Voorstellen - Zwangerschapsforum

Day - schreef op 26-04 om 16:19
Hoi Shewe, gezellig! 
Mijn NOD is 3 mei. Heb voor mijn gevoel weinig symptomen, op buikpijn na. Heb vorige maand mijn koperspiraal laten verwijderen na 3 jaar. Geen hormonen voor mij 
Mijn gevoel zegt dat het raak is, maar twijfel aan alles wat ik voel. 
@leeuwtje Wat vervelend! 
Ik heb de P-tracker (lite) app op mijn telefoon. Deze berekend je ovulatie op basis van je gemiddelde aantal dagen cyclus. ik vind hem heel fijn werken! Verder maak ik gebruik van de ovulatietesten van de Action, niet heel prijzig en na een positieve test (1 week geleden) weet ik hoe deze eruit hoort te zien. 
370 antwoorden en 33463354x bekeken
Shewe - schreef op 26-04 om 16:25
Hoi Day, 
spannend zeg vooral dat afwachten! bij de action hebben ze ook een te vroege test dan (4 dagen voor nod) dan zou je 29/30 april een testje kunnen doen. 
ik heb ind nu de ovulatietesten gekochr van de action vind het erg lastig hoe ik nou moet bepalen wanneer ik moet beginnen. ook omdat ik geen idee heb van cyclus. 
Day - schreef op 26-04 om 16:43
@Shewe ik heb die testen inderdaad ook klaar liggen. Zo spannend ! 
Je moet even de eerste dag van je laatste menstruatie nemen en dan 14 dagen bij opstellen als je een cyclus hebt van 28 dagen. Daarnaast zou ik even de app downloaden en daar je afgelopen menstruatie(s) inzetten. De app rekent dan het gemiddeld aantal dagen van je cyclus uit, zodat je een indicatie hebt voor je eisprong.
NL93 - schreef op 26-04 om 20:46
@ leeuwtje, enorm balen dat de test negatief is. Het enige wat ik altijd wel fijn vind als mijn test negatief blijft dat ik dan eindelijk weer ongesteld wordt. Dan weet je dat je weer een nieuwe poging kan beginnen.
@ shewe welkom in de groep mijn NOD is nog niet bekend. Ben ondertussen al 11 dagen met de ovulatie testen aan de gang maar nog geen positieve gezien. Hopelijk is het binnen 1 week wel zo ver. Want dan weet ik eindelijk weer wat.

Even een ander vraagje. Hoe gaan jullie om met de leefregels van geen alcohol en rauwe voeding middelen. De eerste paar maanden heb ik mezelf echt alles ontzegt maar na een paar pogingen heb ik zoiets van tja... misschien kan het nog heel lang duren. En aangezien ik wel verzot ben op een broodje carpaccio en zo nu en dan een wijntje. Vind ik dat best lastig. Nu weet ik zeker dat als het eenmaal zo ver is ik dit prima aan de kant kan zetten. Maar twijfel wel eens wat verstandig is.
irene - schreef op 26-04 om 21:53
@nl93 ik drink sowieso al niet zoveel alcohol, dus dat is voor mij geen punt. Straks als je zwanger bent valt het dan ook niet zo op. Ik heb veel gelezen en denk dat het in het begin nog niet zoveel kwaad kan. Kijk als je het dagelijks eet is het een ander verhaal. Maar geheel onthouding denk ik dat het niet hoeft. Ik heb wel gekeken wat meer vruchtbaar eten zou zijn hahaha dus wij zijn aan de kiwis gegaan ;-)
Day - schreef op 26-04 om 22:03
@NL93 Ik drink net als Irene ook niet veel alcohol, als ik de BOB zou zijn valt het niet op  Verder probeer ik voor nu zoveel mogelijk rauwe producten te mijden. Volgende week weet ik zeker of dit nuttig is geweest, spannend ! 
Ik heb toevallig kiwi in huis, ga ik morgen maar even nemen! 
NL93 - schreef op 26-04 om 22:54
Ik laat vanaf het moment dat mogelijk mijn ei sprong is geweest ook alles staan totdat ik weer ongesteld wordt. Gelukkig ben ij doordat ik het laatste jaar al flink bezig ben geweest met afvallen al minder gaan drinken waardoor mijn omgeving er minder van op kijkt. Maar zoals morgen hebben wij een bbq bij mij thuis. En ben ik er momenteel nog zeker van dat mijn ei sprong niet geweest is. Nu heb ik ook alcohol vrije wijn in huis voor sommige lastige situaties.  want de bob  zijn morgen wordt toch lastig. 

Ik heb ook gelezen dat verse ananas goed is. Dus dat wordt nu lekker veel ananas en kiwi ete
Nora - schreef op 27-04 om 09:18
Hey Irene, 
Nog altijd niet ongesteld al van februari
Heb wel de klachten, lage rugpijn soms krampjes maar nog niet doorgekomen.
heb afspraak bij Gyn begin juni om toch even te checken of alles in orde is..
ook heb ik nu veel last van puistjes, ben beetje paranoia geworden, bang onvruchtbaar te zijn..
we zien wel
Ik hoop voor alle andere meisjes dat het snel raak mag zijn
liefs
Nora
irene - schreef op 27-04 om 11:57
Hoi nora
Wat begrijpelijk dat je van deze situatie kriegelig wordt. Duurt ook nog wel even voordat je naar de gyna kan. ik snap dat je aan alles gaat twijfelen, in dit soort situaties ga je aan alles denken. Hopelijk brengt de gyna wat rust en goed nieuws. Vervelend dat je ook zolang al niet ongesteld bent. Voor februari had je toen een gewone cyclus? Heel veel sterkte en als je erover wilt praten....je mag hier alles kwijt.
Nora - schreef op 27-04 om 13:58
@ Irene, ik had ook voor ik de pil slikte 4 jaar geleden een onregelmatige cyclus, zit in de familie .
Ik ben gestopt begin januari 2017 met de pil na mijn laatste strip.. dan exact één maand later ongesteld geworden en sindsdien niets meer .
Ik zie wel, probeer me er niet te veel op te focussen maar is niet gemakkelijk.

dankje voor je luisterende oor, doet me goed,
Nora
irene - schreef op 27-04 om 17:33
@Nora het is ook een lastige situatie en kan zo begrijpen dat je het niet los kan laten. Het forum is fijn om even te kletsen. Zonder vooroordelen....gewoon even zeggen waar je aan denkt. 
Nora - schreef op 27-04 om 19:37
@Irene ja idd dankje.. doet me ook wel deugd om er met iemand over te kunnen spreken.. in mijn directe omgeving durf ik niet zo openlijk hierover te spreken.. bang hun gedachten en meningen...
irene - schreef op 27-04 om 20:19
Zo vervelend als mensen overal een mening over hebben....en dan vooral die goed bedoelde adviezen. Laat het los en dan komt het vanzelf. Als je bezig bent voor een kindje hoe kan je dat dan loslaten???
Laatst ook bij mij: ik had een vriendin gebeld op woensdag. Tot zaterdag hoorde ik niks van haar. Stuurde zij mij een appje met een foto dat mijn ex vader was geworden.....niet echt leuk! Hoop met alle liefde dat mijn ex gelukkig is. Ze weet dat ik graag kinderen wil met mijn vriend. Ze staat totaal niet stil hoe ik mij voel. Zij heeft er 3 jaar overgedaan om een tweede kindje te krijgen. Ik heb nooit gezegd Meis je hebt al een kindje geniet daarvan en de tweede komt vanzelf. Altijd haar zoveel mogelijk gesteund en nu dit. Voelde een beetje als een schop onder mijn gat. Heb ook wel even een traantje gelaten.
Trees87 - schreef op 27-04 om 20:41
Heyhey, wij ook vanaf januari gestart voor 1ste babytje. 
Ik merk dat de 'klap' afgelopen rondes hard aankwam  sinds deze ronde was dat niet .. heb het precies wat kunnen plaatsen. Had graag gehoopt in 2017 een babytje te krijgen, maar die kans is nu zeer miniem ... dusja 
Vorige cyclus ook ovutesten gebruikt waarbij ik de piek heb ontdekt, maar toch tevergeefs geen innesteling gehad. 
Vanaf maandag terug beginnen met testen ... hopende dat ronde 6 wel raak is .
irene - schreef op 27-04 om 20:47
Hoi trees 
Gezellig dat je bij ons komt kletsen. 
2017 duurt nog even of is er een medische reden voor dat het niet zou lukken? Hopelijk lukt het je en hebben we straks allemaal een mooie ronde buik.......
Trees87 - schreef op 27-04 om 21:11
nee hoor niets medisch ... Maar men gevoel zegt dat 2018 eerder ons jaar wordt ... Beginnen dan ook aan ons huis te bouwen enzo...maar idd het kan nog altijd
veel succes aan ons allemaal
irene - schreef op 27-04 om 21:12
Dan hoop ik dat het in 2017 raak is en dat het kindje in 2018 geboren wordt! Ik zou zeggen gooi al je twijfels en vragen in de groep er is altijd wel iemand die reageert. 
Nora - schreef op 27-04 om 21:55
@Irene, oh hopelijk ben je er over nu.. Idd mensen denken soms niet na of ze iemand kunnen kewetsen voor ze iets zeggen.
Ik hoop dat je kinderwens snel in vervuling mag gaan!

Hii Trees 87, wat leuk dat je er ook bij komt.. ik wens je ook veel succes!
irene - schreef op 27-04 om 22:17
@nora ja hoor ben erover heen. Ik heb nu even geen contact met haar. Het lastige komt nog wat in mei viert ze haar dochters verjaardag. Er zijn nog wat meer dingen voorgevallen tussen haar en mij en weet niet of het onze vriendschap overleeft. Gelukkig heb ik nog wel meer vriendinnen die wel goed om gaan met het nog niet zwanger zijn. En heb het forum, dat helpt ook!
Nora - schreef op 27-04 om 22:37
Gelukkig!
Oei, idd lastig.. voor de verjaardagen, als je je er niet goed bij voelt hoef je niet te gaan.. voor de vriendschap zal de tijd het wel laten zien...
Ik weet niet hoelang jullie al bevriend zijn maar tijd laat soms het ware gezicht van iemand zien.. of de personen verznderen gewoon met de tijd.. meeste mensen vergeten de goedecdaden soms snel van iemand..
Ik ben blij vr je dat je toch nog andere vriendinnen hebt die je meer en positief kunnen steunen.. 
irene - schreef op 27-04 om 22:47
Als ik naar die verjaardag ga dan ga ik alleen om mijn gezicht te laten zien en om te laten zien dat ik haar niet zomaar laat vallen. Al voelt het alsof zij mij zo bij het grofvuil heeft gezet. Ik ben er ook nog hard over na aan het denken. Mijn vriend is er al over uit ;-) Helaas is dit een vriendschap die al heel lang is.....sinds ik 8 ben.  Maar ja heb nu even geen energie voor mensen die geen energie in mij steken. Ben nu al een jaar bezig met verbouwen van ons paleisje en werk ook nog 5 dagen.
Nora - schreef op 28-04 om 07:18
Ik begrijp je.. denk dat ook moest je gaan het eerder vr die meisjes is aangezien je al zolang bevriend bent met de mama heb je ze al gekend van hun geboorte.. 

Je hebt sowiso belangerijkere dingen momenteel aan je hoofd ivm je hoofd aan zo een dingen te breken .. het kwetst wel maar ja.. punt erachter ????

Och amai daar komt ook veel stress bij kijken heb dit gehad net vr mijn trouw een jaar geleden.. veel succes en moed!! 
irene - schreef op 28-04 om 08:36
Even genoeg over mij, al vond ik het fijn er even over te hebben...
Hoe gaat het verder met alle meiden? Zit er nog iemand vlakbij haar nod dag? Sorry even niet opgeslagen. 
Day - schreef op 28-04 om 14:36
Lieve meiden, ik was even druk met andere dingen.. maar ik ben weer bij met teruglezen. Wat lastig inderdaad met vriendschappen. Zo herkenbaar! 
Fijn dat je het voor nu even hebt kunnen afsluiten Irene, is inderdaad een zeer nare actie 
Mijn NOD is 3 mei, dus bijna. Heb gister een test gedaan maar helemaal wit.. mijn gevoel leek goed maar begin steeds meer te twijfelen. Ik denk dat de wens gewoon te groot is en mijn geduld niet zo groot op dit moment.
Ik ben enkele jaren geleden onverwachts zwanger geraakt van mijn ex, dit is uiteindelijk een miskraam geworden bij 6 weken en daarna zijn we uit elkaar gegaan. Daarom heb ik het gevoel dat het nu ook ineens zou lukken, maar ik heb er een hard hoofd in. Vanaf nu niet meer testen tot 4 mei, dan weet ik zeker of ik wel/niet ongesteld ben geworden. Ik heb geen pil geslikt maar een koper spiraal gehad, hierdoor direct 'vruchtbaar' na het verwijderen. Dit is overigens door middel van een hysteroscopie gegaan, omdat de touwtjes te kort waren. De gynaecoloog heeft gelijk even van binnen gekeken en dit zag er goed uit, dus geen reden dat het niet zou kunnen lukken. Ging de tijd maar sneller... 
Wanneer is de NOD van de rest? 
NL93 - schreef op 29-04 om 11:12
Hoi meiden,
Wat leuk dat er weer een paar nieuwe zijn aangehaakt. 

@ day spannend de komende dagen. Ik Ga voor je duimen.

Ik ben momenteel al een dag of 13 aan het testen met de ovulatie testen maar nog steeds niks gevonden. Heb wel sinds gisteren en vandaag wat krampen in mijn buik. Lijkt wel op ovulatie kramp maar me lijf houdt me helaas wel vaker voor de gek
Day - schreef op 29-04 om 15:49
Meiden, vanochtend een vroege test gedaan van de action, negatief! Echt spierwit . Hoeft natuurlijk niks te betekenen maar heb ook bijna geen symptomen. Ik ga niet meer testen tot 4 mei omdat ik mijn ongesteldheid toch ook voel aankomen. 
Denk dat de stress van de afgelopen maanden niet echt heeft meegeholpen... 
irene - schreef op 30-04 om 20:46
@day vervelend dat de test wit was. Hopelijk houd je het vol tot 4 mei. Heel veel sterkte en ik zal voor je duimen dat 4 mei de test heel rosé is!
Ik ben begonnen met ovaluatietest. Bij de c van de controle zag ik een heel mooi streepje. Bij de t een heel licht maar dan ook een heel licht streepje. Hopelijk brengt dat iets goeds met zich mee!
Day - schreef op 01-05 om 11:09
Meiden! Goedemorgen! Vanochtend toch een test gedaan van de Kruidvat (met z'n plus) en deze was heeeeeeeel licht. Maar een reactie is een reactie. Niet te enthousiast, nu pas 4 mei weer testen. 
Hoe is het met de rest? 
@Irene wanneer zou je eisprong moeten zijn? Ik hoop snel dat je een positieve ovulatietest hebt! 
irene - schreef op 01-05 om 12:13
@day wauw dat is inderdaad iets! Snap dat je daar blij mee bent, zou ik ook zijn. Hopelijk wordt het alleen maar beter!! Misschien nog van clearblue een test halen.
Wanneer mijn eisprong is weet ik niet precies. Ik heb hem nooit gevoeld en heb heel lang de pil geslikt. Nu dus maar begonnen met ovulatie testen...wie weet wordt het dan iets duidelijker voor mij
Day - schreef op 01-05 om 14:23
@Irene, ja misschien toch maar 1 halen. 
Heb je ook de app op je telefoon? Die kan namelijk 'berekenen' wanneer je eisprong ongeveer is. Hopelijk wordt het snel zichtbaar, bij mij werkte de ovulatietesten prima! Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan