Augustus uitgerekend - Zwangerschapsforum

Sunshine - schreef op 22-04 om 20:35
Haha, ja ik heb ook af en toe dat ik ongeduldig word! Maar ik voel me best heel goed, dus kan dit nog prima een poos volhouden. En bovendien is ons huis nog helemaal niet klaar voor de baby. Tot die tijd dus maar lekker knuffelen met mijn buik!
744 antwoorden en 45588297x bekeken
yv - schreef op 22-04 om 20:38
Merken jullie ook dat de kleine begint te trappelen als je iets specifieks aan het doen bent?Altijd als ik in een auto zit of rijd voel ik de kleine trappelen en draaien. In bad ook maarja dan ben je rustig aan het liggen..
Sarah - schreef op 22-04 om 20:43
Haha wij zijn er ook nog niet klaar voor en hou het ook nog lang uit hoor voel me super maar als ik allemaal pasgeboren baby's om me heen zie denk ik aaaaarg nog 3/4 maandjes!

Ik voel de baby op bepaalde tijdstippen! Ze zeggen dat dit al een bepalend ritme kan zijn na de geboorte nou dat hoop ik niet haha rond 18.00 als we gaan eten voel ik hem het meest verders 00.00 s'ochtends heel vroeg en s'middags dat het echt een halfuur lang is! Me moeder zei al dat wordt nooit meer relaxed eten hihi. Ik zou m wel de hele dag kunnen voelen heerlijk!
Sunshine - schreef op 23-04 om 21:02
En Yv, hoe ging het op je werk?
yv - schreef op 23-04 om 21:11
Ik heb 4uur gewerkt.. En dat was meer als genoeg
12clienten eten geven en drinken en opruimen en naar de dagbesteding brenge
Toen ik thuis kwam was ik ook echt moe,, en veel bandenpijn in mijn ribben
Ook weer een gratis echo gehad bij fontys hoge school in eindhoven.
Altijd leuk om de kleine te zien,, weer flink aan het spartelen
fieke1709 - schreef op 23-04 om 22:06
hoi ladies,

Hier een heel gelukkige mama!!! Wij zijn vandaag op controle moeten gaan voor onze vent zijn niertjes en ze zijn terug binnen proportie!!!  oooooh we waren zoooo opgelucht!!! De gyne zei dat als dit onze eerste echo was geweest dat hij dan zou gezegt hebben dat alles in orde is met onze kleine man. Echt super goed nieuws dus  we moeten wel in ons achterhoofd houden dat de vernauwing nog is kan terug komen maar die gaat dan zeker niet blijvend zijn. Groeit er gewoon terug uit met de tijd. Ons kleintje heeft geen afwijking dus, goh ik kon wel wenen toen ik in die stoel zat!!!! Hij weegt al 1kg!!!  t gaat vooruit seg!

Voor de rest voel ik mij ook terug super in men vel al probeer ik het wel wat rustig aan te doen op het werk. Collega's steunen mij ook goed en dat doet ook deugd.

wie wou er hier weten wat zo een verzorgingstafel was? :-) ik heb geprobeerd een foto te posten maar krijg hem er niet op, anders gewoon effe in google ingeven: Quax verzorgingstafel. Dan vindt je er met en zonder badje, tis er eentje met een badje onder
Sarah - schreef op 23-04 om 22:16
Hee fieke!

Wat een heerlijk nieuws zeg!! Gefeliciteerd dan maar! En je baby weegt al 1 kilo wauw!!! Dat gaat zeker de goede kant op ik was hier al blij met die 450 gram haha al 1 kilo wauw hihi. Niertjes ook goed nou jij zal wel heerlijk slapen vanavond alles is goed en je hebt je kleintje weer mogen bewonderen!

Groetjes
lola - schreef op 24-04 om 11:37
hoi meiden,

het is heerlijk buiten, dit doet echt goed. hoop dat alles goed is met jullie.

Fieke; meid dat is geweldig nieuws. het belangrijkste is dat zijn niertjes er goed uit zagen.
en dan nog het mooie nieuws dat die al 1 kilo weegt. nou meid je hebt alle redenen om blij te zijn 




yv - schreef op 24-04 om 15:52
Hey fieke
Wat een geweldig nieuws, zeker een opluchting..
Hoe kom je erachter hoeveel de kleine weegt?
Sunshine - schreef op 24-04 om 18:13
Vanmorgen weer controle gehad, dus ook weer het hartje gehoord. Ik vind dat zo onwijs leuk! Ik heb mijn gewicht nog even aangekaart (7 kilo erbij, 22 weken zwanger). Mijn verloskundige vond het een beetje veel, maar zolang ik normaal eet en drink is het prima. Ze raadde me aan om na het avondeten nog even in beweging te komen, rondje wandelen ofzo. Best pittig, omdat mijn werk ook al veel lopen en traplopen is.... 'S avonds zijn mijn benen een beetje moe.... Ons kindje was precies goed gegroeid, dus ze maakt zich geen zorgen. Ik ook niet! Ik hoop wel dat die kilo's er na de bevalling weer vlot afgaan!
Sarah - schreef op 24-04 om 18:53
Hoi sunshine!

Geweldig he dat hartje, kan er zo van genieten wij filmen het ook elke keer zo kan ik t elke dag even terug kijken/horen haha.

Ik stond vanmorgen op de weegschaal 72 kilo!!! Dus ook 7 erbij bijna 22 weken schrok me rot haha. Maargoed ik heb even bij een aantal 'dunne' vrouwen navraag gedaan die nu maatje 36 hebben en zij waren wel 17/20 kilo aangekomen en in de kraamperiode verlies je al een hoop dus het zal wel goed komen allemaal. Wij willen ook daarop weer snel een 2e dus dan kom ik ook weer aan haha.

Groetjes!
Incognitaaa - schreef op 24-04 om 20:03
"Juf, ik hoop dat jouw baby (die in je buik zit) ook wat maakt voor moederdag!"
SMELT!
yv - schreef op 24-04 om 20:04
Ik ben 23weken en 7.5kg aangekomen.. Ik meen dat dit wel meeviel.
Aangezien je over de helft zit en geschat word dat je rond de 13kg aankomt.
Grotendeels val je gelukkig toch af, vooral met het geven van borstvoeding. 
Over 10 weken en 3dagen heb ik officieel pas vakantie (dan begint mijn verlof)
En vandaag bijna het ledikantje af geschilderd. Nog 1 laagje en dan is die klaar..
fieke1709 - schreef op 24-04 om 23:45
Ja t gaat vooruit met onze kleintjes

Heb je de verzorgingstafel gezien? wij hebben ook een commode ja maar die komt op de slaapkamer van de baby. Tis de bedoeling dat de verzorgingstafel beneden komt te staan dat we niet altijd naar boven hoeven te lopen ons mam had zo een tafel vroeger ook in huis en zij vond dat super handig.

Net nog het fijne nieuws gehad dat ik tante wordt mijn schoonzus is ook zwanger!!! Super leuk zij is voor 7dec uitgeteld, dan verschillen onze ukjes maar 4 maand. T gaat nog druk worden bij oma en opa
Incognitaaa - schreef op 25-04 om 06:48
Ik had om de verzorgingstafel gevraagd en gereageerd, maar dat was als anonieme gast. Oeps. Op werk sta ik niet ingelogd, vandaar. Ik heb er dus nog nooit van gehoord en al helemaal niet voor beneden. Verschonen doen we in NL op de commode boven en anders in de box of op een extra kussen op de eettafel.

Wat leuk dat je tante wordt! Gefeliciteerd!
Anoniem (Gast) - schreef op 25-04 om 10:58
Hallo allemaal,

Ik weet mijn gebruikersnaam en ww niet meer... Heb wachtwoord al opgevraagd via de mail, maar krijg maar niks. Dus dan maar even zo!!
Was afgelopen dinsdag voor controle bij de VK en toen vertelde ze dat ze zelf een opleiding tot echoscopist volgt en vroeg of ze op mij mag oefenen. Ze gaat dan de 20 weken echo bij me oefenen. Ik zei natuurlijk meteen ja!!! Lijkt me superleuk om ons meisje nog een keer zo uitgebreid te kunnen bekijken, dus helemaal zin in!!

En ook ik wordt weer tante haha! Mijn zus is nu 13 weken zwanger van haar 2e, we schelen maar 10 weken, dus helemaal leuk!! Allemaal baby's!
Anoniem (Gast) - schreef op 25-04 om 10:59
Verhaaltje hierboven is van SANNE trouwens!!
Sarah - schreef op 25-04 om 11:10
Wat leuk iedereen wordt tante en ik niet haha mijn broers zijn wellicht 10 en 7 jaar ouders als ik getrouwd alles maar ze willen nog even wachten! Lijkt me zo leuk samen met je zus of schoonzus zwanger te zijn!! One happy family hihi.

Een commode of verzorgingstafel beneden? Zo vol haha wij pakken idd gewoon een aankleedkussen of zijltje waar we gewoon ff op verschonen! Kga t wel eens googlen. Op me werk hebben we gewoon commode,kast en badje in 1 bijna op alle kinderdagverblijven zal dat wel t zelfde zijn zeker!

Groetjes
lola - schreef op 25-04 om 11:26
hoi meiden,


Ik lees dat er een aantal zijn die tante worden. Nou gefeliciteerd allemaal!!


Ik word ook tante van 2 nieuwe baby's haha mijn beide zusjes zijn ook zwanger
eentje is al 14 weken en de andere 10 weken.
Dus zoals iemand al zij het gaat druk worden bij opa en oma  


Hier een paar linken naar die verzorgingstafel. Je hebt ze in verschillende soorten.

http://www.paradisio-online.be/images/on/121/on121563.jpg

http://www.pixmania.be/be/nl/12957325/art/brevi/verzorgingstafel-atlantis.html

http://www.babyhuispipo.be/index.php/producten/product_detail/verzorgingstafel_prestige/
yv - schreef op 25-04 om 16:14
Wel grappig, allemaal tegelijk zwanger in de familie.. 
Ik ben tegelijk met 2andere nichten. Ik 17aug. De ene nicht 19 en de andere 22 augustus..

Vandaag en gister veel last gehad van mijn bekkeninstabiliteit.. Weer teveel gedaan.
Soms baal ik wel dat ik niet naar een borrel kan grijpen.. (Slecht nieuws gehad)
De uitslag van de dokter is gister bekend gemaakt.. Mijn vader heeft nierkanker
Nu heb ik uit frustratie het ledikantje geverft..

Zit momenteel WEER in een dip..
Incognitaaa - schreef op 25-04 om 16:45
Ik ben enig kind, dus dat wordt hem niet en de nichten waar ik contact mee heb, hebben geen (vaste) relatie. Lijkt me best leuk om samen te zwangeren, haha. Misschien bij een volgende.

Wat een slecht nieuws zeg, Yv. Veel sterkte.
Incognitaaa - schreef op 25-04 om 16:47
@ Sanne: nieuw account aanmaken dan maar?
Sarah - schreef op 25-04 om 16:48
Vervelend he die rug ik loop al paar weken bij de fysio en helpt zo goed!! Je leert allemaal dingen wat je wel en niet moet doen ben vandaag naar Zandvoort geweest veel gelopen & gezeten en door al die tips gaat t nu super!

@yv wat een vreselijk nieuws zeg!! Enorm veel sterkte!!
Brabbels - schreef op 25-04 om 17:36
@sanne, je mag ons altijd mailen, dan resetten we je account + ww
fieke1709 - schreef op 25-04 om 18:20
Ahh yv!!! Heel veel sterkte meid!!! Probeer positief te denken, t kan nog goed komen toch? Neem iets om die borrel te vervangen, iets wat je heel graag iet ofzo om de pijn wat te verzachten. Dikke knuffel!!!

Wat leuk dat hier vele meiden ook tante worden 2013 is een vruchtbaar jaar!!! Dat zie je wel! Ben net ook nog op babybezoek geweest, super leuk!! Kan al niet wachten tot ons ventje er is

Even voor de vraag van het gewicht, ik heb deze aan de gyn gevraagt en hij heeft het berekend. Hoe groot de baby was heeft hij niet gezegt maar dat kunnen ze wel ongeveer zeggen door het bovenbeentje te meten en dan rekenen ze met een formule om naar de gehele lengte. Ga ik volgende keer eens vragen.

Daarnet telefoon gehad dat ze 14 mei onze buggy komen leveren, whoehoeee weer een stapje dichterbij!

Over die 7kg bijkomen moet je u geen zorgen maken hoor, ik ben ook 7kg bijgekomen en ik heb mij laten vertellen dat je vanaf 20 weken een halve kilo per week mag bijkomen. Ik overdrijf niet in men eten maar ik eet wel lekker waar ik zin in heb de laatste weken kom je het meeste bij maar das ook veel vocht wat je nadien terug kwijt geraakt. Een vriendin van mij was de eerste 12 weken al 5kg bijgekomen dan zou ik me wel zorgen maken maar nu niet hoor
Sunshine - schreef op 25-04 om 18:24
Nou, ik zie het al, ik hoor er helemaal bij wat tante worden betreft! Mijn zus verwacht in juni haar derde kindje. Ik vind het heel erg leuk om samen zwanger te zijn. Heerlijk om af en toe lekker over zwanger zijn en baby's te praten. 

Over mijn gewicht ben ik niet heel erg in de stress ofzo, maar ik let nu nog wel iets meer op wat ik eet. Vandaag werden er gebakjes van de bakker getrakteerd op m'n werk, maar die heb ik voorbij laten gaan....
Sarah - schreef op 25-04 om 18:30
Haha het is deze winter echt koud geweest ja wat een babyboom zeg kan geen winkel of straat meer op zonder aan de praat te raken met andere vrouwen! Was vandaag in zandvoort en er was een meisje even oud, even ver als ik & precies t zelfde buikje! Zo grappig.

Ik ben jammergenoeg niet met m'n schoonzussen zwanger maar wel samen met m'n nicht die is 14 november uitgerekend! Dus scheelt ook niet veel haha. Aaagh en we hebben heel wat kleintjes in de familie je kan er een creche mee vullen!
Maar samen zwanger zijn en alles samen bespreken ze was een wildvreemde maar heb 3 kwartier met haa gepraat zo leuk!!

Ja ik hoor tegenwoordig dat het aankomen echt enorm verschilt en het er ook weer snel afgaat daar heb ik me bij neer kunnen leggen alleen de striaie wordt steeds erger en erger dat doet me nog wel een beetje verdriet! Maar als de kleine er is zal dat verdriet wel omgaan in liefde voor onze jongen! Heb alles voor hem over dus de littekens dan ook maar hihi.

Wat leuk he @fieke dat de wagen komt!! Ik krijg net een mailtje dat er een wieg voor ons besteld is die krijg ik van me schoonmoeder morgen komt ie binnen!!!! Spannend!!! Wil m zoooo graag zien. En over 4 weken de wagen, box & 't badje en dan nog 5 weken voor de babykamer hihi.

Groetjes!!
Incognitaaa - schreef op 27-04 om 20:14
Zo, de (tweedehands) box is binnen, het steigerhout is binnen en morgen gaan we een muurtje behangen. We zijn er maar druk mee. ;-)
yv - schreef op 27-04 om 20:40
Hallo incognitaa
Laminaat hadden we al gelegd toen we zijn verhuisd in september.
En een maandje terug de muren getext. 1muur groen daar komt het ledikantje 
En 1muur grijs. En daar komt de commode.. En 2weken gelede de babykamer opgehaald bij een kennis van me.
We moeste alles nog wit verven (box commode rn ledikantje)
Ik heb afgelope donderdag het ledikantje wit geverft. En in elkaar gezet... Trots op mezelf maar ook een beetje stom.. Daarna veel bekken en bandenpijn gehad..
Komende week nog de box en commode verven en dan hebben we bijna alles
Ik kan met mijn mobiel geen fotos plaatsen en men laptop is kapot.. 
Onze plafondlamp is een ster en de lamp bij de commode een maan..
Op de groene muur bij het ledikantje komt een sticker van twinkle twinkle little star .......
Incognitaaa - schreef op 27-04 om 20:44
Oh, wat zijn jullie al ver zeg! Is het allemaal geworden zoals je verwacht had? (:

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Augustus uitgerekend' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan