Positief of niet? - Zwanger worden forum

Mamav1 - schreef op 11-02 om 12:33
Nee goed komen doet t nu niet meer kimberley.. ik wil t zelf niet afgelopen 2 zoveel gebeurt . En woorden gezegd waar hij me veel pijn mee heeft gedaan. Ik kan dit niet meer.. 

En jaa dat snap ik ben blij voor je  op t stukje lange cyclus na dan. Dat is dan weer minder. Maar komt goed meis!
1491 antwoorden en 29869920x bekeken
Kimberley - schreef op 11-02 om 13:48
Jammer Mamav1, weet je hebt het in ieder geval weer een kans gegeven. Ik had gehoopt dat het anders was afgelopen maar misschien is de koek gewoon echt op. Ik vind het knap dat je voor jezelf kiest. Je moet je niet laten kwetsen door iemand die zegt van je te houden...

Ik heb hier vanochtend opnieuw een ovu test gedaan om te kijken of hij afliep maar hij was juist extreem donker, die had ik even niet zien aankomen. De streep was donkerder dan de controle streep dus volgens mij kan mn ei springen elk moment. Ik voel niks... dat dan weer niet helaas. Alleen mijn dilemma nu is dat we gisteravond vrij vroeg om 18:00 al seks hebben gehad want we waren niet meer te stoppen na die eerste positieve ovu test . Nu denk ik shitt... zijn we niet net te vroeg geweest en morgen is het misschien net weer te laat? Krijgen we dat weer.... Wat kan ik nu het beste doen? Wanneer mag ik volgens de regels weer officieel seks hebben? Morgenochtend? Vannacht? Hahaha, you tell me! Help a girl out
Beagle - schreef op 11-02 om 14:02
Mamav1 goed dat je voor jezelf kiest. Hopelijk krijg je de nodige steun uit je omgeving in deze moeilijke periode.

Kimberley. Ik had destijds ook 2dagen een positieve ovulatie test, wij hadden toen elke dag seks gehad dat die positief was in principe springt je ei 12-24h na de positieve test. Dus vandaag en/of morgen zou geen kwaad kunnen. zaadjes leven ook 3dagen dus zou sowieso genoeg bij ei komen!
Kimberley - schreef op 11-02 om 14:04
Maar blijkt wel heel slecht te zijn voor de zaadproductie had ik gelezen?

Ben jij toen juist zwanger geraakt trouwens?
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 14:34
Wij deden het gewoon om de dag. Heb je altijd zaadcellen in de buurt zitten. Het werkte in ieder geval. 
Kimberley - schreef op 11-02 om 14:44
Denk dat we vannacht maar even een feestje gaan houden en anders morgenochtend vroeg hahaha
Beagle - schreef op 11-02 om 18:10
Ik ben die ronde toen zwanger geworden.
Is misschien niet ideaal voor zaad kwaliteit maar als je nu 2dagen wacht dan ben je weer te laat. Over algemeen halen de slechte zaadjes het toch niet, en dan heb je misschien iets minder goede zaadjes maar gaat alsnog om miljoenen, en de goede kwaliteit zaad van gisteren is er al
bij mij was toen dag erna ook nog de ovulatie test positief, namen we maar zekere voor onzekere bij ons goed uitgepakt. Nu een prachtig meisje
Beagle - schreef op 11-02 om 18:16
Het is wel lastig, maar denk ook zo,zijn wel meer dingen die slecht zijn, maar je moet ook beetje kunnen leven en plezier hebben.
Ben niet zo'n alcohol drinken maar op feestje drink ik wel wijntje, heb dat ook gewoon gedaan totdat ik positieve test had. Tot 5 weken zwanger komt het niet bij de baby, dacht dadelijk duurt het ruim een jaar en dan ontneem ik mezelf ook leuke dingen waar erna misschien spijt van heb.
Uiteindelijk was het na 4maanden raak, de eerste ronde met positieve ovulatie test. maar waren wel 4lange maanden
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:12
Aaaaah hahaha wat lief Lin! Zou leuk zijn als we samen oplopen  en wat naar van je miskraam. Was je al ver? Ik ben inderdaad ook hoofdsponsor zwangerschapstesten maar nu ook ovulatietesten. Besef.. al vanaf 31-01 aan het testen en al twee x twee testen op een dag. Erg he.. maar ik wil gewoon weten waar ik sta met mn lijf en of ik überhaupt een eisprong had.


Nou Beagle ik luister naar je hoor.. vanavond ga ik even mn vent verleiden hahaha. Ik heb vanmiddag weer even een ovutest gedaan en nog steeds positief maar wel al minder knallend dan die van vanochtend. Dus we nemen het er gewoon nog even van.

Maar het zou zomaar kunnen dat gisteravond dus ook een goede zet is geweest? Toch...
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:15
Trouwens als morgen de ovu test flink afloopt dan kan het dus dat mn ei nog moet springen? Of is het dan juist al klaar?

Echt een groentje hier...


Trouwens Lin lees je echt al mee vanaf pagina 1? Dat was een flink boek dan zeker hahaha!
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:20
de onderste test zonder datum was om 15:30-16:00. Moet ie dan nog steeds springen? Of kan ie nog springen? Hij is wel postief maar niet zo knallend als vanochtend zoals je kunt zien. Maar afgaande op dit resultaat... vanavond of morgenochtend?
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 19:20
@lin95, dank je ! Ik heb al 2 echo's gehad hihi. Ik heb ook eind november een miskraam gehad en had nu in deze zwangerschap weer wat bloedverlies dus mocht ik eerder komen. Bij 5 weken 6 dagen een echo gehad maar het was nog heel klein. En bij 7 weken 3/4 dagen een echo gehad. Mooi kloppend hartje. 
Ik hoop dat je deze ronde weer zwanger zal worden ! 
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:21
Heb je het droog kunnen houden Clau bij het horen van het hartje? 
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 19:23
Ja ik was wel echt onder de indruk maar wel droog kunnen houden. Ik was vooral heel opgelucht dat het zo mooi was gegroeid. 
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:26
Wat ontzettend mooi zeg Clau. Willen jullie weten wat het word?
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 19:33
Ja dat willen we 
Kimberley - schreef op 11-02 om 19:37
Haha gaan jullie al op de 14 weken of 20?
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 19:44
Ja ik heb nog geen idee hihi. Maar ik gok rond de 14 weken. Bij mijn oudste was het pas met 20 weken dat dat kon. Maar bij mijn dochter wilde ik het niet weten. Nu wel eigenlijk. 
Kimberley - schreef op 11-02 om 20:08
Hahahaah zo grappig. Toen heb je echt pas gewacht tot de bevalling? Grappig dat je er nu anders over denkt haha
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 20:11
Ja bij mijn oudste wilde ik het weten omdat mijn oma slecht lag. Die is toen helaas een paar weken voor hij is geboren overleden. Zo konden we toch nog vertellen wat het was. Maar ik wilde het ook een keer een verrassing laten. Beide heeft iets bijzonders. Nu zijn we gewoon nieuwschierig. 
Kimberley - schreef op 11-02 om 20:19
Dus dit word je derde?

Wel mooi dat je oma wist dat ze een achterkleinzoon kreeg  Kon de mijne het nog maar zien... helaas.
Moedertjuh - schreef op 11-02 om 20:33
Ja maar heb ook nog een bonusdochter dus het word druk hier haha. 
Kimberley - schreef op 11-02 om 20:56
Hahaha lekker Clau. Wel leuk zo een bonusdochter toch?


Hahahaha ja ik zal wel erger zijn dat verbaasd me niks 
Een halfuur?!?!?! Valt me nog mee hahaha had het erger verwacht!
Ik test met die van de action. Lekker betaalbaar haha.
Beagle - schreef op 11-02 om 21:02
Clautjuh mooie echo! Was je erg zenuwachtig vanwege de eerdere miskraam?

Kimberley als het goed is springt je ei na 24h maar ik vond het toen ook onduidelijk omdat 2dagen positieve test had, wij hadden toen geloof ik 3d achter elkaar geklust, de 2d dat positief was en nog de dag erna haha . Misschien niet helemaal goed voor zaad kwaliteit maar bij ons wel positief uitgepakt. hoop voor jullie ook positief!

Spannend lin95, hopelijk voor jullie ook eeem positieve ronde. Lijkt me wel erg moeilijk als miskraam gehad hebt om dan het vertrouwen te hebben als positieve test hebt, of heb je daar minder moeite mee?

ik heb destijds de dipsticks van 2besure en sensitest gebruikt. Gaan er toch heel wat doorheen, vond clearblue te duur
Kimberley - schreef op 11-02 om 21:09
Ja wij gaan gewoon ff lekker los vanavond hahaha. De sfeer zit er toch al goed in. 
Gwen - schreef op 11-02 om 21:58
Whaha, zet 'm op Kimberley!

Ik weet niet meer precies wie wat zei, dus ik zal gewoon in het algemeen schrijven;

Ik ben nu bijna 17 weken zwanger en heb een heerlijke zwangerschap. Van week 6t/m12 de hele dag misselijk geweest, maar dat vond ik ergens ook wel prima. Een soort van bevestiging dat alles wel goed zat. Het is super spannend dat we niet willen weten wat het word, maar daar hou ik ook wel van! Het idee kwam van mijn vriend, maar ik stond er ook meteen achter.

Ik heb ook wel eens gelezen dat je tot 12 uur na je eisprong nog vruchtbaar bent, dus wanneer je een streep hebt op je ovulatie test, zit je sowieso goed, toch? Of heb ik dat ooit eens gedroomd? Haha.

Ik ben ook grote sponsor van ovulatie- en zwangerschapstesten geweest. Ik begon 8 dagen voor mn eventuele menstruatie te testen, uiteindelijk kwam er op 4 dagen van te voren een licht streepje te komen.

Vind het zo leuk om jullie ervaringen te lezen, dus schrijf ook graag mee!
Kimberley - schreef op 11-02 om 23:25
Hahah zo leuk Gwen! Ik moet er van lachen.

Je bent meer dan welkom. Je klinkt net als ik hahaha. Ik heb vorige ronde ook vier dagen te vroeg getest en dat begon ook met licht positieve testen dat is helaas alleen een vroege mk geworden. Toen heel teleurgesteld maar nu wel realistisch. Dan was er vast al iets niet goed. Nu als groot sponsor proberen het langer vol te houden tot verwachtte nod, als dat me lukt 

Gefeliciteerd met je zwangerschap en gelukkig is de misselijkheid nu wat minder haha maar inderdaad de bevestiging is ook wel weer fijn aan de andere kant.

Super bijzonder dat jullie wachten met het weten van het geslacht. Ik kan dat niet hoor... ik ken mezelf langer dan vandaag.
Hoe word de babykamer?
Moedertjuh - schreef op 12-02 om 11:13
Je moet zoiezo nog even doortesten. Misschien word ie nog donkerder, je hebt rond de 12-24 uur na een LH piek een eisprong. En als ie lichter word dan is dit je piek. Dan zal je eisprong ongeveer morgen zijn. Succes !
Kimberley - schreef op 12-02 om 16:32
Je kunt de hele dag door testen Lin.

Sowieso als je het echt volgens de regels wilt doen dan kun je het beste niet twee uur eten en drinken van te voren. 'S ochtends testen maar niet op je ochtend urine en einde van de middag testen of na avond eten dus rond 20:00 als je rond 18:00 eet. (Dus wel weer twee uur na eten en drinken).

Ik testte eerst alleen in de avonden en ik heb vanaf 31-01 getest, echt elke dag en ik heb pas gisterenochtend 11-02 mijn eisprong gevonden. Dus dat waren behoorlijk wat testen. Maar ik kreeg ook het advies twee keer te testen op een dag en niet op ochtendurine en ja hoor daar was ie!



De onderste is een test ook van gisteren rond 16:00.

Misschien ben je zo een beetje geholpen. Ik heb in ieder geval behoorlijk wat testen er doorheen moeten gooien om hem te vinden maar echt door blijven testen totdat je op die piek zit. Bij sommige vrouwen word ie helemaal niet zo donker hoor bij iedereen is het verschillend. Aan jou testen te zien komt je piek er wel aan.. dus zou het even in de gaten houden nog.
Beagle - schreef op 12-02 om 16:32
Als je genoeg testen hebt zou ik vandaag begin van de avond testen en morgen vroeg

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan