aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes? - Zwanger worden forum

Helena97 - schreef op 30-10 om 17:44
@Mila ik heb gisteren inderdaad een positieve ovulatie test gehad misschien niet verkeerd om zelf ook even een testje te doen? ???? 
402 antwoorden en 26489075x bekeken
Mila (Gast) - schreef op 31-10 om 11:47
Hallo Helena, wat fijn en dan ook nog eens goed kunnen benutten! Niet te vroeg stoppen hè, je ei kan wel tot 48uur na je positieve test pas komen. Ik voel zelf mijn eisprong, dus test niet echt nodig (heb er nog wel een paar).
Helena97 - schreef op 31-10 om 12:35
Ik heb gisteren een hele scherpe pijn gevoeld en dat hield ongeveer 2 minuten aan.. zo pijnlijk dat ik er even bij moest gaan zitten.. Ik heb verder nog nooit mijn ei gevoeld... Hoe voelt dat eigenlijk? 
Mila (Gast) - schreef op 31-10 om 13:03
Wel ongeveer zo Helena, haha! Bij mij houd die pijn meestal wel wat langer vol, soort zeurend gevoel? Af en toe een pijn scheut is herkenbaar. Spannend, dan is je ei echt onderweg, wat fijn! Hoe lang is deze ronde dan?
Helena97 - schreef op 31-10 om 14:44
De bovenste is van eergisteren enzovoort hihi geen rare fratsen dit keer met dat het zo donker blijft 
Anne (Gast) - schreef op 31-10 om 16:17
ik ben wel benieuwt of je inmiddels al gestopt bent met roken
Helena97 - schreef op 31-10 om 23:39
Ik ben nog niet helemaal gestopt.. Ik ben wel echt aanzienlijk minder gaan roken.. 
Mila (Gast) - schreef op 02-11 om 07:36
Wat een korte cyclus joh! Volgende week testen? Wat voel je nu?
Helena97 - schreef op 03-11 om 15:25
Ik voel echt de raarste dingen.. Ik heb gisteren en eergisteren een soort van bloedneus gehad ( met neus snuiten) ik heb dit nog nooit gehad.. en ik ben misselijk.. ook heb ik gevoelige borsten maar weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben.. (na de pil heb ik de gevoelige borsten namelijk gehouden) en ik heb steeds zin in vlees.. zou ik volgende week al kunnen testen? Ben volgens mij vandaag 4dpo..
Helena97 - schreef op 04-11 om 20:01
Ik zal even een lijstje maken met de "klachten" die ik op dit moment heb.. ik zit op dit moment op 5dpo. 

- pijnlijke borsten
- koffie smaakt niet echt lekker meer
- snel aangebrand
- met vlagen misselijk
- vanaf vandaag wat steekjes onderin de buik lijken wel een beetje menstruatie krampjes..
- ook heb ik meer afscheiding dan normaal.. het is meer en het is helder tot een beetje wit achtig
- wat vermoeider dan normaal

Anne - schreef op 09-11 om 00:28
Hey helena!
Helemaal vergeten te antwoorden, maar zou zeggen dat wachten me nog slim leek gezien het zo kort na je eisprong nu of was. Ondertussen zijn we al wat verder en zit je op 9/10 dpo?
Mila (Gast) - schreef op 09-11 om 07:14
Ik was ook vergeten te reageren, zit zelf ook op het wachtbankje. Herken de meer afscheidinf en geprikkeld wel, maar ik maak deze ronde geen kans. Hoe zijn je symptomen nu?

En Anne, hoe is het bij jou?
Helena97 - schreef op 09-11 om 08:28
Ik zit vandaag op 10 dpo.. Mijn klachten zijn eigenlijk allemaal een beetje verdwenen.. heb de vroege testen besteld van 2b secure.. Ik had gisteren natuurlijk een omo witte test in handen maar vandaag kijk ik een schaduw van het lijntje te kunnen zien (binnen de afleestijd) dus hopelijk over een paar dagen een goede positieve test hoe gaat het bij jullie? 
Anne - schreef op 09-11 om 09:40

Spannend Mila hopelijk is dit jullie geluksronde!
Hier gaat het goed,  markus is nu even heel pittig.  Ik ga stoppen met kolven langzaam en hij gaat over op kunstvoeding.  Kijk daar echt naar uit,  meer vrijheid en weer meer dingen doen!! Wil met mijn dochter op een soort zwem spetterles, voor haar zodat ze vrijer Word en gelijk een momentje van ons samen
Mila (Gast) - schreef op 09-11 om 10:13
Wat een leuk idee met je dochter zwemmen Anne! Kan mij voorstellen dat dit voor jullie beide echt fijn is. Spannend je zoontje over op kunst voeding, hoe lang heb je dan bv gegeven?
Anne - schreef op 09-11 om 12:13
Ja lijkt me echt leuk, en ze is nu een beetje bang. Douchen lukt amper dus hoop dat ze vrijer Word en gelijk een momentje voor ons samen zonder broertje
Nou bijzonder kort haha, maar hij kan niet aan de borst drinken helaas, fles gaat wel maar ook veel inspanning voor hem. Woensdag prelogopedie voor het eerst maandag is hij 6 weekjes pas, maar dat kolven breekt echt op. Moet oefeningen doen voor zijn mond motoriek, zalfje voor de spruw en dan kolven en hij doet 30-40 minuten over zijn flesje. En dan nog een tweejarige rondlopen dus wil iets meer rust dus gaat dan het kolven eraf. Vind het wel heel jammer,  zei al dat als we ooit een nakomertje mogen krijgen ik hem/haar ga voeden tot zijn tiende haha.
Mila (Gast) - schreef op 09-11 om 12:15
Ik zie het al voor mij
Anne - schreef op 09-11 om 12:30
Precies , en ze zijn maar 1 keer zo klein dus wil lekker genieten en knuffelen 
Heb het even gemist maar is het voor jou eerste kindje?
Helena97 - schreef op 27-11 om 12:52
Eventjes afwezig geweest maar zoek nu echt een beetje afleiding.. overmorgen afspraak in het ziekenhuis.. Ik slaap deze hele week al super slecht omdat ik zo'n beetje doodga van de spanning.. Pfff iemand hier nog tips voor het gesprek of iets? 
Anne - schreef op 28-11 om 21:00
Spannend,  eindelijk zover. Ik ga voor je duimen
Ik zou van te voren  alles opschrijven wat je wil vragen, en je niet weg laten sturen maar echt onderzoek willen (al lijkt me dat geen probleem gezien je symptomen). Hopelijk gaan ze je goed helpen! Verder niet echt Advies
FiFi - schreef op 28-11 om 21:39
Spannend Helena! 

Hier afgelopen maandag bevallen van een flinke dochter Yuna. 
Zware bevalling gehad die uitgedraaide op keizersnede, maar het gaat goed met ons en mogen morgen alweer naar huis! 
Helena97 - schreef op 29-11 om 14:02
Vanmorgen bij de fertiliteitsarts geweest en de gynaecoloog.. Alles zag er prima uit en hebben de lijst doorgenomen die we thuis gestuurd kregen.. Ik moet op mijn vierde menstruatie dag bloed laten prikken of alle hormoon waardes goed zijn en of mijn schildklier goed werkt. Verder moet ik laten testen of ik nog antistoffen over heb van mijn soa die ik 4 jaar geleden heb gehad.. er is een kleine kans dat een van mijn eierstokken dicht zit of misschien wel allebei.. ze konden het niet heel goed zien. Mijn vriend moet zijn zwemmertjes inleveren alleen dit kan helaas pas 9 januari... hij is namelijk een aantal weken geleden ziek geweest met koorts.. we hebben dan midden januari de uitslag van alles. Ik moet tegen die tijd een paar kilo afgevallen zijn omdat mijn BMI 30,5 is.. Dat is 0,5 te hoog voor medicatie om mijn eisprong op te wekken.. 
@fifi gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!! nu lekker genieten samen.
Anne - schreef op 25-12 om 09:09
Hey! Had je berichtje even helemaal gemist. Fijn dat er nu eindelijk actie is, hopelijk is bij je vriend alles goed en valt het bij jou ook mee! Ga heel hard duimen dat 2020 gewoon jullie jaar Word en een mooi kindje gaan krijgen. Fijne feestdagen helena
Debster - schreef op 03-01 om 21:21
Hallo dames. 
Ik zou me graag bij deze forum willen toevoegen. Wij zijn een gezin met een zoontje van 3 jaar en willen er graag weer voor gaan. Nu heb ik een aantal kwaaltjes en vroeg mij af of jullie denken aan zwangerschap of menstruatie die eraan gaat komen? Ik heb last van extreme vermoeidheid, vlagen van misselijkheid en hele dag al een druk op mijn onderbuik en regelmatig een trekkend gevoel naar mijn lies toe. Wat denken jullie ?????
Liefs deb
FiFi - schreef op 15-01 om 10:40
Hey! 

Hoe verloopt hier alles nog? 
Helena, ben je al verder geholpen? 

Hier is ons meisje 7 weken oud en we zitten volop in de krampjes periode... Overdag heeft ze het hier echt moeilijk mee, maar 's nachts slaapt ze goed. 7h aan een stuk zelfs! 
Verder hebben we een flinke dame die op geboorte 3,7kg en 50cm was en nu 5kg en 57cm.  
Ik zou haar echt niet meer kunnen missen!  

Helena97 - schreef op 28-01 om 23:29
Hallo iedereen ? na een tijdje offline te zijn geweest ben ik er weer We hebben een aantal onderzoeken gehad. Uit de bloedtesten is gekomen dat ik veel te veel fsh en lh hormoon heb. Fsh hoort ongeveer 5 tot 9 te zijn bij mij is het 37,5 en mijn lh is 27 en normaal is dit volgens mij 0,5.. ze weten nog niet waar dit vandaan komt en kan meerdere oorzaken hebben. Of ik maak antistoffen aan tegen mn schildklier, of ik raak vervroegd in de overgang of ik heb een hormonale disbalans. Ze kunnen ons bij het ziekenhuis in Scheemda niet meer helpen. Nu worden we naar het umcg in Groningen gestuurd om daar verder onderzoek te laten doen. Het is allemaal ontzettend spannend met hoe alles gaat lopen.. wel moet ik nog een inwendige echo laten maken als ik net ongesteld ben geworden om te kijken hoeveel eitjes ik nog aanmaak. 
@fifi wat heb je een prachtige dochter! Wat fijn dat alles goed gaat.. 
Anne - schreef op 30-01 om 10:58
Goed dat jullie eindelijk gezien worden,  maar wel een pittige uitslag zo te horen.  Vervroegd in de overgang is dan wel heel heel vroeg toch? Ik hoop in ieder geval dat ze nu goed kunnen helpen en jullie wens binnenkort in vervulling mag gaan
Helena97 - schreef op 02-02 om 12:14
Het is zeker pittig allemaal, ook omdat we totaal nog niet weten waar we aan toe zijn en weten hoe groot de kans is om natuurlijk zwanger te worden. Ik ben deze maand alweer niet ongesteld geworden terwijl het net weer op gang kwam. Heel vreemd allemaal.. ik ben echt toe aan antwoorden. Hoe gaat het met jullie? 
Anne - schreef op 03-02 om 19:53
Ja dat geloof ik, je wacht al zo lang op antwoorden nu. Hopelijk is er met de juiste hulp gewoon veel mogelijk voor Julie!
Hier gaat het goed, kleine man lukt het bijna om naar zijn buik te draaien en slaapt vrij goed 
Helena97 - schreef op 03-02 om 23:00
Wat fijn Anne! Lekker genieten. Het duurt allemaal inderdaad heel erg lang nu.. Is al bijna anderhalf jaar geleden dat ik ben gestopt met de pil.. heb de gynaecoloog gebeld om te vragen of ze de doorverwijzing naar het umcg alvast in orde kunnen maken. Nu nog even wachten op antwoord.. zit op het moment weer op cyclusdag 47.. zucht.. Ik hoop gewoon dat het snel zo mag zijn.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan