Augustus uitgerekend - Zwangerschapsforum

Sarah - schreef op 01-04 om 15:34
Hee wij hebben de wagen, babykamer ook al besteld en enorm veel kleding hebben we al en heel veel wat er bij komt kijken (molton etc) kraampakket is er al! Haha dus eind mei is eigenlijk alles klaar wiegje komt eind april al super kan niet wachten! En eind mei ben ik richti de 30 weken dus als het toch onverhoopt mocht komen vond ik het wel een fijn gevoel dat alles er lekker vroeg is haha maar dat ben ik hoor!

Groetjes
744 antwoorden en 45554292x bekeken
Incognitaaa - schreef op 01-04 om 19:37
Ja, ik moest om je lachen met die 15 broekjes. Maar je hebt in ieder geval veel voorpret! Ik wil in mei dingetjes halen als het matrasje, lakentjes, moltons, kruikjes, gordijntjes etc. Eerst dat laminaat eens in dat kamertje krijgen (we hebben last van uitstelgedrag ).
Sarah - schreef op 01-04 om 19:40
Haha nou het is pas april ik ben er vroeg bij, en me vriend en ik hebben zelf ook een hoop kleding haha dus we zijn er gek op!! Maar kinderkleding is ook niet zo duur als je gewoon bij v&d, h&m etc koopt! Maar molton enzo heb ik al haha, soms zijn ze in de aanbieding ja dan kan ik ze niet laten liggen net als pampers!

Groetjes!
sandy - schreef op 01-04 om 20:23
jaja, zodra je weet wat 't wordt kan je je helemaal niet meer bedwingen
wij zijn al met ganse zakken kleertjes thuisgekomen want hier zijn de 2de hands beurzen nu volledig aan de gang en daar zijn koopjes te doen alles aan 1 2 of 3 euro en die mini dingen zien eruit als nieuw ze zijn meestal mr 1x gedragen!
En mn zus heeft ook een meisje dat nu al 8 maanden is en daar krijg ik ook nog alles van!
De koets en kinderkamer zijn ook  besteld en worden ook pas in juni geleverd want nu zijn we bezig met laminaat leggen,isoleren, inbouwkast bijmaken enzz..
Das ni simpel he incognitaaa om derin te vliegen wij hadden ook alles uitgesteld hoor maar nu werd 't toch wel tijd en dan krijg ik platte rust voorgeschreven whaa!
Och ja we zullen ons mannen ook maar iets laten doen eh wij dragen 't boeleke tenslotte al en alle kwaaltjes die derbij komen

fijne avond allemaal
fieke1709 - schreef op 01-04 om 22:05
Hier ook al veel gekocht hoor t kamertje staat hier al (nog wel op een andere slaapkamer, babykamer moet eerst opgeknapt worden) buggy is besteld, die komt in mei. De box en de wastafel gaan we eind april bestellen, die krijgen we van mijn schoonouders en ze komt op onze geboortelijst zo krijgen we er nadien nog een percentje op

Met kleertjes kan ik mij ook niet bedwingen hihi, ons kereltje heeft al een mooie collectie ik haal ook veel bij h&m, c&a en zeeman enzo hoor. Super leuke kleertjes en ze kosten niet veel.

Vandaag ben ik met mijn mama in de kinderkamer gevlogen, we hebben ze helemaal opgeruimd want ze stond nog vol met rommel. Nu mag het ventje de rest doen

Voor degene met obstipatie volgens mij is het ook goed om veel appelsienen te eten/drinken. Vervelend als je daar last van hebt seg. Hopelijk is hier snel iedereen beter!!
sandy - schreef op 02-04 om 09:29
goeiemorgen allemaal,

Fieke, ik was ook op de appelsienen gevlogen en maar uitpersen en drinken ook de bloedappelsienen hmm maar wat ik hoorde ik toen dat 't niet goed was voor degenen die misselijk waren dan krijg je dat er weer van.. great haha!
Ach ja kant toch ni laten hoor,veel te lekker.
 
Hier is er weer eentje wakker..
zo raar maar zoooo zalig..

X
Incognitaaa - schreef op 02-04 om 10:35
Sandy; en die van jullie zal het dan misschien ook maar 1x dragen! ;-)
lola - schreef op 02-04 om 11:59
goeie morgen meiden, allemaal goed geslapen?  
het zonnetje schijnt maar het is wel fris. hoop dat het snel warmer word.  

groetjes
Incognitaaa - schreef op 02-04 om 17:02
ik heb nu last van soort steken/krampen in mijn linker lies, meer richting vagina maar het zal er wel bij horen zeker??

Heb ik ook last van. Het straalt tevens uit naar mijn onderrug en stuitje..
lola - schreef op 02-04 om 19:31
@incognitaaa; goed om te weten dat ik niet de enige ben
Maaike - schreef op 02-04 om 20:24
Mijn vriend zit op dit moment in Spanje! Gelukkig komt hij morgen laat op de avond, of heel vroeg in de morgen (01:00u) weer thuis!!! 
Wij hebben al wel rond gekeken naar meubels, maar nog niks gekocht of besteld. We zijn wel van plan om dit z.s.m. te doen. Voor de babykamer hebben we alleen een ledikant nodig, omdat het kind bij ons op de kamer komt. Wij wonen op dit moment nog in een 2 kamerappartement dat te koop staat. In de slaapkamer hebben we een ladekast, die we als commode kunnen gebruiken (eerst even de poten eronder vandaan halen). We hadden een boekenkast die werkloos in huis stond, dus die zijn we aan het omtoveren tot kledingkast. Er zit inmiddels een deur in en ben druk aan het figuurzagen (boerderij-dieren).
De wagen krijgen we grotendeels van mijn ouders, tenminste denk dat we een deel bij betalen. Want die wagens van tegenwoordig zijn niet goedkoop. Wij willen graag een wagen waar alles op kan (kinderwagen, maxi cosi, buggy).
Ik ga weer even verder met schoonmaken! Zaterdag aanstaande open huis! Als jullie iemand kennen die een mooi 2 kamerappartement in Diemen (omgeving Amsterdam) zoeken, dan zijn ze bij ons aan het juiste adres!
http://www.funda.nl/koop/diemen/appartement-47341080-tobias-asserlaan-134/
Incognitaaa - schreef op 03-04 om 09:25
@ Lola: ik had op Google gezien dat meerdere vrouwen hier rond de 20e week last van krijgen. Volgens mij bekkenpijn. Ik heb het gelukkig niet continu. Wel als ik te lang zit, te lang op dezelfde manier lig en als ik teveel onderneem. We houden van wandelen, maar na 3,5 km krijg ik nu meestal last, dus de rondjes moeten iets korter.

@ Maaike: leuk! Wij gaan ook voor het boerderij (en boerenbont) thema. We wonen bijna in de polder en zijn helemaal weg van het platteland en dieren. Dat willen we onze kinderen graag meegeven. Waar heb jij je sjablonen vandaan? Ik heb hier o.a. een aantal sjablonen vandaan.
http://www.landleven.nl/doe-het-zelf/zelf-bouwen/article/329/houten-boerderijdieren-voor-op-de-kinderkamer

Ik woon twee uur van Amsterdam vandaan (zelfs dichter bij België), dus ik ken niemand, maar ik wens je veel succes met de verkoop!
Maaike - schreef op 03-04 om 20:03
@ Incognitaaa: Ik heb de afbeeldingen van http://freesstudio.nl/specials/mdfboerderijdieren gekopieerd en uitgeprint. Ik heb al een paar dieren uit mdf gezaagd, moet nu nog het schaap en de kip zagen. Als ik die klaar heb, ga ik of ik zet mijn vriend aan het werk, moet alles geschilderd worden.
We hebben ook nog een stuk mdf over, dus zat te denken om 2 dieren uit te vergroten op A3 en die dan nog eens uit te zagen. Die plakken we dan op een stuk mdf, die aan de muur gehangen kan worden.
Maaike - schreef op 03-04 om 20:17
En om in het boerderij thema te blijven; mijn zwager heeft deze op 1e paasdag gewonnen voor zijn eerste neefje of nichtje bij Ponypark Slagharen!!!
fieke1709 - schreef op 03-04 om 21:40
Aaah wat schattig wat leuk dat iedereen fan is van het boerderijleven wij hebben er ook een connectie mee. Mijn ventje is mechanieker in melkmachines, ganse dag tussen de koetjes dus...

Onze geboortekaartjes zijn met boerderijdieren op en de geboortesuiker is met koetjes de babykamer krijgt wel het thema winnie the pooh maar heb al wel een opblaaskoe voorzien

Ik krijg de laatste tijd last van men rug en als ik ver moet wandelen of zitten dan krijg ik buikpijn. Dat beloofd voor de verdere zwangerschap...
Incognitaaa - schreef op 03-04 om 21:45
Maaike: oooooooooooh, lief! Ik ben verkocht! Die zijn veel schattiger! Leuke knuffel ook! Leuk dat de oom al zo betrokken is.

Fieke: zeker! Diertjes zijn ook gewoon hartstikke leuk, zeker voor kinderen. Ik kan niet wachten om met de kleine naar de kinderboerderij en het strand te gaan. Als kind hadden we altijd schapen, kippen, trekkers, veel land etc, dus heb het met de paplepel meegekregen. Ik heb ook al zulke leuke loop- en traptrekkers gezien voor later.

Als ik ver moet wandelen heb ik vooral last van mijn linker lies en na nog meer doorwandelen van mijn buik. Tsja, het hoort er blijkbaar gewoon al bij. Op het einde kunnen we nog hooguit een paar honder meter wachelen, haha!
Sarah - schreef op 03-04 om 21:48
Hallo,

Wat een leuke verhalen weer!

@maaike leuk huisje!! Kamer meer en ik had er zo willen wonen, woon zelf in Amsterdam en ken helaas niemand die in diemen wilt wonen!

@fieke1709 ik heb ook enorme rugpijn, staand, liggend of zittend het maakt niet uit! Moet morgen langs bij de HA en denk dat zij me doorverwijzen naar de fysio.
Die buikpijn heb ik ook enorm steken, krampen heel vervelend vooral zittend of als ik moet bukken maar zal der wel bijhoren heb maandag de echo ben onwijs zenuwachtig maar het zal wel goed zitten!

Had nog een vraagje hoeveel jullie inmiddels zijn aangekomen iedereen is wel rond die 20 weken dus ben benieuwd.

Ik zel al bijna 5 kilo!!! Schrok ervan en veel eet ik niet eens!!

Groetjes
fieke1709 - schreef op 03-04 om 23:47
Sarah, ik had mijn 20 weken echo 2 weken geleden en ik was 4kg bijgekomen. Ik vond dit nogal meevallen eigenlijk. Ik draag wel fel naar voor dus langs achter zie je bij mij niet zo veel en dat vind ik wel goed.

Als ik zo een rugpijn blijf hebben moet ik toch ook eens naar se ha gaan hoor, ik heb ook niet het lichtste werk dus dat gaat me ook nog zuur opbreken vrees ik. Ik begin al te merken dat ik ook moeilijker uit de zetel kan hebben jullie dat ook? En soms staat mijn buik zo gespannen dat men vel precies te kort is, heel vervelend gevoel. Ah ja, hoort er allemaal bij zeker en tis de moeite waarvoor we het doen.

Incognitaaa wat leuk dat je tussen zoveel beestjes opgroeide mijn man kan zij ogen ook niet van de mini tractors enzo afhouden in de speelgoedwinkel ons ukje wordt een echt boertje
Sarah - schreef op 04-04 om 04:35
@fieke

Gelukkig ben ik niet de enige met die rugpijn en die zo is aangekomen haha. Ik draag ook echt recht naar voren alsof ik een ballon op me buik heb! Dus van achteren ook niks te zien, maarja vruchtwater, baby, placenta en vooral me borsten wegen ook een hoop haha dus zal niet alleen maar opslag zijn van vet daar hou ik maar aan vast. Gemiddeld komt een vrouw 12 kilo aan maar ik ga daar wel overheen!

Mijn berichtje is trouwens erg vroeg lig al bijna de hele nacht wakker van de pijn en steken in m'n buik echt niet leuk en zo eng maargoed maandag afwachten!

Ik heb dat idd ook dat me fel tekort doet haha en als ik dan net een iets te verre beweging maak lukt t al niet maargoed vind t ook wel wat grappigs hebben!

Groetjes & werkse vandaag ik ga proberen in slaap te komen
Incognitaaa - schreef op 04-04 om 09:01
Ik herken het hoor dames. Bij mij helpt een rubberen kruik erg goed tegen de buikpijn en krampen.

Sommige bewegingen doen soms pijn, maar lang niet altijd. Soms een steek, enorme pijn en dat ebt dan binnen een paar minuten weg.

Haha, onze zoon wordt ook een boertje! Naja, tenzij ie niet wil! ;-)
Sarah - schreef op 04-04 om 10:49
Goeiemorgen.

@ingonitaa ja ik had geen zin om een kruik te pakken haha, maar heb dat idd ook wel is gebruikt tegen de pijn! Mijn navel komt er ook uit dus die heeft ook lichte steekjes.

Leuk hoer een boerenkindje, haha ik ben geen boerenkindje maar wel opgegroeit in de bossen & de natuur. Naast amsterdam hebben we nog een huisje in de bossen vlakbij lelystad. Zo groen als flevoland is heerlijk. Geven wij ook aan die kleine mee we gaan er zelfs na de kraamperiode 3 weken heen als vakantie omdat we dit jaar natuurlijk niet gaan. Me vriend neemt na de kraamperiode 3 weken vrij dus wordt de eerste vakantie in Nederland!!

Groetjes
Incognitaaa - schreef op 04-04 om 11:07
Die moet je ook niet zelf pakken. Daar heb je een mannetje voor!

Wel lekker, een vakantiehuisje. Hoewel ons huis voor mij serieus aanvoelt als vakantiehuisje. Openslaande deuren naar de zonnige tuin en dichtbij het strand. Heerlijk!

We zijn trouwens echt een actieve en gezellige maand. Van de meeste andere maanden zie ik eigenlijk niks voorbij komen.
Sarah - schreef op 04-04 om 11:38
Haha ja maar mijn mannetje moest er vroeg uit dus heb maar gewoon ff doorgezet met de pijn!

Wat heerlijk als je zo kan wonen.

Bij juni uitgerekend zag ik volgens mij ook wel veel reacties staan? Maar weer het niet zeker hoor.

Groetjes
lola - schreef op 04-04 om 11:48
hallo meiden, ik zie dat er al meiden zijn die last hebben van een gespannen huid, nou hier nog eentje. ik denk gewoon dat het er bij hoort. is ook normaal want ons buikje begint ook flink te groeien haha.
ik draag ook recht naar voor, van achter zie je vrij weinig beter ook. ik zelf ben ook iets van 4 kg aan gekomen, hoop dat het niet te veel uit de hand zal lopen haha.

voor de meiden die steken en buikpijn en rugpijn hebben voor beterschap toegewenst.
groetjes.
Sarah - schreef op 04-04 om 11:54
@lolaa

Jij ook 4 kilo, dan zal dat wel normaal zijn, 20 weken is ook zo'n 5 maanden dus dan valt het nog mee haha.
Ik schrok alleen wel heel erg hoor toen ik op de weegschaal stond haha!!

Met wat smeren jullie je buikje in? Ik heb weleda.
Zwitsal mama & bio oil maar kan nog steeds niet tegen die geurtjes dus ik gebruik witte vaseline uit zo'n tube.

Groetjes en bedankt voor de beterschap
Sarah - schreef op 04-04 om 12:53
Ik zie de foto niet!! Alleen die van een knuffel boven aan.
Incognitaaa - schreef op 04-04 om 12:54
Het werkt bij mij niet goed. Dan maar een linkje. Ik zie er niet uit, zoals dat schaap! Haha.
Sarah - schreef op 04-04 om 12:57
Hahaha! Nee dat snap ik maar ik bedoel die foto deed t wel haha zie de link ook niet, zit ook op me iphone hoor kan daar ook aan liggen.

Groetjes
Sarah - schreef op 04-04 om 13:15
Ja ik zie m,
Ik maak elke maand een foto maar die zijn een beetje naakt (gewoon onderbroek hempje hoor ) maar heb nog wel een recente van gisterochtend krijg m er niet in geplakt
Sarah - schreef op 04-04 om 13:16
http://m.brabbels.com/fotoalbum/5646/

Zo?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan