5 weken zwanger en buikpijn... - Zwangerschapsforum

Suzanne (Gast) - schreef op 07-08 om 08:40
Je ligaam. Is aan het veranderen en je darmen verplaatsen om plaats. Te maaken voor de baarmoeder het is normaal dat je buikpijn hebt. Dat heb ik zelf ook ben nu 5 weeken zwanger
133 antwoorden en 45807704x bekeken
Linda - schreef op 18-08 om 18:12
Veel rusten! En je kan nu al bellen, meestal maken ze dan een eerste afspraak voor rond de 8 weken. Gefeliciteerd, wat een spannende tijd!
B (Gast) - schreef op 18-08 om 21:44
bedankt voor je reactie Linda!

Ga morgenochtend even bellen.
Zeker een spannende tijd.
ikke (Gast) - schreef op 26-08 om 11:26
IK Ben 4 a 5 weken zwanger en erg onzeker. Ene moment geniet ik en de andere moment heb ik last van me buik, soort kramp en wordt ik erg onzeker. Tips?
Linda - schreef op 26-08 om 13:19
WJe kan niet zoveel meer doen dan afwachten. Die eerste periode is gewoon heel spannend! En ik ben nu 19 weken en vind iedere controle bij de vk nog best spannend! Maar die onzekerheid wordt wel minder. Je herkent de kwaaltjes en pijntjes steeds beter. Probeer vertrouwen te hebben in je lichaam en te bedenken dat het beter is voor je baby als jij ontspannen bent, dan dat je gestressed bent. En verder heb je weinig invloed. Succes! En nog gefeliciteerd trouwens!
ikke (Gast) - schreef op 28-08 om 20:11
Bedankt linda..
ik heb 5 oktober de eerste echo,  maar pff wat duurt dat lang.  
Mijn buik wordt al dikker waarschijnlijk me darmen. Kan ook minder goed naar de wc en mijn borstel. ..auuuuw
Linda - schreef op 28-08 om 21:48
Klinkt als goed zwanger!
Didi (Gast) - schreef op 06-09 om 22:45
na 3positieve testen ben ik nu volgens de berekening 5 weken zwanger..
Heb zoveel ongeloof dat ik aan alles ga twijffelen 
Zeurende onderbuik (menstruatie achtig)

Gr didi
Linda - schreef op 06-09 om 22:53
Kan heel goed je baarmoeder zijn die groeit. Je hoeft je pas zorgen te maken als je echt krampen krijgt. 
Gefeliciteerd!!
Momo (Gast) - schreef op 28-09 om 15:52
Hallo dames! Ik ben nu vier weken en drie dagen zwanger. Dit na twee miskramen en ben zoo bang dat ik er weer een krijg. Ik heb wel last van mijn buik en steekjes maar daar maak ik me niet zo heel druk om. Ik durf alleen de vk niet te bellen, bang dat ik over een paar dagen weer moet bellen en zeggen dat ik weer bloedt. Overdrijf ik?
Judith (Gast) - schreef op 03-11 om 17:42
Hallo allen,
Ik ben nu bezig met mijn 5e week, zondagnacht ben ik met spoed naar de huisartsenpost geweest, ik had ineens zo'n kramp in mijn buik en steken, ook misselijk (van de pijn) en warm/koud. 
De huisarts kon niet goed plaatsen wat het was hij deed een zwangerschapstest en deze was duidelijk zwanger, dat verklaarde de pijn...bijzonder moment op een beetje rare plek..  Ik heb die nacht niet meer kunnen slapen... Geluk, pijn, emoties...
Afgelopen nacht ook slecht geslapen, ik ben iedere keer wakker met veel pijn, ik neem dan paracetamol dit mocht ik gewoon nemen voor de pijn, ik wil zo min mogelijk innemen, want de kleine "puk" krijgt er ook wat van binnen....
Maandag toch voor de zekerheid FF bij de huisarts geweest en zij liet ook weten dat het erbij hoorde en ik goed na mij Lichaam moest luisteren, het leek niet op een buiten baarmoederlijke zwangerschap of miskraam... Heb hele gevoelige darmen altijd,heb ook coeliakie (glutenallergie). Vanmorgen heb ik mij ziek gemeld op mijn werk, in afspraak met de manager tm donderdag vrij, vrijdag heb ik een verplichte lesdag van half 10 tot half 6.... Moet er nu nog niet aandenken.. De lijn is voorJudith hmm vervelend, wordt er soms misselijk van en heb ook geen trek... Echt genieten en een rose wolk heb ik dus nog niet... Herkennen mensen dit? Groetjes Judith
Linda - schreef op 03-11 om 18:47
Gefeliciteerd! Ik herken de pijn niet. Maar die roze wolk kwam bij mij pas na 20-weken. Tot die tijd vond ik het vooral spannend en overweldigend!
Help een bange toekomstige papa (Gast) - schreef op 13-11 om 23:09
Dag dames,

Mijn vriendin is nu 5 weken zwanger.. en zij is helemaal tegen mij te keer gegaan omdat ik "haar" "taken" had gedaan sloeg helemaal nergens op maargoed , ik denk dat het de hormonen zijn haha maar ik liet het maar over me heen komen ,en der maar gelijk gegeven. maar ze is zoo te keer gegaan dat ze later heel erg last van der buik had en ze had geen pijn meer in haar borstel ik ben nu heel bang dat er iets ergs is ... kunnen jullie me aub helpen
Linda - schreef op 14-11 om 01:36
Klinkt idd als hormonen!  Ben ook wel eens tekeer gegaan tegen m'n vriend of me heel druk gemaakt over andere zaken, waardoor ik buikpijn kreeg. Verder in de zwangerschap is dat eerder een 'harde buik'. Als de pijn aanhoudt of als ze bloedverlies heeft zou ik even de vk of de huisarts bellen. Just in case. Anders valt het vast mee. Ontspannen helpt!
Emmy (Gast) - schreef op 28-11 om 16:41
Al de spanningen, gevoelens zijn zo herkenbaar!nu 6.5 weken zwanger en volgende week eerste echo. Mega spannend en vind het lastig positief te blijven. 1,5 jaar geleden een vroege miskraam gehad en nu door ICSI zwanger. 
Hoewel ik vaak vlagen  misselijkheid heb en gevoelige tepels, blijft de angst er steeds opkruiden.
Al de positieve verhalen doen me goed.
Lucia. (Gast) - schreef op 02-01 om 23:18
Hallo allemaal. 
Ik ben nu 6+1 weken zwanger.
En heb zeker 3 keer per dag heftige krampen waarbij ik zeker moet gaan liggen op mn bed en lig dan te draaien en woelen ongeveer van een minut of 3-5 is het weer weg. Ik ben al bij de vk geweest en heb een egho gehad met 5 weken inwendig daar bleek alles goed op te zijn maar nou vroeg ik me af wanneer die krampen weg gaan ..
Groetjes.
Sensi - schreef op 08-01 om 03:22
Hoi allemaal, ik ben heel blij met dit forum, ben nu 5 weken zwanger en heb het nog aan niemand verteld, dus kan ook niemand raadplegen met mijn zorgen. Ik heb ook steeds een zeurend gevoel in m'n onderbuik, alsof ik ongesteld ga worden. Het is allemaal gewoon zo nieuw en onzeker, ik wil zo NIET een miskraam krijgen. Gelukkig blijkt uit jullie antwoorden dat het erbij hoort, ik denk dat ik pas echt kan gaan genieten na de eerste 3 maanden. 

Wel grappig, mijn huisarts zei dat dit onzekere gevoel, en je zorgen maken het begin is van moeder worden. Die zorgen om je kind zullen er altijd blijven zei ze, pffff het is ff wennen.
Linda (Gast) - schreef op 10-01 om 22:09
Hallo,

Ben tussen de drie en vier weken zwanger van de eerste. Nu maak ik mij wat druk omdat ik af en toe een zeurende pijn heb in mijn rechterzij wat uitstraalt naar mijn rug. Ben 0,0 misselijk of hoofdpijn en heb af en toe een steekje in mijn onderbuik (links en rechts). 

Is dit normaal of zou ik hier mee heen moeten?

Bedankt  ! 

Groetjes
Nancy (Gast) - schreef op 11-01 om 21:49
he dames, 

Al die pijntjes horen erbij, dat zal alleen maar erger worden kan k je vertellen
Misselijk ben je meestal pas na een week of 6. Ik ben nu zwanger van de 2e. Bij beide last gehad van buikpijn en lage rugpijn in t begin.  Die pijn gaat wel over en dan komt er weer een ander pijntje in de plaats zoals bandenpijn. 
Probeer er gewoon van te genieten en niet te veel zorgen te maken
Linda - schreef op 13-01 om 14:17
Ik sluit me aan bij Nancy! Ben nu 39 weken zwanger en volg dit lijntje omdat ik bij 5 weken zwanger ook hier kwam met zeurende pijn in m'n buik. Bleek bandenpijn, en dat heeft zo'n beetje de hele zwangerschap aangehouden. En was dat het niet, dan was het wel weer een spier die overbelast was of een rib waar tegenaan was geschopt van binnenuit (heb nu letterlijk een gekneusde rib omdat ze met dr kont steeds tegen dezelfde plek drukt!). 
Probeer vertrouwen te hebben, er gebeurt zoveel in je lichaam nu! En zorgen zijn nergens goed voor... Als het echt niet gaat, de vk bellen, die weet er het meeste van!
Nancy (Gast) - schreef op 13-01 om 21:19
probeer en van te genieten en zoek niet te veel op internet want daar staan met name alle slechte ervaringen. 

Nou Linda dan zit het er voor jou al weer bijna op wat betreft de zwangerschap.... Spannend.
Linda - schreef op 14-01 om 18:27
Jazeker! Any day now! 
Danielle (Gast) - schreef op 04-02 om 10:55
Hoi allemaal! Ik ben nu volgens de berekening 4en een halve week zwanger. 14 maart de eerste echo, duurt voor mijn gevoel veelste lang!! Wie hebben er allemaal voor de 10 weken een echo laten doen?

Liefs
Nancy (Gast) - schreef op 04-02 om 14:28
ik heb met 8 weken een echo laten maken bij de gyneacoloog. Was gewoon een uitwendige echo en was goed te zien, hartje klopte goed.
Linda - schreef op 12-02 om 23:38
Idem!
Nancy (Gast) - schreef op 13-02 om 13:07
ben jij ondertussen al bevallen linda?
Linda - schreef op 14-02 om 19:48
Jazeker! 31/1 ben ik bevallen van Jolie!
Izzy (Gast) - schreef op 24-02 om 23:09
Ik weet sinds zaterdag dat ik zwanger ben.Nu 5 1/2 week.En hier ook constant kramp en menstruatie gevoel.
Word er erg onzeker van..blij te lezen dat ik niet de enigste ben ...
Laura (Gast) - schreef op 03-04 om 00:44
hallo dames ik voel me niet goed ben 6 weken zwanger alleen ben heel erg bang want heb zoveel buikkrampen bij mijn bovenbuik kan iemand mij gerustellen ik heb pas 12 april afspraak bij de verloskundige
Maaike - schreef op 06-04 om 21:45
Hallo.
Ik vraag me af ik heb best wel buikpijn onderin
En rommelde darmen. 
Ben nu 5 weken zwanger precies!
Gelulkig geen bloed verlies maar toch een beetje bang allemaal hoef pas 29 april eerste echo temaken . Iemand die me een beetje kan gerustellen! 
Groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger en buikpijn...' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan