Augustus uitgerekend - Zwangerschapsforum

Maaike - schreef op 12-04 om 17:49
Wij hadden om 16:00u de echo! Alles zag er goed uit! We krijgen met 30 weken nog een echo, omdat de blaas iets gevuld was. Ze willen dan checken of het niet te veel dan is.
En... ook wij... krijgen... een... JONGEN!!!
744 antwoorden en 45547128x bekeken
Sunshine - schreef op 12-04 om 17:55
Jaaaa Maaike, wat fantastisch! Valt er spanning van je af nu de echo achter de rug is? Geniet er lekker van. Wat is het toch allemaal mooi en bijzonder dat we dit mee mogen maken!
Sanne - schreef op 12-04 om 18:33
Jeetje ik krijg trek van dat lekkere eten en die beschuit met muisjes. Ga lekker patat eten... echt mijn verslaving sinds ik zwanger ben!! ( en daarvoor stiekem ook al wel een beetje)
Incognitaaa - schreef op 12-04 om 19:04
Patat is altijd lekker!

@ Maaike: fijn dat het ook bij jullie goed is. Inderdaad: wat een wondertjes allemaal! En hoe zit dat met zijn blaasje? Toch goed dat het gevuld is? Bij onze was zijn blaas ook gevuld, dat was juist goed, want dat betekent dat de nieren goed werken.

Fieke1709: 2-8 -> Jongen
Jonina: 3-8
Eefje: 3-8
Sandy: 7-8 -> Meisje
Muisje: 13-8 -> Meisje
Connection: 14-8 -> Jongen
Lola: 14-8 -> Jongen
Patricia Vos: 16-8
Mamavanleandro: 16-8 -> Jongen
Incognitaaa: 19-8 -> Jongen
Lovely: 23-8
Pepernootje: 25-8
Sanne: 25-8 -> Meisje
Sunshine: 28-8 -> Meisje
Laura1188: 29-8
Sarah: 30-8 -> Jongen
Maaike: 30-8 -. Jongen
fieke1709 - schreef op 12-04 om 21:13
Jeeej wat fijn nog een meisje en een jongen!!! Proficiat!!!

Hihi wat grappig hier die gesprekken over beschuit en suikerbonen wij hebben onze suikerboontjes al besteld, t worden bruine, witte en lichte blauwe met koetjes aan k raad het ook echt aan om het te proeven hoor!!! Tis echt heeeeeerlijk, eens ik begin kan ik nimmer stoppen. Dat wordt nog wat na de bevalling ik bestel een doos extra voor mij denk ik
Wij doen trouwens ook beschuit, mijn man is nederlander dus doen wij beide vind ik trouwens ook heel lekker!! hmmm al dat lekkers!!!

Wij geven dan weer geen babyborrel, men man is van het principe da je dan mensen moet uitnodigen die je amper of nooit ziet en dan iets te eten en drinken moet aanbieden enzo. Hij zegt dat als de mensen echt geinterresseerd zijn in de baby dat ze dan zo ook wel komen. Wij geven wel een doopfeest voor de naaste familie en vrienden maar daar hebben we nog niks van geregeld.

Wie zei daar patat?? Ik ga ook eens naar de frietkraam tijden, hmmmm jammie zeg!!! Namiddag had ik nog een lekkere wafel gegeten, dat was ook zoooooo lekker!!!!
Sarah - schreef op 12-04 om 22:05
Ja haar suiker was ook zo laag was echt eng!! Maar na suikerwater gedronken te hebben ging alles weer goed!

Worstje was heerlijk haha heb even genoeg chocolade gezien hihi. Die rondleiding is zooo leuk!! Je krijgt voorlichting en alles zo fijn het duurde 2,5 me vriend vond het ook zo intressant. Een verloskundige vertelt alles dus met zoveel ervaring!

Nou niet flauw vallen he haha goed eten en drinken. Want het komt allemaal er dichtbij maar ik kan je vertellen ik heb zin om te bevallen! Laat maar komen ( haha zo denk ik nu)

Groetjes!
fieke1709 - schreef op 12-04 om 23:45
Nou die rondleiding heeft jouw precies wel goed gedaan ik hoop dat ik er nadien ook zo over denk zal maar zien dat ik dan genoeg gegeten en gedronken heb lol
Incognitaaa - schreef op 13-04 om 06:46
Mmmm, ik mocht de weeën wel opvangen in bad, maar er niet in bevallen. Ik weet niet waarom... Zal het nog eens vragen. Misschien omdat je voor de VK op 'werkhoogte' moet liggen?
Incognitaaa - schreef op 13-04 om 06:52
Vond dit... Toch nog maar eens over hebben...
http://www.babybytes.nl/encyclopedie/B/Bevallen/Waterbevalling&page=3
Maaike - schreef op 13-04 om 08:14
Heb zoveel info gehoord en dat alles goed was. Inderdaad hebben jullie mijn geheugen opgefrist, want het was goed dat de blaas gevuld was, omdat de nieren dan werken. Alleen was er wel iets wat ze nog met 30 weken wilde checken! Zal maandag ff bellen, wat het nou precies was!Ik heb niet de interesse om in bad te bevallen. Wij gaan naar het ziekenhuis en ben wel nieuwsgierig hoe het zal zijn (over ongeveer 20 weken). Maar ik ben er nog niet bang voor! Elke bevalling is anders, dus ik probeer daar aan te denken. Bij de één floept het kind er zo uit en de andere baby moeten geholpen worden.
fieke1709 - schreef op 13-04 om 17:40
Bij ons is alleen de eerste keer echt naar het hartje geluisterd, voor de rest kijkt ze gewoon altijd. Ik heb wel zo een aparaatje voor thuis maar dat gebruik ik eigenlijk niet meer omdat ik de kleine nu goed voel.

Wij zijn net nog een pretecho laten maken en alles gaat goed met onze man hij heeft mijn voorhoofd en neusje en de mond en kin van de papa 50/50 dus, heel goed. Grappig he dat je dat nu al kan zien. Ik moest wel eerst een rondje rond de blok lopen want hij verstopte zich in de baarmoeder zo klein en al eigenwijs hij weegt ongeveer 500gr en is 28cm. T gaat vooruit seg!! Niertjes waren nog wat te groot maar ze kon ze niet goed meten maar in vergelijking met 15 weken waren de verhoudingen wel veel beter dus das weer een opluchting! Binnen 2 weken moet ik terug naar de gyne om de niertjes op te volgen dus dan weten we weer meer.

Op een gegeven moment lag ie met zijn handje in zijn oogjes te wrijven, zoooo schattig!!! 'Mama laat mij toch slapen, ik ben zo moe '
Incognitaaa - schreef op 13-04 om 17:40
Nu zin in patat. Grrrrr! Vanaf morgen weer gezond doen!

Vanavond gaat mijn man nog wat schilderen en morgen gaan we behangen!!
Hebben jullie al wat aan de babykamer gedaan?

X
Incognitaaa - schreef op 13-04 om 17:54
Lief Fieke! Had je een 3D echo dat je het zo goed kon zien? Wij hebben het er met de echoscopiste over gehad en wij willen enkel 2D. We - vooral mijn man - vinden het echt te alien.
fieke1709 - schreef op 13-04 om 20:37
hihi incognitaaa te alien  Valt best mee hoor. Wij hadden inderdaad 3D, t lijkt alleen wat alien omdat alles dan precies wat aan mekaar hangt maar ik vond toch dat je het goed kon zien
Sarah - schreef op 13-04 om 23:47
@fieke ja mooi he 3D wij hebben het er 5 minuten even op gehad zodat hij liet zien wat we 13 mei konden verwachten ongelovelijk dat je gewoon precies kan zie wat de baby van wie heeft! Dat alien is ook omdat t niet zoals op de 2D een zwart holletje is haha en het een beetje bruinig is maar van mij mogen alle echo's wel 3D maar smaken verschillen he!

Hihi ik heb er wel weer een kilo aangegeten maarja gaa er allemaal weer af! Morgen lekker zonnen heerlijk 20 graden eindelijk! (In Nederland dan)

Groetjes
fieke1709 - schreef op 15-04 om 22:44
Hier vandaag suikertest gehad. T goedje dat ik moest nemen viel nog goed mee. Nu maar hopen dat ik geen nieuws krijg want geen nieuws is goed nieuws t schrok wel effe van men gewicht, al +7kg. Maar ze klaagde er niet over dus zal wel oke zijn

Namiddag nog lekker geshopt voor onze ukkepuk k moet ook is dringend aan het kamertje beginnen want heb het alleen nog maar leeggemaakt...
Sarah - schreef op 15-04 om 22:59
Ohja die suikertest moet ik ook nog doen!

Heb net 5 minuten geleden voor t eerst vanaf buiten af een schop gevoelt!!! Wauw ik schrok zo erg haha dat is zo iets bijzonders maar ik schrok! Haha.

Groetjes
Incognitaaa - schreef op 16-04 om 07:32
Ai, ai, ai... Ik snap nu wat jullie bedoelen met een trekkerige huid. Ik kon er gister niet van slapen!!! En die kleine maar doortrappen... Ik ben bek af, maar moet er nu uit...
Incognitaaa - schreef op 16-04 om 13:36
Ik krijg striae op mijn borsten...
Gelukkig hele dunne, lichte streepjes, maar toch!!
Sarah - schreef op 16-04 om 13:38
Haha! Wees blij je borsten ik heb me heupen haha me borsten zitten al helemaal onder erg he!! Je weet dat kan komen maar toch is het erg. Haha
Incognitaaa - schreef op 16-04 om 19:28
Ik heb liever mijn heupen dan mijn borsten!
Niet dat ik dit nu over mezelf wil afroepen!!!

Ik heb trouwens al twee dagen stekende pijn rechtsonder. Volgens mij mijn darmen. Maar eens een cappuccino nemen... hopelijk laxeert dat, haha.
sandy - schreef op 18-04 om 10:33
Ja soms valt 't eventjes stil maar wat moeten we elke keer opnieuw vertellen he hihi..
Hier nog alles t zelfde dus rusten.. gisteren toch genoten van die lente zeg maar zomerzon hoor en me buiten opt terras gesmeten zaaaalig!
Voor de rest zijn ze vollebak bezig aan de babykamer alles is mooi geisoleerd, nieuwe spotjes enz, nu beginnen aan een nieuwe inbouwkast, dan de vloer en klaar!
De meubeltjes en kinderwagen komen begin juni kijk der echt naar uit!
Al die kleine lieve babykleertjes sorteren en mooi int kastje leggen da lijkt me super

Ale ik voel mn kleine meid elke dag meer en heviger dus das een goed teken en geruststellend, dus mama gaat nog maar wat rusten, zetelhangen enz..

x
Sanne - schreef op 18-04 om 11:05
Ik was gistermorgen aan het wandelen met de hond in het park en ineens werd ik hondsberoerd. Ik negeerde het want ik ben de gehele zwangerschap niet misselijk geweest, maar in een keer was het mis. Ik heb me een partij staan kotsen in de berm! En ik schaamde me dood, want uiteraard was ik niet de enige die zijn hond aan het uitlaten was. Door het kotsen heb ik ook nog eens urine laten lopen, dus dubbele pret!! Snel de hond aan de riem gedaan en naar huis gelopen.. Thuis lekker gedouched en op de bank.. nu helemaal nergens last meer van. Vanmorgen ook helemaal niet misselijk... was dus een eenmalige actie ofzo, apart!!

Op dit moment wordt er ook druk geklust bij ons thuis, zal blij zijn als alles af is, wil zo graag de boel netjes hebben en lekker inrichten. En aan de ene kant vliegen de weken voorbij, maar aan de andere kant duurt het me veel te lang haha!
sandy - schreef op 18-04 om 11:27
oei Sanne zou dat niet eerder geweest zijn van iets verkeerds te eten ofzo..
zo een eenmalige aanval en dan helemaal niks meer toch raar daarmee mja zijt blij dat 't alweer voorbij is hihi ik ben 4 maanden kotsmisselijk geweest hihi!
Zo denk ik er ook over de weken vliegen voorbij en toch duurt het allemaal precies een eeuwigheid das raar he, mss omdak nu nog zolang moet thuis zitten en opletten dat elke week die passeert goed is..
Dak zoiets heb van pwieuww ze zit er weer een weekje langer in en zo elke keer opnieuw..

x
Sarah - schreef op 18-04 om 14:20
@sanne wat naar! Ik denk ook inderdaad iets vekeerds gegeten hoor! Ik heb net als @sandy 16 weken elke dag overgegeven en die tijd kroop voorbij maar nu gaat het wat sneller! Gister weer naar t hartje geluisterd en hij schopt me flink zo bijzonder.

Komt er bij jullie al melk uit jullie borsten?
Bij mij dus wel hele vlekken op me bed!!!! Haha ik vond het wel grappig verloskundige zei dat me borsten zich voorbereiden op de borstvoeding en wat eruit komt bestaat uit bloed vermengt met iets het is doorzichtig en zo hard als lijm haha, gelukkig alleen s'nachts last van als ik er op slaap nog net in me bh!!

Kindje komt bij ons op de kamer we hebben al alles verbouwd nog 4 weken dan komen de spullen eindelijk!

Groetjes!
Sanne - schreef op 18-04 om 21:41
Het zal indd wel iets verkeerds zijn geweest, wel vervelend dat jullie zoveel misselijk zijn geweest... en ik maar klagen na die ene keer haha! Als je thuis zit kan ik me voorstellen dat de tijd indd nog langzamer gaat! Je hebt dan ook veel meer tijd om over alles na te denken en om bij alles stil te staan.

Heb nog geen vocht uit mijn borsten, maar ze groeien wel vrolijk door.. begin ook groeistrepen op mijn borsten te krijgen, maarja, als dat alles is mag ik niet klagen!

Ons kindje komt ook eerst bij ons op de kamer, is wel zo fijn. We hebben wel een aparte babykamer, maar bij ons boven heeft alles scheve muren waardoor je veel minder ruimte hebt. ( hebben een huis uit 1900 met laag dak).
fieke1709 - schreef op 19-04 om 00:08
Hier in de week ook zo iets stoms voorgehad, had maandagvoormiddag een koffie gedronken en een boterhammetje met kaas gegeten toen ik naar de badkamer ging en men tanden poetsten. Schraapte ik met men borstel is over mijn tong en daar moest ik dus van kokhalzen. Hmm kwam niet helemaal goed en daar lag mijn koffie en boterham dus te zwemmen in de pompbak draaide ik mij om naar het toilet en t spoot (sorry voor de details dames) er gewoon uit. Dat had ik dus nog nooit meegemaakt. Terug lege maag dus

Verder hebben wij de babykamer wel al leeggemaakt maar kan ze nog niet in orde brengen want we moeten eerst nog een nieuwe voorgevel en ramen hebben aan het huis dus moet eerst wachten tot de nieuwe ramen in de babykamer zitten, dan nog nieuwe vloer, chauffage en verven. Zal wel lukke tegen juli hoop ik. De slaapkamer hebben we al en de buggy komt in mei.

Volgende week moeten we onze geboortelijst gaan vastleggen en dan bestellen we ook het park. Nen benieuwd

Bij mij ook nog geen melk uit men borsten hoor, mijne zijn ook amper gegroeid, van een b75 naar een b80. Ze hadden voor mijn part wel wat groter mogen worden haha
lola - schreef op 19-04 om 11:02
goeiemorgen meiden,
het is al een tijdje geleden dat ik hier ben geweest. er is weer veel bijgeschreven zie ik.
Nou ik heb de "late" 20 weken echo gehad afgelopen woensdag en alles was goed
.
De dokter heeft me ook meteen de suikertest voorgeschreven, en moest daarvoor een afspraak nemen.
Dus over 2 weken heb ik die test en blijkbaar is die niet echt smakelijk haha.
 Ik zal later wel posten hoe het is gegaan, blijkbaar geven er veel vrouwen van over maar dat zie ik dan nog wel.
Incognitaaa - schreef op 19-04 om 21:23
De 20 weken echo is geweest. Daar keek ik erg naar uit en nu gaat het gewoon hetzelfde, haha. Mijn buik groeit, de bandenpijn en bekkenpijn nemen helaas toe en we doen elke keer een beetje in de babykamer. Het is een beetje wachten op een pretecho, op het eindresultaat van het kamertje en de bevalling. Voor mij nog precies 4 maanden tot de uitgerekende datum!

Fijn dat alles goed is Lola!

Overgeven doe ik ook nog regelmatig hoor. Ik kan niet tegen vieze geurtjes en dingetjes en tandenpoetsen is ook nog regelmatig een drama. Maar vergeleken met die eerste 3,5 maand is het niks!
fieke1709 - schreef op 20-04 om 13:26
Tegen sommige geuren kan ik toch ook niet goed tegen, vooral zware parfum daar pas ik voor bah!! Voor de rest valt het wel mee

Fijn dat jullie 20 weken echo goed is, ik moet volgende week dinsdag terug naar de specialist voor ons kleintje zijn niertjes. Hoop dan echt dat alles oke is want nu is het er op of er onder... Willen jullie meeduimen?

Ik ga zo dadelijk in het kinderkamertje vliegen, daar is een ingebouwde kast in met van dat leuk antiek bloemetjespapier en dat ga ik er toch maar even uit doen haha bye bye jaren 50!!!

Verl plezier dames vant weekend, geniet nog van het zonnetje vandaag!
Xxx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan