Vrienden van Elineke

Vrienden van Elineke

Beste Claudia De Buck, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

hoi ik ben madelene 28 jaar en heb 2 lieve prinsesjes van 4 jaar en 6 jaar oud. ik vind brabbels een super gezellig forum vandaar dat ik ook hier gezellig kom kletsen en ervaringen uitwisselen rond het moederschap.

Hai dames! Ik ben Elfje, 27 jaar en eind maart 2015 hebben wij besloten om voor ons 1e kindje te gaan! Na een jaar lang onregelmatige cyclussen, hebben wij iets langer gewacht met het starten van onderzoeken. December 2016 zijn we daarmee begonnen, en eigenlijk is er niks mis en zou het in theorie moeten kunnen. Helaas gebeurt dit niet vanzelf en starten wij de eerstvolgende ronde (eind sept '17) met iui.

Hoi ik ben hakima ben zwanger van een tweeling op 4januari uitgerekend

23, alweer 6,5 jaar samen met de liefde van mijn leven waarvan 1,5 getrouwd en zwanger van ons eerste ukje! Uitgerekend half maart..

Hoi ik ben Madelene ik ben 29 jaar Ben getrouwd en samen hebben wij 2 Lieve prinsesjes van bijna 5 en 6 Ik had al een profiel op brabbels Maar moest opnieuw aanmaken Vanwege mijn nieuwe mobiel. Ik ben zwanger van de derde :) En hoop hier gezellig te kunnen kletsen En dingen Rondom het moederschap te kunnen delen.

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan