring met andere merken.
Heel veel succes Mari!
Suzan - schreef op 03-10 om 20:19
@Willemijn; negatieve test zegt nog niets. Sommige vrouwen moeten eerst een aantal dagen over tijd zijn voordat ze positief worden.

@kruimel; ik vind zo dat je een zwangerschap verdient. Soms zo je wensen dat het zelf meer in de hand hebt...

@ovutesten; het is heel goed mogelijk om je eisprong te missen. Ligt er ook aan hoeveel LH hormoon je aanmaakt.  En als je cyclus langer is dan 40 dagen heb je kans dat je helemaal geen eisprong hebt. Je hebt volgens mij de meeste kans op een zwangerschap op de dag dat je een positieve test hebt. Je eisprong is namelijk 10-12 na het hoogste lh piek moment. Alleen kun je nooit precies vaststellen wanneer dat is...

@srtikje; mooie heldere website. Hopelijk gaat het goed lopen.

@ Alle nieuwe meiden; welkom

@ Hanna; ik had 1 okt en vandaag wat bruinige afscheiding. Voor de rest heb ik alleen een drukkend gevoel in de buik, beetje rugpijn en vanochtend een vlaag van misselijkheid na de pauze. Maar goed kunnen ook ms klachten zijn. Ik wacht gewoon nog even af. Er heerst bij ons op het werk een ziektegolf. Ik heb 1/5 van de klas ziek... wel lekker rustig:-)
Suzan - schreef op 03-10 om 20:24
Ik gebruik nu de meest gevoelige dipstick van sensitest. Ik heb de maand ervoor gewone gebruikt van 123thuistesten, maar had geen positieve test in handen gehad. Steeds geen of een heel licht streepje. Deze maand met sensitest had ik een donker streepje, bijna donker genoeg om positief te zijn.
strikje86 - schreef op 04-10 om 07:34
@Suzan: dank je!

@Dame: wat herkenbaar, een lichaam dat je misschien wel voor de gek houdt.. ik heb exact hetzelfde maar ik ga als ik het uit hou pas over 2-3 weken testen..
Dame - schreef op 04-10 om 16:01
@strikje, ik ben benieuwd hoelang we het volhouden haha......

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan