Positief of niet? - Zwanger worden forum

proud_mommy - schreef op 03-04 om 21:21
Spannend manta. Ik hoop op een positieve test deze maand.
1491 antwoorden en 29910020x bekeken
Manta (Gast) - schreef op 03-04 om 22:11
Anders ik wel.. na 1 jaar wil ik het toch echt meer dan ooit... vond jullie een leuk praat groepje en heb steun nodig..
proud_mommy - schreef op 03-04 om 22:20
Ik was na 18 maanden zwanger, toen had ik Eindelijk mijn positieve test te pakken. Ik weet dus hoe je je voelt.
dank je wel, we proberen elkaar hier zo veel mogelijk te steunen. Welkom!!
Manta (Gast) - schreef op 03-04 om 22:31
Dankje, ik ga me morgen ff registreren. En leg het ff me verhaar wat beter uit.. tot morgen alvast weltrutsen!
proud_mommy - schreef op 04-04 om 01:10
Is prima. Slaap lekker.
Manta (Gast) - schreef op 04-04 om 09:21
ag na 1 jaar al een paar keer 'over' datum geweest te zijn ga je nergens meer van uit, met maandag bij de HA geweest... ik wil meer duidelijkheid wat er nu mis is, voel me ook echt heeel echt kloten erom... iedereen raakt maar zwanger en ik .... feb 2017 begonnen.. Ben 25 jaar oud trouwens, samen wonend, 3 jaar een relatie. Woonachtig in Friesland. Vriendinnen hebben allemaal al kids en waren in 1x dus kunnen me niet echt helpen.... had ff wat steun nodig..
Kimberley - schreef op 04-04 om 09:29
Oh jeetje.. ik ben 26 jaar en ook samenwonend en langer dan drie jaar samen. Wij gingen ervoor in juni 2017 en 9 maanden later raak. Had ik ook nooit zien aan komen dit keer.

Je bent niet de enige die later zwanger zult zijn. Helaas werden mijn vriendinnen ook mega snel zwanger en ondertusse al bevallen dus dan voel je die druk nog erger want dat had je liever anders gezien.

Hoe cliche het ook klinkt het komt wanneer het komt. Ik zit in een groepje met een meisje die in november 2016 al was begonnen en die is nu voor het eerst zwanger terwijl ze net een traject in zouden gaan. Dus houd hoop!
Manta (Gast) - schreef op 04-04 om 09:56
Super lief van je kimberley. En bedankt voor je steun! Hoe deed jij die ovulatie testen? Ik ga nu op dokters aanraaden 2 maanden lang elke dag testen. Gister avond begonnen. (Heel toevallig een paarse streep!) En vanochtend iets lichter maar toch paars.. ga datums erop schrijfen. Hou jullie op de hoogte. Ik ga nu ook een traject in, ik kan het gewoon mentaal niet meer aan, voel me er zo rot om.. terwijl alles gezond is enz.. 
Beagle - schreef op 04-04 om 10:38
Manta, wat moeilijk als je al zo lang bezig bent en het lukt niet. vooral als je vriendinnen wel snel zwanger zijn.
Ik heb destijds ook ovulatietesten gedaan. Het beste is elke dag rond dezelfde tijd te doen, ik deed het als ik thuiskwam van mijn werk zo rond 5uur.
De eerste ronde met ovulatietesten kon ik geen piek vonden, tweede ronde met de testen wel en toen ook zwanger geworden.
We hebben ook paar rondes zonder test gedaan maar was het ook niet raak.
Met de ovulatietesten had ik zelf altijd een licht streeepje, maar pas als de test streep donkerder is als de controle streep komt je eisprong eraan.
Hopelijk heb je er iets aan, en je kan altijd je verhaal hier kwijt! Veel succes deze ronde we duimen voor je
Christelve - schreef op 04-04 om 12:10
Dank je wel Kimberley! Dat moet ook goed komen, en anders maar via een andere weg  Ik heb nu ook voor het eerst(!) ovutesten gekocht, dus die ga ik ook gebruiken. Wie weet dan, en anders zijn we samen over een maand 3 weken op vakantie, en misschien dan wel, aangezien je dan heerlijk ontspannen bent  en even weg uit de stressvolle banen die we hebben.
Wel heerlijk dat je opzich (nog) nergens last van hebt  Wanneer heb je je echo??
Hoi Manta ... Ik ken het, zijn al 13 maanden bezig, maar sinds 5 maanden is alles eigenlijk in orde bij ons.. Wij zijn beide 33 dus de tijd begint ook een beetje te tellen nu.
Kimberley - schreef op 04-04 om 14:17
Hoi meiden,

Ik testte met ovulatietesten van action. Dat ten eerste. Die werkten bij mij perfect. Ik ben van mening dat elke test wel werkt maar dat het eraan ligt hoe je het gebruikt. Ik testte vaak rond 17:00-18:00 uur en dan rekening houdende dat ik niks dronk twee uur van te voren. Dit deed ik elke dag als ik merkte dat de test al ietwat begon op te lopen deed ik het ook 's ochtends. Dan kon ik hem niet mislopen. Nooit op je ochtendurine doen maar op die daarna. Als je een uurtje later na je ochtendurine nog even drie druppels eruit perst en opvangt heb je al genoeg hoor, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet een hele waterval uitplast. Ik heb hem aaaaaaaltijd zo gevonden en ook echte knallers gehad!
Christelve - schreef op 04-04 om 17:15
Top tips Kimberley! Ik heb nu ovulatietesten van Sensitest gekocht. Die kan ik vanaf as zondag gaan gebruiken.
Ukke - schreef op 04-04 om 19:08
Hey hallo ik lees eigenlijk al vanaf t begin hier mee omdat jullie allemaal zo leuk schrijven. En ik me in alle onzekerheid en dergelijke goed kon/kan herkennen. Ik ben nu 15 weken zwanger van een 1 eiige tweeling, en nu heb ik nog 6 cb digital ovulatietesten. de testen geven 4 of meer vruchtbare dagen.
 Als de echo van maandag nog steeds goed is wil ik deze graag aan iemand geven die ze harder nodig heeft als ik. (Stuur ik ze gewoon op)
Heeft iemand hier intresse in?
Ukke - schreef op 04-04 om 19:19
Ohja en @Kimberly ik had deze zwangerschap tot 6 weken ook nergens last van daarna 2 weken heel misselijk geweest en nu tot nog toe buiten getrek in mijn buik en wat sneller moe, nog steeds weinig last.
Bij de 1e was ik van week 6/7 tot ongeveer 20 weken moe misselijk en zielig
jecee - schreef op 04-04 om 20:03
Ik heb ook ovulatie testen van sensitest gebruik ! En was na 1 ronde meteen raak! Inmiddels 6 weekjes zwanger en ook weinig symptomen wel gevoelige borsten en voel me moe. Aan de ene kant heel relaxt maar maakt je ook wel weer een beetje onzeker ! Nog 2 weekjes dan de eerste echo
proud_mommy - schreef op 04-04 om 20:14
Wat spannend dames.

owja gefeliciteerd nog
Manta (Gast) - schreef op 04-04 om 21:29
Ik vond eerst ook nooit een paarse streep. Dit keer wel! Heb nu weer getest en nu issie wit... raar gisteren paars en nu wit.. hebben jullie misshien meet tips met de ovu testen? Voel me echt onzeker.. gefeliciteerd allemaal trouwens idd! Niet eens gezegd.. ben wat in mezelf te laaste tijd.
Gwen - schreef op 05-04 om 00:13
Spannend Manta! Ik hoop dat het snel raak mag zijn voor je.
Ik was zo'n beetje verslaafd aan testen, dus vrij snel na mijn menstruatie begon ik alweer met de ovulatie testen van sensitest. Als ik merkte dat mn piek er aan zat te komen, gebruikte ik die van clearblue. Omdat die voor mij meer duidelijkheid gaf. En ik vond de smiley ook zo leuk, haha!

Christelve, ik hoop voor jou ook dat het snel raak mag zijn!
Houden jullie ons op de hoogte?

Ondertussen ben ik al 24 weken zwanger en ik word echt dik, niet bollig rond, maar gewoon echt dik. Haha. Ben al 10 kilo aangekomen, dat belooft weinig goeds...
Ach, ik probeer het een beetje naast me neer te leggen (hoewel ik die kilo's evengoed iedere dag met me mee draag, kon ik ze maar even naast me neer leggen..).
Afvallen doen we na de bevalling wel weer!
Kimberley - schreef op 05-04 om 07:27
Hahaha oh oh Ukke. Nou zou dus zomaar kunnen dat dat nog begint te komen. Ik ben nu vijf weken en twee dagen. Gelukkig nog nergens last van...
Manta (Gast) - schreef op 05-04 om 08:22
Tsja we zien het wel.. ik heb wel zoiets van. Als het nu net snel gebeurd. Dan geloof ik t wel. 
wendela19 - schreef op 05-04 om 10:15
Hoi Ukke,
Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en wat ontzettend bijzonder een tweeling
Ik zou graag van jou aanbod gebruik maken als je de ovulatietesten weg wilt doen. Ik maak nu gebruik van de 2besure dipsticks maar heb in mijn vorige ronde mijn piek niet echt kunnen vinden (wel een donkere streep maar niet net zo donker of donkerder dan de controlestreep) dus twijfel nog om de digitale van CB te gaan aanschaffen. Op deze manier kan ik ze deze ronde testen en mocht het bevallen kan ik ze voor mijn volgende ronde zelf aanschaffen  of het moet raak zijn natuurlijk 

Hoor het graag en ik hoop natuurlijk dat de echo maandag super is!
Ukke - schreef op 05-04 om 11:35
Hallo wendela ik heb je een pb-tje gestuurd 
Gwenn91 - schreef op 05-04 om 12:05
Hallo dames
Ik zit vandaag 1 of 2 dagen voor mijn nod mijn cycles is 29 en vandaag is het dag 28  
Vanmorgen getest met 2 merken 1 van 2-besure en kruidvat 2v5
Alleen als ik nu terug kijkt heeft die van kruidvat een heel dun streepje lijkt mij  en die van 2-besure is wat dikke kan het zo zijn dat kruidvat 2v5 indroogstreep is.  Heb nog niet eerder met kruidvat getest...   heb totaal geen symptomen alleen opgezette borsten en pijnlijke  had wel de hele week al wat afscheiding beetje melkwater achtig Misschien zien jullie wat of evt jullie ervaringen ermee?   Ik wacht nu met testen tot zaterdag of zondag lijkt me het beste en even kijken of evt de rooie duivels komen hoop het niet
Kimberley - schreef op 05-04 om 12:30
Lieve meid, jij bent zwanger. 

Alvast voorzichtig gefeliciteerd!

Indroogstreepjes met een zwangerschapstest bestaat gewoon niet. Dan zijn ze echt omo wit. Dus je heb hcg in je lijf maar nu moet ie nog gaan oplopen dan weet je of het goed gaat! Hcg verdubbelt zich om de dag maar ik testte gewoon elke dag want ik had geen geduld en zag ze zo ook al oplopen 

1 tip: test niet op je ochtendurine maar op de plas daarna. Al plas je na je ochtendurine een halfuur later drie druppels eruit is dat meer dan genoeg (moet je ze wel opvangen natuurlijk) maar in je ochtendurine zit vaak toch nog de vloeistoffen van de avond daarvoor. De plas erna is volledig clean van drinken waardoor je veel beter test 

Geniet er van meis!
Moedertjuh - schreef op 05-04 om 12:57
Ik zie ze ook hoor. En je Hcg stijgt iedere dag. De waarde verdubbelt wel om de dag ongeveer maar een beetje stijging zorgt al voor een donkerder streepje. Bij mij werd ie iedere dag zichtbaarder. Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt ! Voorzichtig gefeliciteerd !
Gwenn91 - schreef op 05-04 om 13:34
Kimberley dit was ook de 2 urine van vanmorgen ochtend urine pakt ie niet snel... ik ben ook zn ongeduldig type zeg elke x ja wacht 2 dagen mar kan word toch elke dag.  Als het goed is morgen mijn nod of zaterdag de ene app zegt morgen andere zaterdag met beide 29 dagen. 

Las wel meer over indroogstreep maar mijne is wit en dun maar je ziet hem wel zitten  nu maar hopen dat ze oplopen  en dat de rooie duivels weg blijven.. 

Dankjulliewel ik probeer er van te genieten maar echt genietem doe ik als mijn cb ook zwanger aan geeft

En gebeurs het vaker dat hcg wat later op gang komt?
Kimberley - schreef op 05-04 om 13:44
Ja dat gebeurd heel vaak! Iedereen bouwt anders op. Dus dat is ook niet echt te vergelijken met elkaar. Jij hebt sowieso ee hcg waarde in je lijf alleen hij is nog laag. Je kunt het morgenochtend nog een keer proberen toch? Niet zo streng zijn voor jezelf want wat bereik je daarmee? Als je nieuwsgierig bent moet je het gewoon doen. Dan krijg je tenminste antwoorden.

Maar zoals clautjuh zei, je moet doen waar je je goed bij voelt.
Christelve - schreef op 05-04 om 14:30
Jecee, dat is goed om te horen! Ik ga er dit weekend mee beginnen want als het goed is is ergens volgende week woensdag of donderdag mijn hoogte punt.. Hopelijk wordt dan een hele hoop duidelijker.

Wat fijn dat het bij iedereen zo goed gaat na die ovu testen! geeft hoop 

Gwenn91, ik zie ook wel een lichtpaars streepje , ik had ook zo een staafje en die was na 10 minuten gewoon echt witter dan wit.
HCG kan zeker later op gang komen, vriendin van me voelde zich heel moe en misselijk deed wel eens een test en kwam niks uit, is ze doorgestuurd voor bloedprikken, en wat bleek.. ze was al 3,5 maand zwanger! Pas na 5! maanden was het te zien op een staafje.. Denk alleen dat dit wel heel uitzonderlijk is 
Gwenn91 - schreef op 05-04 om 15:21
Oke meiden dan ga ik er maar van uot dat het goed is  ja morgen vroeg test ik gewoon weer. Voor mn gevoel zit het goed aangezien ok deze maand niks voel alleen me borsten dan... nu maar hopen dat mn nod morgen uitblijft of zaterdag en ik ben ook zn ongeduldige kip dus ik test ook liever elke dag tot ik zekerheid heb. Nu 2 x achter elkaar positieve testen gehad 1 maand na de nod en 1 x voor de nod maar helaas  maar toen had ik voor de tijd veel meer pijn en dacht ik al dot is mis maar nu voel ik niks  ja voel wel iets maar ook weer niet raar lichaam hebben wij vrouwen

Ik zie kimberley dat je al 5 weekjes bent wauw dat ziet er ook mooi iit  wanneer mag je naar de verloskundige?
Kimberley - schreef op 05-04 om 15:22
Ik voel helemaal niks Gwen! Niet eens mijn borsten. Echt geen kwaaltjes hier.

Ik heb a.s. maandag een intakegesprek bij mijn verloskundige en dan krijg ik mijn echo datum te horen ik hoop dat dat een week a 2 weken later volgt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan