Clomid - Zwanger worden forum

Mereltje - schreef op 08-03 om 11:00
Hi Cat! Lastig lijkt mij dat voor je! Natuurlijk wil niemand sexen omdat het “moet” maar als je zo graag iets samen wil, kun je het na een tijd proberen niet alleen maar doen op momenten dat je beide veel zin hebt. Dat was tenminste wat mijn gyn goed uitlegde, rond je ei is sex dan even iets wat nodig is om de dag en de mooie romantische avonden kunnen dan de rest van de maand!

Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen is lastig, ik zou ook denken aan romantische sfeer, avondje samen lekker eten, kaarsjes aan, mooi setje... maar als hij dat nu niet kan waarderen omdat er dan iets verwacht wordt, zou ik toch even met hem overleggen dat het nu misschien even soms “moet” (als dat hem dan maar lukt), of je laat het echt los! Maar dat lijkt mij lastig!
257 antwoorden en 26157442x bekeken
Catlady12 - schreef op 08-03 om 14:28
Bedankt voor  de tips dames!
Ik blijf volhouden en hou jullie advies in gedachten
Selgomez - schreef op 10-03 om 09:22
Hey dames! Wat zijn jullie gemiddelde cyclussen met CLOMID?   
roosje - schreef op 10-03 om 10:32
@selgomez 31-32 dagen :-)
Catlady12 - schreef op 10-03 om 18:10
Selgomez: is mijn eerste cyclus met clomid dus heb er nog geen idee van, wel was ik maar 3 dagen ongesteld ipv de gebruikelijke 5
Annie84 - schreef op 14-03 om 09:51
Lieven meiden!!!! Gisteravond en vanmorgen positief getest!!!!! 3x kv 2 voor 5 1x predictor early en 1x kruidvat met het blauwe kruis allen positief!!!!! Komend weekend doe ik nog een cb digital just to be sure. 
Na 15 maanden toch nog gelukt, juist in de cyclus waar ik er geen zin meer in had maar 2x gemeenschap heb gehad in de vruchtbare periode en echt geen enkel echt symptoom had! Mijn borsten zijn totaal niet gevoelig niets!!
Het met nog heel even bezinken allemaal. 2e ronde Clomid 50 mg dus succes gehad.
liefs
Catlady12 - schreef op 14-03 om 18:26
Oh Annie84 wat super voor je!!!
Proficiat!
Dit geeft mij toch weer wat moed, wij zijn ook al even bezig en nu ronde 1 met clomid 50mg plus pregnyl. Ik hoop dat het prijs is deze maand, maar durf niet teveel hopen en ermee bezig te zijn. Probeer het los te laten.
Annie84 - schreef op 15-03 om 11:28
@Catlady ik was na de eerste ronde erg teleurgesteld 2 mooie eitje een mega goede eisprong en geen resultaat. Ik had zoeiets van nou misschiien moeten ze maar gelijk verder gaan kijken. Daardoor deze keer wel de clomis geslikt maar opvallend chill onder. Ook niet geirriteerd geweest van de weinige pogingen in de vruchtbare periode en bizar genoeg toch resultaat. loslaten kun je het nooit maar kennelijk scheelt het bij mij toch iets. liefs
Lady - schreef op 15-03 om 11:30
Gefeliciteerd Annie84!
Joo - schreef op 20-03 om 15:28
Hoi meiden,
Afgelopen week heb ik gehoord dat ik een eisprong heb gehad. Waarschijnlijk in de week van 6 maart..
Vanaf wanneer kan je nu testen of je eventueel zwanger bent?
roosje - schreef op 20-03 om 16:05
@jo ik zou denken aanstaande maandag.. 
vandaag zit ik 18 dagen na men pregnyl spuit en ben ik nog steeds niet ongesteld geworden, gisteren heb ik negatief getest... 
Joo - schreef op 20-03 om 16:20
@roosje, okee!!
Spannend, voel je nog geen verschijnselen?
roosje - schreef op 20-03 om 17:09
@joo , nee helemaal niets, ik denk ook niet dat het raak zal zijn dan..
Catlady12 - schreef op 20-03 om 20:32
Hoi dames
Ik heb vorige woensdag mijn inspuiting pregnyl gekregen.
Gyneacoloog zei 2 weken wachten om te testen. 
Ik heb al 2 dagen last van zure oprispingen en sinds eind vorige week pijn in de onderbuik. Ik ga er niet vanuit dat het prijs zou kunnen zijn! 
Ik duim voor jullie!
Mandy (Gast) - schreef op 21-05 om 20:50
Heee dames! 
Eindelijk lotgenootjes gevonden! 
Na het stoppen van de pil werd ik 4 maanden niet ongesteld, bloed geprikt en mijn prolactine was te hoog. Via de echo is er ook uitgekomen dat ik PCOS heb. 
Ronde 1 van clomid 50mg is niet aangeslagen, moet aankomende dinsdag eerste echo van de 100mg clomid of deze nu wel is aangeslagen! 

Maar het kan dus ook komen dat je prolactine nog hoger wordt als je clomid gebruikt? Als ik dit zo lees krijg ik een beetje het gevoel alsof mijn gynaecoloog niet helemaal weet wat hij doet haha. 
Renske89 - schreef op 24-05 om 10:54
Hallo Dames,
Ik zie dat er een forum is voor vrouwen die clomid slikken. Nu zitten mijn vriend en ik aan het einde van onze 2e iui poging. Ik slik 100mg clomid en spuit bij de juiste follikel metingen ovitrelle 250mg. Onze 1e poging is helaas mislukt, en vandaag een negatieve test maar nog niet aan het menstrueren. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan