aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes? - Zwanger worden forum

roosje - schreef op 03-10 om 10:39
Proficiat Anne, geniet van jullie klein ventje 

@Fifi , hopelijk blijft ze nog even zitten!ik duim voor je 
402 antwoorden en 26653166x bekeken
Helena97 - schreef op 08-10 om 13:53
Wat fijn Anne gefeliciteerd met de kleine man!!  Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat
@fifi wat spannend zeg ik hoop dat ze nog eventjes mag blijven zitten  
Hier helaas nog geen veranderingen.. Heb alweer m'n menstruatie gemist deze maand.. Het word nog even afwachten hoe alles gaat.. Al wel op zoek geweest naar een andere huisarts maar alle praktijken hier in de buurt nemen geen nieuwe patiënten aan.. 
FiFi - schreef op 17-10 om 12:35
Dat is super goed nieuws Helena 
Hopelijk kunnen ze nu eindelijk gaan zoeken naar de oorzaak. Ik ben benieuwd. 
Anne - schreef op 17-10 om 22:06
Wat fijn dat ze je eindelijk doorgestuurd hebben Helena, word er eindelijk serieus naar je probleem gekeken en hopelijk snel hulp om wel zwanger te kunnen raken.
Mila (Gast) - schreef op 18-10 om 14:22
Stil forum dit! 

Kwaaltjes of aankomende menstruatie; Mijn nod is maandag (schommelde wat laatste rondjes) en voel nog niet veel. Alleen wat vochtig sinds vanmorgen, dat is voor mij nieuw. Ben heel benieuwd maar pas dinsdag testen!
Klaproos (Gast) - schreef op 18-10 om 15:34
Mijn nod is op 25nov dus ik leef met jullie mee! Spannend..
Herken trouwens op dit moment wel de kwaaltjes van de topicstarter. Zou het....? 
Mila (Gast) - schreef op 19-10 om 06:55
Spannend Klaproos! Heb je al haar symptomen of ook anderen? Ik werd vanmorgen wakker, pijn mijn buik en grote natte plek in mijn onderbroek. In het donker naar de badkamer gelopen om mijn vriend niet wakker te maken. Doe ik daar het licht aan en mijn broekje omlaag; niets! Ja, een natte plek dus, maar geen bloed. Wel pijn onderin mijn buik, beetje zeurend. Maandag nod, zou het dan toch?
Klaproos (Gast) - schreef op 20-10 om 21:04
Blugh... Telt brandend maagzuur na het avondeten ook mee? Gister en vandaag last van.. 
Mona - schreef op 19-10 om 10:40
Mag ik hier ook gezellig mee kletsen?
Net even alles gelezen hier.
Wat een spanning Helena! Zo lang niet ongesteld worden. Ben je inmiddels al bij de gyn geweest?

Fifi en Anne, gefeliciteerd met jullie kindjes!

Ik ben zelf mama van twee kindjes. Drie keer zwanger geweest, de eerste werd een mk.
Nu sinds juli mijn spiraal eruit, twee maandjes veilig geoefend om een goede cyclus te krijgen en nu deze maand voor het echt.
NOD is denk ik aanstaande dinsdag of woensdag, ik heb vorige week dinsdag mijn ovulatie gevoeld. Nu dus afwachten. Gister al wel een test gedaan, geen early maar deze was negatief. Misschien te vroeg getest? Ik zat op 4-5 dagen voor NOD toen.
Gister veel lage buik- en rugpijn gehad, zou qua timing op een innesteling kunnen wijzen maar ik pin mij nergens op vast!
Woensdag ga weer een testje wagen denk ik.
Klaproos (Gast) - schreef op 19-10 om 20:22
Ik ken m'n lichaam helaas niet zo goed.. Dit is onze 2e ronde. Heb jaren spiraaltje gehad.. Daarvoor was het altijd dikke drama qua cyclussen.. Heel onregelmatig en dan ook heel lang ongesteld. 
Dusss eerlijk gezegd, ik weet het niet.... 
Anne - schreef op 19-10 om 20:45
Hoe gaat het met jou Fifi? Zit de kleine weer rustig?
Andere dames succes, hopelijk snel geluk
Hier wat gestresst, van de week gratis en voor niets mijn moeder met twee neefjes op visite gehad (mijn moeder wist ik). Een van de twee was verkouden (snap niet hoe je die mee kan nemen naar een baby van 2 weken). Dag erna mijn dochter verkouden en nu begint mijn zoontje ook te snotteren. Hij ligt al de hele dag bij me en heeft er echt last van als hij op zijn rugje ligt.. hopelijk trekt het snel weg gezien hij nog gekolfde melk krijgt.#stress
Mona - schreef op 19-10 om 22:22
Wat vervelend Anna!
Ik weet niet of je er wat aan hebt, maar ik ben kinder- en neonatologieverpleegkundige. Ik druppel bij verkouden pasgeborenen altijd het neusje met een beetje zout.
(Water komen met zout erin, met een spuitje optrekken, ongeveer 1ml, en in elk neusgaatje 0,5cc spuiten).
Mona - schreef op 19-10 om 22:22
Komen moet koken zijn in mijn voorgaande bericht 
Anne - schreef op 20-10 om 06:53
@mona, ik zal eens kijken of dat helpt. Het lijkt nog niet echt in zijn neus te zitten (beetje wel) maar hij bubbelt al de hele dag en vergt dat af aan zijn mouw bijvoorbeeld en dan lijkt het alsof die snot heeft afgeveegd. Hij slaapt nu ook op zijn zij in mijn armen, op zijn rug lijkt het alsof die volloopt en gaat dan weghoesten en word boos. Het zit vooral in zijn keeltje denk ik. 
Mona - schreef op 20-10 om 07:20
Baby’s met snot in het keeltje, komt altijd vanuit het neusje. Ik zou lekker beginnen met spoelen. Bij een kleintje kan een klein snotje al zorgen voor benauwdheid en klachten.
Anne - schreef op 20-10 om 07:35
Dan zal ik het straks zeker eens proberen, dankjewel
FiFi - schreef op 20-10 om 11:52
Hey Anne,
Hier voorlopig alles goed. Als merk ik de laatste dagen terug meer beweging in de buik. Meer harde buiken en ook veel rugpijn. Dan nog eens een heel actief baby'tje dat je buik als een springkasteel ziet zorgt voor weinig slaap. Maar ik denk dat het gevaar dat ze vroeger zal komen wel grotendeels geweken is.
Afgelopen maandag een controle bij de gynaecoloog gehad en alles was in orde. Ze werd toen op +- 2,5kg geschat. Als ze dus toch vroeger zou komen heeft ze wel al een mooi gewicht

Hopelijk gaat alles daar goed met je kleine man? 
Anne - schreef op 20-10 om 22:07
@ Fifi, wat fijn en zelfs als ze zich vanaf nu meld is ze niet zo heel erg prematuur meer. Maar hopelijk blijft ze nog zo een twee weken zitten minstens kan me voorstellen dat je weinig slaapt als ze zo druk is, wel een teken dat ze het nog naar haar zin heeft!
Mijn zoontje doet het goed afgezien van zijn verkoudheid. Morgen naar de osteopaat voor zijn kaak, veel spanning op. Zijn tongriem en lipbandje zijn gekliefd, door die tongriemp had hij zoveel spanning op zijn kaak gekregen. Hierdoor kolf ik ook, als alles opgelost is probeer ik hem te leren een grote hap te maken met tong naar voren (hij doet kleine hap met tong naar boven) en dan hopelijk overstappen van fles naar tepelhoedje zou een hele winst zijn. Ik wist niet dat baby's zo ingewikkeld konden zijn haha, mijn dochter was een talentje betreft borstvoeding.
Helena97 - schreef op 29-10 om 13:26
Hoi iedereen  ben even een tijdje offline geweest maar ik ben er weer hihi.. Ik moet 29 november bij de gyn zijn en mijn vriend en ik krijgen ook een gesprek bij de fertiliteitsarts op dezelfde dag... Spannend allemaal.. Ik ben 21 oktober weer "ongesteld" geworden.. Was helaas weer een beetje te verwaarlozen.. Alleen maar oud bloed en bijna zo weinig dat ik niet eens maandverband om hoefde.. Gelukkig is het bijna november
FiFi - schreef op 29-10 om 13:35
Hey Helena,
Hopelijk komt de gynaecoloog er dan achter waarom je amper of niet ongesteld wordt. Hou ons zeker op de hoogte! Ik hoop dat je daarna snel zwanger mag worden. 
Helena97 - schreef op 29-10 om 15:21
Dat ga ik zeker doen!!  Vandaag veel slijm gevonden. Meteen even ovulatietesten gehaald en zie hier het resultaat  Ik ga het vanavond even heel gezellig maken met mijn vriendjelief  

Anne - schreef op 29-10 om 19:12
Fijn helena, word tijd dat ze je eindelijk serieus nemen en echt kijken wat er aan de hand is. Heb bewondering voor je engelengeduld afgelopen jaar. Nog beter als het nu lukt en je fertiliteit niet nodig gaat hebben natuurlijk
Mila (Gast) - schreef op 29-10 om 20:48
Hoi Helena! Je had de 21e je ongesteldheid en nu alweer vruchtbaar slijm en een knaltest. Dan heb je een hele korte cyclus dus, of reken ik verkeerd? Hopelijk succes meid, veel plezier vanavond met vriendlief!!

Voor mij komt mijn ei maandag denk ik! Spannend, hebben nu bijna twee weken niet aan elkaar gezeten maar willen vanaf straks om de dag beginnen. Ben zo benieuwd
FiFi - schreef op 30-10 om 12:06
Mila, daar moet je ook mee opletten hoor. Als je partner 2 weken niet is klaargekomen dan is dat zaad ook niet van goeie kwaliteit. Al weet ik natuurlijk niet wat hij op zijn eentje heeft gedaan. 
Mila (Gast) - schreef op 30-10 om 12:57
Fifi, hahahaha, ik zal het hem eens vragen  maar sinds gisteravond is het geen probleem meer! Maar het is wel een goede tip, hoe lang wachten jullie dan maximaal?
roosje - schreef op 30-10 om 13:00
@mila, kwaltiteit van het zaad is op zen best om de 2-3 tot 5 dagen 
Helena97 - schreef op 30-10 om 14:20
Op mijn cyclus is helaas geen pijl te trekken.. Dit is ook de eerste keer dat ik zoveel vruchtbaar slijm had en dat het voor mij ook heel duidelijk was dat ik in mijn meest vruchtbare periode zit hihi.. Vanavond het nog even gezellig maken en dan hopen dat ik over 2 weekjes een positieve test in handen heb.. 
FiFi - schreef op 30-10 om 14:26
Mila, zoals Roosje zegt om de 2 tot 5 dagen is optimaal voor de zaadkwaliteit. 
Als je vriend 2 weken niet klaarkomt dan zijn deze van slechte kwaliteit of zelfs dood. 

Helena, ik denk inderdaad dat je niet in een gewone cyclus moet denken bij jou aangezien je in een jaar tijd je menstruatie op 1 hand kan tellen. Wie weet heb je inderdaad binnen enkele weken een positieve test en hopelijk kan de gyn je anders snel verder helpen 
Mila (Gast) - schreef op 30-10 om 16:11
Oh dat wist ik niet dat zaad dan heel slecht van kwaliteit is! Gelukkig is maandag mijn ei dus kan ik gister als “recreatief” beschouwen

Helena, jouw ei heb je bevestigd met een test toch? Ik heb namelijk sinds vanmorgen ook best veel vruchtbaar slijm, maar mijn ei verwacht ik pas maandag (ik voel die ook). Lopen die testjes dan nu ook weer af en voel jij je ei? Wel vervelend zo onregelmatig, hopelijk krijg je daar snel duidelijkheid in!
Anne - schreef op 30-10 om 17:19
Betreft het zaad: ik maakte me daar nooit heel druk om. Tenzij daar redenen voor zijn (er zijn er weinig, geen of traag zaad oid). In die gevallen kan om de dag handig zijn. Maar als alles goed is en goed werkt.. hier deden we het soms wel twee keer op een dag (zou ook niet goed zijn voor het zaad). Mijn man rookt en drinkt af en toe een biertje.. toch snel raak. Eerste keer door de pil heen (vergat hem af en toe, al jaren overigens). Tweede keer gebruikte we condooms in de vruchtbare periode en alleen onveilig op het moment dat ik al bijna ongesteld moest worden (late eisprong dus bij 4 weken pas)(dit werd helaas mijn miskraam), en de keer erna bij ronde 4 en wel bewust ervoor gegaan. Als je nog niet lang bezig bent zou ik gewoon lekker doen, wanneer en hoe vaak jullie zin hebben. Ben me er heel goed van bewust dat het niet voor iedereen zo is en dat het voor sommige net het verschil kan maken. Maar als je net begonnen bent zou ik er vooral plezier van maken. Achteraf vind ik het jammer dat ik er niet meer van genoten heb die periode (maar dat is nu, nu ik weet wat het resultaat is natuurlijk)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan