Positief of niet? - Zwanger worden forum

Beagle - schreef op 12-02 om 16:37
Kimberley het kost heel wat testen he,
Ik was niet zo nauwkeurig met 2h niet drinken ik deed Sochtends test als opstond, moest om 6:15 al weg voor werk dus geen zin om te wachten en als ik vN werk terug kwam, dan had ik uur in auto gezeten.
Maar het is wel het beste 2h niet drinken, maar als niet lukt ook geen ramp denk ik
Is bij jou de test nog positief?
1491 antwoorden en 29872618x bekeken
Kimberley - schreef op 12-02 om 16:41
Nee zeker geen ramp.. mij is dat ook niet altijd gelukt vandaar dat ik ook zeg als je het echt volgens het boekje wilt doen word dat aangeraden.. Maar iedereen moet altijd doen waar diegene zich goed bij voelt.


Ja bij mij issie nog licht positief ja, iets lichter als die van 10-02 dus hij is nu mooi aan het aflopen. Gisteren of eigenlijk vandaag 00:30 sexy time nog even ingeschakeld
Beagle - schreef op 12-02 om 17:56
Goed bezig! Dan zal je ei vandaag of morgen springen misschien vanavond nog keer verleiden
Kimberley - schreef op 12-02 om 18:07
Oh serieus? Als ie afloopt dan gaat ie juist springen?
Beagle - schreef op 12-02 om 18:41
Springt 12-24h na de piek, of tot 36h weet ik niet meer precies. dus als piek bijv gister avond was springt die tussen vanochtend en vanacht ergens en leeft dan nog 24h. Dus kan geen kwaad nog keer maar de zaadjes leven ook dag of drie dus je zou al goed zitten met dat je vanacht gezellig gemaakt hebt
Beagle - schreef op 12-02 om 18:47
Lin95 als je gelegenheid hebt zou ik vanavond en morgen gezellig maken. Maar je ei springt pas na de piek dus zou morgen denk ik ook kunnen

Daarna beginnen de kwaaltjes ja,en het lange wachten op de eerste echo
Beagle - schreef op 12-02 om 18:49
Ik geloof 2 weken na eisprong. dus als vandaag piek hebt springt die morgen en dan +14 dagen is je nod.
Sommige krijgen na week lichte bloeding van innesteling. Heb ik destijds niet gehad
Beagle - schreef op 12-02 om 18:53
Dit zegt Google
Hoe werkt een ovulatietest?

Ongeveer twee dagen voor de eisprong is er een grote stijging van het luteïniserend hormoon in je lichaam. Dit wordt ook wel de LH-piek genoemd en kan opgespoord worden met een ovulatietest. Test je dus positief? Dan zijn je twee meest vruchtbare dagen aangebroken. Als je zwanger wilt worden, kan je het beste op (één van) deze dagen vrijen.
Kimberley - schreef op 12-02 om 20:05
Oh dan had ik dus misschien wel beter afgelopen nacht kunnen overslaan? En dan vandaag.. dan had ik die regel "om de dag" ook waargemaakt... hmm.

Is het nu niet te snel achter elkaar dan? Afgelopen nacht 00:30 en dan straks weer..
Betty - schreef op 12-02 om 20:31
Och die regel om de dag werkt ook niet bij iedereen. Wij hadden met de 1e pas succes toen we in de vakantie lekker de tijd voor elkaar hadden haha
Maar idd de piek komt bij de meeste voor de ei sprong, maar ik heb ook van iemand gelezen die positief teste en op de zelfde dag de ei sprong ( in de mediche molen met de echo achter komen). Dus let vooral ook op je lijf. Zin en rekbaar slijm is een goed teken dat je vruchtbaar bent. 
Kimberley - schreef op 12-02 om 22:25
Dat had ik vanochtend wel maar eigenlijk al de afgelopen drie dagen dat rekbaar slijm en ook niet constant maar soms tijdens afvegen met plassen.

Enige waar ik nu echt al twee tot drie dagen last van heb zijn die rommelende darmen. Ik word er echt gestoord van. Soms hoor je ze zelfs rommelen. Ik schaam me gewoon. Ik ben juist echt geen winderig persoon maar soms als ik thuis ben moet ik echt even naar het toilet gewoon puur ontluchten  o gosh.. dit klinkt zo niet vrouwelijk. En vanavond echt last van maagzuur. Jak.

Ik ben echt juist een persoon die nooit ergens last van heeft. O jawel ik lieg. Als ik ongesteld ben of moet worden heb ik of buikpijn of hoofdpijn maar dat is dan ook echt het enige. Nooit ziek ofzo.. dus dit is wel echt ff zwaar irritant. Ik maak me zorgen met die darmklachten want dat had ik vorige ronde ook (wat uitliep op vroege mk) alleen ging dat ook nog is gepaard met diaree dat heb ik dit x niet gelukkig.

Al met al.. als ik nu pas een eisprong zou hebben kan het daar niet mee te maken hebben maar die darmklachten blijven me toch een raadsel. Is het dan miss een connectie van de eisprong?
Gwen - schreef op 12-02 om 23:30
Oh ik vind het zo leuk om te lezen dat jullie zo lekker positief zijn! 

Wel heftig, Kimberley, je vroege miskraam. Hoop dat je deze ronde meer geluk hebt!

Ik zou het gewoon vannacht nog een keer gezellig maken. Dan zit je altijd goed. Er zullen ondertussen vast wat zaadjes in zitten die niet kunnen wachten om afgevuurd te worden. 

Succes iedereen! 
Gwen - schreef op 12-02 om 23:33
Oh! En in onze babykamer hebben we 2 muren groen, die andere 2 wit. En de rest gaan we aankleden met groen, lichtblauw en neutrale kleuren!

Het scheelt wel behoorlijk in de portemonnee, moet ik zeggen. Als ik bijvoorbeeld zou weten dat het een meisje word, dan had ik nu zeker al een walk-in closet vol met kleren tot haar 4de verjaardag.
Beagle - schreef op 13-02 om 01:39
Gwen leuk he die spanning tot de geboorte wij hebben de Kamer ook groen gedaan omdat we het geslacht niet wisten, maar vind het erg leuk geworden! Al vond ik het wel wat lastiger met leuke accessoires vinden.
Kimberley - schreef op 13-02 om 10:09
Die middelste is echt een lekkere knaller Lin! Kan dus elk moment gaan springen. Which means ------> SEXY-TIME


Heel leuk klinkt het je babyroom Gwen 
proud_mommy - schreef op 13-02 om 13:38
Succes dames, super spannend.

Ik wist wel wat het zou worden. Vond ik makkelijker. 
proud_mommy - schreef op 13-02 om 13:45
Ik heb nooit een ovulatietest gebruikt wist niet eens hoe dat werkte tot nu. 
Hoop dat jullie over 2 weken positief testen. 
Kimberley - schreef op 13-02 om 14:29
Zeg maar die vanaf rechts naar links toe, de tweede. Dat is overduidelijk de knaller. Die is donkerder dan de controlestreep.

Ik denk idd dat het daarmee te maken heeft want mn rommelbuik is weg nu hahaha. Jemig echt het vrouwenlichaam... in zo een geval had ik liever man willen zijn 


Hahahha Hali! Ja hier vind je alle info en voorbeelden 
Beagle - schreef op 13-02 om 15:02
Gwen in het kamertje vind ik neutraal toch wel leukst, maar qua kleertjes is roze nu wel erg leuk mijn zus is zwanger van een meisje dus hoop kleertjes van haar mogen lenen haha.
Had verder meer neutrale kleertjes in geel, groen enzo.
Herken dat wel nog veel zelf willen doen. vond het ook super moeilijk dingen te vragen. zelfs op de dag van bevalling nog boodschappen gedaan en tassen gesjouwd. Voelt zelf wel wat nog gaat en wat niet meer.

Lin85, vind die 2e van rechts ook echt eruit knallen, hebt je piek gevonden. Waarschijnlijk springt je ei vandaag, dus mooi gebruik van maken
proud_mommy - schreef op 13-02 om 15:12
Haha kimberley idd. Of ik doe het gewoon zoals hiervoor, om de dag. Maar ben pas bevallen van de eerste dus heb nog tijd om het te leren haha
Beagle - schreef op 13-02 om 16:12
Haha hali eerst herstellen inderdaad, ik ben er nog totaal niet mee bezig. Al is mijn vriend blij als die 6weken voorbij zijn. pff moet er nog niet aan denken.
Hoe gaat bij jou het herstel?
proud_mommy - schreef op 13-02 om 16:17
Haha beagle idd. Gaat goed de herstelling. Alleen mijn bloeddruk wil maar niet omlaag. De hechtingen voel ik bijna niet meer(nog wel maar minimaal).

Hoe is het bij jou? En hoe jong is jou kleine nu?
Beagle - schreef op 13-02 om 18:54
Vervelend van je bloeddruk, houden ze die nu nog goed in de gaten? bij mij is die alleen dag na bevalling gemeten en daarna niet meer.
Had je veel hechtingen? ik alleen 2 van binnen en ook geen last van. zwelling is ook weg.
Ze is inmiddels al 3,5 week oud. gek he dat we tegelijk uitgerekend waren en zoveel tijd tussen de kleintjes zit . Jou zoontje is nu 1week toch?
Vind haar zo hard groeien nu en veranderen, begint mij al echt te volgen en is al meer wakker. Maar vind de nachten wel echt zwaar, soms wil ze niet slapen in der bedje en is het alleen maar brullen en weet ik niet wat er is, uiteindelijk dan maar op schoot slapen maar dan slaap zelf ook niet echt
proud_mommy - schreef op 13-02 om 22:23
Beagle ik heb ook 2 hechtingen gehad. Heb er zelf ook niet veel last meer van. Bij mij meten ze het bijna elke dag. Ik krijg 10 dagen een vroedvrouw over de vloer en die meet het dan. Haha idd heel raar. Mijne die wilde er nog niet uit haha. Dag voordat ze me zouden inleiden is hij gekomen. Hij is nu 10 dagen. 
Misschien helpt inbakeren dat doe ik ook. voor ik hem inbakerde werdt hij elk uur wakker. Nu met inbakeren maak ik hem wakker na 3 of 4 uurtjes. Ik zou haar dat niet aanleren, op schoot slapen. Mijn kleine wordt heel rustig door het inbakeren, heerlijk gewoon.

Haha lin95 idd, wanneer deze naar school gaat zullen we praten over een tweede haha.
Beagle - schreef op 14-02 om 01:42
Heerlijk 10dagen hulp in huis! Ik vond kraamzorg ook fijn dat ze huishouden enzo even bijhouden.
Wel goed dat ze zo goed in de gaten houden, bij mij deed ze alleen temperatuur meten en baarmoeder stand voelen.
Heb vanavond inderdaad ook aan het inbakeren gedacht, dan slaapt ze bijna en wordt ze wakker van der eigen armpjes die dan bewegen. Ga eens kijken voor zo'n inbakerdoek
In begin sliep ze super goed in der bedje maar laatste tijd stuk minder. Probeer inderdaad zo min mogelijk op schoot te laten slapen, maar als ze al heel lang tekeer gaat in bed vind ik ook zo zielig en kunnen we zelf ook niet slapen. erg lastig allemaal
proud_mommy - schreef op 14-02 om 02:55
Dat is idd handig. Bij mij voelen ze ook mijn baarmoeder stand en kijken ze naar de hechtingen. Verder is het controle voor de kleine en mijn bloeddruk. 

Ik baker hem ook sinds 3 dagen in, in de nacht en het helpt echt goed. Ik werd normaal wakker met hoofdpijn door slaap tekort maar nu maak ik hem wakker zodat hij gaat eten en voel ik me lekker fit in de ochtend haha.

Ik hoop dat het bij jou ook zal helpen. Succes meid
Kimberley - schreef op 14-02 om 07:42
Hahaha super leuk Lin  houden we elkaar op de hoogte?
Kimberley - schreef op 14-02 om 07:44
Hoe voel jij je nu Lin? 3 dpo, ik voel nada. Eisprong niet gevoeld. Geen steekjes of weet ik veel.

Jij?
proud_mommy - schreef op 14-02 om 08:02
Ik voelde ook niks, niet iedereen voelt wat. Succes lieve dames. Hoop op goed nieuws. Wanneer mogen jullie testen?
lin95 - schreef op 14-02 om 08:10
Thanks hali, lief van je!!!  Ik test denk ik niet as maandag maar die er op, en jij Kimberley??

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan