Positief of niet? - Zwanger worden forum

Kimberley - schreef op 25-03 om 22:19
@Miepje,
Of je 14 dagen of 15 dagen na je lh piek erbij op heb geteld. Zo berekend je je volgende nod en je aantal dagen cyclus.

1491 antwoorden en 29909105x bekeken
Kimberley - schreef op 25-03 om 22:22
Jecee, dankjewel meis  heel onwerkelijk!

Je gaat naar forum en dan naar zwangerschapsforum en dan naar 1e trimester en daar staat de november groep tussen! Have fun 
Gwen - schreef op 26-03 om 07:09
Wat spannend Clautjuh!

Ik denk dat ik nog een echo ga inplannen. Weet iemand wat daarvoor de beste tijd is? Ze zeggen dat je op een gegeven moment niks meer kunt zien omdat de baby dan te groot is.

Iedere keer wanneer er een nieuwe "maand" word geopend, denk ik: jeetje alweer een maand voorbij! Ik ben in Juli uitgerekend en ik las bij Kimberley over de december groep. Het gaat echt snel, geniet er maar van! 
Kimberley - schreef op 26-03 om 08:02
Het gaat echt snel! Niet normaal haha.

Voel je je helemaal goed gwen?
Beagle - schreef op 26-03 om 08:47
Gwen ik geloof tot 27weken nog dat ze mooie echo's kunnen maken . Maar je kan altijd even informeren bij zo'n pret echo bureau.
Wil je zo'n 3D echo laten maken?
Kimberley - schreef op 27-03 om 07:29
Even een vraagje he.. ik word ietwat onzeker.

Vandaag nod. Vandaag vier weken zwanger maar ik heb dus echt nergens last van... als ik zeg nergens bedoel ik echt niks. Nul noppes nada. Alsof ik niet zwanger ben zo voel ik me.. is dit wel oke?
proud_mommy - schreef op 27-03 om 08:02
Ja dat kan. Ik had voor de positieve test alleen hoofdpijn. Pas later misselijk en moe. Verschilt per persoon.
Michaela - schreef op 27-03 om 08:04
Geen zorgen Kimberley, de meeste vrouwen voelen écht nog niets met 4 weken. Met zo’n duidelijke (Clear Blue!!) test voor je NOD, hoef je je echt geen zorgen te maken!
Beagle - schreef op 27-03 om 08:18
Gwen ik had geen extra echo. vond het uiteindelijk ook lang tussen zitten. Maar 3d echo's vond ik niet super mooi, en vaak blijken ze ook niet goed te liggen voor mooi plaatje, dus vond ik zelf beetje lastig.
Keek wel uit naar 34w echo om de kleine weer te zien maar toen zag je het dus niet goed meer. Nog foto's gekregen ervan maar kan niets duidelijk op zien, wel jammer.
Heerlijk dat je je zo goed voelt

Kimberley bij mij begon de misselijkheid pas rond 6-7weken. En dan was ik alleen misselijk als ik Sochtends men tanden ging poetsen. rest van de dag ging goed als ik maar vaak kleine beetjes at. Rond 13weken was dat weer over
Niet teveel zorgen maken je testen lopen super mooi op!
Beagle - schreef op 27-03 om 08:22
Oh ja en de moeheid ook pas na 7-8 weken ofzo.dat je liefst om 12h middags alweer naar bed wil, maar de hele dag nog moet werken... maar ook dat is ineens weer weg na paar weken
Hoe had je het je vriend vertelt,heb je iets speciaals gedaan?
Kimberley - schreef op 27-03 om 11:05
Oh wat fijn jullie reacties. Geeft me weer zekerheid. Mijn zus is echt ziek zwak misselijk en heeft alles wat je je kunt bedenken. Dus ik dacht.. uhm... gaat er iets mis nu? 

Dit waren mijn testen vanaf begin tot gisteren. Vandaag een keertje overgeslagen, kan ik de hcg ook even de tijd geven hahaha.



Ik kwam er vrijdagavond achter en toen zat ik in me eentje op het toilet en heb ik zitten huilen als een klein kind en toen wilde ik het eigenlijk gelijk uitschreeuwen en op hem gaan springen maar ik heb me dus weten te bedwingen haha. Dus pokerface op en gewoon de nacht in. Zaterdag moest ik werken maar heb ik 's ochtends weer twee testen gedaan die gelijk al een stuk duidelijker waren. Dus ik dacht vanavond ga ik het hem vertellen maar we hadden eerst een etentje en ik werd al vrij vroeg opgehaald dus ik had drie kwartier speling vanuit me werk tot het ophalen. Dus ik ben gerend naar de kruidvat om daar een CB te halen, ik dacht als deze positief is dan ga ik het echt vertellen en ja hoor... dus als de gesmeerde bliksem heb ik de muur onder gekliederd met glow in the dark verf met de tekst; "ik groei in de buik bij mama en dat is reuzefijn maar ik wil er ook graag uit om bij mijn papa te zijn. Lieve vader, mag ik dan jou kamer?". Uiteindelijk na het etentje was ik super zenuwachtig en ik begon al met filmen toen we bij de voordeur stonden. Wat denk je? Kom ik in die kamer met het licht uit geven die letters geen licht meer. SHIT! Ik snel het licht aan gezet en binnen vijf sec weer uit en toen gaf het gelukkig weer licht haha (oja het moet opladen door licht, vergeten:woot. Toen de telefoon op een hoek neergezet en daar heeft ie echt geen erg in gehad. Daarna naar de keuken gelopen en toen zei ik oja mop, er zit een vette scheur in de muur in de slaapkamer. Toen liep ie nog de verkeerde slaapkamer in haha. Dus ik zei neeee hier en ik ging helemaal stuk. Ik was zooooooo zenuwachtig. Toen deed ik het licht uit en hij weer aan hahaha ik zeg nee niet doen dus ik weer uit en toen zei die zo zie ik toch niks hahaha dus ik zei nee laat het nou maar uit. Kijk naar die muur. En hij leest de eerste zin op en hij zegt "WAT?! Ben je zwanger?! Wacht wacht wacht ik wil het aflezen" en daarna was ie alleen maar aan het shaken en trillerige stem en "neee echt waar!? Ik hou zoveel van jou! Is het echt gelukt? Oh wauww ik word vader ik word vader". Hahaha hij zei achteraf dat ie het echt niet meer had verwacht ik had hem er namelijk al op voorbereid dat het hem deze ronde niet zou worden en dat het maar zo had moeten zijn .


Jullie hebben in ieder geval genoeg te lezen HAHA. Sawry!
Beagle - schreef op 27-03 om 12:44
Wat leuk gedaan kimberley! En knap dat je het nog zolang stil kon houden. Lukt het nu met stil houden voor de buiten wereld? Al een idee hoe je het je ouders gaat vertellen?
Kimberley - schreef op 27-03 om 13:03
Pfoe.. lastig wel hoor maar wil wachten tot de eerste echo. We zaten er over na te denken om bepaalde fragmenten te gaan filmen. Zoals lopend door de prenatal of door de albert heijn en pampers aanwijzen en dan toch weer doorlopen. Fragmenten met de kamer leeghalen etc.

En dan aan het einde het filmpje er aan vastplakken van het moment dat ik het hem vertelde dat ik zwanger ben en als laatste een foto van ons samen met de echo in de handen en de hond tussen ons in met slabbetje "grote broer". Of de simpele manier, selfie maken en roepen dat we in verwachting zijn haha. Ik weet het nog niet zo goed. Mijn vriend kwam met dat eerste idee 
Christelve - schreef op 27-03 om 13:44
Wat leuk voor jullie!! Sorry ik was even vanaf het begin aan het lezen tot nu (ben nieuw hier) Super positieve berichten allemaal, en gefeliciteerd!
proud_mommy - schreef op 27-03 om 13:56
Haha wat leukkkk. Ik kon niets zeggen. Ik zat met mond open naar de test te staren. Hij kwam binnen pakte die de test van me over.

Hoe jij het gedaan hebt kimberley is wel super leuk en origineel.
Christelve - schreef op 27-03 om 14:30
Wat leuk voor jullie!! Sorry ik was even vanaf het begin aan het lezen tot nu (ben nieuw hier) Super positieve berichten allemaal, en gefeliciteerd!
Gwen - schreef op 27-03 om 15:01
Pff, die hormonen. Ik lees je verhaal Kimberley, en krijg helemaal gelukstranen in mn ogen whaha. Schaamteloos!

Ik voelde ook nog niks de eerste weken, bij week 6 werd ik misselijk en dat duurde ook echt te hele dag tot en met week 12. Vermoeidheid kwam bij mij gek genoeg pas rond 16 weken. Dat schijnt normaal gesproken de tijd te zijn dat je weer meer energie zou moeten krijgen.

3D echo vind ik ook niet zo mooi Beagle, daarom twijfel ik nog zo erg. Mijn vriend maakt het niet uit...

Welkom Christelve!
Beagle - schreef op 27-03 om 15:33
Wat een leuke manier om te vertellen kimberley, jullie zijn wel erg creatief!
Wij hadden een voorleesboekje gekocht voor de opa's en oma's met thema opa en oma.
Met de hond is ook super leuk, wij hadden een foto van de hond met de blije doos op Facebook. helaas hebben wij hem moeten laten inslapen toen ik 7maanden zwanger was, echt heftig toen.
Gwen die vermoeidheid is vervelend he, ben je er inmiddels weer vanaf?
Lastig he met die echco, je hebt ook zo'n thuis echo apparaat wat je kan huren. Ik ben toen bij zo'n demo geweest dat je zelf kon uitproberen. Maar dat was nog heel lastig en ook bang om het geslacht te zien...
Kimberley - schreef op 27-03 om 15:41
Aaaaww Gwenn hahaha!! Toen ik januari zwanger was moest ik huilen omdat mn vriend met een nieuwe auto kwam aanzetten als verassing en ik geen afscheid had kunnen nemen van de oude auto. Hahahaha! Gek genoeg heb ik nu dat emotionele niet. 

Hahaha ja Beagle ik hou van het originele ik vind het echt een memorie om nooit te vergeten en mochten we gegund worden met een tweede dan zou ik nu samen testen. Zo heeft hij beide meegemaakt. Dat lijkt mij ook echt speciaal. Samen dat momentje.

Welkom Christelve. Ben je ook bezig voor een kindje?
Christelve - schreef op 27-03 om 15:53
Dank jullie wel!!
Ja, wij zijn bezig met ons 1ste kindje.. Al zo een 12 maanden. HSG 3 weken geleden gehad en alles zag er goed uit. Hij was eerst redelijk onvruchtbaar en hadden bij de eerste 3 x van zijn testen een IVF behandling nodig.. We werden doorverwezen naar een fertiliteitsarts en die verzocht mijn vriend onmiddelijk te stoppen met sportsupplementen (creatine, eiwitshakes, bca, omega3 capsules etc) En wat een wonder! na 3 maanden daarmee gestopt, was de uitslag zo goed dat we nu eindelijk thuis zwanger kunnen raken!!  Die uitslag was 6 weken geleden.. 

Nu was mijn ovulatie is zo een 11 dagen geleden, en heb sinds 5 dagen heel erg last van mijn borsten, en lichte krampen.. sinds 3 dagen ineens hele zichtbare aders op mijn borsten, en sommige stukjes zelfs paars 
Dit heb ik nooit zover vooruit voor mijn menstruatie, meestal begint dat 1 dag ervoor. en nu dus al ruim 1,5 week ervoor, en het is nog steeds hetzelfde gevoel, hebben jullie dat ook bijvoorbeeld al zo snel gehad?
 Ik weet niet of het tussen mn oren zit of niet
Miepje - schreef op 27-03 om 16:32
Kimberley ik heb volgens mij echt alle klachten die er bestaan.
Vermoeiend, ga er zo mee naar bed en word er zo wakker mee pff
Vooral duizelig heb gevoel dat ik er zelf scheel van ga kijken????
Kimberley - schreef op 27-03 om 16:53
Oh ja.. creatine.. dat had je vriend wel zelf kunnen bedenken haha als iets troep is.. is dat het wel. Het is een lichte anabool. Mijn vriend gebruikte het ook gelukkig twee jaar geleden dan! Heb toen al gezegd dat ik het echt liever niet heb.. het is zo slecht voor je. Zo zie je maar wat het met de zaad van je vent doet.

Gelukkig wisten jullie nu de oorzaak en kunnen jullie er eindelijk vol op voor gaan 

Ik heb echt nooit iets met mn borsten.. niet tijdens ongi niet nu, dus ik heb daar geen ervaring mee hihi.. maar het klinkt allemaal veelbelovend!

Hahahaha Miepje. Grappig zeg hoe dat zo verschilt per vrouw! Ik had juist toen ik van de pil af ging last van puistjes en nu word het ineens vet minder haha terwijl het normaal bij vrouwen juist opspeelt als ze zwanger zijn. Gek he!
Gwen - schreef op 27-03 om 17:39
Miepje, doe je voorzichtig met je duizeligheid? Overal op internet lees je dat je niet te veel drop mag, maar mijn verloskundige raadde het mij juist aan door mijn lage bloeddruk. En anders even een cup a soup of opkikker. In ieder geval iets zouts. Heb je je bloeddruk al laten meten? Ik heb een aantal keer gehad dat ik tijdens het eten koken 5x moest gaan zitten.

Wij mochten het met kerst vertellen aan de families, super speciaal natuurlijk! Ik had een puzzel laten maken via internet met een foto van ons neefje en nichtje met daarbij de tekst: jullie worden grote neef en grote nicht!
Die moesten ze natuurlijk eerst zelf in elkaar zetten. Mijn vriend had stiekem de stukjes met de tekst apart gehouden en deed die als laatste. De reacties waren echt prachtig.

Christelve wat een verhaal! Heel veel succes, wees welkom hier! Ik kreeg zelf 3 dagen voor NOD mijn sportbh niet meer dicht, haha. Toen was het voor mij ook wel duidelijk!
Christelve - schreef op 27-03 om 18:04
Kimberly, bizar he.. Hebben wij nooit geweten! Super stom als je erover nadenkt.
Ik heb zelf een hele lage bloeddruk (60/90) Miepje, inderdaad wat Gwen zegt, drop, cup a soup en haring (max 2 x per week) helpt heel goed.
Hahaha mn bh's krijg ik nog wel dicht alleen als ik ze uitdoe is het pijnlijk maar ook een verademing 
Ik heb 6 sensitesten gekocht, daar ga ik vrijdag mee beginnen, 2 dagen voor de menstruatie.. ben heel benieuwd!!
lin95 - schreef op 27-03 om 19:43
Net terug van de echo, alles was helemaal goed!! We zijn heeeelemaal verliefd op de kleine drukte maker! 
Beagle - schreef op 27-03 om 20:30
Christelve wat een verhaal, wat fijn dat jullie nu op de natuurlijke weg zwanger kunnen worden, jammer dat het zolang geduurd heeft voordat je erachter was dat die suplementen zoveel invloed had. Hopelijk is het deze ronde al raak! laat je iets weten als je getest hebt?

Miepje goed voor jezelf zorgen nu, lekker op tijd naar bed en opletten met de duizeligheid.

Gwen ook erg leuk om op zo'n manier te vertellen! Zijn ze trots dat ze neefje of nichtje erbij krijgen?

Lin95 proficiat met de mooie echo! hoeveel weken ben je nu?

W.W. op de eerste foto zie ik een licht streepje, alvast voorzichtig gefeliciteerd! over paar dagen zou die donkerder moeten zijn
Miepje - schreef op 27-03 om 21:05
Thanxs allemaal
Zal het in de gaten houden anders toch maar even de dokter bellen.
Ook last van harde buiken en dat vooral als ik rust is dat normaal voor iemand die net zwanger is?
Beagle - schreef op 27-03 om 21:15
Ik had de eerste weken meer last van trekkend gevoeld in men liezen. je baarmoeder moet nu flink gaan groeien wat je wel kan voelen
proud_mommy - schreef op 27-03 om 21:42
Lin zo leuk super leuk..

W.w ik zie hem ook. Gefeliciteerd meid.
Kimberley - schreef op 27-03 om 22:27
Lin95 wat heerlijk !! Leuk lieverd! Heb je het hartje gehoord? Wat vertelde en zei ze allemaal? Leuk man.. ik kijk echt uit naar de mijne!

Ik vind het alleen gek dat zoveel vrouwen zo snel de eerste echo hebben ze laten mij eerst nog op intakegesprek komen op 09-04 en daarna gaan ze pas kijken of ze me al met 7/8 weken een eerste echo kunnen laten doen.

En miepje doe je inderdaad voorzichtig. Helemaal met autorijden bijvoorbeeld. Veel vitamientjes nemen.

Ww ik heb het al in de december groep gezegd maar ik zie hem okk  ben benieuwd naar je testen morgenochtend!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan