Wachtweken iui - Zwanger worden forum

Nora123 - schreef op 09-07 om 15:12
Hoi Nes, 
Ach wat vervelend voor je dat er een bloeding is  wat een pech he.. 
Hoe gaat het nu met je?
En die onzekerheid heel herkenbaar.. Ik werd overal onzeker van door de hormonen heel apart..  En meis je mag jezelf nooit de schuld geven want hier heb je helaas geen grip op.. en kijk is? We zitten in dezelfde schuitje! je bent niet alleen hoor! Je mag het altijd met mij delen als je ergens mee zit!  herken mij zoveel in jou precies dezelfde dingen..hoop dat ik je kan geruststellen.. 
En ja de omgeving.. Die weten vaak niet wat je doormaakt en is ook lastig te delen dan.. (sommige zijn ook zo dom!) haha
 Mijn vriend is ook geen prater maar merk wel dat hij het ook heel graag wilt..
Je hoeft echt niet bang te zijn voor ivf  ik gaf mij helemaal over liet t maar over mij heen gaan misschien omdat dit ietsje serieuzer voelde ofzo het ging allemaal vanzelf.. En dacht ook.. Ze zijn er om mij te helpen niet om te martelen.
Die info avond was in Utrecht.. mijn ziekenhuis heeft ons daar doorgestuurd en daar heb ik ook ivf gehad. 
Liefs Nora 
213 antwoorden en 29478682x bekeken
Nes - schreef op 12-07 om 21:10
Hoi Nora, 
Helaas is het deze maand ook niet gelukt, afgelopen maandag begon mijn menstruatie . Ik ben nog overstuur van. Bedankt meid voor je lieve bericht, maar een of andere manier zie ik het als mijn fout/schuld. Terwijl ziekenhuis zei dat bij ons beide alles goed zit. Maar goed daarvoor zal de therapie hopelijk helpen 
Hoe is het met jou? Hoe voel je je? Nog ergens last van gehad?
Ik heb afgelopen tijd nagedacht en hen besloten om te stoppen met IUI. Ik heb geen vertrouwen in hoe alles loopt in het ziekenhuis. Ik ben gaan nadenken over IVF maar dan wel in het buitenland, al hoewel ik nog geen idee heb of het betaalbaar is en of ik het aan durf enz. Maar goed ik heb weer huiswerk te doen. 
Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je wel zwanger bent geweest? Want bij mij tot op heden niks, dus niet dat ik zwanger was en miskraam werd.
Nora123 - schreef op 13-07 om 22:19
Hoi Nes, 
Aah wat jammer weer dat de iui niet gelukt is echt een teleurstelling he
Bij ons beide is ook alles goed heel apart.. En ik ben ook nooit geen 1x zwanger geweest en wij zijn 4 jaar bezig  en nu dus met het traject erbij 5 jaar bezig.. Heel frustrerend! 
Ik voel mij prima durf niet veel te hopen.. Ik ga er maar vanuit dat het weer niet gelukt is.. Ben k na die iui's ook verloren hoor het hopen.. 
Ik Hoop dat de gesprekken je wat meer gerusteld en anders laat kijken op het hele gebeuren want het is niet niks
Dat wat jij hebt met jezelf de schuld geven had ik dan met dat Ik in 1 x ging na denken 'wil ik wel kinderen?' terwijl ik net uit het ziekenhuis liep na een iui behandeling zo gek! het traject doet gekke dingen met je! Je word er zo onzeker van.. 
Bij welk ziekenhuis hebben jullie die iui? En kan je niet vragen of jullie ivf in Utrecht mogen doen? Ik ben wel tevreden daar, maar je moet doen wat voor jezelf het beste is.. Je MOET niks.. En misschien als je stopt met iui  en je hebt even alles op een rijtje en denkt.. Goh ik zou t toch wel weer voor willen gaan dat je er misschien later positiever in gaat in het traject.. En na de therapie pas want dan heb je je  ook gelucht enzo.. Dat scheelt enorm.. Ik heb toen even een pauze genomen want ik ging hyperventileren en maakte mij overal druk om.. Dus ff geen ziekenhuis geen hormonen en leuke dingen doen tot ik er weer klaar voor was ging ik ervoor.. Het hielp wel.. 

En waarom in het buitenland? doen die het daar anders? Ben wel benieuwd.. Als je je huiswerk hebt gedaan laat het mij maar weten hihi..
Liefs Nora 
Nes - schreef op 17-07 om 11:21
Hoi Nora, 
Ik snap je heel goed, dat je niet durft te hopen. 
Wij zijn nu 2 jaar bezig met alles bij elkaar. Ik merk dat dit mij zo veel energie kost en dat ik psychisch onderuit ga. Ik heb sinds paar weken erg last van schreeuwend huilbuien. En dat ik mij zelf pijn doe. Het klinkt net of ik gestoord ben, nee dat ben ik niet.  Ik voel me alleen leeg, ik heb pijn en ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan. Tot op heden werkt de therapie ook niet echt. Ik vind knap van je dat je tijdelijk pauze heb kunnen lassen. Ik heb dit tussen de iui’s gehad van 2 maanden, maar dat omdat het moest. Mijn eicel groeide toen niet. Ik voel namelijk de druk van onze leeftijd. Ik ben zelf 34 en mijn man 35. Ik heb altijd 2 kids gewild. Als ik nu zwanger raak beval ik de 1e op mijn 35e en dat maakt mij heel onzeker. 
Over ivf in buitenland las ik veel over op internet, o.a. op freya.nl. En onze voorkeur gaat uit naar Turkije. Ik heb wat verdiept maar liep al vast. O.a. met kosten, mijn verzekeraar vergoed niet alles. Maar ook hoop geregel en uitzoeken. Ik merkte dat ik alleen maar bezig ben hiermee en voelde me meer in de diepte zakken. Mijn man heeft staat nu ook op het punt dat hij niet weet hoe hij verder wil. Hij heeft weinig hoop waar de behandeling ook is. En hij heeft soms de neiging om het rauwproces in te gaan.  
Nora123 - schreef op 19-07 om 19:27
Hoi Nes, 
Ach lieverd.. Vind het zo erg dat je het zo zwaar hebt.. 
Die druk ken ik ook heel erg..
Je gaat door die verschrikkelijke allerlei fases heen van gevoelens en gedachtes.. 
En er alleen maar mee bezig zijn is niet goed.. Je moet ook kunnen genieten van de dingen die je leuk vind/vond.. 
Een vriendin van mij is 34 en ook net zwanger dus leeftijd zegt nog niets hoor veel vrouwen van deze tijd hebben die leeftijd dus dat is niet heel gek ofzo vind t ook niet oud? Maar snap ook wel dat je eerder zwanger had willen zijn.. 
Denk dat jullie echt ff tijd nodig hebben om het even te laten bezinken.. Want stress enzo werkt ook niet mee.. 
Hoop zo voor jullie dat  geluk jullie kant op komt! 
Liefs Nora 


Nes - schreef op 30-07 om 16:19
Hoi Nora, 
Bedankt voor je lieve berichtje. Hoe is het met je meid? Als goed is zijn de 18 dagen al voorbij, ik ben heel benieuwd of het gelukt is. Hopelijk is het gelukt!!! 
Ik bericht wat laat terug maar moest even tijd  nemen om toch uit die ellendige gevoel te komen. En dat is me aardig gelukt. Ik ben veel rustiger en daardoor minder irritaties en discussies thuis. 
Deze maand geprobeerd zonder behandeling en wie weet . Onder tussen over aan het denken over ivf in het buitenland. 
Nora123 - schreef op 02-08 om 10:06
Hoi Nes! 
Met mij gaat het goed want Totaal niet verwacht na 4 jaar zelf proberen + 1 jaar iui behandelingen gehad te hebben en nu bij de 1e ivf poging in Utrecht is het gelukt!  
Ben nu bijna 6 weken zwanger! Ongelooflijk.. Ben helemaal in de war kan het nog steeds niet geloven want ik ging er natuurlijk weer vanuit dat t weeer niet gelukt was..
 Ik hoop dat ik een voorbeeld voor jou kan zijn over ivf.. Dat de iui's bij mij ook geen succes was maar ivf wel! Maaar kan ook nog op de natuurlijke manier  hoop t zo voor je!
Wow goed hoor die rust wat je nu hebt want dat scheelt ook hoor in het traject en het is voor jezelf ook zoveel fijner.. Echt goed om te horen.. Ja en wie weet nou je alle rust hebt dat t in 1 x lukt! ik ga zo voor je duimen! 
Liefs Nora 
proud_mommy - schreef op 02-08 om 11:26
Ik lees weleens mee, maar hier wil ik toch op reageren...

Nora DIKKE DIKKE DIKKE PROFICIAT. Gefeliciteerd meid. Het is je van harte gegund. Geniet ervan.
Nora123 - schreef op 03-08 om 10:23
Hoi proud_mommy
Wat lief dank je wel! 
Genieten doe ik! 
Liefs Nora 
proud_mommy - schreef op 03-08 om 14:50
Bij mij duurde het 1,5 jaar en ik werd al gek. Dus respect dat je niet opgaf
Nes - schreef op 05-08 om 18:45
IHoi Nora, 
Van harte meid! Geniet ervan, het is je zeker gegund na zoveel tijd. Hopelijk zal alles goed verlopen. 
Ja bij mij werkte iui ook niet, ik heb 4 gehad. Maar mocht ik hier in nl verder gaan, dan gaan ze verder met 5 en 6. Dus over slaan doen ze niet 
Ja ik ben ook zo blij dat ik rust heb, ik doe afgelopen weekenden leuke dingen, geniet van mooie weer. Ik kon een tijdje nergens van genieten. Ik zit vandaag op dag 28, gemiddeld zit ik rond 26. Ene maand iets langer dan de andere. Ben vandaag gaan zwemmen op geluk  gelukkig niks gezien.   
Hopelijk blijft het ook zo 
Liefs Nes
Nora123 - schreef op 07-08 om 13:29
Hoi meiden
@proud_mommy  dank je wel haha maar ook ik werd gek hoor en vooral de mensen om mij heen hadden het niet makkelijk met mij.. Ben blij dat ze nog met mij zijn 
@Nes  dank je wel!     fijn dat het nu beter met je gaat! Goed he dingen doen al is het een klein stukje wandelen dat doet al wonderen dat is het beste medicijn tegen dipjes enzo!
Ooo spannend hoor ik ga voor je duimen! Hoop het zo voor je dat het is gelukt! Hou je me op de hoogte? 
Groetjes Nora 
Nora123 - schreef op 13-08 om 20:08
Hoi Nes, 
Hoe gaat het met je? Ik hoop goed!  Xxx Nora 
Nes - schreef op 16-08 om 18:41
Hoi Nora, 
Bedankt voor je bericht! Heel lief van je 
Ik doe mijn best. Het ging 2/3 weken even goed met me, tot vorige week donderdag. Normaal gesproken is mijn menstruatie rond de 26 dagen, maar op 31e dag (donderdag) kwam mijn menstruatie . Wel heel kort. 
Mijn man en ik hadden deze maand er goed gevoel bij vanwege de symptonen. Maar helaas is het ons nog niet gegund. Nogsteeds heb ik opgezette borsten, grotere tepelhof, rugpijn, buikpijn, lichtjes misselijk en hoofdpijn. Ze mogen wat mij betreft nu wel weg zodat ik mij op de volgende ovuluatie kan focussen. We kunnen deze maand nog proberen en als weer niet lukt gaan we begin september naar Istanbul. 
En hoe is het met jou? Heb je al een echo gehad? Hoe voel je je? Hopelijk loopt alles goed. 
Liefs 
Nes
Nora123 - schreef op 19-08 om 11:07
Hoi Nes
Aah wat jammer weer he.. Had zo gehoopt op goed nieuws   maar apart he die menstruatie en die symptomen erbij...  Gebruik je ook pregnyl of ovitrelle?  Want ik kreeg ook al die symptomen door pregnyl en werd ik een week eerder opeens ongesteld.. die iui's kan je menstruatiecyclus helemaal in de war schoppen.. Daar baalde ik zo van toen.. 
Ooh wat spannend! In September naar Istanbul!  Hoop dat je mij op de hoogte houd leef zo met je mee inmiddels hihi
Ik voel mij apart haha het lijkt wel alsof ik een heel ander persoon ben en mijn lichaam niet meer van mij is door de hormonen Omdat het zo hard aan de slag is voor de kleine.. Ik leef in een soort droom wereld en kan het nog steeds niet helemaal plaatsen dat het gelukt is! Ik denk ook wel dat het komt dat ik even moet omschakelen omdat ik de teleurstellingen gewend ben van de toen mislukte iui pogingen en dan is het opeens de 1e ivf poging raak want toen ik de test deed ging ik er al vanuit dat ie negatief uit zou komen en dan opeens... Omschakelen heel apart! haha
Ik heb vorige week mijn eerste echo gehad en daar zag ik hem/haar heel duidelijk een hartje kloppen!  zo mooi en apart..  Alles zag er goed uit en ik dacht dat ik 7 weken was maar was 8 weken al..  Alles zag er zo netjes uit dat ik niet voor controles in het ziekenhuis hoeft te blijven en kon zelf de verloskundige bellen.. 
De 30e heb ik dan een termijn echo bij de verloskundige zo spannend! Kan niet meer wachten! 
Xxx 

Nora123 - schreef op 19-08 om 11:12
Hier de 1e echo! 
Nora123 - schreef op 19-08 om 11:31
Nancy - schreef op 20-08 om 13:38
Nora, wat een prachtige echo Meid,van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder.

Wij gaan (na de buitenbaarmoederlijke zwangerschap) bij mijn volgende ms ook voor het eerst beginnen met ivf (na 4 pogingen iui). 
Erg spannend,maar we stappen er positief in en nu ik jouw verhaal lees, heb ik zeker moed dat het goed gaat komen.

Geniet er lekker van meid
Nora123 - schreef op 20-08 om 13:44
Hoi Nancy
Dank je wel meis Goed van jou om er positief in te stappen!
Het gaat je lukken en ik ga ook voor jou duimen!
En het gaat goed komen geloof me!  
Nou hoor het wel als het zo ver is hoop ik 
Heel veel succes meid! 
Nancy - schreef op 20-08 om 13:46
Hai Nora, Natuurlijk hoor je het . Dank je wel lieve meid.
Lekker genieten van al je kwaaltjes he ..ik hoop snel met je mee te kunnen genieten
Maryam (Gast) - schreef op 23-08 om 13:23
Gefeliciteerd dames die zwanger zijn geworden inmiddels! 
Ik heb even dit deel van het forum doorgelezen. Heftige tijden voor velen! 
Wij zijn 2,5 jaar bezig met het krijgen van onze eerste kind (ik 28, manlief 33). Inmiddels iui#3 gehad. De vreselijke wachtweken doorstaan zonder enig zwangerschapssymptoom. Ik had wel last van waterige afscheiding (geen goed teken bij mij). Overmorgen zou ik ongesteld moeten worden, maar verloor vanochtend twee druppels lichtbruin bloed en heb nu toch wel een zeurend gevoel in mijn onderbuik en rug. Veel verdriet weer..
Bij de allereerste iui hebben ze de ovulatie gemist. Dus heb eigenlijk twee echte iui pogingen gehad. Na iui#4 komt ivf in beeld. Maar denk dat ik dan nog een iui moet doen? Wat vinden jullie?
krissy90 - schreef op 23-08 om 13:35
Wij zijn dag 6 in de wachtweken . 
Zo spannend allemaal. En ja ook al heb ik twee gezonde kinderen , wij willen dit zo graag. 
Heb zo gevoel dat mensen zo iets hebben och ge hebt er toch al twee. Wel voor ons is het ook een verdriet als het niet lukt. Eerste nacht na verse embryo van 5 dagen. Half uur niet kunnen tegoei bewegen of draaien echt geen houding van de pijn. Nu was ik gisteren best misselijk . En al van twee dag rusteloze benen word er gewoon gek van. 
Wachten is verschrikkelijk eigenlijk zou ik maandag willen zelf testen maar moet woensdag bloed prikken dus weet niet of dat slim is. Groetjes 
Nora123 - schreef op 26-08 om 10:37
Hoi meiden! Leuk dat jullie mee komen babbelen! 
@Maryam
Dank je!  Erg he die wachtweken! Ik ken het!  En die iui's vond ik ook vervelend heb t idee dat je daar gewoon echt geluk mee moet hebben.. ik heb 4 pogingen gehad allemaal geen zwangerschap.. Ik doe 1e x ivf en hup zwanger!   Ik denk dus uit mijn ervaring niet meer verder met iui maar met ivf.. toch meeste kans op zwangerschap! En vind dat proces ook veel sneller gaan want je krijgt punctie en 3 dagen erna word de Embryo al terug geplaatst in de baarmoeder en dan 2 weekjes wachten tot je kan testen! Dat gaat dus veel vlotter dan met een iui voor mijn gevoel!
@Krissy90
Och ja mensen zijn tegenwoordig zo DOM.. Lijkt wel alsof mensen steeds gekker worden laatste tijd met hun uitspraken ik heb dat met mijn schoonmoeder daar komt alleen maar diarree uit dr mond heel apart mens is het iedereen vind dat dus het ligt niet aan mij gelukkig .. Maar dat is dus ook zo'n type die alles maar zegt en dus mensen bewust kwetst met haar achterlijke uitspraken.. Mensen denken tegenwoordig zo voor een ander te kunnen bepalen wat je wel moet of niet moet doen belachelijk..  zij weten niet wat jij doormaakt dat zouden ze niet aan kunnen.. Dat hoor je zo haha lekker links laten liggen! Het is jouw verdriet niet dat van hun! Waar bemoeien ze zich mee zeg belachelijk!
O meid spannend he allemaal ik hoop t zo voor je dat het gelukt is hoor! 
Ik zou toch wachten tot woensdag met bloedprikken dan weet je het zeker! Hoop iets van je te horen als het zover is! 
Verwijderd ! - schreef op 26-08 om 10:46
Nora gefeliciteerd met je zwangerschap ! Lekker van gaan genieten . 

Ik heb deze week voor het eerst moeten spuiten . Door de clomid was het slijm in mijn baarmoeder te dun dus het kon zich sowieso niet nestelen . 
Morgen krijg ik weer een echo . Eerlijk zie  er best tegen op . Straks is het slijm weer te dun en dan ?? Want voor ivf krijg je dezelfde spuitjes . En we gaan nu voor poging 4 van de iui . En daarna nog 2 te gaan . Eerlijk ik ga nu liever al door voor ivf dit van die iuis het sloopt je gewoon .... 

Nora123 - schreef op 26-08 om 23:13
Hoi poppie
Dank je wel! 
O balen he dat het baarmoederslijmvlies te dun is! En je hebt echt gelijk die iui's slopen je echt! Het duurt allemaal zo lang en steeds die metingen van de follikels en die lange wachtweken verschrikkelijk!
Bij ivf ging alles zo snel ik moest spuiten met decapatyl en  gonal f  allebei tegelijk prikken iedere avond..  Enigste wat niet leuk is aan ivf is de punctie maar dat gaat gelukkig heel snel! Ik was iedergeval trots op mijzelf en nu helemaal met het resultaat!    
Nancy - schreef op 27-08 om 10:03
Nora, wat fijn om te horen dat ivf toch sneller gaat dan iui. 
Wij beginnen bij mijn volgende menstruatie ook met ivf...vind het allemaal best spannend. Maar we gaan er positief voor en als ik jou zo zie,dan heb ik goede hoop 
Nes - schreef op 27-08 om 18:36
Hoi Nora, 

Wat een mooie echo . Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is met omschakelen. Maar wel verdient na zoveel jaren. Geniet ervan en fijn dat alles goed verloopt. 

Wij hebben 4 iui gehad en zou tot 6 moeten, maar ik ben er mee gestopt. 
Vorige maand heb ik dus geen behandeling gehad dus ook geen pregnyl en menopur hoeven te gebruiken. Ik had veel symptonen en daarom dacht ik dat ik zwanger was. En het waren andere symptonen dan die je krijgt door pregnyl en menopur. Wij zijn nu 2e maand bezig zonder behandeling, hopelijk lukt het deze maand 

Iui behandelingen kostte mij veel tijd en energie, met een fulltime baan erbij. En ik zal eerlijk zijn had ook geen vertrouwen meer in. Hier zijn 2 ziekenhuizen, beide willen door tot 6 iui. En had daar geen zin meer in. 

Ik heb toen overnagedacht om ivf hier in een kliniek te doen of in Turkije. Na vele uitzoek werk besloten om in Turkije te doen. Ik verwacht (hopelijk niet) einde deze week mijn menstruatie. En als die komt nemen we volgende dag de vliegtuig. Spannend allemaal maar heb er wel zin in. Wij gaan dan onze vakantie combineren met de behandeling geen stress van werk en overige verplichtingen. We gaan voor een ICSI, heb er meer vertrouwen in dan IVF. En ik heb meer vertrouwen in de medische kennis en mogelijkheden in Turkije. 
Karen (Gast) - schreef op 10-01 om 20:40
Hai Nes,
Ik kwam via Google bij je berichtje over Istanbul terecht. Nu ben ik benieuwd naar je ervaringen? Ik wil er namelijk ook wel naar toe, maar kan er niet erg veel ervaringen over vinden (behalve die op hun eigen site, maar dat vertrouw ik nooit zo)

Groetjes Karen
Karen (Gast) - schreef op 10-01 om 20:40
Hai Nes,
Ik kwam via Google bij je berichtje over Istanbul terecht. Nu ben ik benieuwd naar je ervaringen? Ik wil er namelijk ook wel naar toe, maar kan er niet erg veel ervaringen over vinden (behalve die op hun eigen site, maar dat vertrouw ik nooit zo)

Groetjes Karen
Nes - schreef op 27-08 om 18:40
Ik wens iedereen succes en sterkte met de wachtweken, iui en ivf. Hopelijk kunnen wij ook binnenkort onze echo foto plaatsen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wachtweken iui' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan