Voorstellen - Zwangerschapsforum

Day - schreef op 16-07 om 10:52
Inderdaad even stil geweest. 
@TreesWat verwarrend allemaal! Ik hoop dat het positief is! Hopelijk gaan de dagen een beetje snel tot woensdag en dan een positieve test. Wachten duurt soms lang.. 
Hier gaat het goed. Weinig symptomen voor nu maar komende week zal het wel iets toenemen. Eigenlijk zouden we gister op vakantie gaan, maar we gaan nu aankomende woensdag. Kan niet wachten om even lekker niks te hebben. We gaan naar mijn ouders in Frankrijk, super leuk maar ook lastig omdat ze nog niks weten.. Komt vanzelf goed. 
Hoe is het inderdaad met de rest?
370 antwoorden en 33656145x bekeken
Bambi88 - schreef op 16-07 om 18:47
Hoi hoi

Ja inderdaad trees mijn nod is vandaag maar voorlopig nog niks. Maar anders beginnen ze ook pas in de namiddag of in de avond.
Ik heb gisteren een test gedaan (omdat ik niet kon wachten) maar die was spierwit. Ik had het eigenlijk ook wel verwacht hoewel ik de laatste dagen zo wat steekjes had in mijn baarmoeder.
Als ze vandaag niet meer beginnen zullen ze dus wel morgen of overmorgen komen.

Wel spannend voor jou he trees, ik duim alvast toch al voorzichtig mee voor een goede test woensdag.

Irene nog een weekje tot je verlof? Hopelijk kan je eens lekker ontspannen.

Nora hoe was het bij de gynaecoloog?

Day geniet ervan! Is dat je laatste vakantie zonder kinderen of heb je al kindjes?
irene - schreef op 16-07 om 22:48
Hey trees dat is spannend. Heb je nog geen zwangerschapstest gedaan? Ik zal voor je duimen!

Day wat heerlijk dat je zwanger op vakantie kan!!! Lekker van genieten. Ga je het ze wel vertellen of wil je daar nog mee wachten?

Bambi88 wat heb je voor een foto? Jammer dat je test wit was. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.

Ik had afgelopen vrijdag een suprise party. Ik had het georganiseerd voor mijn vriend die 40 is geworden. Mijn vriend wist van niks. Ik heb genoten! We hebben ook het nu zover dat we in ons huis wonen. Zo blij mee na een jaar bij mijn ouders te hebben gebivakkeerd. Dus ik kan in de vakantie lekker alles in richten. We zijn ook nog niet helemaal klaar met klussen dus ook dat ga ik nog doen in de vakantie. Genoeg te doen. Ik zit nu op mijn 28e dag in mijn cylcus. Wanneer mijn nod is weet ik niet vanwege verschillende lengtes van mijn ms. Heb wel steeds een opgeblazen gevoel. Zit ook snel vol van eten of ik hoef niks. Ik hou jullie op de hoogte
Trees87 - schreef op 17-07 om 09:21
irene ... Hoe leuk en hou ons idd op de hoogte. 
bij mij zijn ze obdertussen gearriveerd ... The red devils  dus ja nu kan ikbwel weer beginnen tellen. 
we keep in touch hé!
Nora - schreef op 17-07 om 09:29
Hi Meisjes,
Eigenlijk niet zo heel goed nieuws...
Vrijdag voor mijn afspraak zat ik op spoed, ik had van donderdag uitslag op heel mijn lichaam en mijn handen en voeten waren opgezwollen...
Ik had baxters gekregen om de jeuk te stoppen en allergie te remmen..
Ze hadden een bloedonderzoek gedaan, niets verdachts gevonden de arts zei dat het zeker kwam omdat ik iets gegeten heb waar ik niet tegen kon.
Ik denk dat het komt door eieren te eten, voor mijn Koolhydraatarm dieet at ik amper eieren bijna nooit 5 op een jaar.. nu was het bijna dagelijks.
Ik heb van toen geen ei mee gegeten en heb ook geen uitslag meer..
Dokter zei dus als het na 3 dagen pillen slikken niet meer terugkomt was het niets ergs, moest het terugkomen dan moet je naar een reumatoloog.

Mijn gyneco is in het zelfde ziekenhuis dus ziet heel mijn dossier.
Ik legde het haar kort uit en ze zei, niets ergs als het niet terugkomt is het niet erg.
Ik was opgelucht.
Dan onderzoekt ze mij, zegt geen woord...
Daarna kijkt ze naar mijn bloedwaarden van vrijdag en naar mijn bloedwaarde toen zei had gevraagd dat ik bloed laat trekken..
Dan kreeg ik de volle lading..
Zo zouden mijn lever en mild niet werken gelijk het moet heb te weinig witte bloedplaatjes, ik zou veel te hoge suikerspiegel hebben (mijn bloed is nooit genomen geweest als ik nuchter was, de vrijdag had ik net koffie met suiker gedronken, ik moest dus ook mijn suikerspiegel laten testen.
Daarna moest ik ook een afspraak nemen bij de reumatoloog, al had zei even daarvoor gezegd als het niet terugkomt is het niet erg.
Ik vroeg waarom ik nu wel moet, zei ze ik zie dat u immuunsysteem in de bloedafname van vrijdag lichtjes ontstoken is..
Logisch ik zat onder de jeukende uitslag.
Ik had een krop in de keel, ik vroeg dan naar de stand van mijn eierstokken zegt ze heel normaal, ik zie nu geen eisprong, dit wil wel niet zeggen dat het binnen 2 weken wel is, wat ze mij de vorige keer zei was, ik zie er geen ok geen dat recent is, ook geen komende en nu dit.. ik vroeg dan naar de vochtblaasjes, ja die zijn er nog..
Ze zei dan heel normaal doet al die testen (in mijn ogen voor niets nodig ik heb niets meer) bel me dan voor een nieuw afspraak en we beginnen daarna dan met hormonen.
Op moment dat ik daar buitenkwam zat ik heel diep... ik was heel triestig op de manier hoe ze mij daar behandeld was was precies of ik kan nooit geen kinderen krijgen, ik wil ook zeker echt niet zwanger worden met hormonen.
Ik heb er veel over nagedacht en denk moesten mijn lever, mild en mijn suiker veel te hoog zijn of niet werken hadden ze me al op spoed iets laten weten en niet laten weggaan nadat de baxter op was, ik ben ook meteen daarna komen werken..

Ik ga naar een andere gynaecologe dat is zeker.. maar nu laat ik het zo, ik volg nog steeds mijn koolhydraatarm dieet heb op internet gezien dat dit helpt, en het komt wanneer het komt ik ben nog maar 22..
Ik was gewoon naar de gynaecologe gegaan de eerste keer omdat ik me zorgen maakte dat mijn regels niet doorkwamen, dat zit in de familie ben ik sinds kort te weten gekomen..

Ik wens jullie allemaal heel veel succes toe, hoop dat het snel raak is..
Day, geniet er maar van! ook van je vakantie, hoop dat het zo blijft dat je niet te veel last krijgt....

Trees87 - schreef op 17-07 om 09:37
nora, is dat even heftig. Ik begrijp je standpunt volledig en ik vind het chapeau dat je de ballen aan je lijf hebt om naar iemand anders te gaan. Natuurlijk kan stress ervoor zorgen dat een dokter soms niet reageert zoals je zou hopen (kzit in de branche) ... Mss bij je volgende afspraak (als je zou gaan) dit even aankaarten, want ze zijn zich hier niet altijd bewust van. 
wat je beslissing ok is ... 22j ... Ferm dat jij al zo nuchter denkt!!!
Nora - schreef op 17-07 om 10:12
Ik heb het eigenlijk van in het begin gezegd, ik wil niet zwanger worden met hormonen, ik heb jaren de pil genomen en als je dan stopt besef je wat het allemaal doet al die hormonen.

Ik vond het gewoon echt niet leuk de manier hoe ik daar behandeld werd ze heeft alles laten lijken precies of ik ben dood ziek.. al heeft ze naar de zelfde bloedresultaten gekken als de dokter op de spoed afdeling.. moest er toen iets alarmerend zijn had hij me niet laten weg gaan, ik had hem ook gezegd ik ga nu direct gaan werken, dat was allemaal geen probleem..

Zij zei ook in het begin het is niets ergs en dan koert daarna heel die uitleg dat op niets sloeg, om mij dan uiteindelijk toch hormonen toe te dienen.. ik kreeg ook geen tijd om even alles te laten bezinken en even te denken of ik vragen had ik was heel snel buiten...

ik heb er lang over nagedacht was wel zwaar, maar ik hoe meer ik eraan dacht hoe meer ik heel haar uitleg en al die testen onnodig vond, ik voel me heel goed, ook dankzij mijn veranderde voedingsstijl...

Ik zie wel ik laat het zo het komt wanneer het komt..

Ik ga nu gewoon van mijn vakantie genieten over 10 dagen
Day - schreef op 17-07 om 17:24
Jeetje Nora, wat een verhaal! Wat schrikken allemaal.. eerst de spoed, de uitslag op je lichaam en toen de bloeduitslagen. Ik kan mij goed voorstellen dat dit ontzettend lastig, vervelend en verdrietig is. 
Wat je zegt, over 10 dagen op vakantie en even alle informatie laten bezinken. Ik geef je hierbij een denkbeeldige knuffel . Doe even rustig aan, denk aan jezelf! 
Ik zou inderdaad net als Trees even aankaarten tijdens een (eventuele) vervolgafspraak hoe de gang van zaken is verlopen. Jouw gevoel hierover mag echt wel worden gedeeld! 
Eventueel als tip (weet niet of je hier iets aan hebt): bij de Lidl hebben we Cetrizine. Dit is tegen allergische reacties en werkt bij mij goed. Ze zijn er bij mij ook niet achter waar de allergie door wordt veroorzaakt. Als ik een allergische reactie voel aankomen, neem ik een tabletje en wordt het minder. 
Sterkte in ieder geval! 
Bambi88 - schreef op 18-07 om 08:41
Hey Nora veel sterkte.
Ik gebruikte ook cetrizine voor mijn hooikoorts en dat helpte inderdaad heel goed. Maar mijn huisarts had gezegd dat ik dat niet mag pakken als ik zwanger ben. Dus wel beetje mee opletten

Irene, mijn foto is van mijn eerste ovulatietest. Helaas zijn ze daarna allemaal even licht gebleven. Daar heb ik dus niks aan maar ik heb volgens mij mijn eisprong gevoeld dus ik weet ongeveer wanneer ze komt.

Dezemorgen zijn mijn regels trouwens begonnen, dus ik begin aan ronde 3...
Trees87 - schreef op 18-07 om 09:46
bambi ... Veel succes!
bij is het nog steeds zeer onduidelijk. Ik heb alleen smorgens wat oud bloedverlies en dan stopt dat weer, al de de 9de dag vandaag. Deze ochtend dan toch maar test gedaan, zoals verwacht negatief. Heb morgen afspraak bij HA opstaan ivm bloedverlies. Dus ofwel zit ik cd 9 ofwel 2 ofwel ... Dat ik het niet weet... :-(
kmerk dat ik er wat humeurig van wordt ... En reageer beetje bot tov manlief, ni zo leuk. 
Nora - schreef op 19-07 om 13:20
Hii Meisjes!
Zo lief al die steun!!
Dankje voor de tip van  cetrizine ik heb nu eigenlijk van niets meer last, denk dat het ook maar éénmalig was...
Moest het terugkomen zal ik zeker aan jullie tip denken..
Ik twijfel of ik nu bij andere gyneco afspraak moet nemen om toch even mijn hart te luchten..
Ik denk toch dat best is, dat ik het gewoon zo laat en de tijd en moeder natuur hun gang laat gaan.. ik heb echt geen zin om elke keer op consultatie te moeten, hormonen te moeten nemen, ik las hier op de forum bij het PCOS groep dat vele die hormonen ook niet aankunnen, ik bespaar me dat allemaal liever..
Ik zie wel..

irene - schreef op 19-07 om 19:39
Nora vind het heel knap dat je zo kan denken. Je hebt niet zomaar iets mee gemaakt en je bent zo sterk. Ga zo door en ik ga ervanuot dat als je positieve gedachtes hebt er altijd iets positiefs voor terug komt.
Bij mij is er nog niks....zit nu op dag 31. Durf nog geen test te doen, omdat mijn cylcus nooit hetzelfde is en ik bang ben dat de test negatief is. Wil hopen maar durf niet
Trees87 - schreef op 19-07 om 21:31
nora, ik begrijp je volkomen, doe vooral waar je gevoel et beste bij aanleunt!! X-je
ik ben vandag nr HA ...na 10d bloedverlies ... Geen positief hcg. Dus nog ecen verder aanzien. 
ga wel morgen nog eens afspraak maken bij gynacoloog voor jaarlijkse controle... Want volgens mij is dat al 2j geleden ...dat brengt wat rust in men hoofd denk ik. Khoop alleen dat dat licht bloedverlies volgende week weg is...gaan dan net op vakantie... Pfff...want weet nu ook niet vanaf wanneer ik nu moet beginnen tellen
irene ... Ja zo wisselende cycli .. Niet te onderschatten... Straf dat je bog kan wachten! Ik duim heel hard voor je mee!!! 
Trees87 - schreef op 21-07 om 10:37
en.irene...zijn ze doorgekomen? 
irene - schreef op 21-07 om 13:56
Nee nog niks.....morgen maar toch een test wagen. Mijn cyclus is zo raar, dus kan ook zijn dat ze nog doorkomen....
Trees87 - schreef op 21-07 om 14:54
irene ... Kduim!
irene - schreef op 23-07 om 08:55
Nou meiden ik ben nog niet ongesteld. Gisteravond toch maar een test gewaagd. Ik denk dat ik het te graag wil en een soort van streep zag. Even aan mijn vriend laten zien en die zag ook heel licht een streepje. Ook op de foto is een licht streepje te zien. Maar even gaan slapen, vet beroerd geslapen. In de ochtend nog maar een test gewaagd. Helaas die was negatief. Alleen nu ben ik nog niet ongesteld. Mijn vorige cyclus was 31 dagen, die daarvoor 29 dagen en die daarvoor 34. Ik zit nu op een cyclus van 35. Ik ga maar eens een iets duurdere test kopen wie weet komt daar een ander resultaat naar voren. En anders mocht ik maandag nog niet ongesteld zijn dan even de dokter bellen voor een afspraak op dinsdag. Nog even snel voor de vakantie.....
Trees87 - schreef op 23-07 om 13:32
oooh irene dat is even een tegenvaller qua testuitslag ... Een duurdere test maakt volgens mij niet uit...enkel de tijd die dan wat verder is verstreken. 
ik denk da je HA inderdaad uitsluitsel kan brengen ... Kzou geen test doen, gwn afspraak maken dan weet je het 100%zeker! Manman kduim voor je! 
irene - schreef op 23-07 om 20:05
Het verlossende woord is er uit.....ongesteld
Trees87 - schreef op 24-07 om 13:16
oooooh irene ... Echt ? is zooi jammer!!! en dan de emoties die daar weer bijhoren. 
dan de moed weer bijeen sprokkelen en kop op! 
Bambi88 - schreef op 24-07 om 21:17
Hey Irene zo jammer. Dat zal wel een teleurstelling zijn als je zo lang overtijd bent
Veel sterkte en volgende maand weer een nieuwe kans
Gaëlle (Gast) - schreef op 25-07 om 11:36
Hi! Ik ben Gaëlle (een bijna dertiger 'AUWCH') en mama van kleine Mattéo. Omdat ik zelf veel aan zulke forums gehad heb tijdens mijn zwangerschap kom ik hier regelmatig nog langs. Op 15/08 wordt mijn prinsje al 1 jaar. Het gaat veel te snel! Net omdat het zo snel gaat had ik echt nood om alles neer te schrijven en foto's te nemen. Zo lanceerde ik onlangs mijn mamablog http://www.bestkidever.be . Naast mijn ervaringen als ‘first time mom’ en mijn tips deel ik hier ook graag gezonde en snelle gerechten die je als mama/ouder wel kan gebruiken. Dit alles wordt overgoten met de nodige humor. Ik dacht dat dit jullie wel kon interesseren!Veel succes allemaal.
Liefs xxx
Trees87 - schreef op 25-07 om 11:46
fijn dat je het meedeelt ... Op deze manier zullen vrouwen die willen bij jou terecht komen. 
ik persoonlijk heb daar minder behoefte aan. Veel succes met je blog!! 
Zeentje (Gast) - schreef op 28-07 om 18:47
Hallo allemaal. 
Ik ben een meid van 37. Mijn vriend en ik zijn samen al 4jaar aant proberen voor ons eerste kindje... Ikzelf alles bij elkaar al ruim 14 jaar....
Maar we blijven hopen
Trees87 - schreef op 28-07 om 23:46
dan zeentje ... Amai da is ook al een hele periode! Zijn er medische prorblemen? 
inderdaad  .... Hoop ... Brengt leven! 
Trees87 - schreef op 03-08 om 13:17
hello .... Het is hier maar stilletjes... Geen nieuws... Goed nieuws?? 
ik ben ondertusden terug van vakantie ... Heeft wel deugd gedaan ... Even niet bezig met de dagelijkse sleur.. Enkel men cyclus heeft enorm vreemd gedaan ... Maar ja de natuur he. 
deze week op controle geweest bij gynacoloog en bleek er een ei klaar te zitten voor tespringen (wat dus mijn gedacht bevestigde). Ik was vooral blij dat er uberhaupt een.ei klaar zat dus goed actief geklust. 
nu heb ik gisteren men sprong gehad ... Jeetje wat een bloedverlies verlies gehad... Hopelijk mag het zen vruchten afwerpen. 
moesten men ms nu opzetten an moet ik bloed laten trekken ... Voor het geval dat we verder zouden gaan ... Da hebben ze de waarden al. Dat stel me precies een beetje gerust dat ze me au serieus nemen. 
khoop iets van.jullie te horen! 
grtjs trees. 
Bambi88 - schreef op 04-08 om 22:37
Hey Trees fijn dat je van je vakantie genoten hebt en hopelijk is het klussen nuttig geweest en heb je binnenkort een positieve test in handen. Wat bedoel je met verder gaan, vruchtbaarheidsbehandelingen?

Ik probeerde de voorbije dagen iets minder bezig te zijn met het zwanger worden. We hebben natuurlijk goed geklust want net als jij heb ik mijn eisprong gehad deze week maar vorige week was ik er zo vaak over aan het piekeren dat ik er bijna gek van werd. Hoe meer ik er niet aan wou denken, hoe vaker ik er wel aan dacht. En door die stress zou het natuurlijk nooit lukken. Gelukkig kan ik het al iets beter van mij af zetten.
Trees87 - schreef op 04-08 om 22:50
bambi ...ja idd ... Vruchtbaarmetingen ed... Wat het allemaal ook mogen inhouden. ) ik mer da het me nu weer bezig houdt...maar blijf er wel nuchter in. Is allemaal zo dubbel he :/ maar goed ... We doen maar door zoals we bezig zijn . 
Cynthia (Gast) - schreef op 06-08 om 17:41
hoi bijna ,bezige mama's

Ik ben Cynthia en heb net ondekt  dat ik zwanger ben???? Jeeeeh
super snel na dat ik mijn mijn inplognon heb laten verwijderen.
Deze heb ik 3 maanden geleden er uit gehaald nou ja de huis arts dan. 

hoop hier samen met jullie bijna, bezige mama's leuke verhalen te hebben over de zwangerschap en natuurlijk de kwaaltjes 
Trees87 - schreef op 06-08 om 19:16
proficiat!!! ij zijn vooral héél bezig P

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan