besloten voor 1 ste kindje te gaan - Zwangerschapsforum

@fieken - schreef op 27-05 om 10:58
Succes kwim laat ons iets weten he
410 antwoorden en 36549671x bekeken
Puk. - schreef op 27-05 om 13:39
Jammer dat je niet zwanger bent!
Maar toch wel fijn om te horen dat er niets ernstigs is? Vol goede moed de volgende ronde in, wie weet lukt het nu wel nu je rustig bent over wat het is. Onbewust wat stress meegedragen misschien? Zou fijn zijn toch! Succes!
kwim - schreef op 27-05 om 14:00
Zou zomaar inderdaad kunnen summer. Vol goede moed ronde 9 in! Nu eerst wachten op de stomste dagen van de maand ????
Kim :3 - schreef op 27-05 om 16:50
Jammer Kwim, wel fijn om te weten dat het niets geks is..
@fieken - schreef op 27-05 om 18:01
Jammer kwim
Maar de hoop niet opgeven.


Vraagje wanneer beginnen jullie te testen met ovu???
kwim - schreef op 27-05 om 20:03
Ik houd de moed, alleen vandaag wel even een behoorlijke dip. Ik drink er vanavond ook maar even een goed glas wijn door. 

Wij doen niets met ovu testen. Als je weet wanneer ong je vruchtbare dagen zijn een aantal dagen ervoor met om de dag klussen. Ikzelf heb duidelijke symptomen van ovulatie plus heel stabiel.
Puk. - schreef op 27-05 om 20:53
begrijpelijk dat je daar even behoefte aan hebt.
sterkte deze dagen kwim!
kwim - schreef op 27-05 om 21:00
Tnx summer! Ik ben altijd zo emotioneel wrak net voor mijn ongesteldheid. Dus even iets waar ik puur van geniet, en na 1 wijntje al weer super voel omdat ik zo weinig drink omdat je natuurlijk een kindje wilt!
Puk. - schreef op 27-05 om 21:10
Precies! Geniet van die ene! Ik drink een met je mee.
kwim - schreef op 27-05 om 21:19
Cheers!
Lin<3 - schreef op 28-05 om 01:07
Hey lieve dames!!

Volgensmij ben ik de enige "blonde" die er nu pas achter komt dat het forum eraf is gegooid?? Of in ieder geval ik kom er ook niet meer op! Hebben jullie dat ook dat er bij meldingen dan toch de heletijd een 1tje blijft staan alsof er een nieuw berichtje is geplaatst maar als je er dan op klikt krijg je een foutmelding irritant!!

Maarrrrr ik zal eens even alle berichtjes bij gaan lezen hihi.

Hier trouwens bezig met ovu testen om te kijken hoe mijn cyclus ondertussen is. Zit nu (vrijdag) op cyclusdag 16 en nog steeds geen positieve test! Vandaag wel het idee dat de test al een stuk donkerder was tov de dagen ervoor dus ik heb zo'n gevoel dat het niet heel lang meer duurt
Voor de rest heb ik sinds woensdag echt een "nat" gevoel haha sorry het klinkt vies maar alsof ik veel meer afscheiding heb dan normaal viel laatst letterlijk een propje wit/doorzichtig slijm uit heb ik tussen twee papiertjes gedaan en kon er echt draden mee maken.... Dit is hopelijk een goed teken dat m'n baarmoeder in ieder geval z'n werk doet!! 

ZOOO nu even teruglezen
Lin<3 - schreef op 28-05 om 01:27
@Fieken,
Niet de hoop opgeven, nieuwe ronde nieuwe kansen! 
Ik heb trouwens ook vaker (vooral de eerste dag) echt een heel pijnlijke menstruatie! Dan is hij ook het ergste alsof je baarmoeder echt samentrekt!

@mell, 
Ben je nog bij de huisarts geweest en weet je al iets meer?

@Summer,
Spannend dan zullen we ongeveer gelijk beginnen ik begin vanaf juli voor het "echte" werk spannend he!!
Ik vind trouwens ook dat er veel te lezen is over miskramen, krijg er een beetje buikpijn van!! Dat vind ik vaak lastig in de nod forums wij zijn allemaal best nog recent begonnen met zwanger raken dan sta je er nog vol goede moed in .. Dan krijg je soms buikpijn als je al die nare verhalen leest he!

@kwim,
Lieverd jammer dat je niet zwanger bent maar wel super fijn om te horen dat er voor de rest niks aan de hand is dan kan je met een gerust hart en goede moed de volgende ronde in! Ik duim voor je!

@kim03,
Ik heb dat ook dat ik emotioneler ben vooral rond mijn menstruatie! Ik had dat toen ik de pil slikte eigenlijk helemaal niet.

Mijn vriend en ik hebben 2 jaar geleden een nieuwbouwwoning gekocht wonen er nu anderhalf jaar, binnen is alles af en deze zomer beginnen we met de achtertuin (20x9 meter) dus hopelijk is deze ook in augustus af dus dan kan er weer gespaard worden voor de babykamer hihi!! Wij hebben 3 slaapkamers in totaal dus kunnen nu wel even vooruit

En maakt toch niks uit dat je nu in een klein huisje woont!! Die baby heeft toch niet veel plek nodig het eerste jaar alle tijd om een iets leuks te zoeken en het oude te verkopen!
Kim :3 - schreef op 28-05 om 06:23
Meiden, ik ben zo blij! Wij hebben gisteren een bod geaccepteerd op ons huis!!! Yay! Van de week snel kijken bij ons 'droomhuis'  Dan is er toch een eigen kamer voor onze toekomstige baby

En Lin, welkom terug. Fijn dat je ons weer hebt gevonden
Lin<3 - schreef op 28-05 om 07:27
Kim super!!!! Dat is nog eens goed nieuws! En de rentes zijn op dit moment heel laag dus super gunstig!!
Lin<3 - schreef op 28-05 om 19:19
Jaaaa daar issie dan heb m gevonden
Toch wel een geruststelling ondanks dat dit eitje helaas wordt verspilt.... Weet ik dat ik er in ieder geval heb hihi!
Spillebeen - schreef op 28-05 om 19:52
Eindelijk gevonden! Haha toch effe zoeken hoor En ik heb inderdaad ook zo'n "1tje" dat er blijft staan.. heb jij dat al weggekregen Lin?

Zoals de meesten precies van jullie, werd ook ik vorige woensdag plots ongesteld, 4 dagen vroeger dan verwacht dus dat maakt mn cyclus op 32 dagen. Wel fijn dat mijn volgende nod dan toch nog in juni kan vallen als ie niet langer gaat duren..

x
Lin<3 - schreef op 28-05 om 20:33
Spillebeen neee helaas nog niet weg gekregen echt heel irritant!!! 

Spannend op naar de volgende ronde!! Voor jou kan die niet snel genoeg zijn natuurlijk  

Ik hoop stiekum dat m'n cyclus zo valt dat ik m'n volgende eitje begin juli heb ????
kwim - schreef op 28-05 om 20:42
Lin, ik ben benieuwd waarom zou je graag je ei in juli hebben? Is er dan iets speciaals?
Lin<3 - schreef op 28-05 om 21:15
Kwim haha goeie vraag!!!
Ik zou natuurlijk het liefst nu beginnen! Maar mijn vriend en ik hebben afgesproken in juli te starten voor het echte werk! Hij vindt het nog allemaal wat spannend en hij wilt niet een baby in feb jarig (begrijp me niet verkeerd ik snap echt dat het niet te plannen is en misschien wel een jaar zal duren voordat t lukt!)..... Wij zijn namelijk ook beide in feb jarig ???? Net zoals bijna de halve fam hahaha!
@fieken - schreef op 28-05 om 22:41
Van wanneer testen jullie na de menstruatie?
Lin<3 - schreef op 28-05 om 23:45
Fieken hoe lang is je cyclus? En is hij altijd even lang of verschilt die?
Linda24 - schreef op 29-05 om 09:10
Hallo dames, 

na 7 maanden proberen werd ik, zonder dat ik er toen nog druk mee was, door stress van de verhuizing ed in 1x zwanger. 

Achteraf ben ik denk ik langer met ontpillen bezig geweest. Mijn menstrustie was de maand ervoor heftiger en langer dan tot dan toe was gebeurd. Was net begonnen mn temperatuur elke ochtend op te meten, die in de laatste week maar hoger bleef. Pas een week na mijn verwachte menstruatie teste ik positief. Had overigens weinig signalen van mijn eigen lichaam. Gevoelige tepels, maar had ik altijd voor de ongesteldheid. 

Alles gaat nu nog steeds goed. Ik denk steek jullie even een hart onder de riem. Want het kan emotioneel zo zwaar zijn als iedereen om je heen zo zwanger wordt. Hang in there!
Vivian - schreef op 29-05 om 09:45
Mooi nieuws lieve Linda! En hoe bevalt jullie nieuwe plekje? Kun je trouwens al een buikje zien?
Linda24 - schreef op 29-05 om 09:49
Het nieuwe plekje bevalt heel goed. Met 13 weken zwangerschap had ik al een aardig buikje. Het vervelende is wel dat ik nog allerlei klussen aan wil pakken die qua bukken en tillen niet zo handig zijn  

Wens jullie allemaal heel veel succes!
s - schreef op 29-05 om 10:23
Super Lynn je hebt het lh piek! Die van mij is al een week positief 1 keer een smily en daarna positieve testen van kruitvat heel verwarrend.!!
Vivian - schreef op 29-05 om 10:57
Lin, fito van je buikje al op je profiel?
Linda24 - schreef op 29-05 om 11:11
Nee Vivian, heb nog geen fotos van mezelf toegevoegd
Vivian - schreef op 29-05 om 15:24
Dat laatste is zeker waar, hihi!
Kim :3 - schreef op 29-05 om 16:50
@ Fieken, ik begin morgen met testen. Ik heb nm geen idee hoe lang m'n cyclus is. Dinsdag t/m donderdag ben ik ongesteld geweest. 
Tot hiervoor zat ik aan de pil, toen was m'n cyclus 28dagen. Ze raden aan om met 28dagen cyclus te gaan testen op de 11e dag van je cyclus. Maar ja, misschien in mijn eigen cyclus wel korter.
Lin<3 - schreef op 29-05 om 16:55
@fieken ik zou inderdaad even kijken hoe lang je cyclus de afgelopen keren is geweest aan de hand daarvan kun je kijken wanneer je het beste kunt beginnen met testen.

En Kim:3 ik ben toen ik met de pil stopte (in oktober) ook begonnen met ovu testen maar kwam maar geen smiley ben er op een gegeven moment mee gestopt was me iets te duur. Heb jij wel al een gewonen menstruatie gehad of alleen de ontrekkingsbloeding van de pil? Anders zou ik even afwachten met ovu testen het kan natuurlijk dat je meteen een goede cyclus hebt maar het kan ook best wel 2 maanden op zich laten wachten voordat je weer een eisprong hebt! Dan is het zonde van de testjes.....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'besloten voor 1 ste kindje te gaan' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan