Wannee klussen na een positieve ovulatietest - Zwanger worden forum

Linda33 - schreef op 24-10 om 19:05
Hey Sophie!
Hoe is het met jou? Lang niets meer gehoord.. hier is t rustig, geklust op de 2 positieve dagen en nu afwachten... 2-11 is m'n nod..

Wat was bij jou ook alweer de planning?
379 antwoorden en 44185904x bekeken
Sophia - schreef op 24-10 om 19:25
Hoi dames,

Hebben jullie al last van kwaaltjes?  Het zou leuk zijn als jullie allebei deze ronde zwanger worden! Dat gun ik jullie heel erg!

We gaan in november op vakantie en daarna beginnen met de iui behandelingen in december. We hebben nog geen datum voor de behandeling. Als ik in december ongi word, moet ik de eerste dag van de cyclus het ziekenhuis bellen om een afspraak voor de follikel meting op dag 12 te maken. Dat hangt dus van mijn cyclus af. Als het eitje rijp genoeg is, krijg ik een spuitje, die mijn eisprong gaat opwekken en tegelijk wordt bewerkte sperma van mijn man met het slangetje in de baarmoeder gebracht. Niet in de vagina dus, maar verder in de baarmoeder. De meiden op het forum, die deze behandeling hebben gehad, zeggen dat het allemaal meevalt. Daar hoop ik ook op. 

We hebben gisteren slecht nieuws te horen gekregen. Het bedrijf waar mijn man werkt, zal failliet verklaard worden  . De tijd van de onzekerheid breekt aan. Ik ben bang dat het invloed op onze kinderwens zal hebben.   Ik heb voorzichtig mijn man gevraagd wat hij erover denkt. Van zijn reactie heb ik begrepen dat hij gewoon door wilt meet onze grote wens. Ik denk dat wij het financieel wel kunnen redden, was meer bang voor de emotionele kwestie. Want als je met de behandelingen begint, moet je 100% erachter staan en alles voorover hebben. Dat is niet niks. Maar nu hebben we alle tijd voor de afspraken in december We maken zelfs grapjes, dat hij een thuisblijvende vader zal zijn als het niet snel met de nieuwe baan lukt. We zien het wel...

Ik wens jullie heel veel succes en geduld komende dagen. Ik zit nog even in de rustperiode tot december.

Veel liefs,
Sophia
Linda33 - schreef op 24-10 om 19:32
Hier nog niks aan kwaaltjes, denk wel dat ik mijn eisprong gevoeld heb... Verder voel ik helemaal niks.. Ik voel mij heel normaal en eigenlijk ook verbazingwekkend rustig.. Soms wel zo van 'dit was m, ik weet t gewoon' maar meestal gewoon ja.. Gewoon..

Ik ben eens benieuwd, ik lees ook veel goeie verhalen over iui.. 70% is binnen 3 pogingen zwanger.. Dus hopelijk lukt dit ook voor jou! Het heeft nu lang genoeg geduurd..
Sophia - schreef op 24-10 om 20:15
Ja, het is 30% kans per behandeling. Met clomid (stimuleert groei van de eitjes) is de kans nog groter. Als ik na drie behandelingen nog niet zwanger ben, wilt de gynaecoloog een kijkoperatie doen. Maar ik heb er een goed hoop voor. Het ligt bij ons waarschijnlijk aan de kwaliteit van de sperma (minder bewegelijk). Als er de beste zwemmers worden uitgekozen en direct in de baarmoeder worden gespoten, zal de kans veel beter zijn! IUI wordt juist goed toegepast bij de verminderde sperma kwaliteit. Ik blijf dus positief. We gaan voor een 2014 kindje! 
Tamtam (Tamara) - schreef op 24-10 om 22:39
Hey dames!
Ai...... das balen Sophia! Maar wel goed om te horen dat jullie er allebei redelijk positief in staan, en dat het jullie kinderwens nu niet beïnvloed. Hoop ook echt voor jullie dat het snel raak is met de IUI!

Hier ook rustig! Ik probeer rustig af te wachten..... lukt soms redelijk, soms minder. Ben wel benieuwd hoe lang de cyclus deze keer is.

Ik hoop ook dat het voor ons beide positief uitpakt deze maand Linda! Maar ik durf nog weinig hoop te hebben.....we zullen zien.
Succes komende dagen dames!
Tamtam (Tamara) - schreef op 28-10 om 17:39
Hoi dames!
Nou..... hier lijkt de ms door te komen! Baalmomentje! Ik had er toch wel een goed gevoel bij...... pfffffffff. Hou jullie op de hoogte

Hoest bij jou Linda? Vant weekend is je nod toch?
Linda33 - schreef op 28-10 om 18:34
Hey tamtam

Niet te snel oordelen! In het topic NOD Oktober zit een meisje die dacht ook dat haar ms eraan zat te komen en schreef zich al in bij NOD november.. maar.. ze was gewoon zwanger!.. Dus even hoop houden tot het echt 100% zeker is..

Inderdaad, komend weekend mijn NOD de 2e.. maar ik ga pas de 6e testen heb ik mij voorgenomen.. Ik heb er wel een goed gevoel bij, maar eigenlijk komt dat meer omdat ik rustiger ben dan vorige maand.. Is het niet zo, dan is het niet zo.. dan ga ik vrolijk verder naar november.. Nu kan ik dat nog zeggen..
Sophia - schreef op 28-10 om 20:59
Hoi Ladies,

TamTam, dat is jammer. En een beetje te vroeg, he? Is dat dag 11 dpo? Als het verder niet doorzet, kan het inderdaad de innestellingsbloeding zijn. Niet opgeven!

Linda, goed dat je er rustiger voor staat deze maand. Op deze manier gaat de tijd sneller.

Hier is alles rustig in de rustronde  Ik zit nu in de vruchtbare periode, maar er wordt niet geklust, omdat mijn man in het buitenland is. Ik ben er minder mee bezig, daarom ook minder actief hier. Ik blijf graag jullie volgen en mee duimen.

Fijne avond,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 28-10 om 22:55
Hoi dames!
Het is dag 11/12, kan ook 12 zijn, weet het natuurlijk niet exact. Het zet niet echt door zeg maar, maar het is er wel (al een uurtje of 6). Ik ga der vanuit dat het morgen wel doorzet. Heb nog een klein beetje hoop.... maar nie veel. Ben me al een beetje aant voorbereiden op ronde 8.

Linda, succes komende dagen!
En Sophia, kan me voorstellen dat je er even minder mee bezig bent, lijkt me ook wel een x prettig. Leuk dat je ons blijft volgen!

Welterusten alvast
Tamtam (Tamara) - schreef op 29-10 om 21:21
Hey dames! Kleine update.... het heeft wel doorgezet hoor! Had nog een klein beetje hoop, maar die was vanmorgen vervlogen. Op naar ronde 8!

Toch vind ik het ongelooflijk.... hoe het kan dat de 1 zo snel zwanger is, en het bij de andere x op x maar niet lukt.... heel apart. Maar goed. Besef me ook goed dat er stellen zijn die al veel langer nog bezig zijn. Denk dat jij daar alles van weet of niet Sophia? En het zal ook echt met geluk te maken hebben ofzo.

Dus ik probeer positief te blijven. En probeer het deze maand ook iets meer los te laten.

Ben heel benieuwd naar jou Linda!  En Sophia, jij gaat binnenkort toch lekker op vakantie? Heerlijk, goed vooruitzicht!
Sophia - schreef op 29-10 om 21:41
Das balen, TamTam! Ik geloof niet dat het met geluk te maken heeft. Ik geloof ook niet in "minder mee bezig te zijn". Bij ons is het "technisch" probleem, dat opgelost moet worden. 
Het hangt van allerlei factoren af. Alles in je lichaam moet kloppen en het moet ook perfecte timing zijn. Niet opgeven, meis. Het lukt een keer als je het helemaal niet verwacht.
Een nog een ding - je zit vandaag in een dipje, het komt door hormonen. Morgen wordt het beter. Geloof me.

Linda, hoe is het met je?

We gaan 9 november met vakantie. Ik probeer al een beetje in de stemming te komen door koffer in te pakken. 

Liefs,
Sophia
Linda33 - schreef op 29-10 om 22:15
He tamtam... Dat is balen! Ik heb een moeder op mijn werk en die is zwanger van nr 4, 2 keer is het vlug gegaan , maar ook 2 keer heeft het lang geduurd... Zij zei 'het is gewoon een wondertje en daarvoor moet alles perfect zijn.." het is niet te plannen en hey heeft gewoon met geluk en gezondheid te maken..

Hier nog niks, maar oké.. ik moet nog tot zondag.. we gaan de 6e pas testen, maar dat had ik al gezegd he? Pfff op mij telefoon kan ik niet terug lezen tijden t schrijven van een bericht...

Waar gingen jullie naar toe Sophie? Voordat je gaat weet je ook hoe het er hier vor staat.. ik voel niks.. denk niks en heb niks.. dus ik denk ook dat t niks is deze maand.. se wachten nog even af...
Tamtam (Tamara) - schreef op 29-10 om 22:46
Bedankt voor het meeleven dames!
We gaan positief de volgende ronde in. Ons moment komt nog wel, ga ik vanuit

Welterusten alvast!

Nogmaals succes met afwachten Linda.
Sophia - schreef op 30-10 om 20:30
TamTam, gaat het vandaag beter met je?
Linda33 - schreef op 30-10 om 22:06
Hier beginnen de krampen te komen.. die oh zo bekende krampen.. nog 3 dagen tot nod maar dit is wel herkenbaar.. uiteraard geen overhaaste conclusies, we wachten nog maar even af...
Tamtam (Tamara) - schreef op 30-10 om 22:11
Jaaaaa, gaat goed hoor Sophia! Dank je

Ow jeeee Linda.... Maar je hebt gelijk, ff afwachten, je weet het niet, kan alle kanten nog op.
Tamtam (Tamara) - schreef op 30-10 om 22:12
Wordt dit trouwens jouw 2e ronde of 3e Linda? Volgens mij staat er 3e he, maar omdat je op profiel hebt staan dat je zwanger wilt worden vanaf half augustus. Of was dat de 1e natuurlijke ongi?
Sophia - schreef op 30-10 om 22:19
Linda, ms krampen heb je ook bij de beginnende zwangerschap. Nog niet opgeven dus.

TamTam, ik had het goed voorspeld, he. De hormonale storm is voorbij (samen met het stormachtige weer).  Komt goed, meis.

Slaap lekker voor straks.
Sophia
Linda33 - schreef op 30-10 om 22:50
Euhmm dit is in mijn ogen ronde 3.. ik ben al in maart 2012 gestopt met de pil maar tot augustus met condoom gevreeën.. dan was augustus onze 1e ronde.. september onze 2e en oktober onze 3e..alleen ligt mijn nod van oktober in november (2-11)Hahahaha ververwarrend! Fijn dat je je toch weer goed voelt tamtam.. we gaan gewoon voor de maand november...
Linda33 - schreef op 31-10 om 13:12
Goh... ik heb toch een slechte dag vandaag.. al vanaf vanmorgen krampen, die oh zo bekende krampen.. en ik weet dat ik nergens op mocht hopen en ik dacht ook echt dat ik dat niet deed, maar het is net alsof vandaag alle rust van de afgelopen dagen in een keer omgezet wordt in een heel verdrietig gevoel.. Ik wist gewoon dat deze maand een goeie zou worden, alles klopte, de ovulatie test teste positief op de dag die ik al voor ogen had, we hebben netjes geklust op en rondom die dag, en van de week overviel mij een heel erg gevoel van "dit is het!" en nu... goh.. nog niet ongesteld, maar ik voel gewoon dat het eraan komt.. ik voel dat het niets anders is.... bleh! Ik zou spontaan weer aan de pil gaan alleen al omdat ik nu al (schaam schaam sophia..sorry..) genoeg ervan heb.. die onzekerheid.. bah!! Ik haaaaat het! En ik schaam mij dat ik het zeg, 3 maanden, want wat zijn 3 maanden.. kom op linda! Baal dat ik geen controle meer heb over mijn lichaam...

Zo... uitgezeurd.. van mij af geschreven.. en nu ga ik werken.. :-(
Sophia - schreef op 31-10 om 22:15
Linda, je hoeft je niet te schamen. Ben je drie maanden of drie jaar bezig, is de teleurstelling groot, omdat je het zo graag wilt.
Je stemming komt door hormonen. Denk eraan dat het tijdelijk is. Over aantal dagen voel je je weer beter. 
Het is nog niet gedaan, zolang er geen rode duiveltjes zijn evil:

Dikke knuffel.
Sophia
Sophia - schreef op 02-11 om 09:54
Linda, weet je al meer?
Linda33 - schreef op 02-11 om 10:04
Nee, nog niet.. nog geen ms.. vandaag is mijn nod.. krampen heb ik wel, maar verder nog niks.. nog even wachten.. vannacht wel gedroomd dat ik een positieve test had.. bewerk duidelijk 'zwanger' in het scherm. Hoezo "we zijn ermee bezig" hahaha
Sophia - schreef op 02-11 om 10:07
Spannend! Ga je 6 november testen?
Tamtam (Tamara) - schreef op 02-11 om 11:43
Heel veel suc6 Linda! Er is nog hoop!!!
Linda33 - schreef op 02-11 om 13:09
Nou, mijn vriend wil morgen al testen, dan kan hij namelijk in de sauna 'smiddags (als de test positief is heet dat hahahaha).... Dus even afwachten... Ik durf niet zo goed, bang voor een teleurstelling denk ik...
Linda33 - schreef op 03-11 om 15:59
Bello ladies.. ik heb het niet vol kunnen houden en vaorgen getest... Negatief... Maar nog heem spoor cm m'n ms.. is mijn langste cyclus sinds november vorig jaar nu ... 28+5 vandaag... Pffff wat nu?
Linda33 - schreef op 03-11 om 16:00
Lang leve mijn mobiele telefoon maar jullie snappen m wel he.. ondanks de spelfouten... Hahaha
Tamtam (Tamara) - schreef op 03-11 om 16:09
haha.... ja, ik snap hem

Pffffff vervelend zeg! Wat nu? Helaas kun je niet zoveel anders dan afwachten..... of hij wordt later alsnog positief met testen, of de ms komt door. Weet er alles van, heb het 2 maand terug ook gehad, opeens een cyclys van 35 dagen ipv 29 of 30..... 

Er is nog steeds hoop! Suc6 met wachten.......
Sophia - schreef op 03-11 om 17:13
Hallo dames.

Linda, volgens mij was je eisprong 20 oktober. Dat betekent dat je nod pas morgen is. Ik begrijp dat het heel irritant is als je cyclussen elke keer anders zijn. 28 is gemiddelde, maar heel weinig vrouwen hebben dat. Ik zou dan 6de weer testen als je tot die tijd niet ongi bent. Succes!

Liefs,
Sophia

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wannee klussen na een positieve ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan