besloten voor 1 ste kindje te gaan - Zwangerschapsforum

Puk. - schreef op 29-06 om 21:23
Jammer Spillebeen! Ik zal ook vast snel volgen
410 antwoorden en 36727531x bekeken
Vivian - schreef op 29-06 om 23:55
Jammer al dat slechte nieuws en iedereen maakt dat mee hoor dat je graag wilt en het lijkt iedereen gegund behalve... Maar komt voor ons ook wel een keer!! Knuffel van mij lieverds!
Vivian - schreef op 30-06 om 00:03
Jippie! Het is ons gelukt, hihi! Ik heb morgen denk ik mijn ei, dus ml net even onder de douche verrast! We hebben staand met gezichten naar elkaar gedaan! Nog nooit eerder, maar wel onhandig en sexy tegelijk, hihi En we hebben het op hondjes afgemaakt en voor het eerst lukte het mij klaar te komen, super vaag! Wie weet staan de sterren goed toch?

Zullen we nu morgen als mijn ei er is nog eens sexen of beter overmorgen?
Puk. - schreef op 01-07 om 11:30
Wie weet Vivian! Gun het je echt
Om de dag is beter voor zijn zaadjes!!
Vivian - schreef op 02-07 om 08:27
Summer, lief van je en wat balen voor jou! Is het definitief?
Puk. - schreef op 02-07 om 09:16
Eerste ronde.. Dus mijn cyclus kan veel langer zijn als ik denk. Maar als ik nu gewoon ongesteld word is het duidelijk en heb ik een mooi cyclus en kan ik volgende maand gerichter ovu test doen!
Vivian - schreef op 02-07 om 11:59
Ja dat is wel heel handig lieverd!
kwim - schreef op 03-07 om 14:27
Zoals verwacht ongesteld geworden!
Puk. - schreef op 03-07 om 15:21
Balen kwim! Op naar de volgende ronde en nu voor een beste plakker!
Vivian - schreef op 04-07 om 13:29
Balen Kwim!
Vivian - schreef op 05-07 om 21:07
Mama2 gebruiken jullie vaker glijmiddel? Ik twijfel daar aan, ben van mijzelf makkelijk nat dus hebben we het niet nodig, ben bang dat het anders te glibberig wordt. Maar heb nog nooit glijmiddel gebruikt!
Puk. - schreef op 05-07 om 21:15
Fijn dat vriendlief vruchtbaar is mama2!
Hier geldt hetzelfde vivian, zou het ook niet gebruiken want het wordt vochtig genoeg hier beneden hihi.
Maar wel heel fijn dat het bestaat! en misschien is het nog wel aangenamer haha ben bang dat ie er dan weer uitglibbert hehe
Vivian - schreef op 06-07 om 07:06
Ml zelf wordt daar in iedergeval wel vrolijk van mam, hihi!  Laat je weten hoe deze bevalt? En nu je het zegt; condooms met glijmiddel hebben we wel eens geprobeerd!
Vivian - schreef op 09-07 om 09:45
Mam, heb je het speciale glijmiddel al geprobeerd en voelt het anders dan de normale?

Hebben jullie ook wel eens het gevoel dat het jammer is als je goede sex hebt buiten de vruchtbare week?  Ik weet dat het gek klinkt en we plezier moeten hebben, maar zojuist werd ik wakker gemaakt omdat meneer zin had en ik lag op mijn zij en voor ik het weet was hij binnen, hihi! Hebben uiteindelijk een ruim half uur super chill sex gehad (normaal veel korter) en dan bij het einde is het voor mijn gevoel zonde van de zaadjes! Soms hebben we sex in de goede week omdat het dan even handig is en nu super fijne sex als ik al op het wachtbankje zit.... Herkennen jullie dit of wil ik nu echt te graag zwanger worden?
Vivian - schreef op 10-07 om 08:29
Nie
Mand?
Spillebeen - schreef op 10-07 om 09:46
Hoi Vivian, ik snap je wel hoor
Ik zit nu bijvoorbeeld nog te wachten op mn eisprong en hebben het gister best gezellig gemaakt, dan schiet er toch wel es door je hoofd "hmm, jammer dat het nu niets uithaalt"
Net zo goed dat we dus na de sprong eigenlijk bijna niets meer doen.. misschien ook wel omdat we allebei weten dat het dan niet meer nodig is.. 
Maar op zich proberen we er niet echt naar te kijken, zitten nog maar in ronde 3 nu..
Vivian - schreef op 10-07 om 11:15
Gelukkig ben ik dan niet de enige die zo denkt, hihi! Vooral als dan in de vruchtbare week de sex recht toe recht aan is zeg maar en dan daarna opeens super uitgebreid lang en lekker! Toen we beide klaar kwamen dacht ik echt "als ik nu mijn ei had, was het vast raak!" Slaat nergens op, maar voelde wel zo!

Hoe vaak sexen jullie op het wachtbankje?
Spillebeen - schreef op 10-07 om 13:20
we maken onszelf ook echt wel gek he  vrouwen haha!
Goh, ik kan er zelfs geen echt richtcijfer opkleven.. de vorige ronde, zelfs helemaal niets... maar mijn wachtbankje telt ook maar 10dagen dusja 
Vivian - schreef op 10-07 om 20:41
10 dagen geen sex Spil? Hihi, dan wordt ik gek denk ik!
Spillebeen - schreef op 10-07 om 21:12
Haha vivian, lijk ik nu helemaal saai ofzo? 
Ik heb eerlijk gezegd niet zo'n hoog libido.. zelfs niet nu na mijn pilstop :-)
Vivian - schreef op 10-07 om 21:46
Gaat om de kwaliteit, niet om de kwantiteit toch? De tijden dat wij alleen maar in bed lagen (toen we elkaar net leerde kennen) liggen ver achter ons! Toen vond ik de sex vooral spannend en was het een chill weekend als je dan niets anders deed dan dat, hihi! Nu is dat anders en vind ik de sex veeeel intiemer en fijner! Is het bij jullie ook beter geworden met de jaren?
Puk. - schreef op 11-07 om 17:40
Hoe gaat het hier dames?
Vivian - schreef op 12-07 om 10:20
Lekker hoor Summer! Net over de helft van het wachtbankje en geen gekke dingen. Alleen iets natter van onder en super geil, hihi! Weet niet of dat ook een symptoom kan zijn?
Vivian - schreef op 12-07 om 10:21
En hoe is het met de rest?
s - schreef op 12-07 om 10:51
Bovenste is mijn ovulatietest en de onderste is mijn zwangerschapstest. Die toen nog wat roze was!! Ik hoop het zo deze keer. Ik heb weer nieuwe testen besteld en zal proberen geduld te hebben.. maar ..dat gaat mij niet zo best af iemand tips??
Spillebeen - schreef op 12-07 om 11:22
Vivian, ik heb er nooit zo over nagedacht of het beter is geworden hehe  

Hier niets bijzonders te melden.. deed gisteren al eens een ovutestje (cd 13) maar uiteraard witter dan wit, dus nu ga ik ten vroegste pas testen dit weekend.. mn appje zegt dat zondag de dag zal zijn, mn vorige rondes lieten we zelfs nog wat wachten.. achja ijdele hoop om te denken dat mijn cyclus ineens normaal zou gaan zijn!
Puk. - schreef op 12-07 om 12:06
sofija ik zie wel een tuurlijntje, maar is lastig te zien zo! nog even geduld dus 

handig spillebeen dat ie bij jou wit is en pas met het ei zichtbaar! ik heb elke dag een lijntje.. heel frustrerend
Vivian - schreef op 13-07 om 07:52
Ik moet ook nog een week wachten op mijn nod, maar verwacht niets deze keer. We hebben niet super goed kunnen sexen helaas!
Puk. - schreef op 13-07 om 10:07
Jammer vivian! Jullie zijn anders toch aardig actief?
Vivian - schreef op 13-07 om 10:53
Ja zeker! En het gekke is dat ik nu ook na mijn ei super veel zin heb! Zitten goede oefensessies tussen, hihi! Twijfel nu wel of sexen wel goed is als je misschien een innesteling kunt hebben?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'besloten voor 1 ste kindje te gaan' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan