Positief of niet? - Zwanger worden forum

Gwen - schreef op 05-04 om 15:51
Gwenn91, ik zie ook hele mooie streepjes! Wat super spannend.
Van mij ook alvast een voorzichtige felicitatie. Lekker morgen nog een keer testen! En desnoods doe je er 1 met ochtend urine en 1 een half uur later. Ik heb wel altijd met ochtend urine getest omdat ik dacht dat dat het beste was, maar wat Kimberley zegt klinkt ook wel weer logisch. Heel veel succes! 
1491 antwoorden en 29974446x bekeken
Gwen - schreef op 05-04 om 15:51
Gwenn91, ik zie ook hele mooie streepjes! Wat super spannend.
Van mij ook alvast een voorzichtige felicitatie. Lekker morgen nog een keer testen! En desnoods doe je er 1 met ochtend urine en 1 een half uur later. Ik heb wel altijd met ochtend urine getest omdat ik dacht dat dat het beste was, maar wat Kimberley zegt klinkt ook wel weer logisch. Heel veel succes! 
Gwenn91 - schreef op 05-04 om 15:53
Kimberley ooh dat is wel fijn maar misschien komt dat later..  
Oh ja hoop dat je gauw naar de echo mag  als ik wel zwanger ben dan maak ik het liefst afspraak voor 8 weken dan gaan wij op weekendje weg voor die tijd wou ik graag wel weten hoe en wat 
Maar is het niet zo als je bij de verloskundige komt gelijk echo krijgt  is hier tenminste wel zo ze maken een afspraak met je en dat duurt ong een uur een praatje en echo en hartje enz dat was iedergeval 2 jaar terug met me schoonzus zo.. 
Kimberley - schreef op 05-04 om 20:36
Nou ik twijfel nu dus,

Ik had ze aan de lijn de eerste x en toen zei ik ooh van dan en dan de intake maar.. uhm ivm vroege miskraam had ik wel ook graag een beetje rond de 7/8 weken een echo gewild. Ik sta er erg onzeker in en merk dat het voor stress zorgt enzo en straks zit het dan al vol bij de echopraktijk en toen zei ze oh nee joh dat regelen we zo!

Net net net net ben ik bij een echo geweest van mijn schoonzus en zij zit dus bij de echopraktijk waar ik dan dus ook heen zal gaan maar mijn vk zit daar dus ook. Toen we dus het kamertje inliepen van de echopraktijk zag ik de deur er tegenover een bordje met de naam van de vk maar dat is ook een echokamer dus nu dacht ik huh.. doen ze misschien wel zelf ook echo dan meteen.. snap er niks meer van nu.

Laat het wel op me afkomen dan maandag.

Ga je morgenochtend testen?
Gwenn91 - schreef op 06-04 om 09:46
Hee kimberley
Oh dat is dus even afwachten....

Ja ik heb vammorgen weer getest en test gewoon door hahaha.  Daar zaten we vanmorgen met zn 2 op de bank te wachten of waren het uuurrreeennnhahaha maar daar zijn de testen beetje overompeld ben ik omdat nu toch echt voor het eerst een ander merk het ook aan geeft
En dat is niet eerder gebeurd was elke x een gevoelige test en nu kruidvat was altijd bij mij omowit dus hoop dat jullie wat zien? 
Moedertjuh - schreef op 06-04 om 09:56
Dat is niet zo moeilijk te zien hoor  deze is ook positief ! 
Kimberley - schreef op 06-04 om 11:16
Ik zie hem! Hoeveel dagen of voor nod was het ook alweer?
Gwenn91 - schreef op 06-04 om 11:19
Of het is vandaag mn nod of morgen.. maar had een cycles vam 29 dus ga uit van vandaag
Kimberley - schreef op 06-04 om 11:21
Hij moet nog wel even mooi oplopen. Je kunt ook vanavond testen maar dan moet je wel even twee uur van te voren hebben geplast en daarna twee uur erna niks gedronken hebben.

Maar ik zie het streepje zonder te inzoomen! Alvast voorzichtig gefeliciteerd. Kom gezellig babbelen in de groep "uitgerekend december" staat bij zwanger forum en dan kinderwens en dan dan eerste trimester
Gwenn91 - schreef op 06-04 om 12:16
Oke zal het proberen. Gaan vanmiddag even testen halen dab zal ik vanavond dat even proberen  had ook al een test gedaab met 2d urine maar daar kwam niks uit alleen uit de eerste..   wanneer gaf jou cb het aan. Die hebben we al in huis maar weet nog niet wanneer ik die doe
Beagle - schreef op 06-04 om 12:29
Proficiat gwenn, ik zie ook een streepje!
De cb testen zijn stuk minder gevoelig, zou daar nog wel twee dagen mee wachten als dat je lukt.
Spannend maandag kimberley, mijn vk maakte destijds de eerste echo rond 8weken en de andere echo's werden gedaan bij echo bureau omdat die meer ervaren zijn etc. Hopelijk krijg je de echo maandag en anders binnenkort. voor de uitwendige echo moet je geloof ik wel volle blaas hebben.

Manta, met de ovulatie testen kan het goed zijn dat je soms licht streepje ziet en soms niets, pas als het echt echt even donker is als test streep komt je eisprong eraan.

Wij zijn sinds vandaag begonnen met inbakeren, mijn dochter ging steeds slechter slapen overdag tot alleen nog maar slaapje in de ochtend en verder veel huilen en onrustig en kwam zelf niet meer in slaap. Wat een verademing. vanochtend 2.5uur geslapen en nu ligt ze ook alweer half uur te slapen. arme meid was super oververmoeid, voel me wel beetje schuldig dat dit niet eerder gedaan heb teveel naar andere mensen geluisterd dat het allemaal wel meeviel ipv naar eigen gevoel luisteren.
Nu nog even doorzetten, blijkbaar is eerste week het zwaarst en daarna geven ze zich makkelijker over.
Kimberley - schreef op 06-04 om 13:26
Hahahaaha ahwww beagle. Neem het je zelf niet kwalijk. Voor jou is het ook nieuw en wil je ook soms even aankijken. Voel je niet schuldig hoor.. maar inderdaad lekker op jou gevoel afgaan en op die van je meisje!

Gwenn haal anders even die early testen van action die zijn echt geniaal en van die streepjes word je pas gelukkig hahaha. Ik had op 12 maart mijn eisprong of naja.. gesprongen dan de 13e. Op donderdag de 22e had ik megaaaaaa buikpijn echt zo erg dat ik dacht en 100% wist dat ik ongesteld ging worden want zo voelde het. Ik was al helemaal down. Het heeft misschien een dik kwartiertje geduurd daarna was het voorbij. Op vrijdagavond had ik meeeeega testdrang en toen dacht ik ah joh.. fack it. Doe gewoon. Dus in de avond nog wel zelfs heb ik toch getest en toen zag ik dus dat vage streepje. Op zaterdag de 24e heb ik eind van de middag snel een cb test gehaald en die gaf meteen al 1-2 weken aan. Vrij snel al dus en mijn nod was pas 26/27 maart. Dus ik heb voor mijn nod 1-2 weken getest.  dus twee tot drie dagen voor mijn nod testte ik met de cb. Omdat ik het ook per se met die test wilde laten zien aan me vriend dus ik dacht ik gok het er gewoon op.
jecee - schreef op 06-04 om 19:34
Ja deze zie je gewoon goed ! Over paar dagen is hij donker paars denk 
Gwenn91 - schreef op 06-04 om 20:17
Haai dames..

Na vanmorgen onze mooie oplopende zwangerschap testen en vandaag of morgen mijn nod. Maar nu ging ik begin vam de avond naar het toilet en kwam ik bij het afvegen licht roze afscheiding tegen. Ik ging zojuist naar het toilet en was het een heel klein beetje bruin.. maar totaal geen krampen ofzo..  
Wat zou dit evt wezen?
Beagle - schreef op 06-04 om 20:52
Het kan nog wat oud bloed zijn als het donker is. Ik heb ook 2x beetje bloed gehad in eerste weken wat gelukkig niet erg was. maar wel onzeker geweest toen tot de echo.
Hopelijk blijft het hierbij!
Moedertjuh - schreef op 06-04 om 23:24
Ik had 12 dpo nog vers bloed verloren in de ochtend. Na oplopende testen. Waarschijnlijk door een bloedvatje wat gesprongen was. Of nog door het innestelen. Was niks aan de hand maar snap je bezorgdheid. 
Kimberley - schreef op 07-04 om 01:39
Clauu weet je al wat het word? 
Elle - schreef op 07-04 om 09:23
Wat denken jullie van deze? Ik heb dinsdag mijn nod. Vanuit bepaalde hoeken en met veel licht zie ik precies een licht streepje. Zien jullie het ook? Of ben ik weer ingebeelde streepjes aan het zien? 
Moedertjuh - schreef op 07-04 om 09:56
Wij krijgen een meisje 
Elle ik vind het nog moeilijk te zien maar soms is het lastig op de foto te krijgen. Hopen dat het oploopt dan het streepje ! 
Kimberley - schreef op 07-04 om 17:36
Ik zie inderdaad ook een vaag streepje! Spannend 

Gwenn91 nog getest vandaag?

Aawww wat leuk Clau!! Al helemaal uit over de naam?
Beagle - schreef op 09-04 om 11:04
Succes straks kimberley! Laat je weten hoe de intake ging en wanneer je de echo krijgt?
Kimberley - schreef op 09-04 om 12:06
Doe ik! Dankjewel lieverd 
Elle - schreef op 09-04 om 13:18
Bedankt voor jullie reacties Kimberley en Clautjuh! En proficiat met jullie zwangerschap! 
Ik vind het veel te spannend! Woensdag heb ik een bloedtesten, dit is onze 2de iui poging.
Beagle - schreef op 09-04 om 21:28
Hoe is het gegaan kimberley? Krijg je binnenkort een echo?
Spannend elle! Ik vind het zelf lastig te zien op je foto vanaf men telefoon. heb je nog een test gedaan gister of vandaag? Krijg je woensdag meteen de uitslag?
Kimberley - schreef op 09-04 om 21:30
Nou heh heh! Was echt een super leuk gesprek met twee leuke meiden. Een volwassene vrouw en een student/leerling. Was ook zeker wel een klik. Heeeeeeel veel vragen. Ik denk dat het gesprek daar ook het meeste uit bestond. Ook heel veel informatie met wat we allemaal moeten regelen aan kraamzorg, bloedafname en erkennen van het kindje ivm achternaam (wij zijn niet getrouwd maar gewoon samenwonend, misschien toch geregistreerd partnerschap overwegen) en ja wat nog meer... volgende week maandag al een tweede gesprek maar dan een counseling ivm nipttest. Ik mag morgenochtend al bellen voor een vroegtijdige echo waarvoor ik in aanmerking kom en dus ook vergoed word. Ze zei wel het beste volgende week dat te plannen omdat ik medisch op zes weken sta vanaf morgen maar je word altijd wel ietsie terug gezet dus om teleurstelling te voorkomen met kloppend hartje raadde ze aan het volgende week na de counseling in te plannen. Ik hoop dat t dan vrijdagavond lukt bijvoorbeeld lekker zo laat mogelijk in de week hahaha.


Even gekopieerd uit de december groep hahaha anders blijf ik typen 
Beagle - schreef op 09-04 om 21:46
Dat klinkt heel positief! en al snel een echo dus. Ook al lijkt het dan misschien lang tot volgende week
Wij zijn ook samenwonend en hebben ook aangifte ongeboren vrucht voor de erkenning en na de geboorte via DigiD vastgelegd dat mijn vriend voogd is. want dat is dan niet standaard maar is zo geregeld allemaal. alleen heb ik nog niet zelfde achternaam maar vind ikzelf niet zo belangrijk nu. maar misschien voor jou wel, dan is geregistreerd partner schap wel slim!
Kimberley - schreef op 09-04 om 23:47
Ooh wat een goede tip dat van digid. Dat hebben zij helemaal niet verteld. Nee ik hecht daar helemaal geen waarde aan sterker nog ik hou liever mijn eigen achternaam hahaha.

Ik heb er ook echt zin in, in de echo en ik moet zeggen dat nu deze week toch al in is gegaan dat het ook wel meevalt voor me gevoel dat het nog ver weg is. Plus maandag weer heen voor de counseling dus ik ben een bezig bijtje ik hoop dat dT een beetje afleid.

Hoe is het nu met jou en je kleine meisje?
Gwenn91 - schreef op 10-04 om 09:25
Heej meiden.. 
Even rust moeten pakken
Zaterdagochtend naar dokterwacht werd wakker met bloedingen en niet een beetje bloed alles zat onder het bloed toen ik op wou staan werd ik duizelig en begon raar in hoofd te worden. En ik dacht wat gebeurd hier. Eenmaal in het ziekenhuis ging het allemaal zo snel werd aan infuus gelegd en ze gingen testen doen ze hadden ook echos gemaakt en wat bleek. Wel een vmk gehad helaas kan gebeuren  door dat ik zo bloeden werd ik duizelig en licht in me hoofd en dat was dus de oorzaak. Kreeg medicatie binnen en mocht gelukkig smiddag/savonds weer naar huis..
Kon ik heerlijk daar rustig bijkomen van de schrik... 
We gaan voor de volgende ronde. 
Moest even paar dagen rust hebben voor ik het jullie kon vertellen. 

Liefs
proud_mommy - schreef op 10-04 om 09:39
Ow wat erg heel veel sterkte lieve meid.
Beagle - schreef op 10-04 om 09:49
Kimberley waarschijnlijk weten zij niet precies hoe het zit. mijn vriend heeft dat toen allemaal uitgezocht. wel handig. Alleen testament moeten wij geloof ik regelen, weet niet hoe dat zit met geregistreerd partnerschap.
Fijn zoveel afspraken staan! Gaat de tijd sneller ben benieuwd wanneer je de echo krijgt.

Gwenn91 wat heftig! snap goed dat je tijd voor jezelf nodig hebt om dit te verwerken. heel veel sterkte!

Met mijn meisje gaat het heel stuk beter nu we inbakeren. Ze slaapt nu 18uur bed dag en nog maar 1-2uur huilen per dag. Ze is nu smiddags ook weer vrolijk en heeft nu haar handjes ontdekt die ze steeds in haar mondje stopt. Ze komt nu rond 5h ochtends wel weer voor een voeding maar dat neem ik maar voor lief, ze ligt rond half 8 savonds te slapen waardoor we weer een avond samen hebben.
Deze week midweekje weg met zijn drietjes. Wel veel bij huisje omdat ze moet slapen en haar niet continue weer overal naartoe wil slepen waardoor ze meer onrust krijgt. Houden het maar bij 1uitstapje per dag. Volgende week weer aan het werk, verlof is voorbij gevlogen. Jammer dat ik de rust en regelmaat icm inbakeren pas zo laat ontdekt heb, maar wel fijn dat het er nu is

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan