Wannee klussen na een positieve ovulatietest - Zwanger worden forum

Sophia - schreef op 13-10 om 21:31
Hoi Veronique,

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Bedankt voor je lieve woorden! Ik hoop het heel erg dat het deze ronde voor ons ook raak mag zijn.
Wat bedoel je insemineren? Heb je twee dagen iui gehad?

Groetjes,
Sophia
379 antwoorden en 44184799x bekeken
Linda33 - schreef op 13-10 om 21:42
Oh super veronique!! Dat geeft hoop! Op naar een positieve ovu..
Tamtam (Tamara) - schreef op 14-10 om 18:32
Gefeliciteerd Veronique! Super nieuws!
@ Sophia: hmmmmmm spannend hoor! Niet leuk dat de test negatief was, maar het kan  natuurlijk nog, het is vroeg. Ik duim voor je!

@ Linda: we lopen ongeveer gelijk, waar zit jij nu, inmiddels al positief getest? Ik zit nu op dag 17 en nog geen positieve ovu test. Vorige keer kreeg ik de 1e positieve test op dag 17,dus is nu sws een dag later. Ik hoop op morgen! En anders denk ik ook dat ik weer een iets langere cyclus zal hebben (normaal 29, 1 uitschieter gehad van 34)

Groetjes!
Sophia - schreef op 15-10 om 20:46
Hoi meiden,

Ik ben vandaag ongi geworden  Cyclus van 25 dagen met een duidelijke eisprong en lf van 12 dagen. We hebben aantal keer rond de eisprong geklust. Alles klopt gewoon, maar zwangerschap blijft toch uit...We hebben ons best gedaan. We hebben nu een rustronde en vanaf december starten met iui. Ik heb er goede hoop voor die behandelingen.


Linda en Tamtam, hebben jullie al positieve ovu test in handen?


Groetjes,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 15-10 om 22:11
Heeeey Sophia! Jammer joh! Balen! Maar gelukkig heb je wel een goed gevoel erover, over iui. Apart he, dat een zwangerschap dan toch uitblijft, maar dat je niet goed kunt verklaren waarom?

Ik had vanmorgen een positieve test, eindelijk! Zit op dag 18 nu. Vanavond ook behoorlijk last van mijn onderbuik (links), dus denk dat hij er vannacht aankomt. Heb ik eigenlijk nooit echt, maar vandaag duidelijk. We wachten af!
Tamtam (Tamara) - schreef op 15-10 om 22:13
Mooie korte cyclus trouwens dit x voor jou Sophie!
linda33 (Gast) - schreef op 15-10 om 22:16
Oh Sophie... Dat is balen, soms klopt alles en ook alweer niks.. werd dit nu je eerste juk? Hopelijk heb je nu meer geluk.. Hier heel veel verwarring.. Vanaf vrijdag aan de ovu testen en ze werden netjes donkerder tot gisteren, toen was hij duidelijk lichter dan de dag ervoor en vandaag.. Weer donkerder.. 2x een clearblue gedaan negatief.


Ik snap er niks meer van.. heb niet op hetzelfde tijdstip kunnen testen door m'n werk zou dat een oorzaak kunnen zijn?
linda33 (Gast) - schreef op 15-10 om 22:26
Hey tam tam, ik zit nu op dag 14, ik verwacht m'n eisprong eigenlijk de 16e.. ik heb een vrij regelmatige cyclus, tussen de 29 en 31 dagen.. maar m'n ovu testen doen een beetje vreemd.. zoals je hierboven kunt lezen... Fijn dat je een positieve test had! Welke test gebruik je? Ik de dipsticks en cb als bevestiging want als t ASN de streepjes ligt had ik vandaag m'n eisprong.. volgens cb dus niet..
linda33 (Gast) - schreef op 15-10 om 22:29
Ik bedoelde iui sophia..
Tamtam (Tamara) - schreef op 15-10 om 22:36
Hmmmmmmm, dat is wel vaag idd. Ik gebruik alleen de CB. Dat is gewoon de allerduidelijkste, hoor ik en lees ik. Hij is wel duur, maar dat is dan zo. Vanaf volgende maand weet ik oevt ook zeker dat ik pas vanaf dag 14 a 15 hoef te testen, scheelt weer een paar testen.
Hoop dat je snel wat duidelijkheid hebt!
Sophia - schreef op 15-10 om 23:00
Spannend, Tamtam. Het klinkt inderdaad als aankomende eisprong! Ik zou maar zeggen - aan de klus vanavond

Linda, cb is het meest betrouwbare en duidelijke test. Ik denk dat je eisprong nog komt. Ik zou elke dag vanaf nu cb gebruiken. Die lichte test kan door te veel drinken zijn geweest. Blijf doortesten, binnenkort wordt die positief.

Ik heb dit keer inderdaad een lekker korte cyclus! Scheelt wachten
Linda, dat was de laatste cyclus, dat we zelf spontaan probeerden. In December eerste iui. Ben benieuwd.

Slaap lekker, meiden!
Sophia
Sophia - schreef op 16-10 om 22:45
Hoi Linda,

Ik heb op het oktober forum gelezen dat je vruchtbare slijm hebt. Ik wou even hierop reageren. Dat betekent dat je eisprong aankomt. Dat zegt niet dat het vandaag of morgen is, vandaar is die negatieve cb test. Je kunt blijven testen en om de dag klussen. Als cb test positief wordt, dan elke dag klussen. Veel plezier! 

Tamtam, je bent ook druk bezig met klussen of zit je al op het wachtbankje?

Liefs,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 16-10 om 22:55
Hey Sophia!
Vandaag wederom een smiley, dus wsl is hij er vannacht nog niet geweest (ei), maar komt het toch aankomende nacht, of is het vanavond geweest. Merk er niet heel veel van, tot niets, dus zou kunnen. Doe mijn best!! En dan ga ik daarna op het wachtbankje.

@ Linda: ik zou ook nog 2 dagen doortesten hoor, kan heel goed zijn dat het nog komt, ik was deze maand ook weer dag later dan vorige maand (dag18 en 19 smiley)
Groetjes!
Linda33 - schreef op 16-10 om 23:17
Hey sophia! Wat fijn dat je daar ook meeleest.. Ik kan via m'n mobiele telefoon niet op andere forums komen behalve degene waar op gereageerd is.. Vandaar dat ik het hier nog niet gedeeld had... Maar wat fijn om zo te kunnen praten en deze dingen te kunnen delen.. En antwoord te krijgen.. Ik heb vandaag zo wie zo geklust omdat ik gewoon een heel sterk gevoel had voor vandaag (al de hele maand denk ik.. De 16e is een goeie dag! Dom he..)... Ik ga zeker nog door testen, zodra ik een :-) heb laat ik het zeker weten! Ik hoop dat de iui meer geluk brengt voor jullie! 

Tam tam succes! Spannend allemaal... Ik ben benieuwd.. Straks hebben we ons ei ook allebei op de 18e dag.. Hahahaha alleen ben jij eerder van t wachtbankje af dan ik... ;-)
Linda33 - schreef op 16-10 om 23:18
Ik zit nu op dag 14 trouwens..
Sophia - schreef op 19-10 om 14:40
Joepie, Linda! Goed nieuws! In de bijsluiter van de test staat dat je je eisprong 24-48 uur na de positieve ovu test kunt verwachten. Uit ervaring weet ik dat de eisprong ook twee dagen na de positieve ovu test kan komen. Als je verder blijft testen, zal je test morgen nog positief zijn, maar overmorgen negatief. Je eisprong komt als de test negatief is. Ik denk dat het overmorgen is. Je hoeft vanavond niet meer te klussen. Morgen en overmorgen wel. Veel klusplezier!

Groetjes,
Sophia
Sophia - schreef op 19-10 om 14:45
Linda, nog een tip. Je hoeft je man niet te vertellen dat je eisprong aankomt, dan voelt het spontanner. Mannen presteren beter als ze niet onder de druk staan
linda (Gast) - schreef op 19-10 om 22:19
Ja, dat heb ik al gemerkt.. al is hij zelf ook wel bezig met het 'hebben we een :-) of niet' dus hij was er wel blij mee vanmiddag... Is het niet slecht om zo vaak achter elkaar te klussen voor de kwaliteit van het zaad??
Sophia - schreef op 19-10 om 22:58
Ja, mannen zijn er ook veel bezig met het zwanger worden. Meer dan ze willen laten merken
Aantal keer per dag klussen is inderdaad niet goed voor de sperma kwaliteit. Het wordt geadviseerd om de dag klussen voor de beste sperma kwaliteit. Maar als je zeker weet wanneer je eisprong is en je kansen wilt vergroten, elke dag klussen in de vruchtbare periode is juist goed.

Success!
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 20-10 om 11:30
Hey dames!
Goed te horen Linda! Dus ook relatie laat een smiley. Ik op dag 18 pas deze maand. Nu afwachten dus..... spannend!

@ Sophia: hoelang moet de l fase minimaal zijn? Als ik dit keer eisprong op dag 19 of 20 had, en de 29e ongi wordt, is het dit x 10 dagen. Is dat lang genoeg?
Sophia - schreef op 20-10 om 11:51
Hoi Tamtam,

De lf is gemiddeld 14 dagen, maar dit kan ook per vrouw verschillen. Ik zou voorlopig dit keer cyclus van 33 dagen rekenen.
Hoelang was je lf vorige keer?

Groetjes,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 20-10 om 12:24
Denk  niet dat ik dat red, 14 dagen, maar ff afwachten natuurlijk dit x. Vorige keer 11 a 12 dagen. Weet niet exact wanneer ei was nl, maar in ieder geval 11 dagen. Hoop dat ik dit keer iets langere cyclus hebt, maar zou me ook niet verbazen dat het wel op dag 29 begint. Dan zou het weer ongeveer 11 dagen zijn. We wachten af, dank je! Fijne zondag verder!
Sophia - schreef op 20-10 om 13:45
TamTam, als je een vroege test wilt doen, dat kan vanaf dag 11 dpo ( day past ovulation ). Kruidvat 2v5 zijn heel gevoelig en betrouwbaar! Succes! Ik hoop voor je dat het dit keer raak is!

Fijne zondag!
Xxx
Sophia
feline (Gast) - schreef op 20-10 om 17:40
hoi sofia ja ik heb al 2 dochtertjes de oudste is bijna 5 ze is nu vier en een half en mijn andere dochtertje is pas 13 oktober 3 jaar geworden en ik heb zo lang gedaan over de eerste dat ik het bijna opgaf maar mijn wens was te sterk om het opgegeven oo wat werd ik er wanhopig van maar gelukkig toch na drie jaar verdriet onzekerheid en proberen toch gelukt en nu het klinkt misschien een beetje gek maar mijn oudste dochter is heel eigenwijs en met een hele sterke ijgen wil dat ik nu weleens zeg ze hat zeker ook zo sterke wil om nog niet bij mij te willen komen ze heeft nu al een karakter wat zich niet laat dwingen ze moet gedacht hebben wacht jij maar warneer ik zin heb om te komen ha ha ha klinkt misschien wat zweverig maar toch en ik heb expres heel bewust snel aan de tweede begonnen uit angst dat het misschien weer zo lang zou duren maar van haar was ik veel sneller zwanger dus ik begon in december eind en in januari kwam ik er achter dat ik zwanger was presies 3 weken voor de eerste verjaardag van yara mijn oudste dochter ze schelen nu 1 jaar en 9 maanden en het grappige was dat mijn man niet zo haast hat met de tweede ik zij we doen niet voorzichtig want ik wil zwanger raken ik wil voor yara een broertje of zusje hij zij oke maar hij dacht dat duurt mechien toch nog 1 of 2 jaar of langer daarom zij hij er ja op hij ging er niet van uit dat het nu sneller ging maar wel dus en ik was zelf ook verbaasd nou ik hoop heel erg met je mee meid dat je maar snel zwanger mag worden en als je er niet uit komt met die ovulatie testen dan kan je altijd nog een verwijs brief vragen bij de huisarts voor het ziekenhuis
Sophia - schreef op 20-10 om 21:36
Hoi Feline,

Wat een verhaal! Petje af voor je geduld bij de eerste zwangerschap! 
We zijn nu anderhalf jaar bezig voor ons eerste kindje. Ik ben 32. Tot mijn 30ste was ik met de andere dingen bezig - carriere, reizen en andere leuke dingen in het leven. Ik ging zelfs denken dat we misschien zo hele leven met zijn tweetjes zullen zijn. Maar op een bepaald moment kreeg ik gevoel dat ons gezinnetje toch niet helemaal compleet is zonder een klein wondertje. We zijn toen begonnen eraan te werken. Eerste jaar waren we niet echt bezig - gewoon spontaan proberen, zonder ovu testen, temperaturen, rekenen enzovoort. Na een jaar proberen ben ik naar de huisarts gegaan en we waren doorverwezen naar de gynaecoloog.  We hebben al aantal onderzoeken gehad, maar die blijken goed te zijn. Mijn man zijn sperma is ietsje minder bewegelijk, maar volgens de gynaecoloog hebben we goed kans om spontaan zwanger te raken. Ik denk soms dat ik nu gestraft word, omdat ik vroeger dacht om het leven zonder kinderen te hebben. Maar moet zeggen dat ik genoeg gestraft ben. De punt is nu duidelijk. Ik heb genoeg teleurstellingen, tranen en constante obsessie met de kinderwens meegemaakt. Ik zit de laatste tijd met een raar gedachte. Ik ben bang dat als het ooit lukt, dan ben ik niet meer blij. Ik vind dit echt een eng idee. Is dit herkenbaar of ben ik de enige met zo'n rare gedachten?
Feline, ik ga dit keer volgens jou advies proberen. Zonder ovu testen, temperaturen, gewoon tussen dag 10-20 om de dag klussen. We gaan in november op vakantie. Denk dat het moet gaan lukken om in die tempo te klussen. Meestal is het lastig om te plannen, omdat mijn man wisseldiensten heeft. Soms past zijn rooster niet bij mijn vruchtbare dagen.  Ik ga ook proberen minder mee bezig te zijn, al is het heeel moeilijk.   Dit is de laatste maand dat we het zelf proberen. Vanaf december beginnen we met de behandelingen. Het zou echt een wonder zijn als het dit keer lukt! Na zoveel tijd, blijf ik toch positief! Dat is het belangrijkste, meiden.
Ik wens jullie allemaal veel succes en hoop dat het binnenkort zal lukken!
Feline, heb je nog kinderwens of stoppen jullie bij twee dochtertjes?

Veel liefs,
XXX
Sophia
Sophia - schreef op 21-10 om 22:17
Hoe gaat het hier, dames?

Linda en TamTam, is het gelukt om op de goede dagen te klussen? 
En nu begint het aftellen. Spannend! 

Liefs,
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 21-10 om 22:45
Hey dames!

Alles goed hier! Hoest met jou Sophia?

Mwoh..... het is redelijk gelukt. Niet beide dagen,maar dag ervoor weer wel. Zegt ook niet altijd wat  natuurlijk. We wachten het maar weer af. Thanx!
Linda33 - schreef op 21-10 om 22:47
Hey Sofia.. ik had zaterdag en zondag een :-) en op deze dagen ook geklust... Dus ik hoop dat t genoeg is.. wilde eigenlijk vandaag ook nog maar m'n vriend was laat thuis en is eigenlijk vrij snel in slaap gevallen.. en ik ga m er niet voor wakker maken.. hahahhaha dus nu op de wachtbank met stiekem eigenlijk een erg goed voorgevoel...
Sophia - schreef op 21-10 om 23:29
Goed gedaan, meiden! 

Linda, ik heb je toch gezegd dat je test twee dagen positief zal zijn. Het kan zijn dat je eisprong gisteren avond of nacht geweest is. 

TamTam, dag ervoor is prima, hoor! Dan ligt het voorraadje al klaar als de eisprong komt 

Probeer komende paar weken een afleiding te vinden om minder eraan te denken. Dan zullen die twee weken sneller voorbij vliegen. Ik heb het nu gelukkig druk op het werk - genoeg afleiding. 

Linda, ik ben altijd oprecht blij voor de meiden hier op het forum als ze zwanger worden. Maar toen mijn schoonzus had verteld dat ze zwanger van een tweeling is, had ik een tijdje echt in het dipje gezeten. Het voelt gewoon anders als er mensen in je directe omgeving zwanger worden. Je wordt er ook nog vaak mee geconfronteerd, bijv. bij familie- of vriendenbezoek. Je gevoelens zijn niet raar. Dit is normaal. 

Welterusten, meiden.
XXX
Sophia
Tamtam (Tamara) - schreef op 22-10 om 17:03
Jaaaaa, ik denk dat dat heel logisch is wat jij aangeeft Sophia. Hoe dichterbij, hoe lastiger. Ik ben wel iemand die dat soort dingen vrij makkelijk van me af kan zetten, maar als het te vaak dichtbij gaat zijn.... gaat dat veranderen denk ik. We zullen zien. Hopelijk is het niet nodig om dat te vaak mee te maken.

Voor de rest wachten we af. Ik heb denk ik ei op dag 19 of begin 20 gehad, en geklust op 15, 17 en 19, dus steeds een dag ertussen  (vorige keer alleen op 2 smiley dagen). Ik probeer geen voorgevoel te hebben, kan het ook minder tegenvallen (hoop ik) Heb iig nog geen symptomen, behalve de borsten dan, maar dat had ik vorige ronde ook.
Er niet teveel aan denken probeer ik....maar vind ik wel lastig.... had ik niet verwacht van mezelf, haha. Maar afleiding genoeg, altijd druk met van alles en nog wat

Succes Linda ook met wachten!
En Sophia, bedankt voor het meeleven!

Fijne avond!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wannee klussen na een positieve ovulatietest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan