besloten voor 1 ste kindje te gaan - Zwangerschapsforum

Mell - schreef op 01-06 om 06:44
Dankjewel kim :3
410 antwoorden en 36728743x bekeken
@fieken - schreef op 01-06 om 06:47
Sterkte mell 
Mell - schreef op 01-06 om 06:48
Dankje @fieken!
Puk. - schreef op 01-06 om 09:08
Nu nog even iets uitgebreider op iedereen reageren, zat de vorige keer op mijn werk, dat is toch lastig bij houden zonder word ernaast haha..

Sofija; wanneer is je NOD?

Lin; Echt wel spannend, maar fijn om te horen dan de lengte van het slikken niet uit maakt.

Spillebeen; thnx voor je reactie. Ik ben nog niet zo thuis in alle symptomen, kan er geen antwoord op geven helaas.

Fieken; eitje!! Dat was dus je piek! Kan binnen een paar uur van een knaltest naar een lichte test veranderen, no worry! Mooi dat jullie het gezellig hebben gehad, zou het vandaag nog maals een keer gezellig maken. Zit er 1 dag tussen toch?

D0306S; Ik hoop dat je je cyclus snel in kaart kunt brengen, vervelend zeg. Heel veel succes!

Ik slik vanavond mijn laatste pil
@fieken - schreef op 01-06 om 09:12
@ summer gisteren hebben we ook nog geklust
Puk. - schreef op 01-06 om 09:33
goed bezig fieken
@fieken - schreef op 01-06 om 09:38
Langs ene kant begrijp ik het niet dat ik zo vroeg in mijn cyclus mijn ei heb. Een geluk dat ik iemand ben dat graag dingen uitprobeer zoals de test ao vroeg te doen
@fieken - schreef op 01-06 om 12:23
Mss stomme vraag maar zou je iets voelen na de bevruchting? Vind vanalles op internet maar klopt dat wel allemaal?
Vivian - schreef op 01-06 om 16:04
Hoe bedoel je? Van de bevruchting zelf?
Spillebeen - schreef op 01-06 om 16:32
Wat denken jullie: zit nu op cd 8, in een "normale" cyclus valt de eisprong dan rond dag 14.. maar vorige rond had ik een cyclus van 32 dagen en heb ik mn sprong gevoeld op dag 22..

Wil eigenlijk liever nog niet gaan testen, maar hoe pak ik het dan aan?
Lin<3 - schreef op 01-06 om 17:42
Spillebeen herkenbaar!! Ik heb ook (vooral in heg begin na het stoppen met de pil) de ene keer een cyclus van 28 en andere keer 34 dagen gehad. Ik zou als je het toch zeker wilt weten gewoon goedkopen ovu testen kopen  dan doe je die gewoon tot dat het lijntje op begint te lopen dan kan je altijd als je twijfelt nog een clear blue doen zo heb ik het tenminste gedaan ik ben echt een enorme twijfelaar dan is het streepje toch net niet zo donker als de controle streep en twijfel ik al of het wel m'n ei is en die van clear blue is gewoon wel of geen smiley haha. Heel veel succes met je ei vinden!! ????????
@fieken - schreef op 01-06 om 18:25
@vivian ja van de bevruchting zelf
Vivian - schreef op 01-06 om 20:15
Volgens mij kun je dat niet voelen hoor! Toch?
@fieken - schreef op 01-06 om 21:00
@ vivian heb hier en daar wat gelezen dat sommige vrouwen na het klussen zeggen dat ze zwanger zijn en dat ze dat gevoel blijven houden en dat het dan zo is raar e
Vivian - schreef op 01-06 om 21:33
Zeker raar Fieke! Ik heb dat ook wel een keer gehad, maar dat was meer omdat het sexen super ging en we gelijk klaar waren zeg maar, hihi! Helaas bleek dat toch niet genoeg...
s - schreef op 01-06 om 22:51
Hey Summer

Ik weet niet precies wanneer mijn NOD is maar officieel pas rond 15 juni!! Maarja omdat ik zo vroeg een smily had met cb dacht ik misschien komt hij eerder maar ik hou er alweer rekening mee dat het niet raak is hoor..
Helaas
@fieken - schreef op 02-06 om 07:50
Mij nod zou 14juni zijn ik hoop dat het gelukt is maar probeer er niet aan te denken want anders die teleurstelling altijd  hebben wel op de piek geklust en dag er na ook en dag ervoor ook maarja vrouwen lichaam is zoals ze zeggen een donkere tunnel 
Mell - schreef op 02-06 om 08:13
Hee meiden! Hoe gaat het hier?
Lin<3 - schreef op 02-06 om 08:29
Sofija en fieke wat spannend voor jullie dus nu op het wacht bankje.... Wat kan wachten lang duren he! Ik vind het voor jullie al super spannend ik wacht met jullie mee!  Mijn NOD is deze maand 11/13 juni maar zoals jullie weten gaat het echte werk komende maand pas van start dus mocht het voor jullie helaas niet zo zijn zitten we in juli met z'n alle samen op t wachtbankje extra spannend!!
En lieve mell hier alles goed wachten wachten wachten tot we eindelijk voor de eerste keer gaan zelfs dan duurt wachten veel te lang!! Alsof de dagen gewoon niet om gaan!! Hoe is het met jou? Gaat t n beetje? X
Puk. - schreef op 02-06 om 08:29
Hoe zit dat eigenlijk met ovu testen?
Bij een beetje donkere streep al gaan klussen of moet je echt wachten tot hij gelijk is aan de controle streep?
Lin<3 - schreef op 02-06 om 08:33
Hey summer welke testen gebruik jij? Ik had 1 dag voor mijn knalstreep ook een beetje donkere streep kan best dat hij over n paar uur wel een stuk donkerder is ik zou sowieso al klussen!! En vanavond nog een keer testen.... Ik ben van in de ochtend lichte streep naar 18:00 knalstreep gegaan dus je zit er sowieso tegenaan!!! 
Succes
@fieken - schreef op 02-06 om 08:38
Ik test s'avonds altijd rond het zelfde uur bij mij was het dinsdag direct een knal streep
Mell - schreef op 02-06 om 08:40
Spannend lin  met mij gaat het wel goed! Als ik klaar ben met bloeden maken we het gezellig en als ik een positieve ovu test heb, wacht ik op de menstruatie en dan afwachten!!
Puk. - schreef op 02-06 om 10:28
Ik heb testen van de action. Denk dat ik pas testen ga wanneer ik mijn 1e natuurlijke menstruatie heb. Was alvast nieuwsgierig. Ik werk onregelmatig dus vaste tijden lukt mij niet. Ga er niet mee beginnen op het werk. Ik hou 10 uur aan voor mijn late dienst dagen en als ik vroege denst heb hou ik 18.30 aan. Maar vroeg me af wanneer je het nu eigenlijk gezellig gaat maken. Natuurlijk bij een knaltest haha. Maar doen jullie het ook bij een lichte streep?
@fieken - schreef op 02-06 om 11:29
Hey summer ja ik doe het ook nog met een licht streepje sperma blijft een aantal uur of dagen zitten e
Vivian - schreef op 02-06 om 13:55
Even een vraagje; ik had afgelopen dinsdag echt veel vruchtbaar slijm. De dagen ervoor en die avond hebben we gesext, alleen daarna niet meer. Hebben we het nu wel goed gedaan?
kwim - schreef op 02-06 om 14:33
Vivian, dat moet genoeg zijn. Na je vruchtbare slijm ben je niet meer vruchtbaar. Dus hopen dat het raak is!
Vivian - schreef op 02-06 om 14:47
Oh echt Kwim?! Ik maakte mij super veel zorgen! Ik had graag gister nog een keer sex gehad, maar op 1 of andere manier kwam het er niet van! Dus jij denkt dat het wel goed moet kunnen zijn! Wel een geruststelling!
Puk. - schreef op 02-06 om 22:39
Bedankt fieken voor je reactie!
Hoe doen anderen het? Alleen bij een donkere streep of ook al bij een lichte streep?

Vivian Hoe jij je slijm omschrijft heb je het perfect gepland! Heb laatst een heel 'vies' maar interessant stuk gelezen over hoe je zonder ovu testen je ovulatie kan bijhouden Door het slijm van je baarmoedermond te testen elke dag...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'besloten voor 1 ste kindje te gaan' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan