Augustus uitgerekend - Zwangerschapsforum

lola - schreef op 07-04 om 13:10
@sunshine, meid trek je er niets van aan wat mensen zeggen of denken. als je dat bij moet houden word je nog gek  . Ik zou zeggen geniet van je zwangerschap en weet dat geen enkele vrouw gelijk is aan een ander.  
Je moet er zeker niet onzeker over worden.
744 antwoorden en 45579593x bekeken
sandy - schreef op 07-04 om 14:23
hey hey

Hier hadden we ook al over een laatste vakantie 'met 2 gepraat' maar nu ik moet rusten en al moet thuis blijven van werken zijn die plannen ver weg..
Vind heel erg maarja niks aan te doen.
Enige positieve is geld besparen wat we goed knn gebruiken voor de badkamer,kinderkamer en ons kleine meisje natuurlijk.
Alé wij hebben een babyborrel van vrienden ben eens benieuwd, kunnen misschien goeie ideetjes opdoen ! Iemandal plannen hiervoor? leuke ideetjes altijd welkom!

xxx
Sarah - schreef op 07-04 om 14:35
Hallo,

Sunshine ik herken het helemaal heb nu cup E/F en ook hier roept iedereen zooo die zijn gegroeit maar ik en er wel trots op al zitten ze me wat in de weg dus zeg gewoon ja mooi he! En mijn buik kan me niet groot genoeg zijn dan vind ik het nog mooier nu wordt ie met de dag ronder dus dan vind ik het oke maar eerst leek ik echt dik!! Me armen en benen ook haha.

En sandy ja niet op vakantie gaan bespaart een hoop he! Als we gaan wordt het turkije Marmaris of bulgarije sunnybeach ik ga echt voor het strand & de rust en da is 500 met ze tweeen dus valt best mee gelukkig. We kunnen ook alleen omdat ik alles echt alles heb gekregen (babykamer, wagen, wieg, box, maxicosi etc etc) haha en dat zouden we eerst zelf betalen.

Nou ik ben WEER aan t winkelen maar dit keer koop ik niks haha.

Groetjes
Incognitaaa - schreef op 08-04 om 12:01
@ Sunshine: ik snap het zo goed. Ik word er niet onzeker van, maar wel pisnijdig. Houd je irritante meningen voor je. Het interesseert me niet dat mijn zwangerschap anders gaat dan de jouwe, als alles maar goed en gezond gaat. En ik word boos als mensen niet geloven dat ik sommige kwaaltjes heb. Ik zeg het heus niet om te zeiken, enkel om rekening mee te houden. Als ze het zelf niet hebben meegemaakt kan het echter onmogelijk aan de zwangerschap liggen. Erg irritant. Dan lees je hier dat iedereen 1 of 2 cupmaten groter heeft en dat iedereen al een behoorlijk buikje heeft en een paar kg is aangekomen. Dan vraag ik me af of wij allemaal uitzonderlijk zijn, of zij gewoon dom. ;-) Zo, dat is er uit dames!!!!!

@ Sandy: altijd van de positieve kant bekijken. En van het zomer (juni/juli) dan maar naar de kust van België/Nederland. Eten bij een strandtentje. Is ook heerlijk!

@ Sarah: oeh, bofkont!
Sarah - schreef op 08-04 om 12:16
Goedemiddag!

Wij zijn net terug van de 20-weken echo, heerlijk om ons mannetje weer gezien te hebben! Alles was prima maar dat wisten we stiekem al.
Placenta ligt tegen mijn buik aan dus me vriend gaat m voorlopig nog niet voelen helaas maarja komt nog!

Hij was wel met alles groter dan het gemiddelde en de benen schoten echt boven de curve lijn uit!!!

Ook ze piemel haha we schrokken er alle 3 van zet zo nieuwe foto's erop! Nou wij zijn helemaal happy ben alleen vergeten te vragen wat de doorsnee van mijn baarmoeder is en over t vruchtwater maar zal wel goed zitten.

Wanneer hebben jullie weer een echo??

Groetjes
Sunshine - schreef op 08-04 om 19:49
Haha Incognitaaaa, wat een heerlijke reactie! Helemaal met je eens. Toen ik het las had net iemand gezegd dat ik "echt enorme memmen kreeg zeg!" en "houden ze denk je nog op met groeien?", dus jouw reactie had ik net even nodig! 

Sarah wat heerlijk dat je echo goed was! Weer lekker weg lopen dromen bij de beelden? 
Mijn echo is komende vrijdag.

Vanmorgen werd ik om vijf uur wakker en voelde druk gedoe in mijn buik, dus regelmatig wat geplop. Mijn man was ook wakker en toen hij zijn hand op mijn buik legde heeft hij voor het eerst een baby-plopje gevoeld! Daarna dus allebei geen minuut meer geslapen!
Sarah - schreef op 08-04 om 19:54
@sunshine jaaa!!! Ik ben helemaal in de wolken zeg. Altijd mooi je kleintje te zien heerlijk en kan nu ineens zo erg genieten zitten de hele dag aan mijn buik en voel m gelukkig ook.

Maar wat mooi dat jullie m samen gevoeld hebben wat bijzonder!!! Kan niet wachten tot me vriend hem kan voelen maar dat komt nog hihi ben nog minimaal 18 weken zwanger als het goed is dus heb nog even maar wat mooi he!

Ik word nu ook echt dik! Echt rond, super en me baarmoeder komt steeds hoger te liggen dus heb echt vanaf onder een rondje super mooi en ben super trots!

Groetjes
Sanne - schreef op 08-04 om 21:59
Hoi allemaal, 

Het is al lang geleden dat ik op het forum ben geweest, maar heb net de 20 weken echo gehad en was toch wel erg nieuwsgierig geworden naar jullie allemaal!!!!
Alles was gezond en we krijgen een: MEISJE met lange benen haha   Ik voel de baby nog niet en dat kan ook nog wel eventjes duren, want mijn placenta ligt voor, maar nu ik dat weet valt er wel veel onzekerheid van me af en nu durf ik echt te genieten, ben zooooooo blij!!

Zooo.... dat wou ik even delen!
Sarah - schreef op 08-04 om 22:13
Haha @sanne lijkt net of je me verhaal van vanmiddag gekopieerd hebt! Mijn jongen heeft ook enorm lange benen, onzekerheid is weg & mijn placenta ligt ook voor mijn buik dus schopjes duren nog even! Toevallig alleen krijg jij een meisje. Vanaf de 20 weken kan het genieten beginnen.

Maaike - schreef op 09-04 om 07:57
Poeh!!!! 59 nieuwe berichten, hahaha!
Ben de afgelopen dagen niet online geweest, maar wel jullie berichten gelezen via de email.

Wij hebben afgelopen weekend open huis gehad. We hebben 3 enthousiaste kijkers gehad en 1 kijker die teleurstellend vroeg of er maar 1 slaapkamer was. Uh... ja (niet goed voorbereid dus, hahaha)! Nu is het afwachten wat die enthousiaste kijkers gaan doen. Want ik weet niet hoeveel haast zij hebben en wat ze nog meer gezien hebben.

Wij hebben vrijdag om 16:00u de 20 weken echo! Heb er zo'n zin in! Ik ben nog niet zo heel erg gegroeid. Sinds vorige week begint mijn buikje wel mooi rond te worden. Je ziet van achteren niet dat ik zwanger ben. Ik ben ook nog maar 3 kilo aangekomen.
Maar de verloskundige zegt dat ik nog niet zo'n dikke buik heb, omdat mijn baarmoeder naar achteren gekanteld ligt. Ben zo benieuwd wat de echo zegt!!! En dan weten wij ook of we bij de groep jongens horen of ook een meisje krijgen!
Sarah - schreef op 09-04 om 12:11
@maaike

Hallo wat leuk zeg allemaal vrouwen die ik nog niet
Gesproken heb! 3 kilo aangekomen maar wauw!! Mazel ik het dubbele haha. 20 weken echo is super leuk,
Vooral om die kleine weer te zien en natuurlijk om te weten wat het wordt als je dat nog niet wist!!!

Heel veel plezier alvast en hopen dat je huisje wordt verkocht zsm!

Groetjes
Incognitaaa - schreef op 09-04 om 12:51
Fieke1709: 2-8 -> Jongen
Jonina: 3-8
Eefje: 3-8
Sandy: 7-8 -> Meisje
Muisje: 13-8 -> Meisje
Connection: 14-8 -> Jongen
Lola: 14-8 -> Jongen
Patricia Vos: 16-8
Mamavanleandro: 16-8 -> Jongen
Incognitaaa: 19-8 -> Jongen
Lovely: 23-8
Pepernootje: 25-8
Sanne: 25-8 -> Meisje
Sunshine: 28-8
Laura1188: 29-8
Sarah: 30-8 -> Jongen
Maaike: 30-8
Incognitaaa - schreef op 09-04 om 14:01
Edit: er ging iets mis.
Edit 2: en nu staat de post van mij een stuk hoger... Een post van 9 april tussen die van 8 april...???
fieke1709 - schreef op 09-04 om 17:10
Haha incognitaaa, t spel flipt hier wat!!

Wat leuk al die leuke echo's!!! Ik ben jaloers, mijne os alweer 3 weken geleden en ik moet eigenlijk nog 2 weken wachten dat hou ik nie vol zenne, straks is aan men mannetje vragen of ik een tussentijdse pretecho mag laten maken hihi

Ik heb volgende week mijn suikertest en daar ben ik toch wel wat zenuwachtig voor... Hoop zo hard dat ie meevalt!!

Icognitaaa, jaaaa van die aanrakingen aan je buik herken ik ook!! De meeste mensen zijn nog zo vriendelijk om eerst te vragen of ze het mogen maat er zijn er sommige die gewoon naar je buik toe graaien, vervelend!! Ik heb wel online een buikband gezien waar 'don't touch' opstaat, misschien is dat iets voor jou?

Maaike, hopelijk krijg je u stulpje snel verkocht!!!

Sarah, wat leuk een meid!!! Wat grappig dat ze ook zo groot is. Bij mij hebben ze de laatste keer de lengte nimmer meegegeven, enkel het gewicht.

Haha ik lag hier net on de zetel en rechts langs men navel kwam een echte teut op men buik te liggen, voelde ook wat harder volgens mijn zat er iemand te duwen hihi. Ik legde men hand er op en kreeg een flinke schop heeeeeeerlijk toch!!! Kan ik zo van genieten!!!!
Sarah - schreef op 09-04 om 17:23
Ik herken het ook hoor dat aan de buik zitten! Maar zolang vreemde het niet doen vind ik het niet erg!!

Mooi he fieke dat schoppen? Geniet ik ook zo van en kan niet wachten tot de baby hard genoeg schopt zo door de placenta heen zodat mijn vriend het ook kan voelen. Bij mij zei ze dat hij rond 22/25 cm is en dan daarvan de benen echt het aller langste is.


Ik had even een rolmaat gepakt en jeetje wat is dat al groot eigenlijk! Na die 20 weken echo sinds gister dus besef ik me ook pas dat er echt een mini mensje in mijn buik leeft & het er




Sarah - schreef op 09-04 om 17:25
Ook uit moet! Sorry haha klikte perongeluk op verzenden oeppss!!

Zijn jullie al 'bang' voor de bevalling? Of kriebels in je buik? Mij lijkt het super mooi, eindelijk die kleine in je armen te hebben kan niet wachten!! Maar ook erg spannend want je weet niet wat je te wachten staat

lola - schreef op 09-04 om 18:44
hoi dames, ik zie dat de meerderheid hier al de 20 weken echo heeft gehad wat heerlijk om te lezen dat alles goed is.

Ik moet nog wachten tot volgende week, dan pas krijg ik mijn 20 weken echo, dan ben ik al 23 weken maar goed.

om het lijstje staan al veel jongens haha tot nu toe in de meerderheid ,maar goed dat kan nog allemaal veranderen hé.

@sarah; soms denk ik ook aan de bevalling en hoe het zal gaan, ik heb van naasten gehoort dat het geen pretje is zonder verdoving, maar dan denk ik  "er zijn ons enorm  veel vrouwen voor gegaan, dus wij zullen het ook aankunnen".
Dus dat zien we dan wel weer 

groetjes.
Sarah - schreef op 09-04 om 18:51
@lola

Jaaa we kunnen het zeker aan!! Maar toch spannend hoor haha pas sinds gisteren na die 20
Weken echo heb ik echt iets van ohja nou moet hij er ook nog uit haha!! Zo spannend maar die verhalen zullen over 10 weken wel erger worden hoe dichter bij t komt.

Wat heb je de 20 weken echo trouwens laat!!
Maarja nog even geduld hebben dus.

Groetjes
Incognitaaa - schreef op 09-04 om 19:41
@ Fieke: haha, ja het flipt wat. Don't touch is wel wat voor me ja. Ik zat zelf ook al te denken aan: KIJKEN DOE JE MET JE OGEN! ;-)
Leuk om dat echt al te zien. Jij bent wat verder dan de meesten hier, dus je zult nog wel meer van dit soort leuke 'primeurs' hebben, haha!

@ Sarah: het ene moment denk ik: 'oh, nee, help. De bevalling.' of 'Och, doen we even, is voor al mijn nichten ook een kwestie van binnen 2 uur bevallen.' en dan weer 'Als hij maar niet zo groot is als zijn papa tijdens de geboorte, want dat trek ik niet!' Haha. Maar ik wil er maar niet te veel aan denken en het gewoon 'over me heen laten komen'. Er zijn wel wat factoren die het spannender maken, maar de gynecalogen en verloskundigen zijn daar al van op de hoogte en hebben al voorzorgmaatregelen genomen..

@ Lola: wat laat! Ik moet wederom voor een herhaling van de SEO echo, omdat de kleine niet goed lag. Maar dit moest wel voor de 22 weken gebeuren, dus moest nu naar een andere locatie om dat voor elkaar te krijgen. Waarom heb jij deze echo pas zo laat dan? Nou, nog even geduld in ieder geval en dan weet je ook wat het wordt en kun je weer even van de kleine genieten. Ik vond het wel echt mooi om te zien hoor!
Sarah - schreef op 09-04 om 19:46
Ja prachtig om te zien he!!

Haha ja ik denk ook heel wisselend over de bevalling maar je krijgt allemaal ongevraagde bevallingsverhalen waarop ik dan roep ' HALLO IK MOET NOG!!!' Wordt er soms wel gek van hoor, 13 mei heb ik een 3D echo en s'avonds mijn eerste zwangerschapsgym! Me allemaal vrouwen die even ver zijn dus dat lijkt me super leuk, gaan we bekken trainen en puffen enzo haha

Jullie zwangerschapscurcus??

Groetjess
Incognitaaa - schreef op 09-04 om 20:21
Haha, ik hoorde laatst echt een horror verhaal. Van 2 gaten naar 1 groot gat zeg maar. Verder vertel ik er niks over. Ik was in shock. ;-)

Ik heb 8 mei de eerste cursusdag; zwangerschapsyoga. Ik ga al wel naar zwangerschapszwemmen. Ik wil een beetje flexibel en actief blijven.

Over die 3D echo twijfelen we nog steeds. We willen over 5 weken nog wel een pretecho, omdat het anders zo lang duurt, maar 3D vinden we nog steeds creepy/alien. ;-)
lola - schreef op 09-04 om 20:37
Ja ik heb die echo echt laat, alles zat vol. Dat is het nadeel als je bij een gyn loopt die voor een ziekenhuis werkt.
En dan moeten jullie weten dat ik deze afspraak al 2 maanden terug heb genomen
.
Maar ja, die ene week later kan er wel bij zeker . Ze zeggen dat geduld loont haha dus we zullen zien.
Incognitaaa - schreef op 09-04 om 20:48
Ja, het zit allemaal heel erg snel vol. Volgens mij gaan we voor een nieuwe babyboom zorgen met zijn allen! Ik heb de afspraak voor de 20 weken echo (die bij 21 weken is uitgevoerd) bij 13,5 week zwangerschap gemaakt. Dus daar zat ook 2 maanden tussen... Niet eens bij een gyn/ziekenhuis.

Geduld loont zeker! Komt goed.

Whaaa, er overvalt me ineens een gevoel van onwerkelijkheid. Ik vind het zo ongelooflijk allemaal. De eerste keer zag ik een bolletje met wat stompjes en nu al een mini-mensje. Een wondertje van moeder natuur.
Sarah - schreef op 09-04 om 20:53
@ingonitaa ja ik vind die 3D de mooiste echo die er is! Je ziet alles al, hoofdje hoofdhaar, ogen neus gewoon niet te vergelijken met 2D en dan nog een 4D filmpje erbij hoor van iedereen dat het onwerkelijk is!! Tel de dagen af naar 13 mei!

Yoga wil ik misschien ook nog & zwembad die zwangerschapszwemmen aanbieden zijn ver weg van mij dusja ik ga gewoon vrij zwemmen! Als t zomer is hebben we ook een zwembadje ik de tuin dus dan kan ik me bekken goed trainen hihi!

@lola oh je loopt in t ziekenhuis? Ik in het begin ook kon daar juist nog sneller terecht als bij en echo centrum. Ik had bij 10 weken al de 20 weken echo gemaakt dus ook ver van te voren. Amsterdam heeft ook dan wel enorm veel praktijken en ziekenhuizen!

Incognitaaa - schreef op 10-04 om 10:19
@ Fieke: Ik beval in het ziekenhuis. Wegens medische redenen en afstand huis-ziekenhuis.

In Nederland is pijnstilling tijdens de bevalling niet de gewoonte. Sterker nog, ze proberen je er van af te praten. Het kan invloed hebben op de gezondheid van de baby en dat gaat altijd voor. Och, ik vind een baby uitpersen al genoeg en hoef dan ook geen enorme spuit in mijn rug. Dat lijkt me enger! ;-)

Pffff, ik lig iedere avond rond 9 uur in bed! Als de wekker om 4 uur af zou gaan, denk ik dat ik toch zeker nog een uur of 2 eerder in bed zou liggen, haha.

-> Net bij de VK geweest. Alles ziet er keurig uit. Ik ben nu met 21,5 week 2,5 kg aangekomen vanaf mijn begingewicht en 1,5 kg vanaf de eerste controle bij de VK (met 8 weken). Mijn bloeddruk is eindelijk aan het zakken en is nu 76/120. Daar ben ik ZO blij mee. Rust nemen helpt dus wel degelijk! Ik heb alleen al een aantal dagen last van obstipatie, dus dat wordt brood weer even inruilen voor extra yoghurt met fruit en lijnzaad. En meer drinken. Maar dat laatste blijft lastig voor me... :S
Sarah - schreef op 10-04 om 10:31
@ingonitaa wauw wat ben je weinig aangekomen zeg! En gelukkig dat je bloeddruk zakt. Rust nemen helpt zeker! Ik heb even geen vast werk dus ik kan altijd uitslapen als ik niks ga doen maar als ik er wel vroeg uit moet stort ik rond 13.00 in en ben ik echt kapot! Ik moet ook naar de fysio voor me rug die trekt de zware buik niet meer

Ook ik ga in het ziekenhuis bevallen! Wel poliklinisch dus kost ons 520,- maargoed hopen dat de verzekering deels vergoed! Ik ga ik een zorghotel zeg maar heb vrijdag een rondleiding je hebt een 2 persoons bed een bad, douche familiekamer het is net een appartement alleen dan in het ziekenhuis dat bieden ze maar op 2
Plekken aan in Nederland en laat het ziekenhuis waar ik zelf ben geboren er nou 1 van zijn! Ik heb 4 ziekenhuizen op 10 minuten afstand dus ik heb mazzel haha.

Ik ga trouwens in het water bevallen als die kamer op dat moment vrij is!! Lijkt me super mooi en relaxed.
Ik mag sowieso de weeën opvangen in het water na 4CM ontsluiting dus ik heb er wel zin in haha ik kan me goed ontspannen in bad & de baby schijnt heel rustig te worden omdat het nog doorademt via de navelstring (vruchtwater - Bad zelfde effect)

Haha ik merk dat ik me er al aardig in heb verdiept zeg!! Ja ben altijd met alles wel vroeg en wil altijd alles optijd weten en regelen.

Ohja @ingonitaa ik drink eigenlijk al jaren enorm slecht maar wat ik nu heb is een lege fles (cola ofzo iniedergeval 1,5) gevult met limonade en water en dan zet ik m s'avonds naast me tijdens tv kijken en tot me verbazing is ie iedere nacht leeg (ik word snachts veel wakker met enorme droge mond dan drink ik m helemaal leeg) werkt echt!! Me vriend kwam met het idee. Ik heb geen obsipatie meer ik kan zelfs 2 keer per dag ben zo blij eindelijk.

En over die pijn bestrijding ik word banger van die grote naald als van de bevalling zelf haha!
Sarah - schreef op 10-04 om 10:48
Hee!

Ik ben nog kleiner hoor 1.65 maar zo zie je maar elke zwangerschap is anders! Ben nu 19.5 weken zwanger en dus een hoop aangekomen maar de baby is dan ook wel groter als verwacht. Maar alles gaat er vast wel weer af in de sportschool haha!

Ohja speciale medicijnen dus medisch, ja ik ben bij mijn miskraam gecureteerd in dit ziekenhuis dus heb alles gelijk daar gedaan we hadden samen voor dat ziekenhuis gekozen bij de 1e zwangerschap al! Bevalt me super goed en ben er ook een paar keer medisch geweest en de gynacologen zijn zooo super lief.

@fieke @sandy ben er ook wel benieuwd naar hoe het
In belgie is, ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over belgie met ' daar kan het wel ' en dit en dat en wij in Nederland moeten smeken om een ruggeprik of lachgas!

Groetjess
lola - schreef op 10-04 om 12:08
Hallo allemaal,
hoe is het vandaag met de vrouwtjes alles goed?
ik heb al bij al wel goed geslapen alleen het draaien in bed blijft een taak opzich, en vooral als je met een voedingskussen tussen je benen slaapt haha, pfff wat een gedoe

@Incognitaaa; ik wist niet dat je van omgeving Terneuzen bent, leuk mijn ouders wonen zelf in Hulst. Mijn schoonzus is 2 keer bevallen in het ziekenhuis van Terneuzen en blijkbaar had zij ook een luxe kamer. (heb alleen de foto's gezien).

Ik zelf zal in Belgie bevallen in het ziekenhuis en zal daar 5 à 7 dagen verblijven, en dat gaat me niets kosten 0€, omdat ik een aanvullende verzekering heb die rond de 130€ per jaar is, los van de 33€ per trimester die we betalen. En deze prijzen zijn een totaal prijs tussen ik en mijn man!!
Dit is relatief weinig tegen over NL.

voor de rest zie ik wel als de bevalling te pijnlijk is, zal ik denk ik toch wel om een verdoving vragen. Tot dan zal ik maar over iets plezanters dromen zeker
sandy - schreef op 10-04 om 12:28
hallo dames,

heb alles mooi opgevolgd via de mailtjes maar nu zal ik hier nog eens iets neeschrijven..
Blij te horen dat alles vrij goed gaat met iedereen.
Heb 2 weken ziekeverlof (''korte'' baarmoederhals) achter de rug en dadelijk om 13u45 moeten we terug naar het ziekenhuis voor meting enz.
Ik ga bevallen in Hasselt dit is ongeveer 15min v thuis. Een prive kamer voor 5 dagen kost rond de 1000 euro maar we zijn lid van DKV en ik moet eens bellen wat er juist in onze polis zit,als we geluk hebben trekken we alles terug!

Ivm epuderale..tja denk toch dak ervoor ga kiezen..reden?
Ik heb al zoveel afgezien, degenen die dit opvolgden weten 't al wel een beetje eerste 4 maanden misselijk van 's morgens tot 's avonds, dan Leuven vruchtwaterpunctie en weken wachten en leven in onzekerheid, veel krampen, constant harde buiken, buikpijn enz.. en nu t verhaaltje van de verkorte baarmoederhals..
Mja seffes eens luisteren wat ze vertellen hebben, ik hoop dat ons kleine meisje goed groeit en nog lang in mn buikje wil blijven zitten..
Duim voor ons , ik hou jullie op de hoogte
Incognitaaa - schreef op 10-04 om 12:56
Ik duim zeker voor jou en je meid, Sandy. Veel succes straks! Ik hoop op goed nieuws voor je!

Lola, ik val bijna van het toilet! (Ipv stoel... Ja, ik zit op het toilet dames! Dat is saai en dus neem ik dan mijn iPhone mee..)
Ik betaal bijna 130 euro per maand! En dat is alleen voor mij. Mijn man betaald 120 euro per maand dacht ik.
Ik woon een eiland hoger. ;-) Wist niet dat jij ook uit België kwam! Je typet niet echt Vlaams! ;-)
In Terneuzen heb je heel mooie kamers ja! Maar gemak en achtergrondkennis gaat nu even boven luxe. Dat heb ik dan thuis wel weer. Op de grond in een stinkende plaggenhut in Afrika is pas afzien. ;-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan