Voorstellen - Zwangerschapsforum

Bambi88 - schreef op 27-06 om 14:56
Dankjewel trees, ik had die van kruidvat gekocht. Vandaag zijn mijn ms aant afronden dus ik ga sowieso stilaan terug beginnen klussen.
Wel heel erg spannend inderdaad. En de tijd kruipt sinds ik er mee bezig ben jij ook veel succes deze ronde he.
De renovatie van ons huis heeft ook lang geduurd maar we genieten er zo hard van nu het bijna af is, ik probeer daar aan te denken als ik ongeduldig word
370 antwoorden en 33655597x bekeken
Trees87 - schreef op 27-06 om 17:34
ik verwacht men ovu dit weekend of maandag ... dus eind van de week weer klussen . Ik wens je ongelooflijk veel succes! Houden mekaar op de hoogte hé! 
Trees87 - schreef op 27-06 om 18:04
ik heb vandaag best al veel slijmverlies .... dus hij zit eraan te komen 
irene - schreef op 27-06 om 19:19
@Trees je gaat er al vanuit dat je ongesteld word.....heb je niet een goed gevoel er bij of is het meer om je zelf te beschermen? 
@bambi ik ben benieuwd hoe je die testen van de kruitvat vind....hoor graag jouw ervaring.
@day heb je al enig idee of je misschien nu wel zwanger bent, of ben ik dan te vroeg. Hoe voel je je verder?
@nora hoe is het met je? Lukt het nog met af vallen? Ben je ondertussen al weer naar de gynaecoloog geweest?
Aan het begin van een nieuwe cyclus ben ik nog vol goede moed. Merk aan mijzelf dat ik dan tegen de verwachte datum van mijn ongesteldheid toch weer heel veel er mee bezig ben en toch wel hele erge hoop heb. Dan word ik ongesteld en dan even een paar dagen balen om weer het hele circus op nieuw te doen. Wil zo graag....is er ergens een knopje dat je dat uit kan zetten? Er zijn nu 3 mensen zwanger op mijn werk. Super leuk maar ook best lastig. Doet me zo beseffen dat ik het ook wil en ja ik weet dat het ooit goed komt. Zo denk ik dan ook wel weer. Ik ben nu even aan het zoeken of ik een onregelmatige ongesteldheid heb. Ik dacht van wel maar als ik op internet lees is onregelmatig variërend van 20 naar ineens 40 dagen. Dat heb ik dan weer niet echt sinds augustus 2016 bij gehouden: 28-35-28-40-38-35-34-29-31. En de duur van mijn ms is tussen de 4 en 7 dagen. Ik denk toch dat ik voor de zekerheid even een bel afspraak maak met de dokter. Gewoon even te bespreken over hoe en wat. Heb wel een fijne dokter, waar ik goed mee kan praten.
irene - schreef op 27-06 om 19:29
Oh Trees sorry lees je bericht helemaal verkeerd...... hopelijk komt je ovu en ben je er tijd bij!! Ik zal voor je duimen
Trees87 - schreef op 27-06 om 20:11
irene ... ik persoonlijk zou ook een even de dr contacteren ivm de duur van je cyclussen... zo te tellen ben je ook bijna 1 jaar bezig. Ben benieuwd wat je huisarts zegt. 
Ik bescherm me nu vooral ... ik troost me vooral door niet te optimistisch te doen ... voorbijgaande cyclussen wel gedaan ... en draaide niet goed uit ... ik heb zelfs de indruk dat mijn man er negatiever onder wordt en dat wil ik niet. 
Dus deze cyclus geen 1 test in huis...precies even psychisch nodig. Men NOD van juist 1 week voor onze vakantie. Dus eigenlijk tel ik gewoon af tot onze vakantie, is leuker om naar af te tellen  ben ook stukje onzekerder geworden...dus even focus op iets anders. 

irene - schreef op 27-06 om 20:53
@trees idd even positief bekijken. Bij mannen is het vaak wat anders dan bij vrouwen. Maar als hij nu negatief wordt is dat best lastig. Hopelijk helpt de vakantie!! Leuk om naar uit te kijken....
Ik ben nu inmiddels een 1,5 jaar van de pil af. Omdat ik wist voordat ik met de pil begon dat ik een onregelmatige cyclus had dacht ik in augustus ga het toch maar eens bij houden. Vandaar dat ik ben begonnen. We zijn dus nog niet een jaar bezig met een kindje krijgen. Dat zijn we pas gaan doen in feb van dit jaar. Daarom kan ik nog best een beetje positief zijn. Ik dacht alleen omdat ik de pil nu echt wel uit mijn systeem heb, dat ik iets sneller zwanger zou worden.
Nora - schreef op 28-06 om 07:51
Hii meisjes! 
Ben echt heel blij voor jullie dat jullie maandstonden er zijn en dat jullie het zo kunnen bijhouden.. het zal wel komen ik duim voor jullie dat het snel mag zijn..
@Trees oei hopelijk meer succes volgende ronde
@Bambi, veel succes met die ovulatie testen hou je ons op de hoogte? 
@Day, Oh dikke proficiat, wat ga je nu doen? Heb je al een job? Of? Hoop ook voor jou dat het snel raak is ????
@Irene je doet er niets slecht aan om even naar de dokter te gaan, zo kan hij jou ook geruststellen en al je vragen beantwoordeb..
Ik begin het nu te voelen dat ik niets meer eet dat me kracht geeft.. ik ben geen vleeseter als je dan ook al geen khoolydraten eet wordt het zwaar..ik ben van 6 juni bezig dus niets meer van khoolydraten en snelle suikers enkel en alleen groenten en eieren en. Beetje vlees en vis ben 5 kg afgevallen tot nu..
Ik voel me al paar dagen slecht, misselijk heb plots warmte uitbraken dan weer kou denk dat het mijn bloeddruk is.. voel me heel slap heb veel nood aan slaap.. 
Ik heb afspraak 14 juli hoop dat tegen dan die vochtblaasjes op mijn eierstokken verminderd zijn of mss helemaal weg.. zo was het niet voor niets.. ik wil eerlijk het op deze manier oplossen dan mijn lichaam weer drogeren met hormonen .. we zien wel..
Bambi88 - schreef op 28-06 om 10:50
Hey meiden ik zal jullie op de hoogte houden ja. Ik moet morgen beginnen als ik de gebruiksaanwijzing goed gelezen heb en rekening houdend met mijn normale cyclus. Maar ik denk dat het iets te vroeg gaat zijn, heb zo het gevoel dat ik deze keer een langere cyclus ga hebben.

@trees ik hoop dat de vakantie jou goed doet. Ik ben op citytrip geweest tijdens mijn vorige wachttijd en dat heeft wel even geholpen om er minder aan te denken, zelfs al was ik een keer misselijk en dacht ik dat het misschien raak was. Geniet er maar van.

@irene zo drie mensen op je werk die zwanger zijn zal wel niet meezitten, ookal ben je blij voor ze. Goed idee van met je dokter te bellen, dan kan je even je onzekerheden misschien ophelderen.

@nora ik zal precies even moeten teruglezen voor wat er juist aan de hand is maar ik hoop voor je dat het beter is met je eierstokken. Veel succes.
Nora - schreef op 28-06 om 11:30
@Bambi, Dankje, 
Op 2 juni had ik afspraak bij de gynaecologe omdat ik sinds februari niet meer ongesteld was geworden, ik ben gestopt met de pil begin januari.. ze vermoed dat ik PCOS heb, omdat ze redelijk veel vochtblaasjes op mijn eierstokken heeft gezien, geen eisprong sinds het stoppen met de pil en ik had nog symptomen dat aanduiden op het pcos syndroom, veel haargroei waar het niet moet en redelijk veel acné.
ik moest van haar een koolhydraat arm dieet volgen en ik mag ook geen suikers meer eten, chocolade en snoep,...
Ze zei dat als ik dit niet meer eet, en afval de kans groot is dat mijn hormoonbalans zich hersteld, indien niet moet ik hormonen nemen om zo een eisprong te hebben...
ik moet op 14 juli weer op controle om te zien of het iets heeft gebracht..
in het kort mijn verhaal...
Bambi88 - schreef op 28-06 om 16:52
Nora,
Bedankt om je verhaal te vertellen, het lijkt mij heel lastig om zo te moeten wachten. Ik heb ook een jaar moeten wachten op een genetisch onderzoek voordat we konden beginnen. Maar dit is natuurlijk iets anders aangezien het lichaam heel onvoorspelbaar is. Als het een troost mag zijn, een vriendin van mij had echt alle kansen tegen qua vruchtbaarheid en haar partner zelfs ook, al lang bezig met vruchtbaarheidsbehandelingen maar uiteindelijk onverwacht toch nog snel op een natuurlijke manier zwanger geworden. Ik hoop dat je goed nieuws gaat krijgen de 14de. Veel sterkte
Day - schreef op 29-06 om 09:09
Meiden, hier op het wachtbankje... duurt zo lang! Sinds vandaag onwijs opvliegers, kramp en moeheid maar dat zou ook kunnen komen nu het studeren voorbij is. NOD is 7 of 8 juli. Cyclussen zijn echt heel raar en vaag doordat ik maar 1-3 dagen ongesteld was afgelopen twee maanden. Ik neem sinds twee weken weer de 'zwanger worden' tabletten van de Etos, dit keer maar 1 tablet aangezien 2 soms teveel kan zijn. Vakantie is 15 juli en hopelijk weten we dan meer. Gaan ook bij mijn ouders op bezoek tijdens de vakantie, dus wie weet kunnen we goed nieuws brengen. 
@Trees Wachten kan soms zo lang duren.. ik duim voor je! Hopelijk doet de vakantie jullie goed, even de gedachten op iets anders. Het zal misschien niet voorkomen dat je er aan denkt, maar het kan wel een goede afleiding zijn. 
@Irene, een bezoekje aan de huisarts kan nooit kwaad. Soms is een luisterend oor al prettig of iemand die even met je mee wilt denken. 
@Nora, ik heb momenteel nog een baan en blijf daar even tot ik meer weet rondom zwangerschap. Ik heb de deadline voor mezelf gegeven tot 1 september. Dan ga ik kijken voor een nieuwe baan als ik nog niet zwanger ben. 
Bambi88 - schreef op 29-06 om 17:49
Hey meiden ik heb voor het eerst een ovulatietest gedaan. Ik heb hem als profielfoto gezet want kon hem niet toevoegen in het bericht. Hopelijk kunnen jullie de foto zien. 
Er staat duidelijk een heel licht roze streepje, maar is dit misschien weggeveegde inkt of zo of zit mijn eisprong er toch echt aan te komen? Toen ik een zwangerschaptest gedaan had, was hij echt spierwit maar dat is nu toch anders. Heeft iemand ervaring Bedankt!
Bambi88 - schreef op 29-06 om 17:50
@ Day ik gebruik ook de zwanger worden tabletten van Etos. Mag ik weten waarom je er 2 per dag soms te veel vindt?
Trees87 - schreef op 29-06 om 21:45
heyhey ... het streepje moet bijna even donker zijn .... dus nog paar daagjes testen denk ik...
Ik zit rond men ovu dagen en gisteren avond en vandaag echt buikpijn (net zoals ms die eraan zitten te komen) ... gisteren wit verlies en vandaag wat bruinig ... zou dit ovu zijn? 
Day - schreef op 30-06 om 13:59
@Bambi88 Ik had hier ergens gelezen dat iemand 2 tabletten nam en vervolgens bloedonderzoek deed waaruit bleek dat zij teveel in haar bloed had. Deze maand dacht ik met 1 te beginnen en als het niet raak is, ga ik over naar 2 tabletten. Het is ook grotendeels een test . Verder is een licht streepje een begin maar zoals Trees al schrijft moeten beide streepjes even donker/dik zijn. 
Trees87 - schreef op 30-06 om 14:12
ik heb sinds gisteren echt krampen aan men baarmoeder /onderbuik en steken ... Zit op dag 14.... Ik dacht zit men ei er al aan te komen, want ik heb redelijk laat men eisprong. Dus lap he vandaag toch maar nr azction gegaan....test is gwn spierwit :-( meestal toch al een licht streepje... Nu toch bang dat ik em gemist heb.... Gisteren wel geklust ....had ook bruin verlies en uk merk wanneer we het gezellig maken rond eisprong ik meer last heb van bloedverlies .... Is zo genant! 
terwijl voorheen de frequentie van 'klussen ' ook hoger lag. 
man wij vrouwen zijn toch niet goed voorzien hé. 
Bambi88 - schreef op 30-06 om 15:55
Day je hebt gelijk, sommige vitaminen plas je niet uit dus die kan je wel teveel hebben. Foliumzuur plas je wel uit als je er genoeg van binnen hebt zei mijn huisarts. Binnenkort ook wat minder aan doen ermee dan denk ik.

Trees, ja lijkt me ook vervelend dat bloedverlies rond de eisprong. Wel goed dat je toch geklust hebt dan heb je toch een kans he.
Day - schreef op 06-07 om 11:21
JAAAA ! 
Day - schreef op 06-07 om 11:23
Ik ben nog half in shock. Heb echt nauwelijks symptomen maar toch positief. CB gedaan zojuist en 1-2 weken zwanger. Het liefst schreeuw ik het van de daken, maar nog even niet! 
Hoe is het bij jullie meiden?
Nora - schreef op 06-07 om 11:52
OOOOHHHH!!! Day!! Dikke proficiat!! ben zo blij voor je!!!!
Trees87 - schreef op 06-07 om 12:27
day ... Super! Wnr is je nod?? 
ik hoop dat ie blijft plakken!!! 
Day - schreef op 06-07 om 12:33
Dankjewel meiden! NOD is morgen  dus zondag/maandag kijken of hij oploopt. 
irene - schreef op 06-07 om 18:03
 Wat een goed nieuws!!!!! Van harte gefeliciteerd
Trees87 - schreef op 10-07 om 16:27
ik heb sinds gisteren steken linker onderbuik en vandaag wat bloed/slijmverlies. Ik heb het idee dat men ms al willen doorbreken ... al verwacht ik deze pas aanstaande zondag. Zo vreemd...  Als ik morgen nog bloedverlies heb kan ik er volgens mij wel vanuit gaan dat het ms zijn en geen innesteling.  
De steken blijven ook aanhouden, normaal heb ik echt buikpijn bij ms. Dus ben in afwachting wat men lijf verder gaan beslissen.
En bij jullie? wat is zowat de stand van zaken  
irene ... geniet je van wat je verlof? 
Day ... geniet jij van je zws? 
Bambi88 - schreef op 10-07 om 18:21
Hey Trees volgens mij kan dat wel een innestelingsbloeding zijn. Een vriendin van mij heeft meerdere dagen bloedingen gehad.

Ik moet dus ook de 16de mijn regels krijgen. In tegenstelling tot vorige keer voel ik deze cyclus niets speciaals. Heb wel wat pijn aan mijn blaas gehad dit weekend maar dat heb ik nog al eens gehad. Het straalde wel wat uit naar mijn baarmoeder precies maar ja het zal wel niets betekenen. Ik laat me deze keer niet meer zo gek maken  ik ga wel zondag een test doen.
Nora - schreef op 10-07 om 19:32
Hii meiden, @Trees ik had het zelfde vandaag, die bloeding met slijmverlies.. ik dacht meteen ook aan innesteling...
Toch heb ik nog veel twijfels door Pcos ook.. ik zie wel woensdag heb dan afspraak bij gyn
Trees87 - schreef op 10-07 om 22:10
nora,...zo pcos lijkt me ook niet te onderschatten 
bambi...dan zitten we rond dezelfde periode zobdag zou olk de mijne zijn 
de steken zijn zelfs naar linkerflank getrokken..zo richting de nier. Het bloed is afwisselend vers/oud...maar de hoeveelheid miniem. 
ben benieuwd wat men natuur gaat doen. 
irene - schreef op 10-07 om 22:26
@trees zolang je ms nog niet is doorgezet toch nog een beetje hoop houden. Al snap ik zo goed wat je bedoelt. Ik heb de laatste tijd dat ik mijn buik heel erg voel. Net alsof ik spierpijn heb maar het niet heb. Pfff om gek van te worden. Je haalt van alles door je hoofd. Ook ik probeer dan te denken nee Ireen je bedenkt het nu. Je bent nog niet zwanger. Als ik het dan wel mocht zijn is het alleen maar heel fijn en de teleurstelling niet zo groot. Althans dat zeg ik nu heel wijselijk maar zo denkt mijn hoofd maar mijn hart niet......
En ik wou dat ik verlof had......ik moet nog 2 weken werken. Kan niet wachten, ben er wel een beetje klaar mee voor dit jaar. 
irene - schreef op 16-07 om 09:40
Hoi meiden het is even stil rond iedereen. Ben wel benieuwd hoe het met iedereen is????

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan