aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes? - Zwanger worden forum

lesleyke_degoes@hotmail.com (Gast) - schreef op 21-04 om 22:40
Hoi dames ik zou graag jullie mening eens horen . 
Ik en mijn vriend zijn nog maar een dikke maand bezig voor een kindje maar nu moet ik volgende week ongesteld worden maar heb een aantal kwaaltjes zoals misselijk zijn heel moe zijn gevoelige en donkerdere tepels . Heb al een test uitgevoerd van 6 dagen voor de menstruatie maar was negatief .wat denken jullie ? 
402 antwoorden en 26657448x bekeken
Helena97 - schreef op 22-04 om 19:49
Welkom Lesleyke  Ik zal gewoon even wachten (ik weet hoe moeilijk het is hihi) tot de dag dat je ongesteld moet worden. Het kan nog te vroeg zijn, en dat er nog niet genoeg HCG hormoon in je urine zit. Er zitten meer nadelen aan vroeg testen dan voordelen (meestal) dus ik zal nog even geduld hebben... Laat je ons even weten hoe het af loopt? Ben razend benieuwd!
Mamma (Gast) - schreef op 23-04 om 07:29
Helena wat fijn voor je meis! Is de ongesteldheid dan nu ook zwaarder of loopt het af? Ben benieuwd of je dan nu snel wat regelmatiger wordt!
Helena97 - schreef op 23-04 om 11:13
Dankjewel  Het was een hele rare ongesteldheid.. Het was vooral oud bloed en totaal niet hevig. Maar dat lijkt me ook best wel logisch. Nu inderdaad hopen dat het wat regelmatiger word, ik houd het stipt bij in mijn agenda haha. 
roosje - schreef op 23-04 om 16:47
Proficiat anne
Kim (Gast) - schreef op 25-04 om 12:51
Mijn nod is morgen of overmorgen gok ik. Cyclus schommelt tussen 30-35 dagen dus weet het niet exact. Momenteel de 5e cyclus na ons miskraam in oktober. Voel helaas aan alles dat mijn maandstonden er aan komen (lage rugpijn en buikpijn) maar nog even afwachten dus. Wat is dat wachten en loslaten moeilijk!
Sanne (Gast) - schreef op 26-04 om 21:45
Vorige week hier gaan lezen en hoopte wat te lezen wat mij zou helpen maar helaas .. 
31 oktober gestopt met de pil, toen 4 november ontrekkingsbloeding. 
10 december menstruatie, 8 januari weer. 
En toen stopte het. 
Uiteindelijk 21 en 25 februari een lichte bloeding. En 26 februari weer een normale menstruatie, 25 maart weer en nu weer niks .. 

De testen zijn telkens negatief, 13 februari bij de dokter geweest en zij dacht dat ik geen eisprong gehad had, waardoor ik ook niet ongesteld zou worden. 
Geen idee of het nu weer zo is maar het is niet fijn. 

Iemand hier ervaring mee? 
Charissa- (Gast) - schreef op 30-04 om 00:08
Hoi allemaal!
Graag klets ik ook even met jullie mee
Ik ben 6 jaar lang aan de prikpil geweest.. april 2018 heb ik mijn laatste injectie gehad en in principe zou het dus in juli 2018 uitgewerkt moeten zijn. Oktober heb ik mijn eerste menstruatie gehad, en sinds 2 maanden is het eindelijk enigzins regelmatig. Maandenlang heb ik met depressieve gevoelens rondgelopen en ontzettend veel last van gevoelige borsten gehad (bijna pijnlijk te noemen). Afgelopen maand had ik rare steken links bij mijn lies en de dokter besloot mij door te sturen naar de gynaecoloog voor een inwendige echo. Alles bleek volkomen normaal en rustig te zijn. Dit is de eerste maand dat mijn man en ik “gericht” bezig zijn om een kindje proberen te krijgen.. ik haal mezelf allerlei kwaaltjes in mijn hoofd maar durf niet meer te hopen. Super fijn om te lezen dat het bij veel mensen wel lukt! Het is jullie allemaal zeer gegund! 
Helena97 - schreef op 01-05 om 10:17
@Sanne met die rare menstruatie's heb ik geen ervaring maar wel dat het helaas heel lang kan duren voor je ongesteld word  Wat je kan proberen is ovulatietesten om te kijken of je wel ovuleert. Ik heb bijna 9 maanden moeten wachten tot ik überhaupt ongesteld werd, en heb op advies van de dokter ovulatie testen gebruikt. Ik ovuleerde dus wel maar er kwam geen menstruatie op gang. Bij sommige vrouwen kan het een jaar duren voordat ze weer wat regelmatiger ongesteld worden. ( ik hoop niet dat dat voor jou het geval is en wil je niet ontmoedigen) maar het kan wel. Ik duim voor je dat je snel een regelmatige cyclus mag hebben  
Kathe - schreef op 03-05 om 11:08
@Sanne: Ik heb een vriendin die niet elke maand ovuleerde. Misschien dat ovulatietesten je inderdaad wat meer informatie kunnen geven!
@Charissa: Heel veel succes deze maand! Ik duim voor je! 
sanne (Gast) - schreef op 06-05 om 21:47
@helena97, ja ik heb die ovulatietesten in huis en aantal keer gebruikt. Moet vooral geduld hebben denk ik zo .. 
@kathe, is je vriendin wel zwanger geraakt? 
Kathe - schreef op 06-05 om 22:11
Sanne, ja hoor! Ze had het ontdekt doordat ze op consultatie ging bij de gyneacoloog. Maar ze was binnen het jaar zwanger hoor! En het is niet gezegd dat dit ook bij jou het geval is. Zelfs met menstruatie is het niet altijd gemakkelijk om het moment van de eisprong te pakken te krijgen! Succes! Ik vind het geduldig zijn ook niet gemakkelijk.
Sanne (Gast) - schreef op 09-05 om 22:13
@kathe, ja het wachten is heel moeilijk.. 
Hopelijk komt mijn menstruatie snel weer op gang .. en blijft mijn cyclus regelmatig 

Charissa (Gast) - schreef op 10-05 om 20:27
Hoi allemaal! Inmiddels zit ik op dag 27 ( het meest regelmatige wat ik heb gehad is tussen de 24 en 26 dagen). Nog steeds heb ik geen krampen, misselijkheid of andere “echte” kwaaltjes gehad. Ik heb veel extra vroege zwangerschapstesten in huis maar ik durf niet te testen.. het idee dat ik weer maar 1 streepje te zien krijg maakt me al een beetje verdrietig. Meer mensen die met dit probleem rond lopen? @Helena97 hoe is het inmiddels bij jou? Ben heel benieuwd na wat ik allemaal heb gelezen! Ik duim voor jullie allemaal????
Helena97 - schreef op 11-05 om 22:59
@ charissa ik weet niet of je alles hebt gelezen maar ik heb vorige maand mijn eerste echte menstruatie gehad na de pil. Het heeft net geen 9 maanden geduurd.. Ik heb deze maand ovulatie testen gebruikt, en heb een paar dagen geleden een positieve gehad. Ik duim dat ik deze maand ook weer netjes ongesteld mag worden ^^ Ik zal gewoon nog even wachten hoe moeilijk dat ook is hihi ik weet er alles van. Het kan dan vals negatief zijn, of eerst positief en daarna negatief in verband met vroege miskraam. Er zitten uiteindelijk alleen maar nadelen aan helaas. Ik duim natuurlijk voor je dat je snel zwanger mag zijn  
Anne - schreef op 27-05 om 22:32
Even druk met andere dingen dus niet echt meer gevolgd wie er bij zijn gekomen
@helena, hoe is het? Hopelijk herstelt je cyclus nu wel en hoef je niet nogmaals lang te wachten op een ongesteldheid (of zwangerschap)
Helena97 - schreef op 02-06 om 19:21
Ik ben nog aan het wachten op een volgende menstruatie .....
Heel veel stress gehad de afgelopen 2 weken.. Mijn moeder haar vriend was ernstig ziek en is vorige week dinsdag helaas overleden.. Heb het heel druk gehad daarmee. Ben bang dat mijn menstruatie nog wel even op zich laat wachten  Hoe is het met jou Anne? Lekker aan het genieten van je zwangerschap?
Anne - schreef op 05-06 om 08:32
Zou mooi zijn mel2703!
@helena, stress helpt dan niet mee inderdaad. Gecondoleerd met je schoonmoeder. Hopelijk komt je menstruatie toch weer snel en mocht het nu weer even duren neem ik aan dat de gyn je niet zo lang laat wachten?
Hier gaat het goed, buik word al groot. Voel hem meestal goed bewegen, merk wel dat ik onzeker ben als die even iets rustiger is. Laatste controle hoorde ze zijn hartje overslaan, maar kon volgens haar geen kwaad. Maar zit me niet helemaal lekker, dus kijk uit naar de volgende controle. Over iets minder dan twee weken weer controle, ook de suiker test over 12 dagen. Hopelijk komt er niks uit maar twijfel eraan. Maar al met al wel aan het genieten van de kleine
Helena97 - schreef op 21-06 om 23:04
Even weer een update..
Ik ben 18 april voor het laatst ongesteld geweest. Ik kreeg van de week ontzettend last van mn buik en voelde dat er iets niet klopte. Vervolgens heb ik een test gehaald van Albert Heijn huismerk. Deze gaf heel licht positief aan (zie foto) ik weet niet of het duidelijk te zien is maar er was echt een streepje en  ik ben niet gek want mijn vriend zag het ook. Daarna heb ik een test gedaan van Clearblue (die met het plusje) was vrijwel negatief. En die van de Kruidvat was heeeel licht. Maar ik denk dat het een indrooglijntje was. Ik heb dinsdag een afspraak bij de verloskundige. Ik ben zo zenuwachtig maar ik ben zo bang dat ik toch niet zwanger ben  

Anne - schreef op 22-06 om 14:27
Spannend ! Ik duim voor je dat het een goed teken is
Helena97 - schreef op 24-06 om 18:31
@anne hoe gaat het nu met jou? Ben je lekker aan het genieten van je zwangerschap?  Ik hoop dat je niet al te veel last van kwaaltjes hebt? Zie jij ook een streepje op de foto's of is het te onduidelijk? Morgen weet ik het zeker hihi, erg spannend maar ik weet zeker dat het wel goed komt ook als het niet zo is ^^ 
Anne - schreef op 24-06 om 19:07
Ik zie het streepje op zich wel, wel heel licht nog. Heb je later nog eens getest? Wat heb je morgen? Vroege echo of nog eens testen. Ben benieuwd!
Hier alles goed, lekker op vakantie in Frankrijk. A.s zaterdag 26 weken, begin echt uit te kijken naar de komst van onze kleine. Na de vakantie kamertje enzo gaan maken
FiFi - schreef op 24-06 om 19:28
Spannend Helena! Ik ben ook wel benieuwd !
Helena97 - schreef op 25-06 om 17:33
Weer een teleurstelling helaas.... Had gisteravond nog een test gedaan (ik kon weer niet wachten) en die was duidelijk positief.. Ik helemaal blij want ik was echt aan het twijfelen of het nou wel of niet zo was.. Vanmorgen nog een test gedaan met ochtend urine en die test was echt te verwaarlozen.. Vanmiddag een afspraak gehad bij de verloskundige en daar een echo gehad, maar was helaas niks op te zien.. Morgen bellen voor een bloedtest. Het kan namelijk zijn dat het nog heel erg pril is.. Over 10 dagen moet ik sowieso weer komen voor de zekerheid en zal er nog een echo gedaan worden.. Over 2 dagen test ik nog een keer met een ander merk.. Ik denk haast dat de testen van Albert Heijn eigen merk vals positief hebben aangegeven... Maar toch raar want het test streepje was meteen te zien met de avond test... Nog voor het controle streepje... We gaan het zien maar voor nu ben ik heel erg teleurgesteld
FiFi - schreef op 25-06 om 17:37
Heb je een foto van je testen Helena?
Helena97 - schreef op 25-06 om 23:27
Anne - schreef op 26-06 om 07:23
Die lijkt wel iets duidelijker dan de vorige idd, heb zelf geen ervaring met testen van de ah en vals positief. Maar gezien het streepje nog zou je verwachten dat je nog voor nod zit, dan is het niet zo gek dat ze nog niks zien op een echo. Lastig die onzekerheid, hopelijk over een paar dagen een duidelijkere test zou super zijn!
Anne - schreef op 26-06 om 07:24
Ik heb trouwens goede ervaringen met die van de action, early en de gewone ook. Veel mensen ook positief over 2v5 van de Kruidvat. Clearblue heeft vaak wat meer nodig om duidelijk te testen. En de duurdere van de Kruidvat geeft wel eens valspositief dacht ik
roosje - schreef op 26-06 om 08:12
@helena97 , ni u zie ik het streepje staan! Ik ga je al voorzichtig feliciteren, ik duim dat alles goed mag gaan! X
FiFi - schreef op 26-06 om 08:37
Die streepjes zijn inderdaad best duidelijk. Ik zou een Kruidvat 2v5 gaan halen, die zijn echt betrouwbaar

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan