Voorstellen - Zwangerschapsforum

NL93 - schreef op 17-05 om 20:02
Irene, zo herkenbaar wat je schrijft. Ik heb nu mijn afgelopen 4 cyclussen iedere maand weer net andere klachten gehad in de periode tot de menstruatie. Dit geeft elke keer helaas weer verkeerde hoop met teleurstelling tot gevolg. Ergens ben ik pas blij als ik boven de wc van de misselijkheid hang. Heel cliché ik weet het..  En ook dat dit vaak pas een symptoom is die pas later op komt spelen. 
370 antwoorden en 33655689x bekeken
irene - schreef op 17-05 om 20:22
Nl93 ik snap zo wat je bedoelt. Die onzekerheid....dan liever duidelijkheid dmv misselijkheid. Maar ook daar heb ik weer wensen bij. Ik had iemand in mijn vriendenkring die zo misselijk was dat ze haar ogen niet eens meer open kon doen omdat ze zo misselijk was. Dat hoeft voor mij ook weer niet. Hoe is het verder met jou?
Nora - schreef op 18-05 om 11:16
Hi Meisjes,
Ik lees al tijdje jullie verhalen..
wat tof dat jullie cyclussen min of meer regelmatig zijn..
ik zit hier al sinds februari op te wachten...
is eigenlijk echt om zot te worden...
irene - schreef op 18-05 om 12:09
Hey nora wat leuk dat je er bij komt. Heb je vanaf februari geen cyclus meer gehad? Weet je ook een oorzaak of ben je al bij de dokter geweest?
Nora - schreef op 18-05 om 13:21
Dag Irene,
Nee heb afspraak 2 juni bij gynecologe.
Ik was al in de groep
Ben in januari gestopt met de pil en in februari even ongesteld geweest en sindsdien niets meer..
Is frustrerend...
Trees87 - schreef op 18-05 om 13:53
Het nora ... amai dat is ook niet min  goed dat je achter 2 weekjes naar de gynaecoloog mag gaan! Kan wel geloven dat je daar zot van wordt!? 

Ik hoop dat het weekend snel daar is .... dan heb ik hopelijk een beetje duidelijkheid. 
irene - schreef op 18-05 om 15:05
Sorry nora nu ik je foto zie weet ik het weer. Beetje teveel aan mijn hoofd. SORRY!!!!! 
Snap heel erg dat het frustrerend is dat je en moet wachten op de gyna en op je ms. Als je dan een ms hebt dan weet je waar je aan toe bent. Pffff En 2 juni duurt ook nog wel even. Heb je nog wel verder met je arts gesproken?
NL93 - schreef op 18-05 om 16:37
@ Irene. Vorige week een afspraak bij de huisarts gemaakt. En wat denk je enkele dagen daarvoor ongesteld.... afspraak wel door laten gaan. Ze snapt wel mijn ongerustheid maar ik hoef me nog geen zorgen te maken. Nu de komende 2 cyclussen temperaturen om om beeld te krijgen of ik wel een eisprong heb en mijn man mag zijn kwakkie inleveren voor vruchtbaarheids onderzoek. Ik ben dus erg benieuwd. Op naar de volgende ronde en ook maar weer met ovulatie testen aan de gang.
irene - schreef op 18-05 om 18:05
Nl93 klinkt wel heel goed! Vervelend dat je dan toch ongesteld bent geworden, maar fijn dat je dokter het wel serieus neemt en dat je man een kwakkie in mag leveren. Voelt het voor jou ook zo of baal je enorm dat je toch ongesteld bent geworden. Hopelijk geeft het je een beetje rust
NL93 - schreef op 18-05 om 18:27
Ik had me er ergens afgelopen periode al bij neer gelegt. Heb nog steeds lange onregelmatige cyclussen dus op de juiste dagen klussen is best een opgaven. Ben blij dat we nu wel een stapje verder kunnen kijken.
Day - schreef op 19-05 om 21:26
Meiden, sorry een beetje afwezig geweest. Gister en vandaag flinke gesprekken gehad met mijn vriend. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis maar nu komt de klap. Eigenlijk bij ons beiden. We zijn er even over uit dat een kindje, een wondertje nog even niet gaat lukken. Eerst even alles verwerken, aan elkaar werken en vervolgens de volgende stap. Ik vond het fijn om samen te kletsen en mijn spanning/onrust te delen. 
Ik wens jullie het beste! Veel liefs ! 
irene - schreef op 19-05 om 21:34
Day wat een moedige beslissing. Niet zo gek dat jullie allebei eigenlijk een klap hebben te verwerken. Heel veel sterkte en mocht je willen kletsen gewoon over van alles en nog wat, je weet me te vinden! Sterkte!
irene - schreef op 20-05 om 08:54
Hoe stoer ik een paar dagen geleden was zo verdrietig ben ik nu. Komt toch hard aan als je ms eerder komt dan verwacht....die hoop die je probeert te onderdrukken. Het is ook zo gek, de laatste maanden had ik een cyclus van 35 dagen en nu ineens 29. Ik weet dat ik dingen los moet laten, maar waar is die knop? Op naar een nieuwe maand....
Trees87 - schreef op 20-05 om 09:01
day ... Amaiv klint enorm zwaar. Benut de tijd vooral samen zou ik zeggen 
irene ... Oh nee echt! *knuffel* loslaten het is niet gemakkelijk...
ik heb me voorgenomen dat ik dit jaar niet zwanger zal geraken ... Iq het wel zo ... Zoveel te beter naatuurlijk. 
tklinkt mss raar maar in obze vriendengroep zijn wij de jongste e. Hebben geen kinderen en sinds paar maar pas bouwgrond gekocht. Er zijn er 2 zwanger en ik hen precies het idee dat eerst zij 2 hun wondertje op de wereld gaan zetten en dat wij dan pas aan de buurt zijn. 
ikke gisteren bruine afscheiding... Dus ik gok ms 
als cyclus korter mss wel sneller eisprong  
irene - schreef op 20-05 om 22:15
Ik weet ook niet hoe ik het los moet laten. In mijn hoofd weet ik het wel, maar in mijn hart...
Trees87 - schreef op 21-05 om 08:07
ik ga het wat achter mij laten... 
raar maar heb precies vrede genomen dat ik dit jaar niet zwanger zou geraken....dat het zo moet zijn. 
we zijn bezig met architect voor ons huis...dat zal mss primeren. 
wat niet wegneemt dat ik het heel jammer vind en vriend vond het ook heel jammer. we hebben nog 3 babyborrels opstaan... Zeer confronterend.
maa irene ... Rond pinksteren gaan we weer voor het echte werk gaan 
irene - schreef op 29-05 om 20:51
Hey meiden
Het is een beetje stil rond ons allemaal. Nu snap ik dat met mooi weer je niet achter je iPad of computer gaat itten. Ben wel nieuwesgierig hoe het met jullie gaat?
Trees87 - schreef op 29-05 om 21:05
heyhey, 

ja kwilde et achter me laten ... maar zoals je al gelezen hebt speelde men ms me parten ... ze bleeevvveeen maar duren.
Maar nu gedaan en aftellen naar weekend ... 

en bij jou irene???? 
irene - schreef op 29-05 om 22:57
Hey Trees het is ook zo moeilijk om het achter je te laten. Dat doe je niet even zomaar, was het maar zo. Je hoopt toch ergens op en dan komt je ms. Het is wel fijn dat je ms komt, want dan weet je waar je aan toe bent en dat het redelijk goed zit. Je hoopt alleen dat het uitblijft en dat jij een van die gelukkigen bent. Ik zal je duimen voor de volgende ronde! Sterkte.
Met mij gaat het redelijk. We zijn in het huis weer echt flink opgeschoten. Daardoor kan ik van alles vergeten, soms wel handig maar een verjaardag vergeten is dan niet zo handig.....hopelijk als het huis af is en we zitten er in dat ik wat meer rust krijg. Merk wel dat ik steeds meer rust voor mijzelf pak. Binnenkort ook een paar dagen vrij. Heerlijk!
Nora - schreef op 03-06 om 08:52
Dag meisjes,
Had gisteren eindelijk mijn afspraak.. er is gisteren het PCOS syndroom bij mij vastgesteld..
De gyneco zij wel dat het goed behandelbaar is en ben ook nog zo jong (22) komt alles wel goed..
Ik moet nu voor 7 dagen pilltetjes in te nemen om toch mijn menstruatie op gang te krijgen..
Ik moet ook op mijn voeding letten mag geen kholydraten en eten en nog suikers.. is allemaal niet goed voor de hormonen..
Is wel een hele aanpassing maar ik heb het ervoor over.. 
Moet binnen een maand weer op controle.. ben benIeuwd..
Hoop dat alles mee gaat vallen..
Hoe is het verder bij jullie? Geraken de werken in julie huizen af? 
Liefs
Nora
irene - schreef op 03-06 om 09:23
Hoi nora jeetje dat is best even schrikken als je die uitslag hoort. Hopelijk gaat het verder wel goed met je?!? Ik ken iemand, was mijn beste vriendin, zij heeft ook pcos. Niet iets wat makkelijk is! Ze heeft nu wel 2 gezonde kinderen. Daarmee wil ik niet zeggen dat het makkelijk is maar er is wel hoop. Ik wens je heel veel sterkte. Als je wil praten of vloeken of wat dan ook....gooi het in een bericht en ik zal naar je luisteren.
NL93 - schreef op 03-06 om 10:27
Hoi Nora,

Jeetje zeg heftig nieuws. Maar ergens misschien heel fijn dat je nu wel het een naam kan geven en er een volgende stap in kan maken. En zoals Irene zegt, als je dingen kwijt wil dan kan je zeker je verhaal hier delen.

Hier in huis schiet het klussen niet erg op. Vorige week vakantie en dit weekend kermis. Het klussen voor de ovulatie is wel volle bak aan de gang. Lijk veel vruchtbaar slijm eindelijk eens te ontdekken dus hoop vandaag of morgen eindelijk mijn positieve ovulatie test.
Nora - schreef op 03-06 om 11:07
Dat is echt lief.. ben blij dat ik hier mijn hart wat kan luchten.. ik durf het niet zo goed aan iedereen zeggen bang van hun reactie.. 
Ik had dit eigenlijk helemaal niet verwacht ik dacht dat ik nog aan het "ontpillen" was maar ja..
Ik zie wel wat de tijd me brengt.. de gyneco stelde me wel gerust ze zei dat het wel meevalt.. ik moet op mijn voeding letten en dan gaat het bij sommigen al vanzelf.. we zien wel zeker..
@Nl93 ben heel blij voor jullie ik hoop ook voor je dat je snel een positief ovulatie hebt!
@irene dankje heel hard vr je vriendelijkheid en steun! En geluk dat deze site bestaat! 
Groetjes! 
Nora
Trees87 - schreef op 03-06 om 11:32
Hallo, 
@nora amai wat een nieuws ... maar ik heb de indruk dat je er positief tegenaan staat! Goed dat ze je nu kunnen helpen. Had je eigenlijk zelf symptomen dat je tot deze diagnose bent gekomen bij de gynaecoloog? 

@NL93 ... ik gok dat we bijna gelijk oplopen ... ik verwacht em morgen of maandag ... denk ik :-) nod is normaal 18/6 

@irene ... hoe gaat het ondertussen met je ... zit jij ook nu niet rond je ovudag? 

Geniet van het zalige weertje! 
Nora - schreef op 03-06 om 11:59
@ trees87
Ja de gyneco heeft me goede moed gegeven.. ze zei dat alles goed komt.. wil er ook in geloven.. 
Ik had eigenlijk buiten uitblijven van menstruatie sinds februari geen symptomen..
nien - schreef op 03-06 om 12:13
Hallo iedereen,
Samen met mijn vriend verwachten wij ons eerste kindje in januari 2018. 
Ik ben op dit moment net 9 weken en 2 dagen in verwachting van dit wondertje , na afgelopen maart een miskraam te hebben gehad... 
Ik hoop hier wat steun te kunnen krijgen bij mensen die misschien wel hetzelfde mee hebben gemaakt , ik ben namelijk erg onzeker en bang om ook dit kindje te verliezen..
Wel heb ik met 7 weken en 1 dag zwangerschap eindelijk een mooi kloppend hartje kunnen horen en alles zag er tot nu toe ook heel goed uit 
Ik hoop dat iedereen een fijne en goed verlopende zwangerschap heeft/krijgt! 
Trees87 - schreef op 03-06 om 12:44
hallo nien, 

allereerst proficiat met je zws!!!!! leuk dat je een positieve echo hebt gehad. 
zelf geen ervaring met mk...wel aantal mensen uit men persoonlijke omgeving. 
op hoeveel weken is het misgegaan? 
dus de onzekerheid die je hebt ... Begrijp ik wel volledig! 
maar vergeet ook zeker niet te genieten! 
nien - schreef op 03-06 om 13:51
Ik wist het op dat moment nog maar 6 dagen, en was ongeveer 6 tot 7 weken zwanger. Ik had nog geen echo gehad dus precies weet ik het niet.. maar toch het is alsnog wel een kindje
Maar met deze zwangerschap heb ik ook meer last van kwaaltjes en ik begin ook aardig te groeien ( al een cup maat groter, als het niet meer is) dus dat zie ik als een goed voorteken. 
Maar toch blijft de onzekerheid..
Trees87 - schreef op 03-06 om 13:55
Nien, 
Dat is inderdaad al positief .. houden zo, zou ik zeggen 
irene - schreef op 03-06 om 20:49
Nien van harte gefeliciteerd. Lijkt me zo moeilijk een miskraam ook al ben je dan nog kort zwanger. Idd het is al iets en dat wil je het liefst niet kwijt. Nu is er een kloppend hartje, altijd iets magisch. Hopelijk gaat alles goed. praat over je onzekerheid met je dokter of vk, misschien hebben zij ook nog tips. En ook jij mag hier in dit forum van alles erop gooien!
Met mij gaat het goed, al voel ik mij vandaag niet lekker. Veel buikpijn, rommelende buik, soms diaree en soms obstipatie en soort van misselijk. Ik ben zo aan het hopen dat het iets is, maar heb meer het idee dat het of de warmte is of dat ik ergens last van heb. Gisteren ook te horen gekregen dat een collega van mij zwanger is, dacht dat het mij veel zou doen. Ben echt alleen maar heel blij voor haar en voelde mij vereerd dat ik de eerste van de collega's was die het mocht horen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorstellen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan