besloten voor 1 ste kindje te gaan - Zwangerschapsforum

mama2 - schreef op 09-06 om 14:29
Nou summer die van mij zit ook
Linksachter weet ook niet of dit "normaal" is 
Hoor graag van de andere meiden hoe bij hun de baarmoeder staat ben ik ook wel nieuwsgierig naar
410 antwoorden en 36721761x bekeken
Puk. - schreef op 09-06 om 16:23
Fijn om te horen dat ik hierin niet de enige ben!
@fieken - schreef op 09-06 om 19:18
Hey allemaal heb uitslag gekregen van bloedonderzoek ik ben dus niet zwanger  

Mijn baarmoeder zit ook ninks achter
s - schreef op 09-06 om 19:26
Ah wat rot fieken hopelijk volgende ronde wel. Kuss en knuffel
Puk. - schreef op 09-06 om 19:50
Wat jammer fieken. Hoop zo voor jou dat je lichaam snel weer op orde is! Knuffel van deze kant
Deebeetje❤ - schreef op 09-06 om 21:28
Super jammer Fieken! Hopelijk volgende ronde de ronde waarin jou geluk zal komen
kwim - schreef op 09-06 om 22:45
Hee allemaal! Weer even afwezig geweest (bewust) probeer zo af en toe er niet teveel mee bezig te zijn. Maak mijzelf anders zo gek. Tel dan letterlijk dagen af. Veel gebeurd weer in het forum. 

Fieke super jammer.... Hopelijk ga je je snel beter voelen. Heel eerlijk, ik heb na mijn eisprong tot de dag dat ik ongesteld word ook veel misselijkheid, pijnlijke borsten en krampen in mijn buik. Helaas hebben die tekenen dus bij mij ook nog steeds voor een "nep" zwangerschaps hoop afgegeven. 

Vraagje aan jullie meiden: hoeveel dagen hebben jullie last van vruchtbaar slijm en op welke dag komt dan jullie ei? Ikzelf had afgelopen maand 1 dag beetje en twee dagen heel erg veel en dan de laatste daarvan mijn ei. Maar die maand ervoor maar 1 dag een beetje slijm. Lekker onderwerp weer maar vraag mij af of het ook zo verschilt bij jullie.
Deebeetje❤ - schreef op 09-06 om 22:58
Hoi Kwim,
Je hebt gelijk ik was 2 maanden geleden zo bezig met het aftellen dat ik idd alle symptomen gevoelsmatig had en de cyclus heeft daardoor ook 38 dagen geduurd, met als resultaat negatief en veel teleurstelling. Probeer het nu wat in mindere mate te doen maar dat is zo lastig. 1 geluk is datn dat je niet ptecies weet wat de NOD dag zal zijn ivm onregelmatigheid. Je heb dan niet echt een dag om naar toe te leven. M.b.t. het slijm dat is bij mij elke maand anders was na me ei kurkdroog en begin nu weer nat te worden voor de ei wisseleld dit ook enorm. Ik kan je dus niet echt helpen ????
@fieken - schreef op 10-06 om 06:41
Bedankt allemaal voor de steun! 

Ik heb ovutesten gedaan mijn slijm hou ik zo niet in het oog heb wel een nat gevoel en met het lezen op het onternet kan je schijnt zelf gaan voelen maar denk dat dat niet echt proper is zijn er veel dat dat doen maar niet voor mij betemd denk ik 

Ja volgende ronde dan maar terug he op naar de 7de. 
Vandaag moet mijn hubby weer een staaltje naar het labo brengen
Vivian - schreef op 10-06 om 06:53
Balen lieve Fieke! Je kunt je afscheiding ook wel volgen zonder zoals je leest met je vingers erin te gaan toch? Ik doe dat ook niet echt, maar voel wel als ik extra nat ben of met het vruchtbaar slijm dat zit bij mij dan gewoon in mijn slipje! Bij jou niet dan? Tijdens de sex merk je het ook toch? Ook niet echt proper, hihi!

Kwim, goede vraag die ik eigenlijk ook had! Deze ronde had ik 1 dag echt super veel slijm en die avond hebben we benut. Alleen vraag ik mij af of we de dag erna ook hadden moeten sexen?
Puk. - schreef op 10-06 om 07:44
D0306S; bedoel je te zeggen dat je door er teveel mee bezig te zijn je cyclus in de war kan schoppen?
Dat hoor ik voor het eerst, ben even nieuwsgierig! Hoe kan je door je gevoel dat doen? 
Vivian - schreef op 10-06 om 07:57
Dat kan wel hoor Summer! Dat is hetzelfde verschijnsel als bij bijvoorbeeld studentes die samen in een kamer wonen en na een tijdje qua cyclus gelijk lopen.
Deebeetje❤ - schreef op 10-06 om 08:01
Summer; stress is een factor die je doordat je er zo mee bezig bent ervoor kan zorgen dat je een eisrpong mist of zelfs overslaat. Vaak komt stress voor als je niet swager word en de wens heel groot is. Heb dat destijds op internet gelezen. Dat is net als met je menstruatie die kan daardoor ook verlaat zijn. Beste oplossing een afleiding zoeken waardoor er niet constante focus ligt op het zwanger worden
Vivian - schreef op 10-06 om 08:29
Swager? Wel een hele mooie samensmelting van swagger en zwanger, hihi!
Lin<3 - schreef op 10-06 om 08:46
@fieken je hoef het slijm niet aan te raken als je wilt controleren! Als je naar het toilet bent geweest en je veegt je af dan zit dat ook op het papiertje! (Tenminste bij mij) je kunt het dus ook tussen twee wc papiertjes doen dan kan je het wel controleren!

Wist niet dat stress zo'n invloed kon hebben maar stress doet volgensmij meer met je lichaam dan je denkt! Zou daardoor ook je eisprong later kunnen zijn dan normaal? Ik zit op een cyclus van 28 dagen met een eisprong op dag 18 en al 4 dagen ervoor licht bruinverlies.....
Deebeetje❤ - schreef op 10-06 om 09:20
Hahahah Vivian gebeurt wellis in de haast en op een telefoon zijn de knopjes zo klein hahaah
Puk. - schreef op 10-06 om 09:47
bedankt voor de info! achteraf heb ik het ook wel geweten. Mijn vriendin was na bijna een jaar proberen en 1 ms verder nog niet zwanger. Veel stress en alle testen die ze kon doen deed ze. Tot ze het los liet omdat het 'toch niet ging lukken' ze probeerden het later wel weer. Tadaaaa zwanger. Snap je wel! 
Maar dat je er zoveel invloed op kunt hebben dat je eisprong weg blijft wist ik echt niet. Thnx! Ik zal er om denken dus haha..

gister avond moest ik eigenlijk weer mijn 1e pil slikken, ben nu dus echt pilloos. Ik droomde daadwerkelijk dat ik wakker wou worden om seks te hebben i.v.m. eisprong. Mijn vriend werd niet wakker hahaha. Gelukkig was het allemaal een droom en hebben we heerlijk geslapen Volgens mijn ap heb ik volgende week mijn vruchtbare periode, eens zien of mijn lichaam daar ook zo over denkt. Maakt me nog niet heel veel uit, dus geen stress gelukkig haha.
Vivian - schreef op 10-06 om 11:42
Leuk Summer, veel succes meid! En in je slaap sexen zou wel heeeeel fijn wakker worden voor je vriend, hihi!
Puk. - schreef op 10-06 om 11:47
haha dat zou het zeker!! 
ik vertelde het hem en hij moest er ook wel om lachen haha.

met het mooie weer hangt mijn was buiten, dit betekend dat mijn 'waskamer' wat dus in de toekomst 
de kinderkamer wordt leeg staat. Mijn vriend loopt er heen en zegt, mocht het zover zijn is de kinderkamer ook direct klaar.
meubeltjes erin en af is ie. ( klopt ook nog haha ) toch schattig dat hij dat zegt.. Die kamer is een beetje over, opnieuw gesausd en is praktisch leeg nu 
Vivian - schreef op 10-06 om 11:48
Hihi, eerst Summer vullen dan waskamer vullen?
Puk. - schreef op 10-06 om 12:01
HAHAHAHAHA
Deebeetje❤ - schreef op 10-06 om 14:40
Precies hahahaha heel veel succes komende maand
Puk. - schreef op 10-06 om 14:42
Dankje! Jullie ook
@fieken - schreef op 13-06 om 08:41
Goeiemorgen allemaal naar het schijnt zou ik mijn bloed veel te vroeg hebben laten testen. Heb gisteren met iemand gepraat ( heeft 5 kinderen) en uitgerekend en het zou nog kunnen dat ik zwanger ben weer wat meer moed
Puk. - schreef op 13-06 om 10:17
Wanneer is je volgende controle?
Lin<3 - schreef op 13-06 om 11:09
Spannend fieken hopelijk is het raak!!
kwim - schreef op 13-06 om 13:49
Heel spannend fieke! Ik duim voor je mee. Wanneer was je NOD ook al weer? Hier nog steeds geen echte eisprong te zien... Wel continu steken in mijn buik... Ben benieuwd wat het deze maand gaat worden
Puk. - schreef op 13-06 om 13:56
hier vandaag ook steken onder in mijn buik, maar ook pijnlijke steken in mijn onderrug.
Niet precies hetzelfde als wanneer ik mijn menstruatie heb, heb dus geen idee wat het is.
1e ronde nog maar dus weet niet wat ik wanneer moet voelen.
ovulatietesten geven slechts een zeer lichte streep.. even afwachten dus! ben ook benieuwd kwim!
kwim - schreef op 13-06 om 14:09
De eerste 3 ronden heb ik heel veel last gehad van ontpillen. Eigenlijk 3 maanden hoofdpijn gehad, buikpijn en rugpijn. Werd er gek van. Gelukkig is het nu wel rustiger geworden. Dacht dat ik dus een hele duidelijk eisprong had, alleen deze maand doen we "raar"
Puk. - schreef op 13-06 om 16:17
Ik had gister ook enorme hoofdpijn, enorme darmklachten, spieren die zeer doen/stijf worden, rugpijn.. 
Hopelijk duurt dat geen 3 maanden  

Wat voel je nu anders dan kwim?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'besloten voor 1 ste kindje te gaan' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan