NOD Oktober - Zwanger worden forum

strikje86 - schreef op 04-10 om 16:06
hahahaha bij mij is het al mislukt....
had vanochtend wat bloedverlies, dus was toch wel nieuwsgierig en helemaal als ik alleen thuis ben heb ik er geen controle meer over..
maar was neg. Maar las net op internet dat als het de innesteling is dat je dan ook pas met een week kan testen ivm hcg... hihiihihiihi erg vroege vogel ben ik weer...
Nu maar eens afwachten of ik ongesteld wordt of niet... en dan zien we wel weer
740 antwoorden en 44381817x bekeken
Willemijn (Gast) - schreef op 04-10 om 20:56
Hoi Strikje,
Toevallig hier dezelfde situatie, heb vanmorgen getest en helaas negatief. Ook wat lichtroze bloedverlies sinds gisteravond, vanmorgen weer gestopt en nu weer begonnen ik denk dat het door zal zetten in mijn menstruatie.. jammer..ik ga op naar de volgende maand. Hoop voor jou dat het een innesteling is! groetjes en fijn weekend voor alle meiden.
strikje86 - schreef op 04-10 om 22:18
@Willemijn; als het innesteling is geweest dan kunnen we volgende week weer testen
hoop voor ons beide dat het dan positief is en anders klussen we gewoon weer een maandje door! Vinden onze mannen vast ook niet erg
Willemijn (Gast) - schreef op 05-10 om 13:45
@ Suzan Ja het is inderdaad even balen, maar we gaan met volle moed op naar de volgende ronde :-). Hoop voor jou dat het raak is! Bij mijn eerste zwangerschap had ik ook donkere/ bruine afscheiding en toen was het dus raak, nu een gezonde dochter van anderhalf. Ahh een luiertaart, wat leuk!! Heb ik pas ook gemaakt. Leuk hoor!!! Succes nog even, hopelijk heb je snel een positieve test!!!

@Strikje: Ja, ik hoopte ook dat het een innesteling was, maar helaas ben ik vanmorgen flink ongesteld geworden met buikkrampen en alles. Ik dacht dus even aan een innesteling, omdat het begon met lichtroze en ook weer ophield en dat was bij mijn eerste zwangerschap ook, maar het was dus toch gewoon mijn menstruatie. Op naar de volgende ronde en idd vriendlief vindt het helemaal niet erg om nog even z'n best te doen :-). Ik hoop voor jou dat het wel een innesteling is en dat je volgende week een mooie positieve test hebt!!!

Nou, ik ga dus op naar mijn officiele 3e ronde (heb al langer een 2e kinderwens, maar daarvoor nog geen cyclus). Ik blijf trouwens wel in het NOD oktober forum, want mijn nieuwe NOD is op 27 oktober.

Iedereen veel succes deze maand, groetjes van Willemijn
Willemijn (Gast) - schreef op 05-10 om 15:09
Hey Linda,
Ja dat klopt, kort he! Ik weet niet of dat wel goed is. Maar opzich wel handig qua wachten enzo.
Mijn vruchtbare dagen zijn volgend weekend al.
Mijn langste cyclus tot nu toe was 25 dagen, maar meestal 21, 22 of 23 dagen.

Groetjes Willemijn
Poesh - schreef op 05-10 om 15:36
Hoi dames,

ik heb NIKS bijgelezen.. Sorry hiervoor. Maar 104 antwoorden op dit topic alleen als je juist uit verlof komt.. Ik zal wel kunnen invallen langzaam aan...

Hier, helaas, niks veranderd.. Toch maar eens naar de dokter dus, volgende week.
Linda33 - schreef op 05-10 om 15:37
Maar je hebt wel een eisprong? Ik wil je natuurlijk niet ongerust maken, maar mij  huisarts zei dat alles tussen 25 en 35 dagen normaal was, alles daarbuiten was afwijkend en rede voor verder onderzoek.. Gebruik je ovu testen??
Mira2014 - schreef op 05-10 om 16:29
@ allemaal: de lijst is bijgewerkt! Als ik iets gemist heb hoor ik het graag!

@"afwijkende cyclus": die van mij is momenteel 40-44 dagen, met goede eisprong en prima LF (11-12 dagen)
Zou dus ook niet in orde zijn? Maar alles werkt dus ik kijk het even aan. Een hele korte cyclus lijkt me alleen een probleem als je je ei hebt voor je ongi is afgelopen of als je LF korter is dan 10 dagen.

@Hier: Mijn lijf heeft me voor de gek gehouden. Inmiddels weet ik dat ik maandag/dinsdag mijn ei gehad heb (dag 34). En hebben we in de drie dagen ervoor goed geklust. Er is dus nog hoop!
Mijn temp zit inmiddels al een paar dagen boven de 37. Net als vorige maand na mijn ei..

Nu dus op het wachtbankje..
Poesh - schreef op 05-10 om 16:46
@Mira, maak je geen zorgen, ik had 40 dagen en daarna cyclus van 80!! In deze laatste ben ik zwanger geworden. Het voornaamste is dat je een eisprong hebt en dat je LF lang genoeg is..
Dame - schreef op 05-10 om 16:59
Jammer willemijn! Misschien eind deze maand goed nieuws voor jou!

Strikje nog ff een week geduld dus, anders is het iedere keer weer een teleurstelling. Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is maar ff volhouden en dan hoop ik dat we hier beiden volgende week kunnen vertellen dat het raak is!

Zo zeker als ik was dat ik echt zwanger denk te zijn daar krabbel ik nu van terug. Ik had erg zere borsten en leek ook wel wat vermoeid en had krampen en zat aan de dunne. Maar me zere borsten zijn weg en de vermoeidheid ook en de krampjes ook. En voel me weer topfit. Ik ben nog steeds op vakantie, maar misschien toch een vakantie kwaaltje (last van het andere eten), ik weet het allemaal niet meer. We zien 't wel.

Fijn weekend iedereen!
Poesh - schreef op 05-10 om 17:18
Het kan natuurlijk nog ontpillen zijn ook...
Afwachten is het enige wat je kan doen. Net zoals ons allemaal .

Ik moet zeggen, ik heb dat ondertussen al aardig geleerd, geduld hebben en afwachten...

Veel succes iedereen!
strikje86 - schreef op 05-10 om 17:22
@Willemijn: Hier exact hetzelfde, vanochtend enorme buikkrampen en me helemaal niet lekker voelen en mega ongesteld!
Gaan we gezellig samen voor de 3e ronde
Suzan - schreef op 05-10 om 17:39
@ strikje; balen...

Ik is mijn weekend van NOD. Tot nu toe helemaal niks. Ik heb geen gezwollen buik, geen zere borsten... die heb ik namelijk altijd als ik ongi wordt. Ik had afgelopen dinsdag wat bruin bloedverlies. Als dat mijn innesteling is geweest, is mijn cyclus misschien dus iets langer dan ik dacht.....?
Ik wacht gewoon geduldig af. Ik acht de kans erg klein.

@poesh; welkom terug. Heb je een goede vakantie gehad?
Linda33 - schreef op 05-10 om 19:11
Zo zie je maar, ook huisartsen weten schijnbaar niet alles... Wat is trouwens LF? Dat lees ik hier wel vaker, maar ik heb geen idee..
GJK - schreef op 05-10 om 19:19
Linda, LF is luteale fase. De fase tussen je eisprong en je ms.
Deze fase moet tenminste 10 dagen zijn, zodat het eitje kan innestelen.

Xx
Poesh - schreef op 05-10 om 19:37
@Suzan, dank u wel , ja zeer goede vakantie zelfs . Heel aangenaam weer gehad, heel veel mooie dingen gezien en er was een super sfeer. Batterijen zijn terug opgeladen
kruimel - schreef op 05-10 om 19:51
@linda je ei kan op andere dagen valllen. Das niet erg.
Linda33 - schreef op 05-10 om 20:02
Ik zou 19 dagen na je ei testen.. Dat is meestel wel een goeie tijd heb ik gelezen..
lisaaaa&milan - schreef op 05-10 om 20:10
ik heb dat al indd zo vaak gedaan! soms ook 1 dag voor mij NOD,, maar ik heb me voorgenomen om te wachten en zoiezo pas te testen naar mij NOD maar omdat mij cyclussen nog al schommelen de laatse 3 maanden ongeveer.. weet ik niet precies tot wanneer ik moet wachten.. en wanneer bij mij zeg maar OVERTIJD is... meestal moet je toch 14 dagen na je klusperiode ms krijgen?
Linda33 - schreef op 05-10 om 20:13
Ingewikkeld is het allemaal he... Ik heb anders echt geen idee.. Misschien je langste cyclus aanhouden en dan testen??
lisaaaa&milan - schreef op 05-10 om 20:17
ja inderdaad linda! hahahahaha 

ik hou me NOD nu op 15 oktober, moet dan zowiezo ongesteld worden tussen 15 oktober & 25 oktober !
Mira2014 - schreef op 05-10 om 20:20
Je LF kan volgens mij maximaal 18 dagen zijn, dus als je je ei weet.. en je wordt 19 dagen later niet ongesteld... dan is het heel goed mogelijk dat je zwanger bent..

Dan moet je wel zeker zijn van je ei... maar die is duidelijk toch?
GJK - schreef op 05-10 om 20:36
Hai Linda, herkenbaar jouw verhaal. Je denkt snel zwanger te zijn. Gevaarlijke gedachte.. Dat dacht ik namelijk ook. Iedereen in mijn familie was dat namelijk ook. Bij ons was het raak in de 4e ronde. Helaas mocht het niet zo zijn. Inmiddels zijn we wel bijna 6 maanden verder. So far het snel zwanger verhaal.. Ik hoop natuurlijk dat je gelijk gaat krijgen.
lisaaaa&milan - schreef op 05-10 om 20:51
MIRA,

me ei is op 1 of 2 oktober geweest, want me temp was vanochtend ook al hoog, dus me ei is zowiezo geweest en waarschijnlijk dan 1 of 2 oktober. 
dus als ik het nu uitreken, zou ik op zn laast 19 oktober ongesteld moeten worden?
vorige maand weet ik niet wanneer mij eisprong is geweest omdat we vorige maand een maand waren gestopt, dus ik kan het niet echt vergelijken, en die maand er voor was ik 13 dagen na mij eisprong ongesteld geworden.
lisaaaa&milan - schreef op 05-10 om 20:51
30 sept en 1 OKT had ik 2 positieve ovulatie testen op allebei de dagen.
Linda33 - schreef op 05-10 om 21:00
Ja, gevoel en verstand he... Gevaarlijke gedachte inderdaad, maar we hebben er zo wie zo een jaarvoor uitgetrokken... Tuurlijk zou ik het veel sneller willen, maar 1 jaar is normaal heb ik mij laten vertellen... Dus, daar gaan we voor.. Voor volgend jaar augustus zwanger zijn.. Wie weet... Nu is het wachten op 13 oktober, dan is het tijd om te gaan testen voor m'n ei.. Dan weten we weer meer..
Mira2014 - schreef op 05-10 om 21:17
@Lisa... volgens mij heb je dan goed gerekend ja!!!
Zou het knap vinden als je zo lang kunt wachten! Succes!

Ik heb de afgelopen 2 rondes nog geen testdrang gehad.
1e ronde ben ik op dag 79 naar het ziekenhuis gestuurd op verdenking blinde darmontsteking. Liep al een week met heftige, toenemende pijn. Bleek achteraf een groeiend ei + eisprong (1e na pilstop). Zoveel pijn dat er echt niet geklust werd en 8! dagen later werd ik ongi.

2e ronde had ik van 3-9 dpo een week vrijwilligerswerk. Dus geen tijd gehad om eraan te denken. Toen 11 dpo ongi.

Ben benieuw hoe het deze ronde gaat. Nu 5 dpo
Linda33 - schreef op 05-10 om 21:57
Hahahaha als ik het google kom ik op defensie pijpleiding organisatie,... Dat zal t vast niet zijn... Hihihih
lisaaaa&milan - schreef op 05-10 om 21:23
ja ik ben al een hele lange tijd bezig, om zwanger te worden, en heb vaak zat genoeg terleur stellingen gehad. dat ik nu voorneem om gewoon niet eerder te testen als ik mij nod voorbij ben, nu zou ik kunnen gaan testen 19 dagen later na mij EISPRONG, maar ik heb vorige maand nog een cyclus gehad van 39 dagen... dat ik gewoon eigelijk niet eerder durf te testen als ik de 39 dagen ge paseerd ben.. als ik die 39 dagen voorbij ben, dan geeft het me meer kans.. eerder niet denk ik dan..
Willemijn (Gast) - schreef op 05-10 om 22:38
Hoi allemaal,

@Poesh: Welkom terug, ik las dat je een fijne vakantie hebt gehad?

@Linda: Ja klopt, ik heb ook wel eens gehoord dat een cyclus tussen 25 en 35 normaal is, maar ik ben de vorige keer redelijk snel zwanger geraakt en merk wel altijd een eisprong, dus dat zal wel goed zitten :-). En je maakt me niet ongerust hoor, want ik had het ook al eens gehoord en ergens op internet gelezen.

@Dame: Lastig is dat he, als je kwaaltjes ineens minder worden, maar dat kan wel gewoon hoor! Nog een fijne vakantie!

@Mira: Bedankt voor het bijwerken van de lijst! Wat betreft je vraag, daar weet ik geen antwoord op, ben nog niet zo heel erg op de hoogte van het zwanger worden thema, hormonen enz.

@Suzan: Spannend hoor! Op zich hoef je niet allemaal kwaaltjes te hebben, maar het is soms wel 'fijn',want dat geeft mee het gevoel van dat het raak zou kunnen zijn. Maar als je het anders altijd wel hebt en nu niet, dan kan het ook een goed teken zijn. Nog even succes met afwachten! En het zou idd een innesteling geweest kunnen zijn. Heel veel succes!

@Strikje: Ahh balen zeg! Nou, dan gaan we allebei op naar de derde ronde!! Wanneer is jouw NOD? Hopelijk hebben we dan allebei meer succes!!!

Fijn weekend allemaal!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Oktober' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan