De klusjesman blij houden.... - Zwanger worden forum

* - schreef op 06-06 om 17:36
hhahaahahha gewoon een vriendelijk berichtje wat niks met sex te maken heeft dat doe ik hier
je bent helemaaaaaaaaaaaal niet nieuwschierig he
464 antwoorden en 40078951x bekeken
Vivian - schreef op 06-06 om 18:27
Hihihi!
Vivian - schreef op 07-06 om 20:12
Stilte hier! Niemand ondeugend geweest?!
Elfje - schreef op 07-06 om 21:46
He dames, daar ben ik weer! Ongi was vrijdag laatste dagje, dus gisteren weer genoten van elkaar! Volgende week gaan we op vakantie dus dat komt mooi uit met de vruchtbare dagen 
Heb er geloof ik 2 uur over gedaan om alles bij te lezen op het forum hihi maar wel leuk! Mijn mannetje vind het ook leuk om te likken, maar alleen als alles kort is daar beneden. En laat ik dat nou niet altijd netjes bijhouden  hoe zit dat bij jullie? Halen jullie alles weg om het lekkerder te maken of maakt het niks uit?
Nannie ❤ - schreef op 07-06 om 21:51
Kort gezegd, ik hou niet van haar behalve op m'n hoofd haha.
Elfje - schreef op 07-06 om 22:03
Haha duidelijk 
Madelene - schreef op 07-06 om 22:20
ik scheer mij daar altijd het is altijd helemaal kaal
daar .
mijn man zelf trouwens ook houdt hij altijd bij 
beneden dan verder is hij niet behaard hij heeft heel weinig haar op ze benen bijna niet eigenlijk .
Vivian - schreef op 08-06 om 00:24
Hier toe calling vanmorgen bijgewerkt! Ik varieer; was helemaal kaal en nu een heeeeeel dun streepje, hihi! Ik vind het wel mooi staan en manlief vindt het spannend! Prima toch!

En wat hebben jullie zoal uitgespookt om einde ongi te vieren Elfje? Ik ben ook klaar, alleen mijn klusjesman had gisteravond geen tijd omdat er voetbal was  en vandaag had ik wat last van mijn buik en had ik geen zin in sex daardoor! Nu eigenlijk best wel, maar hij slaapt al en ik lig nog wakker...
Vivian - schreef op 08-06 om 08:15
"calling" moest zijn "toevallig"
mandy - schreef op 08-06 om 08:55
Hahaha ook zo'n voetbal vent vivian
Hier derde dag ongesteld
En meestal doe ik dan niets tenzij t onder de douche is 
Likken vind hij erg lekker maar ik
Vind t een beetje saai  erg fijn maar dan eventjes.

Als ik al 1 haartje zie haal
K em meteen weg 
Elfje - schreef op 08-06 om 09:43
Viv, nou niet zo heel veel  bijzonders hoor. Werd eerst met de hand verwend. Toen het te gevoelig werd heb ik hem met mijn mond en handen verwend. En toen ik weer ging liggen was ie meteen op me geklommen.  Gelukkig maar want ik was heel moe haha.

Maar wat vinden de mannen van haar daar beneden? Ik vind het voor mezelf ook een fijner gevoel als er niks zit, maar voor mijn vent maakt het niks uit (zegt ie whaha) behalve dan als ie met zijn mond aan de slag wil.
Madelene - schreef op 08-06 om 10:16
Balen Vi zin hebt. 
Mijn man houdt niet van voetbal
mijn man vindt het eigenlijk zoizo prettig als het beneden geschoren is en doe ik uit mezelf toch altijd al.
soms heel gek misschien maar doet hij het bij mij
het scheren hij haalt de haren meestal beter weg dan ik 
wat bedoel je met de einde ongesteldheid ?
wij gaan meteen weer los omdat het dan weer gewoon kan het vrijen aangezien wij natuurlijk niets doen tijdens de menstruatie kwa vrijen dan .
Madelene - schreef op 08-06 om 10:17
Oeps mobiel haalde wat worden weg uit de eerste zin
ik bedoelde balen Vivian als jij net zin hebt en hij wilt voetbal kijken.
Vivian - schreef op 08-06 om 14:35
Zeker balen! We moeten dus nog wat inhalen... Hihi! Maar wat betreft haren; mijn klusser vindt kort dun streepje (heb ik nu) of kaal leuk!  Ik had hiervoor een vriendje en die vond kaal helemaal niets. Wilde ook geen lange bos natuurlijk (hihi) maar kaal vond hij niet sexy omdat hij dat gek vindt omdat eigenlijk alleen te jonge meisjes dat van nature hebben. Maar dat was toen ik 18-21 was!
Nannie ❤ - schreef op 08-06 om 14:45
Heb al wel tien jaar geen streepje meer, maar krijg bijna de neiging om het weer eens keer te proberen. Kan me nog herinneren dat ik dat maar een gedoe vind dat precies recht krijgen. Gewoon eroverheen raggen is makkelijker haha Ik ben minder lomp dan ik klink hoor hihi
mama2014 - schreef op 08-06 om 14:47
Heb weer eens veel te lezen. Hihih. Wie komt er ook zo snel klaar als ze gelikt wordt? Zowel ik en mijn vrienden vinden het heerlijk. Een 69 wordt hier vaak uitgevoerd. Hihi
mama2014 - schreef op 08-06 om 14:47
Vrienden moet vriend zijn.
mama2014 - schreef op 08-06 om 14:49
En vingeren doet mijn vriend als voorspel. Daar wordt ik dan al heel snel nat van. Krijgt hij goed voor elkaar.
trotsemama (Gast) - schreef op 08-06 om 16:00
Het spijt me zeer, wou niet op deze forum reageren maar kan het niet langer negeren. Vind het namelijk een zeer ongeschikt onderwerp om hier open neer te zetten. Iedereen kan meelesen, ook kinderen. Als jullie graag je sexleven tot in de details met elkaar willen delen waarom niet op het gesloten forum van brabbels? Of het prive gedeelte van brabbels?
Op dit moment ben ik niet ingelogd maar al wel lang actief op brabbels en in het verleden hebben er ook al kinderen op brabbels gereageerd. De dames die hier schrijven die al langer lid zijn zullen dit ook weten. Mijn mening is dat kinderen dit niet horen te lezen.
Voor de rest geen comnentaar ieder zijn ding maar als je deze forum op het gesloten gedeelte van brabbels doet is de kans aanzienlijk kleinerr dat er kinderen meelezen.

Groet trotsemama
trotsemama - schreef op 08-06 om 16:02
Bij deze ben ik nu wel ingelogd
Vivian - schreef op 08-06 om 16:02
Hoi Nan! Gewoon eens proberen! Is inderdaad wel even netjes de tijd voor nemen, maar ik vind de afwisseling wel leuk. Houdt het voor hem ook spannend. Af en toe voelt hij even onder de dekens en roept hij dan verbaast dat ik een streepje of kaal heb, hihi! Te lief is dat! Madeleine laat het blijkbaar doen, maar ik doe dat liever zelf! Vind ik wel wat fijner. Houden we mijn poes/vagina voor leuke dingen en niet voor klusjes, hihi!

Hoe noemen jullie je vagina trouwens? Ik heb het wel vaak over poesje, mijn mannetje vindt kutje altijd erg leuk als we vrijen. Windt hem op denk ik!

Op zich kan ik wel snel klaarkomen als hij mij likt, maar ik probeer altijd wel te genieten! Niet dat je dat niet doet als je snel komt hoor! Maar ik vind het gewoon lekker en meestal is hij zeker 10 minuten bezig schat ik. Kijk nooit echt op de klok, hihi!  Sorry voor de lange tekst! Ik word heel makkelijk nat, dus vingeren is hier niet echt nodig. Ik ben voor mijn gevoel soms te nat (embarrassing). Net als zaterdagavond toen ik dacht dat we zouden gaan sexen, was mijn string niet helemaal droog meer!  Heb jij dat dan niet ma? Natuurlijk wordt het wel natter als we bezig zijn!

Gezellig zo alles open bespreken! Nu al zin in onze klusweken!!
Nannie ❤ - schreef op 08-06 om 16:16
@ trotse mama, ik heb deze topic niet geopend en heb zelf ook geen idee hoe je hier een privé topic van zou kunnen maken, want dan zou ik dat ook wel erg op prijs stellen. Ik  hou het taalgebruik ook wel graag beetje bescheiden trouwens, maar dat is wie ik ben en de één is daar vrijer in dan de ander. 

Vivian, kun jij even kijken of je deze topic naar privé/geheim kunt omzetten? En anders verhuizen we gewoon  Ik wil niet dat iedereen maar zo kan meelezen en al helemaal geen kinderen!
trotsemama - schreef op 08-06 om 16:18
Gelukkig vat je het niet negatief op nan. Je kan brabbels een berichtje sturen om deze om te zetten en anders inderdaad even een nieuwe aanmaken in het prive forum.
Nannie ❤ - schreef op 08-06 om 16:27
Nee joh, ik ben blij dat je ons er op attendeert! Ik vind dat je een punt hebt en die wil ik niet negeren.
Elfje - schreef op 08-06 om 16:43
Trotsemama, ik snap wat je bedoelt. Zelf ook niet aan gedacht dat iedereen kan mee lezen.  Idd kijken of we het kunnen aanpassen en anders verhuizen we gewoon  (dan moet deze wel verwijderd worden)
Elfje - schreef op 08-06 om 16:53
Ik zie nu ook dat de klus club besloten is. Dus dat is alleen voor als je ingelogd bent denk ik? Zullen we daarheen verhuizen?
Vivian - schreef op 08-06 om 17:07
Goede tip! 

Ik heb gezocht naar een optie om het besloten te krijgen, maar dat kan ik nergens vinden. Mocht iemand dat weten, graag! Anders vind ik verhuizen ook goed. Was zomaar een onderwerp om eens met andere meiden over te hebben omdat er links en rechts wel wat over gebabbeld werd, maar niets centraal. En gezien het aantal reacties leeft het gelukkig wel!

Waar verhuizen we naartoe/beginnen we opnieuw? Wil iemand dit overnemen van mij, ben een beetje digibeet, hihi! Overigens denk ik dat kinderen wel wat spannendere sites op het web kunnen vinden (als ze ernaar op zoek zouden willen), maar ik begrijp het punt en voordeel van een gesloten/beveiligd forum!
Vivian - schreef op 08-06 om 17:08
Klus club heb ik nog niet bezocht! Is wel een optie! Wat zullen we doen meiden?
Vivian - schreef op 08-06 om 17:17
Het is gelukt! Ik heb onder het kopje "Privé forum" een nieuw onderwerp "Creatief met klussen" geopend. Geen idee hoe ik jullie moet uitnodigen; help!!!
Vivian - schreef op 08-06 om 20:02
Na lang rommelen is er een nieuw forum in privé die heet "Geheime Knutsels" Nan is er al, komen jullie ook?!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De klusjesman blij houden....' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan