aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes? - Zwanger worden forum

FiFi - schreef op 08-01 om 11:17
Hey! 

Hier afgelopen weekend de ovulatie gehad. Nu dus aftellen tot 20 januari. Is mijn NOD volgens mijn app. 

Helena, hoe lang ben je al op je menstruatie aan het wachten? 

FiFi xx 
402 antwoorden en 26659243x bekeken
Anne - schreef op 08-01 om 12:13
Jeetje, nog steeds niet ongesteld hopelijk komt het dan wel snel. Half jaar is echt lang, maar blijkbaar niet ongewoon als de huisarts geen probleem ziet?
Hier gaat het wel, hopelijk aankomend weekend mijn eisprong maar dat zou geluk zijn. Tot nu toe steeds cyclussen van 5 weken, hoop echt op 4 weken.. het zou zo welkom zijn als het lukt.. we gaan het zien
Helena97 - schreef op 11-01 om 08:55
Spannend fifi!  Ik ga voor je duimen dat het snel raak mag zijn.
Ik ben eind augustus begin september gestopt met de pil, dus wacht nu al zeker 4 maanden op mijn menstruatie.
Helaas moet ik gewoon nog even wachten en ovulatietesten gebruiken op doktersadvies om te kijken of ik wel een ovulatie heb. 
Maar ik denk dat ik wel weer contact op ga nemen met de dokter als ik een half jaar wacht op mijn menstruatie.
Ik kijk alleen niet zo uit naar een inwendige echo aangezien ik die al vaker heb gehad.
Wat naar om te horen Anne!! Ik hoop dat je snel een regelmatige cyclus hebt van 4 weken.
Hebben jullie een fijne kerst en jaarwisseling gehad?
Merel - schreef op 11-01 om 09:12
@Helena, had jij dan zoveel last daarvan?
Anne - schreef op 11-01 om 09:49
Lastig Helena, vergt een hoop geduld zo. Vroeger hadden we daar een moord voor gedaan als tiener, even niet ongesteld haha. En nu met zijn allen hopen op een korte cyclus en zoveel mogelijk kans.
Ben wel heel benieuwd, heb deze ronde de eerste 10 dagen teunisbloemolie gebruikt en nu af en toe tarwekiemolie (niet de aanbevolen hoeveelheid). Ben heel benieuwd, las veel goede dingen over een kortere cyclus en snel zwanger (ook veel negatieve). Dus ben benieuwd of het geholpen heeft! Bij tarwekiemolie las ik dat je moet oppassen dat je bmslijmvlies niet te dik word. Maar afgelopen keer maar twee dagen ongesteld geweest echt, en niet zoveel. Dus kan wel wat dikker denk ik en die vitamine tabletten van de Etos doe ik ook, schijnt positief te werken door kruiden enzo geloof er normaal niet zo in maar dacht gok er gewoon op
Helena97 - schreef op 11-01 om 20:13
@merel bedoel je de inwendige echo? Dat was niet erg prettig nee hihi, ik was namelijk zomaar 3 maanden niet ongesteld geworden dus werd doorverwezen naar de gynaecoloog. Die staaf voelde al niet prettig en vervolgens zat mijn rechter eierstok verstopt dus die moesten ze eerst vinden dus moesten ze met die staaf van links naar rechts dat voelde zeker niet fijn haha. 

@anne haha ja ik had er altijd de pest hekel aan maar nu kan het me niet vroeg genoeg komen haha. 
ik had inderdaad ook al eens gelezen over teunisbloemolie maar zelf nog nooit geprobeerd. Ik hoop dat het werkt hihi. Ik ben sowieso al heel ongeduldig aangelegd dus dat word nu ook aardig op de proef gesteld hihi. Ik wacht gewoon nog even tot ik een half jaar niet ongesteld ben geweest en dan bel ik gewoon weer. Ik hoop echt dat ik voor die tijd ongesteld word.. Nou heb ik de laatste tijd ook wel veel stress en dat zal ook ongetwijfeld een rol spelen. We gaan het zien hihi. Ik ben ook nog heel jong dus er is wel tijd maar het was altijd al mijn droom om jong moeder te worden. Mijn vader is helaas al overleden. Dus heb alleen mijn moeder nog, mijn zus kan geen kinderen meer krijgen en de rest van broers (het zijn er 4) hebben geen serieuze relatie. Dus het zal wel leuk zijn als mijn moeder in ieder geval 1 kleinkind krijgt  
Anne - schreef op 12-01 om 07:14
Gisterochtend positieve ovulatietest, precies op dag 14. heel blij mee. Stress zal zeker een rol spelen, maar of dat voor een uitblijvende menstruatie kan zorgen weet ik niet dat je jong bent scheelt zeler, maar maakt het wachten niet minder vervelend. Ben zelf nu 23 en mama van een meisje van 1, was 22 toen ik bevallen ben en nog net 21 toen ik zwanger raakte, 10 dagen na mijn verjaardag positieve test. Dus ben zelf ook jong moeder geworden, het is echt heerlijk. Voor je ouders straks zeker leuk je komt wel uit een groot gezin dus. Wel vervelend voor je zus dat ze geen kinderen meer kan krijgen, wellicht/hopelijk kunnen ze dan straks extra genieten van jouw kleintje (als alles op gang is)
Mereltje - schreef op 19-01 om 09:31
Helena, al bloed gespot meis?
Helena97 - schreef op 21-01 om 20:40
Nee nog steeds niks  Ik ga morgen naar de dokter bellen en dan ga ik vragen of ik nu alvast die inwendige echo mag. Ik word er namelijk niet geruster op.
Hoe gaat het nu bij jullie? Ik ben benieuwd en hoop dat jullie snel zwanger zijn!
Anne - schreef op 21-01 om 21:16
Ik ben benieuwd Helena, hopelijk gaan ze je helpen  om je cyclus weer op gang te helpen. 
Hier a.s zaterdag d-day maar ben weinig hoopvol deze maand eigenlijk. Pas de 4de ronde maar het gevoel al eeuwig bezig te zijn. Was bij mijn dochter door de pil heen zwanger en bij de miskraam 1e ronde, dus dit voelt als een eeuwigheid..
Kan me voorstellen dat het voor jou helemaal eindeloos voelt, zonder menstruatie ook geen kansen..
Helena97 - schreef op 22-01 om 11:14
wachten duurt altijd het langst hih. ik ga denk ik een afspraak maken voor vrijdag want dan kan mijn vriend ook mee. Voel me ook niet echt vrouwelijk ofzo want ik word niet ongesteld en daardoor ook niet zwanger. Ik duim voor je Anne dat je snel zwanger bent! 
Anne - schreef op 22-01 om 15:38
Ben benieuwd wat ze zien, las net in een ander topic dat haar bloed was geprikt, dat is bij jou niet het geval of wel? Wellicht dat je daar ook om kan vragen, dat ze het echt even goed bekijken
Helena97 - schreef op 22-01 om 16:43
Klopt inderdaad.. Ik zal het inderdaad even vragen  
Het valt allemaal niet mee hoor, het wachten en de twijfels.. Ik hoop dat het allemaal snel voorbij is. 
Bernice_e - schreef op 23-01 om 11:48
Hoi Dames 
Ik zou graag mee praten! Ik ben nu inmiddels 3 dagen over tijd 
Gister avond een heeeeel klein beetje bruine afscheiding dus ik dacht dat de menstruatie zou komen, maar tot nu toe nog niks
Heb al wel 2 testen gedaan maar beide negatief dus ga er van uit dat de menstruatie gewoon laat is. Het enige wat ik nu voel is een zeurtje onder in de rug. Normaal gesproken loopt t er vanaf dag 1 meteen rood eruit ( excuus voor de beeldvorming ) dus dat beetje bruin vind ik wel vreemd maar moet gewoon even afwachten denk ik?
Groetjes 
Helena97 - schreef op 23-01 om 14:06
welkom Bernice  altijd spannend he als het net geen menstruatie is. Ik zal het inderdaad nog even afwachten, en als je het echt niet vertrouwd even over 2 dagen nog een testje doen. Ik ben benieuwd!  Probeer jij ook zwanger te worden? En zo ja hoe gaat het jou af? En hoe lang ben je al bezig? (sorry voor de nieuwsgierigheid)  
Bernice_e - schreef op 23-01 om 14:34
Hoi Helena! 
Vraag gerust haha
Wij proberen zwanger te worden, we hebben een dochter die is nu 2 en we zitten nu in ronde 7
Ben zojuist toch ongesteld geworden dus wij gaan door na de volgende ronde helaas 
Zijn jullie al lang bezig ?
Helena97 - schreef op 23-01 om 18:06
Wat super leuk! Wij zijn bezig met de eerste. Ik ben helaas nog niet ongesteld geworden na het stoppen van de pil  Ik ben eind augustus gestopt begin september onttrekkingsbloeding gehad maar daarna geen menstruatie. ik wacht dus al behoorlijk lang hihi.
Anne - schreef op 24-01 om 11:01
Anne - schreef op 24-01 om 11:02
Kan het bijna niet geloven, vanavond en morgenochtend nog maar eens testen!!! Streepje kwam gelijk en is niet met een early! Zou zo welkom zijn, hoop dat het bij ons blijft en we in oktober een gezond broertje of zusje mogen verwelkomen (L)
Helena97 - schreef op 24-01 om 14:24
Anne wat super!! Heel voorzichtig gefeliciteerd!! Hou me zeker even op de hoogte  Het is je zo gegund! 
Anne - schreef op 24-01 om 14:30
Dankjewel, spannend zo kan het nog niet geloven, denk pas als de komende dagen de testen echt op gaan lopen. 
Was het gelukt met afspraak maken?
Helena97 - schreef op 24-01 om 15:03
hihi dat geloof ik graag  nee ik heb helaas nog geen afspraak kunnen maken. Ik denk dat het volgende week even moet..
MelT - schreef op 24-01 om 16:25
Hoi dames, ik heb een vraagje. Zien jullie hier ook een 2e streepje?
Bernice_e - schreef op 24-01 om 16:33
@ Helena 
Wat balen zeg en dan die onzekerheid, hopelijk kun je die snel krijgen! 
@anne wat onwijs gaaf! Van harte gefeliciteerd!
@Mella ik zie wel een streepje Of iets maar je kunt voor de zekerheid altijd morgen nog een test doen dan weet je het zeker. Het lijkt nu wel echt een streepje die er gekomen is door het opdrogen! Laat je ons weten?
Helena97 - schreef op 27-01 om 19:23
Anne lopen de testen al op? Ik ben  razend benieuwd!!
Anne - schreef op 27-01 om 19:43
Jaa! Ze lopen echt op, ongesteldheid is uitgebleven en borsten (vooral tepels) zijn gevoelig en af en toe maagzuur. Tot dusver voelt het goed. Zit te dubben om morgen een clearblue te doen, maar ben bang dat die nog 1-2 weken aangeeft terwijl ik nu 4+1 en morgen dus 4+2 zwanger ben. Dus zou 2-3 weken moeten aangeven nu, twijfel of ik hem morgen al doe. Maar op zich allemaal positief dus, maar blijft erg spannend.
Anne - schreef op 27-01 om 19:56
Helena97 - schreef op 29-01 om 14:52
Ik ben super blij voor je Anne!!  Gefeliciteerd!!
Ik duim voor je dat de zwangerschap doorzet 
Hou je me op de hoogte met hoe het gaat?
Anne - schreef op 29-01 om 15:03
Doe ik, de testen lopen mooi op dus dat is positief. Maar heb nu een lichte longontsteking en een kuur... Echt balen maar hopen dat het geen kwaad kan voor de kleine. Denk wel dat ik een vroege echo wil na 6 weken, om uit te sluiten dat het geen windei of een bbz oid is .En vooral dat het kindje op schema loopt. Morgen bellen naar gynaecologie
lotusje - schreef op 29-01 om 18:18
Super Anne!
Een dikke proficiat!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'aankomende menstruatie of eerste kwaaltjes?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan