Clomid - Zwanger worden forum

Joo - schreef op 13-01 om 14:12
Ik ben woensdag in het ziekenhuis geweest, nog niets te zien! Aankomende week weer terug.
Dames, herkennen jullie misselijkheid? Is het misschien een bijwerking van het medicijn?
257 antwoorden en 25970698x bekeken
Lady - schreef op 13-01 om 14:55
Joo..
Het kan inderdaad een bijwerking zijn van clomid.
Lady - schreef op 13-01 om 14:59
Ik zit nu op 11 dpo.. nog geen klachten zoals andere voor de menstruatie.. ben wel heel benieuwd of dit ook anders kan verlopen met clomid gebruik. 
Mijn lutale fase is vaak 12 dagen dus zou dan morgen mijn  menstruatie kunnen verwachten. Ben benieuwd
charldxv - schreef op 13-01 om 19:33
Succes Lady! Ik ben nu 3 dagen overtijd als ik rekening hou met langste cyclus. 
Zws-test is negatief, wachten dan maar tot ze opkomen! 
Lady - schreef op 13-01 om 20:47
Charldxv.. jeetje wat zenuwslopend zeg.. ik duim voor je!
charldxv - schreef op 13-01 om 21:18
Zeg wel... Dankjewel , is lief ! 
Lady - schreef op 14-01 om 19:58
Vandaag bericht gehad van het ziekenhuis uitslag progesteron waarde. De waarde was zeer goed 71. Dus een hele goede eisprong gehad..

Zit vandaag op 12 dpo.. vorige rondes mijn menstruatie 12 dagen na eisprong. Maar nu helemaal niks.. ik wacht maar af tot woensdag dan is de lutale fase 14 dagen.. 
Toch heb ik helemaal geen klachten zoals anders voor de menstruatie komt. Meestal hevige buikkrampen nu alleen maar lichte steekjes en het gevoel hebben of er een steen in mijn buik ligt. Normaal altijd een dikke week last van (vaak) de linkerborst.. nu alleen maar last van beide tepels niet eens zo hevig.. ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken.. temp is behoorlijk hoog.. vanmiddag gemeten omdat ik steeds koud en warm had.. en kwam op 37,9
charldxv - schreef op 14-01 om 20:52
Spannend Lady!!! Goed teken toch ?! Ik duim supet hard mee !! 
Hier nog steeds niet... Nogmaals test gedaan voor de zekerheid, maar zo wit als iets :-( mijn cyclus is wel onregelmatig, maar heeft nog nooit zo lang geduurd. Typisch nu ik er op wacht om te kunnen starten met Clomid...:-( 
Lady - schreef op 14-01 om 21:07
Ja het is behoorlijk spannend..

Kun je niet contact opnemen met het ziekenhuis misschien door een inwendige echo kunnen ze zien hoever je in je cyclus bent of dat je misschien menstruatie opwekkers krijgt ofzo.

Ik vind het enorm spannend.. wil haast wel testen maar ben bang voor teleurstelling
Joo - schreef op 15-01 om 11:25
Vandaag weer terug geweest na het ziekenhuis. Helaas nog weinig resultaat. Gynaecoloog begrijpt het niet omdat mijn baarmoederslijmvlies perfect is. Ik moet toch gaan bloedprikken om te kijken of er een eisprong is geweest..
Anders weer verder naar de volgende 150 mg.
charldxv - schreef op 15-01 om 13:01
Wil nu nog even wachten Lady want mijn vriend gaat skien vanaf 9/2 dus als ik nu die opwekkers zou nemen, zou het ongeveer uitkomen dat ik dan in mijn vruchtbare periode zit, dus wil ook niet voor niets nemen als het geen zin heeft. Is gewoon frustrerend om te moeten wachten! En zeker omdat het nog noooit zo lang geweest is mijn cyclus ! Wat Jammer Joo  had je van jezelf een eisprong voor je de clomid nam ? 
Annie84 - schreef op 15-01 om 13:55
Hoi,
Ik wil graag mee komen praten als dat okee is  
Ik ben 35 en heb een dochter van 12 uit een eerdere relatie. Inmiddels ruim een jaar bezig. Cyclus was eerst chaos maar de laatste 3x identiek 35 dagen, eisprong dag 18 (temp) lf 17 dagen. Toch clomid voorgeschreven gekregen omdat er wel iets van PCO te zien was. 
Nu dus voor het eerst aan de Clomid 50mg vandaag pil nr 2 van de 5. Volgende week maandag meting. Mega spannend allemaal pfffff. 
Joo - schreef op 15-01 om 15:20
@charld, ik heb een hele onregelmatige eisprong. Ongeveer 2x in een jaar. Ze was aan het twijfelen bij mij of ze na het bloedonderzoek niet gelijk over gaat naar injecties... 
@Annie, zeker spannend!
Olivia_x - schreef op 15-01 om 19:33
Hallo, 
Ik zou hier ook graag wat meepraten  na 11 jaar pilgebruik was mijn cyclus ook een chaos na bloedafnames en bezoekjes aan de huisarts doorverwezen naar de fertiliteitsarts. Conclusie: PCO. Ik moet nu eerst men maandstonden opwekken door Provera te nemen daarna mag ik starten met Clomid 50 mg en Pregnyl. Ik vind het allemaal erg spannend! Hopelijk slaat dit goed aan
Lady - schreef op 16-01 om 19:17
Zit vandaag op 14 dpo.. nog geen menstruatie. Gisteren getest en negatief.
Mijn temp schommelt soms van 38,3/ 38,5 oorthermometer. Ik voel me niet ziek verder.
Wel heb ik het gevoel of mijn buik opgezet is en al dik 2 dagen last van steekjes veel aan de linker kant.. ik ben de hele dag al wat duizelig. En de beide tepelhoven zijn gevoelig.. borsten voelen zelf voller en steviger aan.

Ik mag tot maandag aanzien of mijn menstruatie komt.. als het er maandag niet is moet ik het ziekenhuis bellen. En gaan ze kijken met een inwendige echo. 

Mijn progersteron waarde was 71.
Ik heb tot nu toe helemaal geen last van aankomende menstruatie.

Ik denk dat als mijn menstruatie er zondag nog niet is dat ik dan nog maar een test doe.
charldxv - schreef op 16-01 om 22:39
Lady... Mag ik vragen wat de progesteron waardes zijn ? Heb er eigenlijk geen idee van aangezien ik zo “ver” nog niet zit... (TROUWENS: Nog steeds aan het wachten op menstruatie....) 
Ga ook nog eens testen als ik ze dit weekend niet heb... Vervelend hé :-( 
Ik hoop dat het goed zit bij jou! Ik duim heel hard mee ! 
Lady - schreef op 17-01 om 07:55
Charldxv.
Progesteron is het stofje naast oestrogeen. Progesteron moet aanwezig zijn voor een goede eisprong en innesteling. Op google kun je er heel veel over te weten komen.
Jij ook nog geen menstruatie ppff echt vervelend.. hier ook nog niet weer droog van bed gekomen.. zit nu op 15 dpo
Annie84 - schreef op 17-01 om 09:31
@Lady heb je enig idee hoe lang de fase tussen je eisprong en je menstruatie normaal is? Bij mij is het 16/17 dagen. Deze is namelijk altijd gelijk alleen per persoon verschillend.  Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt! 
Lady - schreef op 17-01 om 12:11
Annie84.
Je bedoelt de lutaele fase. Deze is normaal gesproken bij mij 12 dagen. 
Ik zit nu al op 15 dagen.
Maar dit is de eerste ronde met clomid voor mij.. dus nou weet ik niet of de clomid je lutaele fase langer kan maken.. heb dit al aan de assistente gevraagt van de gyn maar ze kon mij geen antwoord geven.. ik moest maar even een weekje wachten en als het er dan nog niet was weer een afspraak maken in het ziekenhuis voor een inwendige echo. Afgelopen maandag heb ik gebeld. Dus aankomende maandag moet ik dan weer bellen als de menstruatie er niet is.
Lady - schreef op 18-01 om 12:44
Menstruatie is hier los gebroken.
Een cyclus van 31 dagen en lutaele fase 16 dagen.

Mag zondag weer met clomid beginnen tot donderdag en mag de 28ste cd 11 weer langs komen voor een echo.
charldxv - schreef op 18-01 om 13:01
Onee niet leuk!!!! Duim mee Lady dat het raak is deze ronde. Hier nog steeds geen menstruatie... Zit al op cyclusdag 46... Meestal is het 35-37 mijn cyclus. Vind het zo vervelend ! Wil gewoon kunnen starten met Clomid! 
Lady - schreef op 18-01 om 13:14
Charldxv als ik jou was zal ik toch eens ziekenhuis raadplegen.. hoop dat jij ook gauw mag starten!
Mereltje - schreef op 19-01 om 09:41
Ahhhh nee lieve Lady! Wat vet balen schat!
charldxv - schreef op 19-01 om 11:01
Ik bel maandag de gynaecoloog op als ik nog niet ongesteld ben geworden. Heb sinds vandaag wel pijnlijke borsten, maar kan ook zijn doordat ze bijna moeten doorkomen, niet? Ik dor morgenvroeg nog een testje voor de zekerheid. Als het negatief is bel ik maandag nr gynaeco... Wat een onzekerheid allemaal hé 
Annie84 - schreef op 21-01 om 09:49
Jammer Lady! Hopelijk slaat de clomid aan!! Ik had vanmorgen een echo, het viel echt reuze mee. Super lieve verpleegster. Vandaag dus dag 10 van mijn cyclus, 3 tm 7 Clomid 50 mg geslikt. Baarmoederslijmvlies zag er nietjes uit, iets van 6.5. In de linkereierstok een eitje van 15 mm en in de rechtereierstok een eitje van 11 mm. 
Woensdag middag moet ik terugkomen voor een echo om te kijken hoe ze groeien. Zij verwachtte dat het eitje van 15 mm doorgroeid maar sluit niet uit dat die van 11 gewoon meegroeit. Ze groeien rond de 2 mm per dag dus ik ben reuze benieuwd!!!! 
Lady - schreef op 21-01 om 12:32
Annie84..
Dat is allemaal positief! Hou er wel rekening mee dat de eitjes groter kan worden door de clomid.. dan is dus je eisprong ook later..

Hier gisteren weer begonnen met clomid tot donderdag en dan maandag weer een echo.! Ik ga deze ronde wel ovutesten gebruiken. Heb ik de vorige ronde niet gedaan.
Annie84 - schreef op 21-01 om 13:55
Okee, de vorige 3 maanden zonder clomid was de eisprong op dag 18 volgens de temperatuur. De verpleegkundige zei wel tegen mij dat ik vanaf vandaag 's morgens en 's avonds een ovulatietest moet doen. Ik heb die van de action gehaald omdat ik die eerder wel eens geprobeerd heb. Ik wacht woensdag af en daarna gewoon om de dag aan de slag! Volgens mij zal er voor woensdag nog niks gaan springen. 
Spannend ook maandag weer een echo! De vorige keer sloeg het wel aan toch? 
Lady - schreef op 21-01 om 14:54
Annie84
Ik heb ook altijd ovutesten van de action..
Je moet niks he! De vorige ronde zei de arts tegen mij als ik het wou kon ik ovutesten gebruiken maar dit hoefde niet.

Nee woensdag gaat er nog niks knappen ze kijken dan alleen of ze gegroeid zijn.. waarschijnlijk krijg je dan klus advies mee naar huis.. en moet je paar dagen later weer komen voor een echo om te zien of de eitjes weg zijn.. ik moesr daarna een week later te bloedprikken voor progesteron waarde.

Jaa! De vorige ronde was alles goed.. benieuwd hoe het deze ronde gaat.. maandag zit ik op cd 11.

Heb jij ook zodra je met clomid start je menstruatie een stuk minder wordt? Ik bedoel dat je dan ineens niet meer zoveel bloed?
charldxv - schreef op 22-01 om 16:04
Lady, wil je toch even op de hoogte houden. Vandaag is mijn menstruatie eindelijk doorgekomen op CD 49! Nog nooit zo een lange cyclus gehad , deze cyclus start ik dus niet meer met clomid gezien mijn vriend gaat skiën en ik wss net die periode zou moeten klussen. Op naar volgende maand ! 
Ik lees dat jij deze week opnieuw start met Clomid. Ik duim heel hard met je mee ! 
Lady - schreef op 22-01 om 16:32
Charldxv als ik jou was zal ik wel gaan starten met clomid.. ook al wordt vrijen niks.. bij mij heeft clomid juist alleen al geholpen om mijn cyclus veel korter te maken.. voor de volgende ronde dus alleen maar beter voor jou.
Mijn cyclus was altijd 41 dagen afgelopen cyclus was 31 dagen.. 

Ja klopt morgen nog een tablet en donderdag de laatste dan heb ik het er weer opzitten. Maandag naar het ziekenhuis voor een echo. Zit dan op cd 11.. ben benieuwd hoe het deze ronde gaat verlopen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan