Wannee klussen na een positieve ovulatietest - Zwanger worden forum

Linda33 - schreef op 05-12 om 20:41
Hey sophia! Heb nog aan je gedacht vandaag.. Gek dat je zo kunt meeleven met iemand die je helemaal niet kent.. Ik hoop dat je gewoon hop, in een ke zwanger bent nu!! Je hebt er maar 1 nodig, dus 10 miljoen klinkt al goed.. Wat doen ze met iui? Brengen ze dan het zaad van je man in of bevruchten ze de eicel en plaatsen die terug? 

Ik hoop ook echt dat t morgen of ovmorgen komt, ik zit anders alweer in een afwijkende cyclus.. Ik wil gewoon binnen de 33 blijven, dus dan moet t echt overmorgen komen... 

We wachten af...
379 antwoorden en 44217740x bekeken
Sophia - schreef op 05-12 om 21:04
Tamtam, als je test op vrijdag positief is, zou ik vrijdag, zaterdag en zondag klussen. Ik geloof niet dat de sperma kwaliteit daardoor slechter zal zijn.

Linda, heel lief dat je aan me hebt gedacht
Bij iui brengen ze opwerkte sperma met een dun slangetje diep in de baarmoeder. Als we na drie iui nog niet zwanger zijn, stappen we over naar ivf/isci - bevruchting in het buisje (eitje samenbrengen met het zaadje). Deze behandeling is meer ingrijpend dan iui. Ik hoop dat we die niet meer nodig hebben.

Liefs,
Sophia
Sophia - schreef op 06-12 om 21:05
Linda, hoe is het met je?
Sophia - schreef op 06-12 om 21:54
Linda, geen rode duiveltjes is een goed teken
Haha, 14 dagen na je eitje, volgens mij Ik ben een soort ovulatie goeroe of eitjes fluisteraar geworden
Geen paniek, je cyclus is nog maar twee dagen langer, dan altijd. Dat is best regelmatig hoor. Je zit even in het dipje. Daar heb ik meestal ook last van vlak voor mijn nod. Dit is iets horminaals. Je weet dat in je lichaam alles in orde is, ontspan en wacht nog even. Ik hoop dat je snel meer duidelijkheid hebt!

Groetjes,
Sophia
Sophia - schreef op 07-12 om 11:13
Goed nieuws, Marianne!
Was de test streep net zo donker als controle streep?
Veel klusplezier dit weekend

Groetjes,
Sophia
Marianne - schreef op 07-12 om 14:01
Hoi Sophia, nee iets lichter, ik test vanavond nog een keer

idd aan het klussen

eerst nog een wedstrijd spelen en schandalig veel friet eten in de kantine
Linda33 - schreef op 07-12 om 17:45
YEs, precies 14 dagen na mijn ei  en een cyclus van 33 dagen deze keer (vorige maand ook..) is daar mijn MS... misschien klinkt het stom, maar als je voelt dat je niet zwanger bent dan ben je blij als er in ieder geval nog iets van je cyclus klopt... en dat doet t!! Het werkt! hahahahaha

Dank je wel sophia! Voor je wijze raad, ik telde namelijk altijd 14 dagen na mijn positieve ovu.. Maar ik moet 2 dagen bij mijn positieve ovu testen en dan 14 dagen verder... en dat was precies vandaag! ik heb dus een wat langere aanloopfase (19 dagen) en precies 14 dagen luteale fase 

op naar januari 8 januari is mijn NOD uitgaand van 33 dagen, maar ik wacht deze keer mijn positieve ovu af en tel vanuit daar verder.. dus... mijn NOD kan nog wijzigen..
Marianne - schreef op 07-12 om 21:40
Zojuist 2e positieve ovu test! Met de lijntjes in dezelfde kleuren
Sophia - schreef op 07-12 om 22:12
Nou Marianne, duidelijker kan het niet. Je eisprong is morgen of maandag. Denk toch maandag. Dus zondag en maandag zeker klussen! Ik begrijp je gevoel. Het is fijn om bewijs te hebben dat je lichaam het goed doet en dat je een eisprong hebt. Maak er goed gebruik van en hopelijk heb je de ovu test volgende maand niet meer nodig, omdat je zwanger bent

Linda, 't is balen dat je ongi bent geworden, maar toch fijn om te weten dat je lichaam zo precies als Zwitserse klok is Langere aanloop fase is niet erg, lf fase van 14 is heel goed. Dan heeft het eitje genoeg tijd voor de innesteling. Alles er naar uitziet dat je niet lang meer op je zwangerschap hoeft te wachten, meid. Duim voor je!

Ik heb vandaag is raars meegemaakt. We zijn vandaag met twee vriendinnen gaan uiteten. Toen ze me zagen, zeiden ze tegelijk tegen mij - je bent zwanger! Ze wisten niet eens dat we bezig zijn. Ik vroeg waarom ze dat denken. Er is iets anders aan mijn gezicht, zeiden ze. Ik heb maar twee dagen geleden behandeling gehad. Zelfs als er bevruchting heeft plaats gevonden, is het nog niet ingenesteld. Het kan dus nog geen invloed op mijn lichaam hebben. Maar ik vond het toch raar om dit te horen. De lat is dit keer hoog gelegd. Het wordt echt pijnlijk als het niet gelukt is.

TamTam, hoe gaat het met je?


Liefs,
Sophia
Marianne - schreef op 07-12 om 23:55
Wat bijzonder sophia, nu maar hopen dat ze gelijk krijgen!
Tamtam (Tamara) - schreef op 08-12 om 00:29
Hoi dames,

Jammer Linda! Maar gelukkig was je er al wel een beetje op ingesteld, en weet je in ieder geval dat je cyclus goed werkt, en regelmatig is. Op naar de volgende ronde dan maar! 

Sophia, dat is wel heel bijzonder zeg! Ik hoop echt voor je dat ze gelijk hebben. Zou supertof zijn. Spannende tijden voor jou!

Met mij gaat het goed. Ik zit nu op dag 11 inmiddels al weer, we zullen zien wat deze maand brengt. Ik probeer er relaxt in te zitten, wordt strax vast wel iets minder, maar goed, ook niet erg, hoort erbij

Slaap lekker!
anoniempje t (Gast) - schreef op 10-12 om 15:40
Hallo allen,

Hier ook begonnen aan onze kinderwens. Sinds vorige jaar december gestopt met de pil en sinds deze maand begonnen met ovulatietesten. Gisteren een positieve ovulatietest en dus geklust en vandaag weer een positieve test en ook vandaag weer geklust. Hebben jullie ook wel eens twee dagen achter elkaar een positieve test gehad? Zou mn eisprong dan nu wel geweest zijn of nog niet?

Alvast bedankt!
Marianne - schreef op 10-12 om 19:54
Ja ik had ook 2 keer positief achter elkaar. Je eisprong is daarna.
Sophia - schreef op 10-12 om 18:56
Hoi anoniempje t,

Dat klopt, ik heb ook altijd twee dagen positieve ovu test. Je eisprong is nog niet geweest. Die is morgen. Morgen zal je ovu test weer negatief zijn. Ik zou morgen nog een keertje klussen Succes!

Hoe is het met de andere dames?

Ik zit geduldig op het wachtbankje, pfff.

Groetjes,
Sophia
Marianne - schreef op 10-12 om 19:55
Nog aan de klus hier  ML blij
Linda33 - schreef op 10-12 om 19:02
Pfff Sophia! Jou wachtbankje is extra zwaar nu denk ik... Ik duim voor je! Hier niks loos.. net deongesteld geweest en testen doe ik pas vanaf de 16e cyclusdag en klussen deze maand tijdens kerst waarschijnlijk is dan nl mijn eisprong.. Maar ik heb geen zin om tijdens die drukke dagen ook nog eens te moeten klussen.. hebben we zin, hebben we geluk, anders op naar volgende maand...
Tamtam (Tamara) - schreef op 10-12 om 19:37
Hier ook alles oke dames! Ik nader de vruchtbare periode. We zullen zien wat deze cyclus brengt, ik probeer het een beetje los te laten. Maar klussen op de positieve dagen ontkomen we niet aan, dus dat proberen we ook wel echt.

Anoniempje, welkom! Dan ben je ook al wel een tijdje van de pil af, of niet? Hier gestopt in april, begin april. Succes komende dagen! Ik heb 2 rondes 2 dagen positieve test gehad, de vorige maand  maar 1x. Dit wordt mijn 3e ronde met ovu testen

Sophia, jij nogmaals veel succes op het wachtbankje! haha, het is wat he, dat wachten, vreselijk vervelend soms.  Hopelijk brengt het je iets heel fijns.
En Linda, fijn te lezen dat je weer relaxed deze ronde in gaat.

Ik spreek jullie snel weer!
Marianne - schreef op 10-12 om 21:50
Wow Linda, ik heb geen idee. Hopelijk kan iemand op t forum je er wat over zeggen.
Sophia - schreef op 10-12 om 22:31
Dames, ik vond het ook altijd de tijd rondom de eisprong spannender, dan voor nod. Want daar hangt alles vanaf. En voor nod kun je niks meer doen, behalve wachten. Maar deze keer zit het anders.

Linda, het kan zijn dat je cyclus veranderd is onder invloed van de spanning rondom zwanger worden. Ik ben geen psycholoog, maar denk dat stress wel de invloed op hormonen kan hebben. Maar eerlijk gezegd, vind ik die twee dagen verschil helemaal niet erg. Mooi dat je zo relaxed bent. Zo houden, meid!

TamTam, veel plezier en succes in je vruchtbare dagen!

Slaap lekker voor straks!
Sophia
anoniempje t (Gast) - schreef op 11-12 om 09:39
Sophia, dank je wel voor je antwoord. Maandag en dinsdag geklust. Vandaag voor de zekerheid nog maar een keer en dan afwachten.... spannend!

Wat kan het allemaal lastig zijn he als de wens zo groot is. Ik wens jullie ook veel succes!

Groetjes e uit t
anoniempje t (Gast) - schreef op 11-12 om 18:20
Hej dames, vandaag idd een negatieve test. Zometeen dus weer klussen. Wat klinkt dat trouwens gek

Wij hebben al bijna twaalf jaar een relatie en zijn vier jaar getrouwd. Nu zijn we echt op een punt dat we onze kinderwens uit willen laten komen maar helaas gaat het niet altijd zoals wij willen.

In mijn familie komt ook nogal wat ivf aan bod ook in ons gezin. Daardoor ben je zelf toch ook wel een beetje bang. ...

Eerder waren we er nog niet heel serieus mee bezig, ik was alleen gestopt met de pil. Maar nu toch maar met de ovulatietesten begonnen.

Hoe lang zijn jullie al bezig en hoe oud zijn jullie als ik vragen mag?

Groetjes E
Marianne - schreef op 12-12 om 18:00
Hoi e! In de topic nod december staat op de eerste pagina van een groot aantal de leeftijd, aantal rondes enzo. Doe je daar ook mee?
E (anoniempje) (Gast) - schreef op 11-12 om 19:00
Sophia,

Wat spannend zeg! Dan zijn jullie al een tijdje bezig. Wat zou het inderdaad een mooi kerstpresentje zijn voor jullie, ik duim voor jullie! ?. Het is en blijft lastig.

Maar ik ben al dolblij dat de ovulatietest positief was. Dan heb ik in ieder geval een eisprong. Of is dat geen garantie?

Ik hou jullie op de hoogte! Veel sterkte en succes in deze spannende tijd.

Fijne avond!
Groetjes E
Sophia - schreef op 11-12 om 19:53
E, geen twijfels over de eisprong, meid. Jullie hebben mooi op tijd geklust. Nu even paar weken geduld en laten we hopen dat je op de eerste kerstdag een positieve test in handen hebt. Dan is je nod. Veel succes!
Tamtam (Tamara) - schreef op 12-12 om 11:41
Hoi dames,

Ik ben 29 Anoniempje. Wij zijn dus sinds april bezig. Dit wordt ronde 9 voor ons.  Alles lijkt wel oke rond de eisprong, elke maand tot nu toe test ik met ovu positief tussen dag 16 en 19. En na de eisprong ook regelmatig gevoelige borsten, teken dat de eisprong is geweest waarschijnlijk, begreep ik van Sophia
Jij op het wachtbankje dus? Succes met wachten!

Sophia, hou jij  het nog een beetje vol? 

Ik had vandaag wat raars, ik wilde op dag 16 beginnen met ovu, maar dacht vandaag, ik test toch maar vast (dag 15), en ja hoor, smiley! Nu loopt mijn planning een beetje scheef, ging er echt vanuit dat dit weekend belangrijkste weekend zou zijn. Nu hoop ik maar dat ik morgen weer positief test, en dat dit niet dag 2 was, want dan zitten we er ietwat naast met klussen. We zullen zien

Tot horens dames, en alvast een fijn weekend

Groetjes
Sophia - schreef op 12-12 om 14:25
TamTam, spannend! Je eisprong komt eraan! Het kan inderdaad dat het eerder of later gebeurt dan normaal. Zelfs als die morgen negatief is, niet erg. Want dat betekent dat je eisprong morgen is. Als jullie vanavond en morgen klussen, dan zit je precies goed Ik vind persoonlijk kortere cyclussen handiger. Dat scheelt een paar dagen wachten

Hier is een wachtweek achter de rug. Ik heb nog geen duidelijke kwaaltjes. We wachten nog een weekje af. Maar het wachten is deze keer moelijker dan altijd.

Groetjes,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 12-12 om 15:58
Dat kan ik me heel goed voorstellen Sophia! Het kan nog alle kanten op natuurlijk.

Is ook zo, kortere cyclussen is beter, ook meer kansen. Als ik ei nu op dag 17 heb, is mijn cyclys waarschijnlijk 29 of 30 dagen. Aangezien ik 14 dagen LF echt niet haal meestal.  We wachten af, en doen ons best.
E (Gast) - schreef op 12-12 om 20:16
Goedeavond dames,

Hier nog een vraagje van mij. Hebben jullie ook wel eens het gevoel dat er iets gebeurd wanneer je hebt gevreeen en je je eisprong hebt gehad. Kan me voorstellen dat je elk gevoel denkt te voelen. Nu pas voor het eerst heb ik dat heel duidelijk maar misschien komt het wel omdat je je er zo mee bezig houdt. .. hoe is jullie ervaring daarmee?Ik word trouwens bijna 27

Groet E
Linda33 - schreef op 12-12 om 20:40
Nope, niet gehad... Het lijkt mij ook sterk dat je er iets van voelt... Het duurt zo wie zo ongeveer een week voordat er iets innesteld.. 

Ik denk dat je je eisprong zeker kan voelen, maar de bevruchting of innesteling voel je niet... Denk dat de eerste vage klachten hooguit een paar dagen voor je NOD waarneembaar zijn.. Dan is je HCG pas op een bepaald niveau dat je lichaam erop reageert...

Ik heb trouwens nog wat meer info over de ovutesten... De gyn zei dat een positieve test niet wil zeggen dat je ook een eisprong hebt. Een ovu test meet de hoeveelheid lh hormoon in je lichaam, maar als je geen rijp eitje hebt of teveel eitjes hebt kan het lichaam nog steeds besluiten om er geen te laten springen, of je nu een verhoogd lh hormoon hebt of niet... Dus je kunt positieve testen hebben zonder eisprong... Sorry als ik hiermee 'hoop' wegneem.. Maar we moeten realistisch blijven, dat is wel belangrijk denk ik... 

Hier is het rustig, we zijn nog niet in de vruchtbare periode, dus alle gezelligeheid is ook gewoon gezellg.. Deze maand wordt t zo wie zo iet veel, ik heb mijn ei rond kerst en ik heb geen zin om tijdens die drukke dagen ook nog eens verplicht te moeten klussen... Ik zeg, 2014 wordt ons jaar... 

Sophia.. Een week is al voorbij, jeetje... Volgende week mag je al bijna testen!!!!
Sophia - schreef op 13-12 om 21:37
Hallo dames,

Ik herinnerde me iets en dacht dit moet ik met de meiden delen.
We hebben een tijdje geleden op internet een test van mannelijke vruchtbaarheid gekocht. Het is ongeveer als ovulatie test, maar ietsje ingewikkelder. Het lijkt alsof je met een scheikunde experiment bezig bent, hihi. De uitslag van mijn man toen niet goed was. Dat was de aanleiding om hem verder te gaan onderzoeken. 
Als jullie in de onzekerheid zitten en twijfelen of jullie naar de huisarts moeten of nog even verder zelf proberen, misschien is het een goede optie om eerst zo'n test te kopen en doen.

Ik ga morgen naar het bedrijfskerstfeestje. Twijfel of ik wijntje moet nemen, want zit nog in de wachtperiode...nog een week te gaan.

Fijn weekend, dames!
Sophia

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wannee klussen na een positieve ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan