De klusjesman blij houden.... - Zwanger worden forum

My1987 - schreef op 20-05 om 07:58
Kreeg het niet voor elkaar hihihihi...
Deze week heeft hij nog vrij af
464 antwoorden en 40072700x bekeken
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 08:44
Ik kijk nergens van op hoor

Ik zou het gewoon doen wanneer die behoefte er is Vivian, maar om de dag wordt wel aangeraden. 

Ik zit volgens de kalender deze week in de ovulatie, maar ik vloei nog steeds door de mk, dus ben niet zeker van de eisprong..

Ik ga straks naar de huisarts om te bespreken wat er afgelopen weken allemaal is gebeurd.
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 09:20
Hi Nan! Ik kijk ook niet snel ergens van op hoor! Niet lachen dan nu hé! Ik heb hem gister even onder de douche verrast en dat vond hij wel leuk. Alleen ging het dus wel een beetje mis. We deden het met gezichten naar elkaar en op het laatste stukje wilde meneer mij omdraaien om het af te maken... Dat is lekker, alleen was hij al een beetje te ver. Dus kwam het kwakje niet echt goed binnen zal ik maar zeggen, hihihi! Gênant he!

Wel vervelend dat jij nog veel vloeit! Wordt het wel minder en klussen jullie nog wel gewoon door? Of wacht je even af? Om de dag is wel beter denk ik, anders wordt het wel een beetje teveel!
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 09:32
Hahaha, ach ja kan gebeuren he  

Omdat he minimaal is doen we het nu wel weer, maar wel voorzichtig. Mijn buik voelt nog gevoelig namelijk en vind het ook nog beetje eng op dit moment. Ik ga er dan ook niet vanuit dat het nu raak zou zijn. Ik mis de echte intimiteit wel hoor... Stomme mk en de nasleep zijn verre weg van leuk.
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 09:39
Hi Nan, kan ook gebeuren en moesten samen ook wel lachen... Maar ik was ook wel een beetje teleurgesteld omdat hij van mij het gewoon zo af mocht maken! Dan denk ik toch meer aan klussen dan seks denk ik! Hij zat er gewoon prima in en ik had al bedacht dat dit onze kans kon zijn.... Als het dan beetje op je kont en heel klein beetje op je poes komt, is het toch wel balen! Bizar dat ik dit met jullie deel, maar wel leuk ook! Is zo eerlijk omdat jullie dat gevoel wel herkennen? Toch schaam ik me ook wel...

Ik snap dat jullie rustig aan doen. Ik heb gelukkig nog nooit een mk gehad, maar kan me voorstellen dat je daar nu wel even mee zit! Jammer genoeg hoort het erbij en reken ik er op dat zoiets kan gebeuren. Ben ik natuurlijk nog van slag, maar dat zien we dan wel! Doe je ook extra voorzichtig met klussen omdat het nog gevoelig is? Als je daar over wilt kletsen natuurlijk, hihihi!
My1987 - schreef op 20-05 om 09:47
Voor mij blijft het altijd sexen en geen klussen want ik voor dat zooooooo'n STOM woord!!!
liesje - schreef op 20-05 om 14:05
" Voor mij blijft het altijd sexen en geen klussen want ik voor dat zooooooo'n STOM woord!!! "
My1987


Haha ik heb dat dus met het woord 'ongi'. Gaan mijn nekharen van overeind staan zeg toch gewoon ongesteld of menstruatie. klussen vond ik eigenlijk altijd wel geinig
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 10:03
Ik heb het ook nooit klussen genoemd, maar dat schijnt de term te zijn haha. 

Gelukkig heb ik al wel een gezonde dochter van bijna 8 en mijn vriend een zoontje van 5, dus een gezinnetje zijn we al wel, alleen zou ik het heel graag nog eens bewust met een partner mee willen maken waar ik gelukkig mee ben.
Elfje - schreef op 20-05 om 10:09
Nou ik heb t vannacht dus met hem erover gehad, dat ik het tegenwoordig moeilijk vind te beginnen omdat hij zich de vorige ronde babymachine voelde. Daar zijn we geloof ik wel uitgekomen. Daarna eigenlijk wel zin maar het was al zo laat... dus zijn we gaan slapen.  Maar wel heel fijn geknuffeld en dat vind ik toch ook belangrijk  
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 10:14
Vivian, ja ik vind het eng omdat ik momenteel geen vertrouwen heb in mijn lichaam. Zeurderig gevoel in de buik é.d. 

Elfje, jammer eigenlijk dat wij het meestal moeten zijn om bijna te gaan zeuren om het klussen... Waarom heeft de man die drangmindere vraag ik mij af? Zij willen toch ook graag een kindje?
Elfje - schreef op 20-05 om 10:17
Woow ik had niet gezien dat er al een 2e pagina was haha! 
Vivian,  daar hoef je je niet voor te schamen hier hoor ;-) en kan gebeuren toch? Volgende x zit ie wel goed haha!! Zie het maar zo: hij vond het fijn 
Nan, snap dat je de intimiteit mist. Maar komt wel, ff tijd nodig..
liesje - schreef op 20-05 om 10:56
Hahaha, leuk onderwerp
Bij ons viel het wel mee met de ' verplichting ' vooral omdat ik weinig eisprongen had. In 1,5 jaar twee eisprongen gehad. Maar dan nog, het laatste jaar zijn er geen zwemmers verloren gegaan, het kwakje is niet zomaar ergens terecht gekomen , want stel je voor dat ik toch wel een eisprong had...  Altijd hoopvol zijn hihi.

Overigens ben ik nooit langer blijven liggen, dat schijnt een fabel te zijn. Wat strandjes betreft schijnen deze goed te zijn: vrouw bovenop, missionaris of vrouw op de buik. Maar goed...  Weet ook niet wat daar precies van klopt.
Elfje - schreef op 20-05 om 11:46
Sorry voor de typ fouten haha, we zitten in de auto en zijn hobbelige wegen hier 
liesje - schreef op 20-05 om 11:46
Het gaat erom dat hij zo dicht mogelijk bij je baarmoeder klaarklomt.wat aan debaarmoedermond blijft kleven heeft kans om te bevruchten. Alles wat er direct weer uit komt zetten is toch al verloren zaak. Dat is waar ik gehoord hebt, weet niet meer waar Haha.
Het lukt mij ook niet om het kwakje binnen te houden hoor wij hebben altijd een doekje klaar liggen voor als we klaar zijn. Ik hoef die sportvlekken niet in mijn lakens Haha xD

Trouwens ik ben nu net zwanger en dat terwijl ik die keer idd bovenop was mijn man geniet daar ook extra van. Hij vindt het uitzicht dan zo mooi hihi
Elfje - schreef op 20-05 om 11:52
Voordeel van zelf bovenop klimmen is dat je zelf ook sneller klaar komt (ten minste ik wel haha). En dan zuigt je lichaam de zaadjes eigenlijk op. Dus wat dat betreft maakt het standje geloof ik ook niet veel uit. Die zaadjes zwemmen wel hihi.
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 12:16
Hihi! Super leuk om dit allemaal te lezen! Echt ook wel leerzaam... Ik noem bovenop zitten ook wel bovenop liggen. Als ik dan mijn nemen bij elkaar doe en hij zijn benen wat wijder, lukt het mij ook wel klaar te komen. Hoe doen jullie dat? Of bedoelen jullie echt rechtop zitten en wat wiebelen? Hihihi... Die details hier!!

Liesje ik krijg precies het zelfde commentaar; hij houdt wel van dat uitzicht! Alleen als ik ga liggen om het af te maken, mist hij dat natuurljk! Tips om het rechtop zittend af te maken zijn welkom! Fijn!
Lies - schreef op 20-05 om 12:41
wauw wat is heir veel geschreven zeg  ik ga zo alles bij lezen maar wil vast even reageren op vivian en je "beschamende" tekstje  

nou meis ik kan je vertellen dat ik van zo'n "mislukte" poging zwanger ben geraakt....dus je weet nooit hihi! Was een beetje een rotweek toen ik mijn vruchtbare week had en het lukte hem niet altijd helaas. En toen het wel lukte ging het er ook half naast.....ik baalde stiekem wel maar ik dacht, ach volgende maand beter! en toch.....die maand een positieve test

Dus het zegt niet altijd wat

dacht trouwens ook even dat ik mezelf voorbij zag komen hihi maar Liesje lijkt op Lies
DeeDee012 - schreef op 20-05 om 12:55
Haha, heel herkenbaar je verhaal vivian.. dat gebeurd ons allemaal wel eens toch?! 

Ik heb al een kindje en die is verwekt nadat ik van vakantie terug kwam. Was 10 dagen weg geweest tijdens mijn ms toen. Dus dag 10 thuis en zeker elke dag de eerste week sex gehad, beide 10 dagen niets was een opgave en moest goed gemaakt worden 
Toen is onze dochter verwekt, helaas is mijn cyclus zo raar dat ik dat trucje nu niet kan gebruiken..
liesje - schreef op 20-05 om 12:59
Haha ik had net hetzelfde Lies!

Vivian ik ben altijd wat lastig in het krijgen van orgasmes, het lukt mij niet als ik bovenop zit. Maar dat kan natuurlijk altijd nog op een later moment.

Waar ik wel benieuwd naar ben is hoe vaak hebben jullie seks? Mijn libido ligt niet zo hoog, wij doen het een, soms twee keer per week. Als het vakantie is wel wat meer, dan zijn we natuurlijk wat meer ontspannen. Maar mijn man zou wel om de dag of zelfs elke dag kunnen. Soms best lastig, want je wil hem natuurlijk ook tevreden houden.
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 13:47
Wat een hoop gekletst zeg, gezellig!

Ik ben vanmorgen bij de ha geweest en heb eindelijk duidelijk betreft de uitslagen van het ziekenhuis afgelopen week. 

Mijn hcg waarde was 11 mei 490 en wat ze zagen naast de baarmoeder met vocht waarschijnlijk een cyste van 2,6 cm. Als mijn waarde de 25 niet 0 is dan is er reden om verder onderzoek te doen en kan het zijn dat het niet om een cyste gaat. Ook is het zolang ik nog vloei geen ovulatie voor mij. Pas wanneer mijn test weer negatief is kunnen we weer klussen :-)
liesje - schreef op 20-05 om 14:08
Oh nan, dat klinkt serieus zeg. Sterkte daarmee!
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 18:58
Hoi lieve Nan! Het is zeker gezellig hier! Ik had niet verwacht dat jullie hier ook zo over durven te praten! Maar zonder geslaagde sex geen kleintje natuurlijk! Toch bijzonder hoe open en eerlijk iedereen met elkaar is!

Voor jou wel spannend nieuws en vervelend. Ik hoop dat je snel weer ok bent en je gezellig mee kunt doen! Gelukkig tik je gezellig en ook vaak ik duim lieverd!
My1987 - schreef op 20-05 om 20:43
Bij mij mag het kwakkie nergens anders vind zowiezo vies dan wil ik gelijk douche .
Vorig jaar toen we net beginnen deed ie ook op me buik ik zeggen je gek ofzo?????
Dat doen we voorlopig niet meer
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 20:50
Als het om de sex gaat dan wil ik die zooi juist niet in me hebben haha. Maar met klussen natuurlijk wel en dan val ik er desnoods mee in slaap, wel met een handdoekje erbij mocht het iets lekken, maar soms lijkt mijn lichaam het wel weg te slurpen haha. Ben dan ook al 2 X zwanger geweest binnen drie maanden, dus wellicht dat het werkt?
Vivian (Gast) - schreef op 20-05 om 20:52
Lies; ik was ook de anoniem die hiervoor op jouw reageerde!

My; vind je dat dan niet een beetje geil ook? Toen we het nog niet voor een doel deden, vond ik het ook wel sexy als hij op mijn kont of borsten kwam! (Schaam)
DeeDee012 - schreef op 20-05 om 20:54
Hahah herkenbaar non! Lijkt bij mij ook zo tijdens de vruchtbare periode.. ben je iig heel vruchtbaar, hopen dat de volgende blijft plakken!
Nannie ❤ - schreef op 20-05 om 20:56
Deedee ik ben geen non hoor, dan zou ik namelijk nog maagd zijn. Haha, grapje
My1987 - schreef op 20-05 om 21:03
Nee ken daar echt niets opwindends aan vinden 
DeeDee012 - schreef op 20-05 om 21:18
Whahaha autocorrectie op de telefoon

Zou wel een actie zijn, 2x zwanger voor een non
My1987 - schreef op 20-05 om 21:28
Als mijn man zich nu niet al te vol snoept hahahhahjah en nog puf heeft gaat er hier nog wel wat gebeuren

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De klusjesman blij houden....' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan