Starten van medisch traject, lodgenoten - Zwanger worden forum

Nancy - schreef op 17-01 om 07:25
@ Ster,dank je wel. Wat ik begreep in het ziekenhuis,doen ze inderdaad vaak gelijk wat onderzoeken om zo verder te pakken. Op zich wel fijn hoor. We willen natuurlijk allemaal zo snel mogelijk zwanger zijn en ik kreeg echt het gevoel dat ik serieus werd genomen.
151 antwoorden en 31271330x bekeken
Ster - schreef op 19-01 om 20:11
Vanmorgen bij de gyn. Geweest. Zij was heel duidelijk ik heb veel te veel risicos. Ik heb hoge bloeddruk en drie keizersneedes gehad en heb een bmi van 41,5. Ze gaat alle info over mij verzamelen en bespreken en dan krijg ik te horen of ze iets voor me gaan doen. Zoiezo moet mij bmi 35 of lagen zijn voor ze iets gaan doen. Mijn internist heeft gezegd dat ik met mijn bloeddruk vijlig zwanger kan worden en mijn vorige gyn. die mijn jongste zoon op de wereld heeft gebracht had mij toen ook al groen licht gegeven voor een vierde kindje. dus ik verwacht dat ik alleen vanwegen mijn gewicht niet geholpen ga worden. Voel me nu heel verdrietig. verder zag ze meerdere ei blaadjes in mijn eierstokken dat samen met mijn onregelmatig cyclus kwam ze tot de conclusie dat ik wijnig tot geen eisprong heb. 

Verwijderd ! - schreef op 21-01 om 10:09
Hi dames ik heb aankomende maandag een baarmoeder foto . Zijn er hier die dat al is gehad hebben ? Zie er best tegen op namelijk . Ook omdat er werd gezegd het kan pijn doen en dat voelt aan als menstruatie pijn .. maar heb nooit last als ik menstrueer . Voel het niet eens aankomen. ....
Nancy - schreef op 22-01 om 14:59
Ster,wat vervelend allemaal zeg!! Hopelijk krijg je snel wat beter nieuws...

Poppie,Hoe is het onderzoek gegaan bij je? Ik heb de afspraak voor 20-02-2018 staan...vind het maar spannend.
Verwijderd ! - schreef op 23-01 om 15:52
Hi Nancy , 

Als je je goed ontspant tijdens het onderzoek is het wel goed te doen . 
En had van te voren 2  paracetamol ingenomen . 

Mijn linker eileider was helemaal goed rechts was een beetje verstopt maar liep daarna goed door . Nu over 2 weken weer terug komen en dan horen we verder welk traject we ingaan enzo . 

Heel veel succes de 20ste . 
mamaloetje - schreef op 23-01 om 20:22
Hoihoi mag ik me eigen hierbij aanmelden? Mijn eerste kind is ook door clomid en ovitrelle verwerkt en ook deze keer zijn we weer bij de gynaecoloog terecht gekomen ivm geen cyclus van me eigen te hebben.
nu zit ik nog 1 week voor me nod en zoek ik een beetje afleiding en wat ervaringen van andere mensen
xxmamaloetje
Nancy - schreef op 24-01 om 10:25
Hi Poppie,

Dank je wel voor de geruststelling. Wat goed om te horen dat het goed is gegaan en dat de uitslag uiteindelijk goed was.
Dank je wel
Nancy - schreef op 24-01 om 11:26
We hebben net de uitslag van het onderzoek van manlief ontvangen en die was gelukkig goed.
Nu op naar het HSG onderzoek..
Kitty - schreef op 24-01 om 16:51
Succes met je hsg! 
Marie - schreef op 25-01 om 08:43
En Nancy, hoe was de hsg voor je gegaan? Hopelijk niet teveel last van gehad? 
Nancy - schreef op 25-01 om 08:56
Lieve Meiden,wat lief dat jullie aan me denken. Het HSG onderzoek is pas 20 februari..moet nog even geduld hebben
Patricia - schreef op 25-01 om 17:38
Hallo dames,
Ben vorig jaar juni begonnen met IUI. Helaas eerste ronde zagen ze een poliep, helaas geen inseminatie gehad maar toch gebruik gemaakt van de situatie en wonder boven wonder....voor het eerst in mijn leven zwanger!! Kon het niet geloven!! Helaas na 9 weken klopte het hartje niet meer en moest de miskraam opwekken. Wat een verschrikking! Na een paar teleurstellingen nu eindelijk 2e ronde. Wachttijd is echt zenuwen slopend. Al die onzekerheid en onrust. Ik weet soms niet wat ik met mezelf aan moet. Wat ik zo erg vind is dat ik altijd zo negatief denk. Ben al bijna 40, het is nu of nooit. Ik vind het fijn om te lezen dat er zoveel vrouwen zijn die hier helaas ook mee te maken hebben. Ik hoop dat ik door mijn eigen verhaal met jullie te delen wat positiever wordt met dit hele proces.
Ik heb al testen klaar liggen maar wil echt wachten tot 30/1/18, dan is het precies 14 weken geleden dat ik ben geïnsemineerd. Maar jeetje wat is het moeilijk!

Groetjes

Verwijderd ! - schreef op 25-01 om 19:25
Jeetje Patricia , heftig zeg van je vorige zwangerschap . 
Ga voor je duimen dat het deze keer raak is !! 
Ster - schreef op 25-01 om 20:56
Patricia, wat spannend nog 5 daagjes wachten. Dan is ook mijn nod maar verwacht er bij mij niet veel van. Ben er een beetje klaar mee me zelf goede hoop te geven en dan weer die negatieve test. 

Bij mijn zijn ze nu bezig met de info verzamelen die ze nodig hebben voor hun beslissing me wel of niet te gaan helpen. Hoop stiekem dat ze me wel gaan helpen maar denk van niet en dan is het tijd om te verwerken denk ik dan maar.
Ster - schreef op 26-01 om 11:32
Ik ben van af maandag weer bezig met een dieet. Mijn BMI is 41 en om mij te helpen met zwanger worde heb ik maximaal een BMI noding van 35. Maar het liefst daar onder. Dat ik in mijn geval 19 kilo afgevallen. Ik ben een emotie eter dus je kan wel raden wat het eerste is wat ik wilde doen mij volstoppen met zoetigheid en chips. Niet dat het daar beter van word wand daarna voel ik me natuurlijk weer schuldig en nog rotter. Maandag had ik het echt heel zwaar ik heb toen een gesprek gehad met mijn lerares ze begreep me heel goed en zei dat in plaats van eten ik het verdriet en de pijn moest door voelen (ik stop het liever weg) in de auto terug naar huis had ik heel veel moeite om van die twiks in mijn tas af te blijven, Maar het is gelukt. De eerste over winning maandag middag ging ik wingelen had wat nieuw kleren nodig. Ik koop alleen wat ik nodig heb en niet dat leuke veel te dure jurkje die nu wel heel leuk is afgeprijsd. Ik ging de winkel uit zonder die jurk en dacht nou maar even iets lekkers halen bij de M. Ik loop nog een paar stapen door en bedenk me in eens dat de M ook best heel duur is. Als ik dat nou eens even niet doe dan word dat jurkje ook weer een tientje goedkoper van en als ik dan de rest van de week ook niet snoep heb ik dat ook weer aan twee kanten uit gespaard ik word niet dikker en hou geld over. dus ik ben toch weer de winkel ingelopen heb dat jurkje gekocht ben super blij er mee. Heb nu 5 dagen al niet gesnoept en gezond gegeten en ging vanmorgen op mijn weegschaal staan ben ik 2 kilo kwijd ben zo blij moest het even delen nu dus nog 17 kilo te gaan. Heb me zelf over een paar weken nieuwe schoenen beloofd als ik het snoepen kan laten. 
Patricia - schreef op 26-01 om 19:20
Bedankt @ Poppie, ik hoop het ook alleen het gevoel zegt dat het niet gelukt is...veel krampen die ik normaal ook heb voor mijn menstruatie....erg onzeker maar helaas hoort het erbij.

@ Ster, ik hoop ook voor jou dat ze je toch willen gaan helpen. Hopelijk krijg je goed nieuws :-) Ik duim voor je!
Patricia - schreef op 29-01 om 20:03
Helaas is vandaag mijn menstruatie doorgezet. Weer een teleurstelling, positief blijven gaat zo moeilijk :-(
Ster - schreef op 30-01 om 09:11
Patricia, wat ontzettend jammer. Leef met je mee. Knuffel 
Patricia - schreef op 30-01 om 21:35
Dank je @ster
Donderdag weer naar het ziekenhuis en beginnen met prikken. We gaan het weer proberen....nog 4 kansen en daarna IVF. Hoop echt dat het daarvoor gaat lukken :-)
Verwijderd ! - schreef op 03-02 om 11:27
Sterkte 
Patricia - schreef op 13-02 om 21:31
@Poppie dank je wel. Nu met ronde 2 bezig en zit weer in de afwacht fase :-)
Nancy - schreef op 19-02 om 10:18
Nou meiden,morgen is het zover..het HSG onderzoek.
Ik vind het allemaal wel spannend,maar kijk er niet echt tegenop.
Wat moet,moet toch :-)

Hoe gaat het verder met iedereen?
Ster - schreef op 19-02 om 13:41
Ooh wat spannend allemaal zeg. Fijn dat je er niet tegen op ziet. Scheelt weer een hoop stres. 

Vanmiddag om half 5 word ik gebeld en krijg ik te horen of ze me verder gaan helpen en welke stappen er dan eventueel gaan volgen. Ik beb heel erg bang dat ze me niet gaan helpen. Ondertussen wel 4.8 kilo afgevallen in 4 weken. Dus dat gaat de goede kant op
Nancy - schreef op 19-02 om 14:31
Waarom zouden ze je niet gaan helpen dan? Waarom ben je daar bang voor?
Ik ga in ieder geval heel hard voor je duimen!
Wauw,wat goed dat je al zoveel bent afgevallen!! Daar mag je trots op zijn.
Ster - schreef op 19-02 om 14:49
Ik ben daar bang voor omdat ze bij de intakegesprek al aan gaf dat de kans klein was dat ze me gingen helpen. 1. Omdat het mijn vierde keizersnee zal gaan worden en ze niet wist of dat wel vijlig zou zijn. 2. Vanwege mijn hoge bloeddruk en al die risico's die daar bij horen en 3. Om dat mij BMI ver boven de 35 is en dat kan weer miskramen als gevolg hebben. Voor de keizersnee heb ik de gyn die mijn jongste er uit heeft gepeutert gevraagd of ik zonder risico's nog een kindje kon krijgen en dat kon als ik een jaar wachten met zwanger worden hij is inmiddels 4 jaar dus denk dat ik daar wel aan vol doe. Ik heb medicatie voor mijn hoge bloeddruk gekregen van de mijn internist omdat ik een zwangerschapswens heb anders had ik die niet nodig. Dus daar heb ik ook groen licht ik zit alleen met die BMI toen ik bij de gyn was was die 41 en moest ik 19 kilo afvallen nu nog ruim 14 maar in het tempo waar in het nu gaat gaat dat nog heel lang duren ik wil geen crèche dieed want ik wil dat het deze keer echt weg blijft dus ben nu heel hard mijn levens stijl aan het veranderen maar ja dat heeft tijd nodig.
Nancy - schreef op 19-02 om 15:17
Jeetje meid,wat een gedoe allemaal.
Heel eerlijk..ik vind dat ze je moeten helpen..hoe dan ook. Daar zijn ze toch voor!
En je bent heel goed bezig met afvallen...ook al gaat het wat langer duren. Beter langer duren dan inderdaad zo'n crash dieet. Dat is zo slecht voor je en vaak maar tijdelijk afvallen.

Ik hoop voor je dat je zo goed nieuws krijgt.
Ster - schreef op 19-02 om 18:20
Wat een lieve woorden.

Maar helaas nog slechter nieuws gehad dan ik verwachten. Ze gaan me pas helpen als ik 76 kilo weeg dat word dus 23 kilo afvallen. 9 kilo er bij. ben even heel verdrietig. Natuurlijk ga ik er voor en hoop ik dat ik toch nog eerder zwanger mag worden. Ik hoop op een wonder.  Volgens de sportschool is 74 mijn gezonde gewicht als je naar mijn spiermassa en zo kijkt dus mijn nieuwe streefgewicht word mijn gezonde gewicht. Volgens de gyn heb je al met een BMI van 25 overgewicht als ik dat aan zou houden zou ik 60 kilo mogen wegen dat heb ik nog nooit gewogen toen ik 16 was woog ik 65 kilo en was ik super slank en vooral gespierd. Nou ik ga maar even mijn wonden likken.
Natasja - schreef op 20-02 om 08:24
Heel veel succes vandaag Nancy!
stff48 - schreef op 20-02 om 09:40
Hè ster , wat naar zeg dat ze zoveel druk op te leggen om zoveel af te vallen .. waarom zou je maar 60 kilo mogen wegen , is dit ivm  je lengte dan of hoe komen ze daarbij ? 
Ik hoop dat je de moed erin blijft houden !
Liefs 
Nancy - schreef op 20-02 om 10:21
Hai Ster, wat ontzettend balen zeg!! Ik vind 23 kilo afvallen ook wel erg veel hoor! Hoe kunnen ze dat nou van iemand verwachten?!
Ik hoop zo dat ze ongelijk krijgen en dat je binnenkort spontaan zwanger bent meid. Wat het kan heus wel!!
Hou moed hoor.

Lieve Zeentje,Dank je wel!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Starten van medisch traject, lodgenoten' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan