De klusjesman blij houden.... - Zwanger worden forum

liesje - schreef op 20-05 om 21:49
Ik kom niet altijd vivian, maar de doggy doet t meestal wel voor mij en anders gewoon zelf, zoals ik al zei: mijn libido ligt wat lager dus hoeft ook niet altijd van mij. Maar ik geniet even goed van het samen bezig zijn dan hoor.
Ik heb niet het gevoel dat ik iets te kort kom


464 antwoorden en 40072687x bekeken
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 22:23
Hi Liesje. Ik weet niet of jouw libido laag ligt. Wij deden het normaal ook 1 keer per week, soms een keer twee. Ook mijn man wil wel meer, maar dat wil ik gewoon niet altijd! Snapt die van jou dat?
liesje - schreef op 21-05 om 05:39
Ja hij begrijpt het prima , soms uiteraard teleurgesteld. Maar hij weet intussen dat opdringen geen zin heeft.
Ik hou er ook wel van dat hij een beetje op mij jaagt zeg maar! Beetje moeite doen
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 06:45
Ja precies! Maar daardoor ligt het initiatief wel vaak bij de mannen toch? Gisteravond heeft hij in ieder geval een goede jacht gehad hier, hihi. Die van jou ook?
Lies - schreef op 21-05 om 08:54
@vivian
Ik gokte al dat jij de anoniem was haha....tja op zich valt het gênante wel mee aan het verhaal...ik zat eerst bovenop omdat hij dat het fijnste uitzicht vindt en daarna gingen we omdraaien. Maar tijdens het omdraaien kwam hij onverwachts al....haha dus toen moesten we sneller handelen dan gedacht en ging de helft ernaast  

Dat was eigenlijk onze enige echte poging die week, omdat mijn vriend niet zo vaak kan als hij zou willen. Hij probeert het soms wel, maar dan gaat het niet soepel (of doet hem zelfs pijn) en dan is het voor beide niet fijn meer. Vandaar dat ik ovulatiesticks had, zodat ik iig die ene dag in de week wat beter kon uitzoeken zodat we er ook echt iets aan zouden hebben voor onze kinderwens  Maar ja dan moet je niet de helft verspillen 

@my
ieder zijn ding toch meis! ik vind het eerlijk gezegd juist wel spannend als hij eens ergens anders komt.....maar kan me ook best voorstellen dat sommige vrouwen dat niet willen
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 09:09
Lies, ik lees uit je tekst dat jullie nog bezig zijn om zwanger te raken? Bij je profielfoto staat dat je 22 weken bent?
Lies - schreef op 21-05 om 09:26
@nan
Nee sorry komt mss wat verwarrend over  paar berichten terug vertelde ik dat ik zwanger ben geworden van een "mislukte" kluspoging omdat vivian het had over een mislukte poging...of half mislukt haha. Dus vandaar....en toen kreeg ik de vraag hoe dat gegaan was...nou zo dus
Elfje - schreef op 21-05 om 09:40
Oke, gisteravond dus wat bloopers gehad haha. Om even beeld te schetsen:  beneden gezellig gemaakt en voorgesteld eerder naar boven te gaan.  Hint snapte hij haha. Dus boven ook kaarsjes aangedaan.  Tijdens voorspel dacht ik nou heb wel weer is zin in doggy (denk 5 jaar terug 1x gedaan maar vond hij niks helaas). Dus hij zei dat ie dat prima vond. Dus toen we dat wilden gaan doen kwamen we erachter dat ons matras hier totaal niet geschikt voor is want het zakt te veel door haha. Dus maar gaan staan bij de rand van het bed. Pfff wat hebben we staan klooien haha lukte eerst niet om hem erin te krijgen, toen dat wel lukte floepte hij er een paar x uit. Dus denk dat we gewoon geen goede houding hadden ofzo. Dus uiteindelijk ben ik maar weer bovenop geklommen   maar we konden er gelukkig om lachen hihi
My1987 - schreef op 21-05 om 11:32
 
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 12:32
Whhahaahaha complimenten voor jullie openheid. 

Ik wil oooooooook!!! 

Gister avond nog met mijn  vriend erover gehad dat we het missen ons helemaal over te kunnen geven zonder rekening te houden met het vloeien e.d. Baal erg zo ontiegelijk van. Want het effect is dat ik daardoor ook onzeker begin te worden over mijzelf, wat natuurlijk totaal niet aantrekkelijk is. Mijn lijf laat me in de steek en voel me minder vrouwelijk hierdoor. Tevens omdat de intimiteit een stuk minder is doet dat hier ook niet ten goede aan.
Lies - schreef op 21-05 om 13:04
hahahaha jaaa mijn vriend liep daarna natuurlijk alleen maar te roepen dat ie "superzaad" had omdat het zelfs met dat halve kwakje was gelukt! mannen...... 

maar ik hoop niet dat iemand dit negatief opvat hoor...ik besef heel goed dat het meer een wonder is dat het ons zo (snel) is gelukt en ik gun het ieder van jullie! Bedoelde mijn verhaal meer als, geef de moed niet op! elke poging kan een goede poging zijn, zelfs zonder dat je de "regeltjes" volgt om de kans te vergroten 
liesje - schreef op 21-05 om 13:20
Jaaa zo is het Lies. Voor sommigen duurt het zo lang hoop dat het jullie allemaal snel lukt!
BeM - schreef op 21-05 om 13:34
Wij zijn iets langer dan een jaar bezig geweest. Steeds missionaris, daarna snel kussen onder de billen en tien minuten wachten. Uiteindelijk na Koningsdag gewoon weer eens doggy style  en nu dus raak. 

Voor mijn vriend was het af en toe wel lastig, omdat het op hem overkwam dat ik alleen maar zin in sex had om een baby te maken, en daar had hij eigenlijk ook wel gelijk in. Het was niet meer spontaan omdat ik zin had, maar omdat ik een baby wilde. 
Hebben jullie en jullie klusjesmannen daar last van?
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 13:49
Hoi BeMe! Dat herken ik wel hoor! Je gaat toch een beetje timen wanneer sex en wanneer niet en als je dan ook nog alleen maar missionaris doet, is het spontane er wel vanaf! Mijn vriend heeft dan ook wel eens een pruillip dat hij graag een ander standje of ander moment wil... Maar ach; een zwoele blik en een leuk stringetje brengt mannen vaak snel op andere gedachtes! Hihihi!

Als ik het zo lees maakt het ook niet echt heel veel uit welk standje je doet. Sommige worden zwanger door doggy, sommige missionaris en andere meiden staand onder de douche... Wat proberen jullie het meest?
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 15:37
Ik vertel mijn vriend wel wanneer ik even net iets vruchtbaarder ben, maar verder praat ik daar niet teveel over, juist om het niet te gedwongen te maken. 

Geen doggy? Ik kan mij haast niet indenken dat een man dat niet super lekker vind... Kan mij wel voorstellen dat dit voor een vrouw pijnlijk kan zijn.

Misschien is het een leuk idee voor een enkeling van jullie om briefjes te maken met verschillende standjes en dat je er dan eentje grabbelt?

Wat altijd goed helpt hier is hem even van een super relax moment te gunnen en dan zeg ik hem dat hij maar eve lekker moet gaan liggen en ontspannen... Dan komt de massageolie en warm ik zijn lichaam lekker op mijn met handen en dan als verassing de slagroom op de taart, of beter gezegd het kaarsje op de taart haha. Daarna heeft een man echt wel zin in meer en is het net geforceerd :-)
Vivan (Gast) - schreef op 21-05 om 16:14
Hi Nan! Is de verrassing van je massage geen happy end? Anders heb jij daar weet niet veel aan voor een kleintje! Hihihi!

Ik kan me ook niet echt voorstellen dat je doggy niet leuk vindt, ben al blij dat het ook bij het klussen wel past! Maar waarom denk je dat het pijnlijk kan zijn?
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 16:33
Happy end is op die end he :-P 

Vivian, soms stel je vragen waarvan ik niet goed begrijp waarom je ze vraagt..  Of kun jij je niet bedenken waarom het voor sommige vrouwen pijnlijk kan zijn?
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 16:38
Hihihi! Sorry Nan, las het in de trein! Jij bedoelt fysiek pijnlijk natuurlijk! Ik dacht er te moeilijk over na en dacht dat jij bedoelde dat het voor vrouwen pijnlijk is als mannen dat niet een leuk standje vinden... Te hard nagedacht en niet goed gelezen! Sorry Nan!
Elfje - schreef op 21-05 om 16:51
Ja ik weet niet, hij vind andere standjes fijner/lekkerder. Hij zei trouwens nog wel: als we op vakantie een geschikter matras voor doggy hebben, dat ie t wel weer wil proberen. Lief toch :-)
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 17:01
Hi Elfje! Dat is zeer lief van hem! Hij weet dan vast dat jij het lekker vindt, of denkt hij mee over een kleintje maken? Super fijne vakantie meis!
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 18:34
Vivian, excuses aanvaard  haha. Maar ik bedoelde indd fysiek.

Elfje, dat is lief van je vriend. Ik zou het voor de zekerheid even bij de receptie laten checken of jullie matras wel stevig is :-P
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 19:43
Hoe gaat het nu eigenlijk met jou Nan?
Elfje - schreef op 21-05 om 19:47
Hahaha ja ff checken bij receptie, ze zien ons aankomen  
Hij weet dat ik het lekker vind, denkt echt niet na over hoe je sneller zwanger kan raken hoor. Hij wist niet eens hoe dat zit met ovulatie enzo, heb ik moeten uitleggen haha. Maar vakantie is pas over 3 weken, dus we hebben nog ff.
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 20:12
Ha Elfje! Ik vind het zelf ook heerlijk! Mijn ventje ook... Ik vind het gewoon wel spannend dat het juist niet lief is ouzo, gek hé!  hihihi
Nannie ❤ - schreef op 21-05 om 20:19
Het gaat wel. Vanmorgen was ik erg emotioneel, gewoon enorme dip door alles. Maar ben lekker drukjes geweest vandaag met de stichting waar ik bij zit, maar ben zo snel moe. 

Nog paar dagen geduld en dan weer een testje doen.

Hou op over stoute sex aub :-( Ik wil ook! haha
Vivian (Gast) - schreef op 21-05 om 20:30
Houd je in Nan....
Elfje - schreef op 22-05 om 13:46
Sorry nan haha
Vivian (Gast) - schreef op 22-05 om 15:24
Is er nog leuke actie geweest bij de andere meiden? Wij hadden een goede ochtend, hihihi
Vivian (Gast) - schreef op 23-05 om 08:28
Hoe gaat het dit lange weekend met de klusjesmannen? Hier gaat het goed! We hebben eergisteren geklust maar eigenlijk mag het vandaag ook nog wel een keer. Alleen heeft hij een druk schema dus weet ik niet of het er voor vanmorgen in zit... Letterlijk! Hihi! Iemand plannen?
Vivian (Gast) - schreef op 23-05 om 12:33
Saai weekend!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De klusjesman blij houden....' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan